Fredagsplanerna är

Klockan ringer 05,20 imorgon då jag ska vara på jobbet innan 06,00. Har rätt mycket att stå i då jag bailade hela skiten pga att systemet inte riktigt ville fungera. Mitt mål är att ha jobbat på så in i helvete att jag kan känna lite lugn efter lunch.  *gnossar händerna* Kommer garanterat inte att bli så, men det e i alla fall min plan! *hihi*

Kommer i vilket fall som helst att kliva hem stax efter 15,00 imorgon med....men det är jhu för att jag ska klippa mig & bli värsta snygga killen. När de e klart så kommer vi att besöka EGO för att köra ett lätt pass bröst....samt en snabbis av baksida ben. :-)

Skulle behöva ta mig förbi bolaget oxå, handla lite vi så jag har nått att zippa på i helgen....samt handla lite tillbehör som jag behöver för att laga den middagen som jag planerat för imorgon. *hmmmm* Lagar jag inte mat så lyxar jag nog till de med en A La Papa! *hihi* Kvällen då....när maten är klar & träningen är klar......då ni.....då kommer det att bli film. Har minst tre filmer som jag vill se nu & en eller två av dem kommer jag att vila mina ögon på imorgon.

Härligt....där har ni min morgondag....ni som vill vara med e välkommen & ni som redan nu vet att ni kanske inte vill göra exakt samma sakt som mig....hör inte av er....jag ska ha en trevlig, mysig, stilla kväll med film & vin....och passar inte det så ses vi kanske på lördag istället.. :-D

Fortsatt trevlig kväll nu alla!!

// One Love

Brann av..

Lyckades faktiskt med det 4 ggr idag under min väldigt korta arbetsdag. 2 ggr under mötet som var från 09,00 fram tills 11,30...sen var det lunch & den var verkligen behövlig. :-) Efter lunchen så hade jag riktigt mycket att stå i....men då slutade systemet att fungera.....nästan som ett jävla omen! *suckar* Ringde & felanmälde skiten strax innan 13,00 & sen hände inte ett skit. Ni som vet min underbara historik med strulande system vet att jag verkligen kan brinna av för betydligt större & mindre saker. Satt i det stora med en kaffekopp i handen under två timmar & när klockan var 15,00 så fick jag ett bryt...slog av datorn & gick hem. Finns INGEN mening för mig att sitta kvar på jobbet, stressa upp, bli förbannad, otervlig mot arbetspolare, slå sönder saker osv!!!

Träning blidde det i alla fall.....ryggen & axlarna fick sitt.....lyckade gå på löpbandet i 60 minuter efter det oxå. Synd att de var så fruktansvärt dåliga tv-proggs bara. *skrattar*

Jaja, har k´äkat lite nu....hunnit med duschen & ska snart lägga mig i soffan för att bara vara. Nån som vill komma & kramas??

Ha en skön & mysig kväll nu!!

// One Love

Torsdag hela veckan!

Inte riktigt, känns inte ens så....saknade bara insperation att komma på en bra rubrik till detta inlägg! *skrattar*

Var vaken sinnessjukt länge i mina ögon igår, PL släpar lite då FA-cupen spelades i helgen som var.....vilket innebar att min Manchester spelade igår & matchen började 20,55 & var klar strax innan 23,00. Som vanligt....man kan nästan säga så nu....så gjorde Ronaldo mål....två stycken till & med. Kan inte finns någon som e hetare än honom nu. Känns så fruktansvärt overkligt att jag kommer se honom LIVE nästa helg tillsammans med 76,000 andra jublande människor.. *ryser*

Annars blev det inget kramande igår, håller på att bygga upp ett sjukt krambehov bara därför.. :-(

Kvällen då...förhoppningsvis kommer jag ta mig bort till EGO trots denna härligt kalla temp som är ute.. *brrrr* Har inte vart så här kallt på hela januari & då passar det jhu bra att kylan kommer den sista dagen. Imorgon e det februari för alla er som missat det.. *hihi* Lyckas jag ta mig bort till EGO så blir det rygg & axlar som kommer få sig ett par utvalda smällar.

Ska faktiskt villigt erkänna att jag haft en bra veckan oxå, även om jag inte träffat någon eller haft främmande av någon alls. Skönt faktiskt....sen är det lika bra om man ska lyckas med vissa saker. Synd att din skalle inte riktigt pallade L-G....men du fixar denna i Norge om du vill... :-D Återstår att se om jag pallar med folk imorgon kväll oxå, eller om jag ska styra bort alla fram tills på lördag.. *kliar huve & tänker* Petter lirar jhu på stadshuset på lördag & de skulle vara riktigt nice att se honom.....men det skulle innebära fulla människor, trängsel & allt annat skit som här till. Tror faaan inte att jag pallar med det....dock får jag se hur det känns just då!!

Nu är det kaffe, sen mellis, efter det möte fram tills lunch & därefter så blir det jobb jobb jobb!!

Ha en härlig dag nu!

// One Love

Vill..

kramas!

Gud så mysigt & härligt de skulle vara att kramas...känner att jag skulle vilja göra de ikväll! *mmmm* Men så blir det liksom inte....har ingen att kramas med så jag greppar kuddarna & lägger mig i soffan!

Närhet & värme!

// One Love

Sir Alex, the best ever!!



// One Love

Cristiano Ronaldo vs. Lionel Messi (2007-08)



// One Love

Skrattade till och med..

Lyckades till & med skratta igår....trots min helt värdelösa dag. Enligt min plan så blev det huuuuuuur mycket bättre som helst efter träningen....så jag lyckades till & med bränna av ett Bengis-skratt. *haha* Väl hemma så fanns funderingen på om jag skulle slå igång datorn eller inte.....blidde det senare allternativet igen. Rätt härligt!! Lyckades krypa ner i sängen tidigt & läsa oxå....så kroppen & knoppen fick vila.

Idag e det annars overkligt mycket på jobbet & det kommer inte att bli ett dugg bättre den närmsta veckan. Iof så är detta ingen chock för mig eller de som jag jobbar med. Samma visa varje år & varje månad.. *skrattar* Kommer bli många kaffe & många micropauser för att hålla skallen lugn.

Kvällen, den är inte riktigt bokad än. Det ända jag vet med säkerhet är att syster inte ska träna då hon ska till Sthlm med jobbet. Kanske....man bara kanske så blir det Bio....finns inte så många filmer som jag inte sett dvs. Ska kika in SF´s hemsida & se tider osv.

Tack för kramen T, den värmde!

Ha en bra dag alla fluff!!

// One Love

Lågtrycksvaciumskoma med stööööört beteeeende!!

FUCK, är på sånt overkligt grinhumör idag.....känns bara skit. Allt ÄR bara skit & alla kan dra åt helevete....fuck off and die.....THEN!! Förstår ni att det verkligen känns så, vilket inte direkt är normalt för mig!! *suckar* Skallen har inte alls vart med sen jag vaknade, inte många saker som kopplar & det gör mig bara ännu mer irriterad & grinig. Lider med alla mina snälla & gooa arbetskamrater som fått stå ut med mig i mer än 8 timmar......speciellt de som finns vara med på mötet idag. Sen lyckades jag skälla ut nån som absolut inte var förjänt av dem p.g.a en systemändring som är gjord utan att jag meddelats....shiiiit vad elak jag blev. Seriöst...kanske är läge att tagga ner nu....ta min 15 eller 16 kopp kaffe för dagen & se fram emot träningen ikväll.

Surrade med L-G förut oxå, ang den kommande helgen & allt som ingår. Jag ser verkligen inte fram emot den i dag....men förhoppningsvis är det en övergående känsla... *suckar lite mer* För som de känns nu så är jag bara irriterad på alla & allt, orkar inte med folk, dumma frågor, novisa fel, en skadad telefon, brist på sömn, en omotiverad förfest, fulla människor ååååååå allt annats om man kan klaga på...

Tror verkligen att träningen ikväll kommer göra mig bra....att få ut alla neggo känslor ur systemet!!!! Tömma & glömma, ladda & se fram emot en heeeelt underbar onsdag!!

Ha en bra kväll nu alla & jag lovar......dessa dagar kommer kanske 1-2 ggr i halvåret för mig.....så ni behöver inte vara rädd!! Imorgon är allt som vanligt, och skulle det inte vara det så ge mig denna veckan att landa på mina fötter igen....det är mycket nu!!

Kaffe, mat, träning, mat, soffa, bok, prolla, kudde, sömn = ny dag!

// One Love

Armar

Det är vad som finns på menyn ikväll! Helt underbart.. :-D

Gick annars riktigt bra att träna igår, nog för att vikterna var riktigt låga med pumpen kom direkt & jag lovar er att det känns i mina speniga muskler idag. *skrattar* Ändå så körde vi ingen efterbränning igår....förhoppningsvis kommer det ikväll....även om jag hatar steppmaskinen så älskar jag den.. *kluven kille*


Jaja, blidde i vilket fall en sinnessjuk tidig kväll igår....slog inte ens på datorn när jag kom hem! Det ni.....det kan nog nästan aldrig hänt mig. Men snacka om att de känndes härligt....skita i att stressa med nätet.....så jag kröp ner & läste massa istället. Kommer inte ihåg vad boken heter, men jag återkommer med det....för de nyfikna! *hihi*

Neee, en till kaffe & sen är det möte.

Ha en härlig dag nu!

// One Love

Axlar & vader

Det är vad som finns på dagens träningsagenda. Tufft....blir mycket lätta vikter. :-)

Kommer laga lite mat när jag väl landar innanför dörren & efter det kommer jag krypa ner för att läsa. Kommer vara sinnessjukt osocial denna veckan, men det blir liksom så när allt rullar på som vanligt. Kanske inte är så roligt att vara med mig mellan 20,00 & 20,45 heller...45 minuter hinner man ingen på... *skrattar*

Ha en härlig kväll nu alla, det ska jag!

L-G, hoppas det går lika bra för dig som för mig!!

// One Love

Lördag & söndag

Igår så hamnade vi hemma hos Gisse....då vi var på G till Tillan & hennes fest. Var liksom inte riktigt meningen att vi skulle vara kvar hos henne hela kvällen. Men ibland så blir det la inte som man tänkt sig. Vi som var hos Gisse var i alla fall undertecknad, L-G, Gisse, Micke, Sara, Challe, Alex, Maria & Jörgen. Hamnade nere på Olles fram emot 01,00 mot mitt bättre vetande....där blidde det ett par glas mjölk för mig. Lika roligt varje gång som folk smakar & tror att de e en mjölkdrink.. *skrattar* Bubbas Henke spelade oxå, alltid lika roligt att träffa dig!! Lite frammande att spela i Svall igen då det var ett tag sen nu va??! *hihi* Gick i all fall hem runt 02,00 & nallade.

¨Sov ute riktigt ordentligt idag & vaknade strax innan 11,00...slappade ner mig i soffan till NHL´s skill comp. Sinnes roligt att se alla leka hockey. Fram emot 13,00 hämtade jag upp L-G & sen stannade vi till på Gonzalos för en sallad....efter det slappade vi till FA-cuppen där mitt Manchester spöade Tottenham med 3-1. Sen blidde det film: We Own the Night & Yuno.

Sparkade nyss ut lillen, ska bara bortsa mina gaddar & sen blir det sängen. Längtar efter min bok. :-) Annars är det träning som gäller till veckan. Ska bli så in i helvete skönt att komma igång med den på allvar efter X antal veckor med uppehåll.

Nalla sött nu alla!

// One Love

Hotellfrulle

Jepp, det var hur dagen började.

Vaknade 08,00....ringde & väckte Jörgen 09,00 & starx före 09,30 landade vi på Knaust. 100 kr är en väl vald investering.. :-D Nu e vi nyss hemkommen & ska slå på ett par avsnitt av 24!!

Ha en bra dag alla!

// One Love

Imorgon

Är det heeeelg igen!

Frågan e bara vad jag ska hitta på?? ;-)

// One Love

Vilken sömn de kommer bli

Skallen e heeelt slut & det känns så j**la underbart. Finns ingenting som kommer att störa min nattsömn en natt som denna, de lovar jag. Fram emot 14-tiden idag så pallade inte skallen mer på någon av oss som var på utbildningen, det fanns helt enkelt för många saker att lägga på minne. Rätt onödigt faktiskt, då hälften av dessa grejer inte ens rör mig i mitt arbete, men så fungerar den mänskilga hjärnan & de kan man tyvärr inte göra så mycket åt. Vi spann alltså igenom 300 sidor av testmedodik & allt av vad det hör till. Sjukt roligt, ändå gången som jag var riktigt borta var när våra utvecklare & konstruktörer fick sin "specialare" i form av kod osv. Skulle lätt kunna tråka ut er med massa "snygga" ord bara för att låta viktig...så här kommer ett par: Gos, mys, kramis, fluff, kudde, värme & så avslutar vi med närhet! ;-)

Annars kommer jag vara tiiiidigt på jobbet imorgon, var förbi en sväng dit efter utbildningen & såg att det ligger riktigt mycket jobb från mån - ons & väntar. 'suckar* Men så ska det kanske vara, känns rätt surt om sanningen ska fram.

Annars har jag inte gjort speciellt mycket sen jag kom hem. Käkat, somnade till i soffan i 15 minuter innan L-G ringde & väckte mig. Trodde han skulle droppa ner & umgås lite efter sin dusch, men han fastande nog hemma. Förstå det oxå, skönt att bara komma hem & varva ner själv efter alla jobbdagar. Surrade lite med Sondris oxå, lätt avis på henne som e ledig imorgon. Ska i alla fall ringa bro, Jörgen, imorgon & höra hur de haft det på Student Ski Week....förhoppningsvis heeeelt j**la underbart. :-)

Nee alla söta, nu ska jag greppa en bok & invänta den härliga morgondagen.

// One Love

Sista dagen med Utb!

Känns bra!

Fatta vad jag sovit bra inatt då....nästan på samma nivå som ett barn & då krävs det mycket vill jag lova er. Sovit lugnt, tryggt, djupt, stila, härligt & med massa bra drömmar.. :-)

Kommer bli en rätt lång jobbdag faktiskt, utbildning fram tills 16,00 & sen ska jag tillbaka till jobbet för att slitai ca 1 timme till. Men det går snabbt.

Annars är det inte många dagar kvar innan jag & gubben far til Manchester, ska lösa det sista med pengabiten nu idagarna så vi kan växla in till pund. Gubben är lite orolig, mendans jag är typen som alltid tror att det löser sig....ni vet: Vart ligger hotellet?, Vart ligger Arenan?, Vad kostar en Öl??.. *skrattar* Allt löser sig garanterat..

Neee, dags att pysa. Ha en härlig dag nu alla söta..

// One Love

Spider Pigg Rules!



// One Love

Klart borta

Rubriken beskriver vart min skalle är i skrivande stund. Borta är nog rätt milt.. *skrattar* Denna fruktansvärda korvstoppning tar slut imorgon eftermiddag klockan 16,00. Kommer vara så härligt...men i samma veva lite vemodigt. Skulle dock ha kvar Uffe som utbildningslärare ett par veckor till, men att få kombinera teori & praktik!! Är heeeelt övertygad om att jag skulle utvecklas ännu mer då...även om dessa dagar höjt mig & min standard sinnessjukt mycket redan!!

Kommer äta lite nu, men kommer jag inta ryggläge i soffan! Helt overkligt sjukt sugen på att kramas oxå..!

Höres sen alla söta!

// One Love

Dag 2

Då är det dags för dagen två i utbildningssyfte! :-) Me like! *hihi*

Försvinner nu & kommer åter efter 17,00. Finns de nån som har en nackmassage över efter de, tror jag skulle behöva en sådan då..

Höres & ses sen!

// One Love

Bej bej

Då är veckans första arbetsdag över med den underbara utbildning som var spännande & riktigt riktigt rolig. :-)  Lovar att jag kommer nalla som en prins inatt då skallen e rätt slut nu. .-)

Kvällen kommer bli ritkigt stilla, film står på menyn då jag har sovmorgon imorgon. :-) Nån som vill sällskapa?

// One Love


Mellis är i magen &

nu är det snart dags att kliva ner till den kommande utbildningen. :-) Kan uppdatera er lite om vad de e som vi ska göra...om det finns någoin som är nyfiken dvs!?!

Annars hoppas jag att denna veckan kommer gå bra, är inne i steg 2 av min "hemma-rehab". Inte bra att jag fallerade under fredagen med lasten som jag vart så sjukt duktig med. Surt sa räven, själv blir jag bara besviken på att jag inte var starkare mentalt. Nog för att steg 1 går så äckligt bra & det är jag nog ännu mer stolk över! :-)

Hur ser kvällen ut som då?!
Jörgen, Ola & Stiernan far till Skalet för att festa i dagarna 4 tillsammans med sverigest studentelit. *skrattar* Lovar att det är så sjukt jävla roligt med Student Ski Week!!! Jag lyckades vara med på den i januari 2000. SHIIIIIT!! *hihi* L-G jobbar & jag kommer med andra ord att vara heeeelt själv. Har inte kommit fram till om jag ska träna efter jobbet eller inte....de lutar åt att de blir träning så slipper jag vara hemma själv så länge...men de e bara krypa ner i soffan & kramas med kuddarna.

Kom jhu på att det ingår lunch i dagarna 3 under dessa utbildningsdagar oxå...så jag har gjort för mycket matlådor. *suckar* Jag kan med andra ord bjuda nån vänlig själ på middag....nån?! ;-D

Nu e det dags....ha en härlig dag nu alla söta!

// One Love

Många avsnitt

blev det....


Tror närmare 6 eller 7 stycken kvällen till ära. Dock blidde det film med syster & jörgen innan Sara skulle vidare. Lite mysigt att imgås med syster mellan veckorna....så vi passade på att handla en sallad på Gonzalos oxå. Blå Kiosken var tyvärr stäng. :-(


Imorgon, på tisdag & hela onsdagen ska jag gå en utbildning. Kommer bli riktigt roligt faktiskt. Testmetodik osv....bara kliar i kroppen då jag tycker att de e sinnes roligt.


neaa alla söta....i vanliga fall har jag nallat en timme eller så vid denna tiden.


Natten goo nu!


// One Love


Krypa ner & läsa kanske

Tvättstugan börjar kl 13,00 & ag känner mig rätt slö. Funderar på att krypa ner & läsa fram tills dess. Kommer jhu att vara nyttig som vanligt på en som sondag lite senare ändå så.....med tvättandet, damnsugningen, diskandet & matlagningen! :-)

Mmmm, läsa blir de!

// One Love

Lördagens bestyr!

Vaknade 09,00 idag (lördag dvs)....kände mig rätt dum & kluven. Satt mig & lyssnade på den skivan som jag brännade ut stax inna 05,00 då jag kom på att de var dags att sova. Hamnade nere på Stadshuset med Marcus, Johan, Thias, Robban, Jocke & Micke M. Vilka underbara lirare det är...skulle lätt göra vad som helst för dem. Traffande Sondris, Rikke & Tina oxå....samt massa andra mysiga människor.

Mmm, men dagen då....vaknade som sagt 09,00...tog mig en dusch, funderade över mig, mina vänner & allt som hör till. Marcus ringde strax innan 11-tiden & bhuppade ner mig på en kaffe....men först stannade jag till påMcD för att handla frulle till oss. :-) Väl nere i butiken så snackade jag med mamma & pappa Larsson, de är alltid lika underbara. :-D Stannade nere hos Marucs i dryga 2 timmar, messade lite med Sondris & bad om ursäkt för mitt helt overkligt onödiga & efterblivna beteende. Men det är inte lätt att känna mig, eller att helt enkelt råka ut för mig när det blir missförstånd! Så e det....efter det så var det dags att möta upp Jörgen, Maria, Gisse & Elin för en fika på Charm. Träffade även Pillan, Pillans mor, Mumin, ÄL & Ronnsa där. Ett par koppar svart guld senare gav vi oss av till systemet där Jörgen skulle handla till den kommande veckan.

Shiiiit vad roligt ni kommer att ha de i Skalet bro!!

Landade hemma hos mig runt 15 & där blidde det 2 avsnitt av Simsons s19...innan mitt Manchester skulle spela. Vann med 2-0...även om de satt lång inne. Sen droppade Frasse förbi lagomt tills att M.I 3 började....så vi kikade på den innan han skulle vidare ner till Gisse (som jobbade). Själv slog jag 6 Bro på serien 24, s04...klämde 4 avsnitt innan  jag sparakde ut bubbas.. Kommer garanterat att se ett par avsnitt under morgon dagen oxå. *hihi*

Nee alla mysiga...nu ska jag sova. Sondra, krya på dig oxå.. *krya-på-re-kramen till dig*

// One Love

Coleman VS Schwarzenegger



// One Love

Sinatra



// One Love

Systers gamla favorit!



// One Love

Onödigt!

Herre min skapare vad kvällen efter 22,30 igår känns onödig. Den känns helt enkelt vara dum. Frågan är vad som är en sanning?!

Befinner mig i den prikära situationen där det ska bestämmas om man litar på en eller en annan människa. Personligen så hoppas jag att hela skiten grunnar sig på ett missförstånd & att jag inte beöver ta ställning, För just i detta fallet så tycker jag om människan alldeles för mycket.

Vad händer annars en förmiddag som denna då? Då jag var semilugn igår, mot för hur de kan vara eller se ut....så är jag piggelin idag & funderar på att ta mig en prommis. Det är lagomt grått ute för att matcha min sinnesstämming.

Ne alla glada & underbar....man ska vara goo  glad!!!

Ha en härlig dag nu så höres vi sen!

// One Love

Mixade känslor

(fråga till er som läser min blogg)
Hur ser din kväll ut?, vad har du för spännande planer?
(tack till er som svarat)

Själv vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. *fundilurar*

Kommer gå ner på la stada efter jobbet för att hinna med ett par ärenden. Sen kommer jag stanna till på Hemköp för att handla lite bra saker till den middag som jag ev. kommer att laga ikväll... :-) Sen har min syster frågat om jag vill vara hennes chaufför ikväll....hon ska på middagsfest efter jobbet. Men grejjen är jhu att jag inte vet om jag kommer lyxa till det med ett glas vin eller inte?!?! *kliar huve*

Marcus droppade förbi i 40 minuter igår oxå....snackade massa. Var riktigt länge sen vi hade lite tid att bara surra om allt & inget. Om det blir som vi tänkt så möts vi upp nere på Knaust vid 09,30 imorgon för en hotellfrulle. Som jag har sett fram emot en sådan.....shiiiiiit vad äckligt underbart gött! *klappar händer & jublar*

Annars längtar jag overkligt mycket till sommaren & wakeboard:
Inte för att jag ens är i närheten av detta....men ROLIGT är det....eller vad säger du Henke?!?!

// One Love

Är kär i denna film

Mycket tack vare denna låten....speciellt när den kommer i filmen dvs!


Njut, det gör jag
..

// One Love

Vilka planer har du?

Sitter & känner mig alldeles för ensam! Rätt sjukt.....att känna så, men det blir jhu så när man kliver in i skalet &  väljer att inte synas. Har käkat riktgit bra idag, men kroppen & knoppen vill inte riktigt vara med ÄN, men nästa vecka så kommer jag förhoppningsvis att vara 100%.. ;-)

Maten för imorgn är oxå klar, känns riktigt bra att alltid ha sina matlådor för jobbet klar. Frågan är om jag ska käka en frulle hemma eller om det blir en sovmorgon. *kliar huve* De kommer jag märka...garanetrat! *skrattar*

(fråga till er som läser min blogg)
Hur ser din kväll ut imorgon då?
Vad har du för planer?

Jag har så sjukligt dålig fantasi i skarivande stund, men jag vet att min kväll inte kommer innehålla utgång, blockfylla, massa rännande osv. Skulle kunna tänka mig att laga lite smarrig mat, ta ett glas rött, slå på en bra rulle & bara mysa till det. Meeeeeeeeeeen samma sak där....jag kommer garanterat att märka vad som händer. Skulle inte alls bli förvånad om jag sitter hemma själv, går & lägger mig tidigt...för att kliva upp tidigt. :-)

Alla söta & mysiga, ha en fortsatt härlig kväll!

// One Love

Ett solklart MÅSTE


Robotic Beer Launching Refrigerator - Free videos are just a click away

Kvällen blir

Kommer köra en 42 ikväll.....wunderbar! :-)

// One Love

Torsdag

Trevlig rubrik, eller inte.....personligen så tycker jag att de som har veckodagar i rubriken har sinnessjukt dålig fantasi.. *skrattar* Så jag var tvungen att göra så.....för att kunna skriva allt som jag nu skrivit.. *yr kille som vanligt*

Torsdagen är som sagt här....den 17 januari. Känns som en oerhört seg arbetsdag om sanningen ska fram.....dock vet jag jhu vad det beror på. Självvållat eller hur man ska se det som....klagar absolut inte. Känner mig bara seg & det botar man genom X antal kaffe & X antal frukt. :-)

Hur kommer kvällen annars att se ut som då?!? Kommer träna, samt laga mat inför morgondagen, känner rätt starkt för att se på en film oxå....mysa ner mig i soffan & kramas med kuddarna lite.

Shiiit allså...skallen är fööör pumsig för detta....dock är det bestydligt bättre än igår så.. *jublar*

Höres sen alla gooa!

// One Love

Ingen har nått

Enkla ord... *skrattar* Så länge jag vet vad jag menar med dem så är ja glad. Fråga mig om en vecka vad rubriken betyder så lovar jag att det är glömt! *haha*

Höres mer sen!

// One Love

Fet skallebang!

Började få lite ont i skallen igår vid 14-tiden....sen blidde den sakta värre fram tills att jag skulle gå hem. Nu är det jhu så att jag vet varför skallen krånglade.....kan la tänka mig att de kan bli så lite fram & tillbaka under en dag eller så.. *skrattar uppgivet* Sak samma....när klockan var strax innan 19,00 så visste jag knappt vilken fot jag skulle stå på....så jag gick & la mig vid 19,30.....slog helt sonika av alla lampor & la mig för kvällen. Somnade strax innan 20,00 & vaknade 07,45 idag. Shiiiiiit alltså....var länge sen jag hade den skallebangen som igår....egentligen ska den nog defineras som migrän. Men W.E!!

Annars tror jag att denna arbetsdag kommer gå äckligt sakta, i alla fall fram tills 14,30.

Mor kommer & hämtar mig vid 16,30....e bjuppad på middag hem till mor & far. Gubben ville surra igenom resan till Manchester & allt som här till. Samt att jag måste gå hem till hans moster & ställa in alla kanaler på hennes digitalbox....så hon kan se på hockeyn! :-)

Nu är det dags för kaffe igen!

// One love

Förnöjdsamhet

Förnöjdsamhet, det är konsten att ha tråkigt utan att ledsna på det!!

// One Love


Pang fram till lunch!

Jepp, sitter på jobbet sen dryga halvtimmen & ser fram emot dagens möten. Det kommer enligt rubriken på detta inlägg att säga pang....sen är halva dagen slut. *skrattar*

Nu ska jag ner & hämta mig lite kaffe!

Ha en skön dag!

// One Love

Ja men goo morgon då!

Trodde aldrig att jag skulle palla med att kliva upp nu, men det är bara koppla bort. Knappats den sista ggen det lär hända! *skrattar*

// One Love

Mindre bra

Att jag är vaken vid denna tiden på dygnet....ska upp om mindre än 5 timmar & det kommer att bli kämpigt. Men det gäller bara att vila kroppen....knoppen klarar sig ändå, även om de kommer att kännas jobbigt! *suckar*

Annars har kvällen vart riktigt lung, tränade en snabbis efter jobbet för att sen slappa ner mig i soffan. Surrade med Jörgen & snackade ikapp helgen....då vi knappt såg till varandra. *haha* Inte lätt att bo grannar. Strax innan 20,00 droppade Sondra in & fyllde sin Ipod med massa bra musik. "Sparkade" ut henne runt 21,40....sen preppade jag för natten & sen har jag inte riktigt kunnat sova. Tankarna flyger omkring i skallen & det finns lite saker att bita i här framöver.. *suckar igen*

Neee, ska se om min kopp röda te kan stilla min själ & se till att jag somnar snart! Det är även 3 plusgrader ute nu, 00,40...SJUKT!!!

Natten go!!

// One Love

Kan bli..

Sopranos imorgon bitti....jag har alltså inte sett ett ända avsnitt av den serien som många klassar som en av de bästa som gjorts!! Ser med spänning fram emot vad som komma skall.....har jhu 6 säsonger att se fram emot så jag har de jag kikar på¨varje morgon.. *skrattar*

Ikväll, eller rättare sagt efter jobbet, så blev det ett avsnitt av Las Vegas. Riktigt riktigt bra avsnitt oxå....som är en följetång.. *me like*

Nee alla söta, nu ska jag lägga mig i soffan & bara vara!

// One Love

Big Red Machine

Älskar att läsa om mitt lag...speciellt när det står sådant godis..

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/wennman/article1618693.ab

// One Love


Halva dagen klar

Känns riktigt bra för stunden, dock lite pumsig i skallen....men det har jag räknat med. *skrattar*

Ska snart knalla ner till syster för att stämma av dagens träningsstund. Kommer bli en härlig uppvärmningsvecka för mig. Har lärt mig att man inte kan kliva på med samma vikter som man avslutade med.....kan resultera i att kroppen helt enkelt går sönder.. *klappar mig klokt på huve*

Mmm, 25 minuter till lunch....sen blir det ett par frukter innan eftermiddagen är över!

Ni får ha en fortsatt bra dag nu..

// One Love

Skandal av mig!

Tro ni inte att jag ställde om klockan vid 03,00 när jag var uppe & drack vatten....pallade inte med att kliva upp 05,20 för att vara äckligt nyttig & superduktig. Klockan ringde istället 07,40, och det känns så jävla onödigt. Varför ska man känna efter....jag som hade ställt iordning allt så jäkla bra igår.

Men men, imorgon kommer en ny dag. Annars kommer det inte att bli någon beachsommar som Henke säger!

Jobb nu, höres sen alla goooa!

// One Love

Gyllene Tider IP Sundsvall, Sommartider

*skrattar* Nu när man fått lite (men bara lite) klämm på att lägga upp videos på Youtube så var jag tvungen att ta denna från denna magiska augustikväll från sommaren 2005. Får fortfarande rysningar av detta,,

Bara för er att njuta!



// One Love

Lördagsnöjet

Måste visa vad jag pysslade med igår när alla mina kära vänner satt & smuttade på vin & blev full.. *skrattar* Detta är helt enkelt mitt nya lördagsnöje..

Skulle dock vilja vrida bilden, vet du hur man gör Henke?!?



// One Love

Halv nyttodag, typ!

Eftersom jag tillbringade massa timmar i tvättstugan igår så slipper jag med andra ord det idag. Känns riktigt härligt faktiskt.....man får ett par extra timmar över till egen tid.! :-) Damnsög gjorde jag iof redan i fredags, så det slipper jag oxå göra idag. *klappar mig nöjt på  huve* Däremot så har jag diskat ihop helgens disk & i skrivande stund håller jag på att fixa massa kykling i ugnen & riset är redan färdigt....står på varmhållning. Kommer bli en smarrig lunch med andra ord. :-)

Måste in på Canal+ för att se vilka matcher som erbjuds idag, känner att jag inte fyllt upp min kvot med fotboll denna veckan.. *skrattar* Antingen så blir det fotboll, eller så ser jag på ett par avsnitt av Las Vegas..eller så kikar jag efter någon av följande filmer på bra kvailté : We Own The Night, National Treasure 2, Alien vs Predator 2, The Golden Compass eller Enchanted!!

Solen skiner ute & det känns som detta kommer bli en underbar dag!

// One Love

Helt underbart sjukt roligt



// One Love

Natten go!

Nu e det dags att krypa ner & kramas med kuddarna. Haft en sinnes lugn helg & det känns bra på alla sätt & vis. OK, jag har spenderat lördagkvällen själv....men det får man räkna med. Visste inte riktigt vad jag skulle göra fram emot 21-tiden så jag satt mig & var nyttig i 1 timme & 10 minuter.....vilket kommer kännas imorgon, det lovar jag! *skrattar*

Messade Sondra förut & frågade om de var drucken & mysig än?! Fick till svar att de & grabbarna (gissar på L-G & Rille) hade satt sig i sällskap med mamma. Lät i mina öron som en riktigt härlig kväll. :-) Hoppas Jörgen & Co har det kalas på sin lagfest oxå....lovar att de hördes upp till mig innan de gick ner på la stada! :-)

Nee, mitt kvällsfika e klart & ögonen vill vila.

Höres imorgon!

// One Love

Ensam kväll

Lördag.....klockan är strax efter 20,00 & jag är i det stora helt själv. Körgen har lagfest, Rille är på G hem för fest efter sin match nere i U-sala, L-G fick ett erbjudande av Sondra & Tina som han inte kunde tacka ner till...blir fest för dem med andra ord, Frasse sover i en soffa & blir snart utsläng pga dåligt sällskap.

Så....då är jag själv helt enkelt! Frågan e vad jag ska hitta på??....det brukar lösa sig efter ett par helger med lugn & mysiga hemmakvällar, man får liksom rutin på att slappa oxå! *skrattar* Blir nog en rulle....ett par kuddar & soffan....mmm.....det är min masterplan!!

Ha en härlig kväll nu alla ni som ska supa skallen i bitar, vakna med ångest, vara bakfull & konstant trött! :-)

Ps, MITT Manchester vann med 6-0 & är därmed uppe i serieledning igen!

// One Love

Lördag & slappning

Igår efter jobbet stannade jag till hos Åke för att hjälpa honom i sin flytt. Eftersom jag fortfarande är lite krasslig så blidde det inte speciellt många tunga lyft för mig....men jag vet jhu hur det e själv när jag har flyttat. ALL hjälp e välkommen! :-) Sen bar det hem för en snabb middag innan jag började att städa lite enkelt. Känns skönt att ha de gjort innan helgen drar igång på allvar. *skrattar* Vid 19,30 så droppade ligan in beståenda av Sondra, L-G, Jörgen, RIlle & Ola....nån timme senare kom även Frasse förbi. Mot mitt bättre vetande så drack jag två glas vin tillsammans med Sondra & L-G. Kikade på en & en halv  dålig film! *haha* Ku längre kvällen gick jhu mer folk var det som droppade av....så fram emot 00,00 så gick L-G & Frasse ut & Sondra stannade kvar ett tag innen hon försvann. Själv fastnade jag framför datorn & surrade med en polare till Tillan....de hade fest med Sing Star & Guitar Hero.. *sinnes roligt*

Idag så vaknade jag runt 11-tiden av att Frasse messade.....så det var lika bra att kliva upp då för att se om det fanns någon ledig tid i tvättstugan. Jag hade alltså INGET som var rent, INGET!! Till min stora glädje så var stugan leldig vid 11 & ingen hade tahit tiden från 13-16 så jag norpade även den... *hihi* Var tvungen att se när jag tvättade sist & det var alltså den 17:e december.. *asg* I stora drag så var de nästan en månad sen....tacka faan att jag inte hade någonting som var rent.. :-) Om 4 minuter ska jag ner & plocka ur den sista maskinen, sen är det bara vänta på att allt ska torka.

Klockan 18,00 börjar Manchester - Newcastle....kommer bli en spännande match men jag hoppas att vi vinner.

Ha en härlig dag nu alla mysiga & ta de bara liiiite stilla på lagfesten Jörgen! *haha*

// One Love

Kan inte hålla mig..

Nynnar denna typ hela tiden sen massa massa dagar...

Ge mig mer Petter så blir jag nöjd!!

Petter - Logiskt



// One Love

Schwiiiiiiiiiiiiiiisch!! (felstavat såklart)

Fredagen kom med samma snubbiga ljud som i rubriken! *skrattar*

Det är bara timmar kvar innan det blir obegränsat med sömn, mys & god mat.. *me like*

// One Love

Vinsugen

Då har snart den första arbetsveckan på det nya ået gått & det känns kortfattat SÅ jävla bra! Mycket & göra, ingen tvekan om den saken....men det gör att tiden bara springer från mig!

Sitter annars & bloggar till den underbara musiken av Takida´s Curly Sue, som vanligt. ;-)

Efter jobbet idag så plockade L-G & RIlle upp mig för en tur ut till Birsta. Stannade till på alla tänkbara ställen för att hitta en P3, Giutar Hero & själva giutarr´s till grabbarna. Tro ni inte att det var som att söka efter en speciell utvald Kines i Kina?!?! Hade de inte slut på spelet så var det själva konsollen & var det inte det så saknades gururna.. De ska göra ett nytt försök imorgon & jag hoppas att de har bättre lycka då. När allt det kaoset var klart så stannade vi till på Rusta för min sjuka sak....sen blidde det en kebabtallrik inne i Ikanohuset.....jaja....jag ska inte äta den maten, men min kropp krävde mat & jag pallar inte med att vara utan nu när kroppen i det stora hela vant sig vid var 3:e timme..

Väl hemma så slappade jag, LG & Sondra ner oss i soffan & slappade till vad tv´n hade att erbjuda. Skön kväll med andra ord. RIlle hade för övrigt träning.....haha.....alltid sen på den. Om jag vore tränare så.. ;-) Jörgen skulle göra nått med sitt jobb efter deras arbetsdag...men den uppdateringen kommer la garanterat imorgon.

Ha en goo natt nu alla söta!

// One Love

Grammisgalan & P3

L-G hämtade mig igår efter jobbet för att styra bilen mot Gonzales. Vi hadlade en sallad & köpte en kebabtallrik till Rille. Sen hämtade vi upp den sistnämnda nere på Knaust innan vi droppade in hos mig. Efter maten somnade Rille in medans L-G satt framför datorn....själv kikade jag på gamla boxningsmatchers & de visade matchen mellan Mike Tyson vs Frank Bruno. Måste villigt erkänna att det var en slapp kväll. Rille stack vid 20-tiden för att hinna till träningen medans vi slappade ner oss till grammisgalan. Jörgen ville att vi skulle kika ner & delta i hans nya spel som han inhandlat & så blidde det efter att jag fixat matlådor för idag & imorgon.....gjorde potatis & smarrig fläskfilé. :-) *klappar mig stolt på huve*

Annars blidde det en "sovmorgon" idag...kom inte till jobbet förren 08,15. Men det är sinnes härligt att få göra det ibland. :-)

Ha en härlig dag nu alla & Sondra....lycka till nu!

// One Love

Så bra att det gör ont

Detta är en av mina all time låtar, har nog alltid älskat denna låten & kommer nog alltid att göra det!

Poison - Every Rose Has I Thorn



// One Love

Dryga timmen kvar

Sen är det dags att kliva hemöver & fundera ut vad kvällen ska handla om. Gissar att jag har ringt L-G innan dess & kommit fram till en bra plan. :-) Annars blir det att ta kvällen som den kommer! En sak vet jag ia all fall & det är att jag ska laga mat för morgondagen & fredagen....för på lördag är det fri mat som gäller. *skrattar*

Rätt äckligt att man kan känna sig så pigg av att bara äta lite mer strikt kost med allt som hör till. Hur ska det då bli när jag kliver in i nästa fas?! *gnossar händerna*

Höres nått sen alla söta!

// One love

Måste göra en förändring

Sitter här på jobbet & kommer fram till nya lösningar på hur man ska få bort all slapphet bland mina medarbetare. Hittade en lösning som kommer fungera rätt bra.


Vad tror ni?? ;-)

// One Love

Halva veckan

Första halvan av arbetsveckan har bara smullit till....lika underbart härligt som vanligt! Kommer gå snabbt innan vi är ute & åker hoj igen. Dvs, sommaren kommer med stormsteg & jag njuter. *hihi* Känner mig dock lite mer krasslig i halsen idag än igår & det retar mig sinnes.. Men det blir en stilla kväll idag, imorgon & sen är helgen här. Då ska jag bara mysa ner mig i soffan & kika på film & allt annat mysigt. *hihi* Nån som känner för att sällskapa?!? ;-) Ska nog passa på att göra massa smarrig mat oxå...verkligen bara lyxa till det. :-)

Annars då...jo...första mellis för dagen är i magen & jag väntar otåligt på lunch. *skrattar* Snacka om att kroppen kommer in i rutinen snabbt nu när den vet hur allt fungerar från tidigare år. Ska la se om jag kan plocka med ´mig L-G ut till Rusta idag oxå. Killen, dvs jag, har jhu en plan som skall följas....även om den kommer uppfattas som skadad. Men jag står fortfarande för det....är INTE som alla andra! *blink*

Neee, ha en underbar halvtid på veckan alla söta!

// One Love

Hemmasnickare

Detta skulle kunna vara jag & Jörgen när vi ska hålla på med elen hemma. OBS!!! Kolla in ena killens ansikte..  *mohahahahah*

// One Love

S...s....sss...ssssskallebang

Mmmm, det är det som styr min dag för stunden!

Illa!

Men de går över, om inte så blir det sängen när jag kommer hem. Nån som vill kramas? ;-)

// One Love

Måndagen är över & tisdagen är här

Gick oförskämt lätt att jobba igår, däremot så var jag sinnes trött när jag kom hem. L-G hade vart i Birsta & droppade in stax efter att jag lagt mig isoffan. Somnade en snabbis medans han kikade på tv...efter lilla stunden ringt syster & sa att hon tränat klart. Så då var det bara sätta sig i bilen & fara till henne för att fixa datorn. Efter en snabb uppkoppling skulle internet fixas, men då visar det sig att Telia vart duktig & skickat allt utom modemet. *grattis telia* Fick lägga in office & lite andra bra appz istället.

Runt 20,00 hamnade vi nere hos Gisse & Maria för en kaffe, ett huvepiller & en beroca! *skrattar* Goo tjejerna som tar hand om en kraschad kille. :-) Två koppar senare var de dags att hämta Jörgen & skjutsa hen den otroligt långa vägen till sporthallen där han hade fotbollsträning. Medans han jagade boll så lirade vi G.H & hade sinnes roligt. Tiden går så äckligt snabbt så vid 23,00 kastade jag in handduken & gick upp till mig för att nalla.

I skrivande stund har jag vart på jobbet i ca en timme, hunnit med att vara produktiv som vanligt. Men det är nu som det e dags att lägga i ett par växlar till. :-)

Ha en härlig dag nu alla!

// One Love

Så lätt

Helt overkligt vad enkelt det gick att kliva upp idag, det trodde jag aldrig att de skulle gå. Men jag riktigt bara studsade upp ur sängen & in i duschen. *skrattar* kan kanske vara för att jag sparakde ut L-G & Jörgen efter 21-tiden & nästan somnade direkt. :-)

Annars känns det så jävla bra att vara tillbaka på jobbet....kom hit strax innan 07,00 & precis innan 08,00 hade jag lyckas läsa igenom alla mail som fanns. *hihi* Efter det blidde det mellis bestående av lax, potatis & sallad.....kan inte riktigt beskriva hur härligt det känns att vara tillbaka med maten igen oxå....inge mer selecta & inge mer skräpmat. *jublar* Tyvärr så har alla system krånglat med div. svarstider & kraschningar sen dess....så jag känner att stressen kommer krypande. Men andra ord...jobbet är på G in i kroppen igen efter X antal dagars frånvaro.. *skrattar ännu mer*

Neee, pallar inte med detta mer...dags för en kopp svart!

// One Love

Risk = roligt

Var alltså över 10 år sen som jag spelade Risk sist.....så mitt minne igår var inte direkt uppdaterat med strategier osv. *skrattar* De som lirade blidde jag Jörgen, Åke & Sondra. Frasse kikade även förbi & slappade. VInnaren av omgången blidde Åke, mest för att alla missuppfattat sitt uppdrag & att jag inte riktigt pallade med att strida.. *himmlar med ögonen*

Frasse & Jörgen bröt upp, mendans vi andra stannade kvar & surrade ett tag innan Åke for hem. Slutade med att Sondra kraschade här. Stackarn skulle upp & jobbar kl 10,00 idag &vi lyckades la somna runt 05-tiden efter en väldigt sen kvälsfika eller oerhört tidig frukost som jag lagade till. Blidde fläskfilé & sallad till. Riktigt smarrigt faktiskt..

Idag har det bara vlivit slappning & matlagning. Fixade matlådor fram tills onsdag. Smarrigt....lax med ädelost, potatis & till de kommer de bli en smarrig sallad. :-) Film...jag, L-G & Jörgen har kikat på Mr Woodcook, Charlie Willsons War & i skrivande stund kikar vi på The Gameplan.

Mmm, de var & är min söndag det! Imorgon är det verkligheten igen, ska bli så härligt!

// One Love

Blidde en..

fika på la stada idag. Trodde jag inte när jag läst klart klockan 05,00 imorse.. Fattade inte ens att klockan ringt då Jörgen ringde & väckte mig 11,15. Efter en snabb dusch så hamnade vi på Charm, och det måste nästan vara i augusti som vi hade en fika tillsammans. Efter två snabba koppar begav vi oss mot EB Games (om de heter så), för att inhandla ett nytt spel som ska liras fam till klockan 18,00....då mitt Mancheter spelar! *happy* Dock är det FA Cupen idag & inge P.L! På väg hem så ville Jörgen in på Brothers för att kika på ett par byxor....och det slutade i att han handlade på sig en halv garderob & jag la undan en halv. *skrattar* Så kan det gå när min syster & Mithcell jobbar. Sinnes snygga kläder dock, men jag har faan inte råd.. *suckar* Ska ta mig råd.. *hihi*

För 10 minuter sen diskade jag i alla fall klart alt det som jan handlade igår, så snart ska de ställas upp i skåpet igen. :-) Jepp...ska ner till lillebror nu & spela lite.

Kvällen då....de kommer att bli Risk tillsammans med Åke, Hasse, Jörgen & Sondra. Kommer bli äckligt roligt, har inte spelat risk sen 1997 då jag flyttade från Klockaerget. *skrattar* Red Beeiiiiiiaaatches!!

Ni får ha en bra kväll nu alla söta!

// One Love

Jeff Dunham



// One Love

Snurrar

Shiiit vad det är många tankar som snurrar i min rätt så sargade skalle nu, att sova var en omöjligt!.

Frågan är om jag kommer palla med den 2008 som jag lovat mig själv??  Har 5-6 rätt så stora löften för mig själv att leva upp till, som tur är har jag inte delgett dem för någon när eller kär....det skulle bara innebära ännu mer press!! Kommer faktiskt delvis börja leva efter dem redan under morgondagen....så det ska la bli spännande & se hur min lördag & söndag kommer att se ut?!

En sak som jag kan lova är att det u alla fall ät slut med destruktiviteten & fram ska produktiviteten istället. Inte nog med det, jag har en sjukt spännde vecka på jobbet oxå....den som kommer skall dvs! *skakar på huve*

Låg även & tänkte på min & gubbens resa till Manchester....det kommer bli så sjukt roligt. I samma veva så kände jag mig faan som ett misslyckat barn oxå...eller snarare otacksamt barn! Orkar inte kliva över den bron & förklara, men ni som känner mig är välkommen att vara nyfiken....ähhh....ni andra oxå!

Utöver det så kommer alla tankar från det 2007 som vart & vad jag kanske skulle tycka vore skönt som ogjort. Ska sanningen fram så ångrar jag nog faan ingenting.....det har format mig som människa & det ska jag stolt bära med mig. Även om det finns vissa saker som känns onödig....men som Hasse säger: Det var ingen som dog i alla fall.

Tack Hasse
, tänker man så blir allt så mycket lättare!!

Allvarligt, undra hur mycket jag ska klä av mig inför er?!?!

Sitter & skriver detta till denna underbara låt av Edguy - When A Hero Cries

Mmmm, en fika imorgon FM känns rätt så avlägsen i detta nu, ska la se om jag kan lösa lite frågetecken på EM. En sak som är säker är att jag inte kommer kliva upp från soffan eller svara i telefonen mellan 18,00 - 20,00, om ni är nyfiken varför så e det bara fråga, har ni hängt med i denna blogg under X antal veckor eller månader så är svaret självklart!

Fattar annars inte hur jag ska klara av januari - juni!

Neee, nu är det riktigt hg tid att sova...kommer aldrig att gå dock!

// One Love

Jason Mraz VS Sweden



En av sommarens vackraste låtar med alla de minnen som finns med..

// One Love

Underbar film & en underbar låt

Ni vet hur man är & blir kär i vissa filmer & vissa låtar....denna video kombinerar bägge i bästa Bengis-smak..

Filmen : The Notebook

Låten: Timmy t - One More Try



// One Love

Första fredagen avklarad!

Nu kommer snart en nöjd liten Bengis att kliva ner i sängen & kramas med kuddarna.

Blidde som sagt en riktigt stilla & härlig kväll med skönt sällskap. Började med att jag gick upp från Jögga & slappade....sen droppade Sondra in till mig. Vi tänkte kika på en rulle & ringde ner en våning för att höra om rockhjältarna ville vara med & slappa, det dröjade inte många minuter innan de var bänkade i soffan. Vi drog igång filmen: We Own the Night...men pga rätt krass kvalle så bytte vi till: Before The Devils knows you´re dead. Skulle kanske inte säga åt någon som gillar avtion att se just den filmen. Jjaa, efter ett tag in i den skulel Sondra iväg.. Tog la ca en timme innan Maria droppade in i sällskap till Jörgen.

När filmen var slut så satt vi kvar & snackade till The Voice.....där man kunde skicka in teext via deras mobila chat. *skrattar* Jörgen fick två hej hej av L-G & vi andra skrattade till hur oerhört mogen vi är!!! ;-)  Strax efter 00,15 sparkade jag ut ligan & passade på att få sjuts till & från Statoil med L-G för lite snus.

Såååå, det var slutet på min sinnes härliga kväll! Imorgon är en ny dag med nya människor & glada ansikten.

// One Love

Visst finns även jag på Youtube

Komemr inte riktigt ihåg när detta var, men någon månad innan sommaren 2007 var det alla gånger. Vi satt här hemma hos mig & så var det Talang 2007 på tv4. Dör var det en kille som dansade slowdance till Tommie Nillsons: Öppna Din Dörr.....som jag spelade på min Big Boy-tuta inkluderad sång!

Jag har ALDRIG sagt att jag & mina vänner är som alla andra..


// One Love

Min käre vän Henke!

Så här goo var han på Nyår & hade jag filmas så hade vi kallas för Humle & Dumle IGEN!!


// One Love

Nya saker till köket

Även idag har jag vart utanför dörren & lyckas få se lite månniskor samt få i mig lite fräsch luft! :-)

Vi styrde bilen mot Birsta City där L-G  handlade ett till par snygga jeans från JC. Tog oss en liten sväng därinne & hittade såklart massa människor som vi känner. Efter lite kikande på folk så gick vi in på Ikea & kikade på nya tallrikar & glas hem till lilla mig. Blidde två nya uppsättningar tallrikar....sjukt snygga...samt ett helt gäng nya glas. Alltid roligt att få piffa upp lite & känna att man e värd det. :-)

Väl hemma så rensade jag ut allt sjit som jag hade i form av porslin & glas....samt atta j**a förvaringsbyttor som jag skaffat under årens gång. Så nu ser det riktigt bra ut inne i skåpen....även i köket i stort. :-)

Väl hemma droppade Jörgen upp & sen bar det av till Curres för middag. Även om mitt nya liv har börjat så blev det skräpmat ikväll. Kommer hålla mig bra 5 dagar i veckan med maten. *hihi* Sen kikade vi på den underbara Zoolander men en Ben Stiller i absolut toppform. *skrattar*

Grabbarna gick nyss ner till Jörgen för att spela...(ni som inte kan lista ut det)...

Höres sen alla kramgooa!

// One Love

Måste undergräva alla som redan sagt detta...

Finns många underbara varianter av denna helt magnefika låt som heter Hallelujah. Allt från orginalet med Leonard Cohen, till Jeff Buckley i sällskap osv. Men jag lovar, lyssna på denna versionen & säg mig att den inte är de mest underbara era öron hört....av just denna låten dvs. Min personliga favorit i Kurt Nilsen, sen sista killen som sjunger....damn...ryser rakt in i benmärgen!! 

Njut!


// One Love

The greatest NR21



// One Love

Min "lillebror" tar världsrekord i bänkpress!

Jag & Fredde växte upp tillsammans, fullständigt oskiljaktiga. Så fortlöpte det fram till & med gymnasiet ungefär. Blidde lite svårare när jag flyttat till stan att bara hänga på kvällarna, men då kom bilen bra till hands. =)

Jaja, här är lillbubbas när han blir världens staraste människa i bänkpress på 345,5 kg. FATTA vad mycket det är!!


// One Love

Första fredagen på det nya året!

Välkommen till en ny underbart härlig dag alla glada!

Själv vet jag inte riktigt hur jag känner mig än då L-G ringde & väckte mig för ett par minyter sen bara. Sanningen är att jag inte riktigt vaknat till liv igen. *skrattar* Men ge mig 15 minuter till & en dusch så.. ;-)  Kan iaf säga att rösten låter mer & mer som mig, däremot så är halsen inte lita vanligt inställd till & kännas bra. *muttrar* Men det får jag väl försöka döda med lite vademecum... För er som inte vet vad det är : Googla!!

Får la se vad som händer idag oxå, L-G var sugen att fara ut till Birsta City samt Ikea för att handla lite nyttosaker. Jag är sugen på att följa med honom, men jag får sehur jag känner mig om den där kvarten....samt att jag ännu mindre gillar folk när jag e sjuk/krasslig!! Tror även att Sondra hade en plan på att droppa ner & känna lugnet, aldrig fel med mysigt sällis när man vart hemma & instängd ett par dagar. Nu har jhu iof både L-G & Sondra vart & hållt mig sällis i dagarna....men dock! *skrattar yrt*

Neee, nu ska jag ut på Youtube & hitta en video att posta till er..

// One Love

The Goonies

Efter vissa överfall & påhopp så måste jag villigt erkänna att jag hade fel om att The Goonies kom ut 1988...det var alldeles rikigt 1985. Tack för upplysningen T.. ;-)

// One Love

Roy Keane, the legend!



// One Love

En av de vackraste



Kan vara en av världens vackraste låtar!

//One Love

Dagen som vart

Hakade på L-G ner på la stada så han fick handla ett par snygga jeans på JC, sen gick vi i snöstormen som var bort till Appoteket för att handla lite bra saker. Ska la kanske inte gå in på vad vi handlade, men jag tror det kommer att vli kalas! :-)

Efter det så for vi ner till polisen för att lämna en ett korkort som jag hitta....sen bar det av till OK för att surra om det belopp som de drog dubbelt av mig under gårdagen. Avslutade våra resa med att kliva in på Kvantum i Nacksta.....där jag handlade mat för hela januari månad. Känns alltid lika underbart att köpa nyttomat som är rätt enkel att göra. Blidde mycket lax, kyckling & fläsfilé...samt lite grönt & annat smått & gött. :-)  Kan jhu avslöja att middagen ikväll blidde potatis, lax med ädelost & en lättare sallad till.....helt underbart smarrigt. Gjorde som alltid lite exktra så det finns till lunchen imorgon. *klappar mig själv på huve* Sen städade jag även hela mitt skafferi (som verkligen var i behov av det), samt att hela bänken brevid kulen rensades upp. Så nu står bara mig Soda Streamer & kaffebryggaren där. Allvarligt, så rent har jag inte haft det där sen jag flyttade in hit.. *skrattar*

Efter det så har jag & L-G mest slappat i soffan till massa sköna serier som vi redan sett alla avsnitt av....och i skrivande stund började Mission Impossible.....så nu ska vi väl avnjuta den & se vad som händer sen. Skulle gissa att det blir sängen för mig..

Ha en fortsatt härlig kväll nu alla mysiga!

// One Love

Ingen ny människa

Men jag känner mig klart piggare....en rätt underbar känsla vill jag lova. Halsen är lagomt strulig, men den går till sig. :-) Ska nog köra min specialare snart oxå, synd att jag kommer stinka vitlök, men vad gör det när jag varken jobbar eller har en tjej att kramas med?!?!

Jörgen ringde i alla fall & väckte mig nnys, undrade hur det var & om jag kände mig fräschare. Go som bryr sig Bro! Har även kikat efter G.H 2 samt vilka låtar som var med där....så han kommer nog handla det oxå! :-) Ska även ringa L-G och höra vad han sysslar med....om det ville sig så skulle han följa med mig & handla idag.....måste fylla upp allt så jag klarar mig januari ut. Speciellt nu när det blir träningsmat som gäller.. :-)

Nee alla friska & krya.....duschen locka lite!

// One Love

Bättre, men långt ifrån bra!

Dagen har inte gått ut på annat än att försöka andas genom näsan....tragiskt med sant! Fick i alla fall främmande av Thomas & L-G mitt på dagen....slappade, surrade lite & kikade på The Goonies. Har glömt hur kär jag är i den filmen. Kom ut 1988 & sen dess har jag sett den såååå många ggr....dock väldigt få ggr sen jag blev "vuxen".

Jörgen ringde när han kom hem från jobbet & då droppade jag ner till honom för att dö lite i hans soffa. Efter lilla stunden så kom L-G förbi & sen lirade de sjukt mycket Giutar Hero. Helt underbart spel. tyvärr fanns inte energin i min kropp för att palla med nått spelade. Fick även ett mess av Gisse som undrade hur dagen på det nya året rullat på...goo hon! Snackade även med min mor som undrade om jag pallade med jobb imorgon. Men det kommer tyvärr inte att bli så...är för seg & kraschade fortfarande. Hann i alla fall med att läsa ut boken mellan alla varv här ovan! *skrattar* Så nu är det bara att börja på nästa...

Efter 20-tiden gick jag upp till mig & somnade i soffan en snabbis innan Sondra kikade förbi för att se en rulle & strax efter henne kom L-G upp....Jörgen skulle sova då bubbas ska sova. Jobbar jhu imorgon han. Filmen som vi kikade på var The Family Stone...klart sevärd för er som inte vilat ögonen på den. :-) Sen blidde det även 2 1/2 Men, lite Spin City osv innan L-G & Sondra drog sig hemöver. Själv ska jag lägga mig & sova nu, kommer bli så härligt! Håller alla mina tummar att jag vaknar som en ny människa imorgon. Måste nog ta en av mina omtalade coctails till frulle. *huuuah*

Hämtade föresten ut mitt protein idag, men smak av äpple & kanel....fatta vad GOTT det var! *thihi*

Natten go nu alla mysiga!

// One Love


Lägger ner, det är dags!

Snacka om att det nya året firades in med buller & bång.....det blidde alltså liiite för mycket snapps för lilla mig. Men jag & Nisse trodde att jag kunde bota min förkylning genom massa med Fischermens...det fungerade rätt OK under första halvan av kvällen. Den var i övrigt riktigt rolig...massa bra folk, supersmarrig mat & en helt underbar lek! 'skrattar* Den resterande delen av kvällen blev bara fel. *suckar* Har till & börjat med aldrig vart med om att missa tolvslaget.....vilket vi gjorde. Så skumpan blev kvar....samt alla som skulle röka garring. Fram emot 01,00 rörde vi på oss emot aveny dit alla skulle...själv följde jag med dit innan jag vände på klacken & gick hem. Redde i alla fall ut missförstånd under gårdagen pga en rätt puckad (räcker med den beskrivningen här) lill-bengis, så nu är det klart & jag kan se fram emot ett bra 2008. Jag är ledsen för mitt kaos G & M!! Lovar att det var många som undrade vem varför vissa mess kom när det gjorde & varför de var så osammanhängade som de var samt att det verkligen bara var fel!! Huaaah, kommer uppfinna ett alkolås till mobilen. Eller som Ola sa....det ska vara alkolås på spriten.....din var bättre än min Ola! *skrattar* Kommer bli ett väldigt stilla 2008 för den delen....ska slappa tills jag & far åker till Manchester den 8:e februari. Nykterhetskoma kallas det för...min syster & jag kommer träna på bättre & härdare än något år tidigare & då går det faan inte att vara destruktiv osv.. Orkar inte med det levnande längre....det är film, hotellfrulle & mys som gäller på helgerna framöver! Än en gång kommer denna våren att handla om mig & bara mig.

Är i alla fall hemma idag då jag är sjuuukt kraschad, vaknade 12,00 & klev upp för att stilla magen lite. Nu blir det en dusch & sen när det av till sängen igen för att läsa & sova vidare.

Ha en underbar dag nu alla mysiga & härliga!

// One Love