Manchester United

Kan inte fila bort mitt fåniga leende idag, mitt Manchester är i final.

En skön sammanfatting av matchen hittar ni här:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/wennman/article2374142.ab

// One Love

Nu är det beställt..

Kommer inom en snar framtid att vara fattig igen!

// One Love

Grattis lilleman!

Idag har jag vart tillsammans med resten av släkten hemma hos familjen Westin. Philip fyllde 18 år förra lördagen & detta firade vi idag. Alltid härligt att träffa min släkt, jar svårt att e någon som kan ha de bättre....hyfsad klycha...jag vet. Men allvarligt, Henke....vad säger du?? Som vart med på ett midsommarfirande ex??

Sen har jag vart ut ett par timmar på hojen oxå! Så jäkla härligt....den sena rundan träffade jag på Rille & i samma veva så träffade jag Kicki & Anna.

Sen har jag sett på körslaget.....gillar Team Cans klart bäst, otroligt imponerad av deras andra bidrag ikväll. Ingen som kommer ihåg vad den låten heter?!?! *kliar huve*

Annars skulle Jörgen vara med Maria, Lg skulle vara med Emelie, Rille skulle ut & käka med sällskap, Sondra skulle vara hemma & mysa till det, Frasse hänger med Tomas, (min) Thomas skulle på lagfest osv... Så här sitter jag själv, med ett glas rött.

Ska la kanske ta de stilla ikväll, kommer fara upp till stugan imorgon bitti tillsammans med Marcus. Ska se om vi får med The Green Pearl oxå! *gnossar händerna* =))

Ni får ha en underbar kväll alla söta! Själv ska jag se hockey mellan Detroit - Colorado!

// One Love

2 timmar på hojen

Det sammanfattar min kväll rätt bra....samt att jag stannade till hemma hos mor & far. Lite lyxigt, blev bjuden på middag & det är inte varje vecka....kan kanske vara för att jag hälsar på 3 ggr per år eller så!! Men vad vet jag.. *skrattar*

Mötte i alla fall upp L-G & Emelie vid 19,00 & sen gled vi bara omkring & mös!

Såg att Giffarna spelade 2-2 oxå....kan detta kanske vara slutet på alla pinsamma förluster?? Knappast!! ;-.P

Ha en fortsatt underbar kväll alla söta!

// One Love

Kommer hem på Torsdag!

// One Love

Anton, del 2

Denna krönika om Musik har jag publicerat en ggn tidigare, även denna är skriven av min vän Anton. För er som blädrar förbi här just idag....se vad Antons väntan går ut på genom att läsa det som skrevs igår.

Vem är jag att klaga??

Utan dina andetag

Musik kan inspirera, musik kan irritera, musik kan beröra. Musik kan vara dålig och musik kan vara bra. Det är upp till lyssnaren. Men den finns överallt runt omkring oss och jag tror inte att vi skulle klara oss utan den.

Jag ska alltså filosofera om musik. En del undrar kanske vad rubriken har med detta att göra, men det återkommer jag till senare.


Varför gillar man en låt?

Som många redan vet är jag en citatnörd, så ofta kan det räcka med en liten textrad för att jag ska älska en låt. Musik kan vara poesi: "Du betyder allt för mej, jag är ingenting för dej. Kärlek är som nikotin, kärlek är som nikotin." (Magnus Carlson från Weeping Willows) Men det kan lika gärna vara så mycket annat som gör en låt bra. Som Neil Youngs underbara malande på gitarren i "Like a hurricane", det monotona trummandet i Sisters of Mercys "Lucretia my reflection" eller bara paranoia i det utflippade slutet av Nine Inch Nails låt "Burn". Kanske när Håkan går lös på munspelet i Small Town Pimps låt "Pimplyfied".

Det kan behövas så lite för att man ska älska en låt. Och det är personligt. Har du tänkt på varför du älskar en viss låt?


Musik och minnen

En anledning till att man älskar en låt är att man förknippar en låt med ett minne. Alla har vi "våra" låtar. Jag till exempel har tidigare aldrig riktigt lyssnat på techno. Men så var det den där midsommarnatten då allt förändrades.

Det var för några år sedan då jag och några kompisar firade midsommar i en av kompisarnas stuga i Solumshamn. Huset hade varit fullt med folk hela natten, men de flesta hade försvunnit nu. Midsommarafton hade övergått till midsommardag och klockan var kanske 4 på morgonen. Solen log mot oss igen och vi höll till på verandan där vi drack och dansade.
Bara 20 meter nedanför oss sträckte sig det oändliga havet som ruvar på så många hemligheter. Högtalarna var vända ut mot detta svarta hav och luften var så klar så att man kunde se till Finland. På full volym spelades Darude med låten "Sandstorm". Man kunde inte känna sig annat än fri och njuta av midsommarnatten. Jag hade kunnat flyga upp i luften upp i himlen och sväva bland trädtopparna. Det var en midsommarnattsfylla, en midsommarnattsdröm. Och trots att jag har försökt har den känslan aldrig kunnat återupplevas.


Musik på förfesten

Alla vill vi ju spela just sin favoritlåt och sin favoritartist på förfesten. En del vill ha musik att dansa till, en del vill ha musik att sjunga till. Någon vill spela Metallica, medan en annan vill sjunga med i Gyllene tider och en tredje vill höra Lundell. Och så har vi festdeltagaren som ockuperar cd-spelaren och vill spela allt, vilket gör att de andra bara får höra tio sekunder av varje låt. Sedan har vi killen som vill spela den svåra musiken, Musik som Magnus Uggla skulle säga "är bra tills den fått publik". Musik som så fort den har blivit kommersiell inte längre är bra. Till sist har vi den vi älskar att hata. Mannen med gitarren. Då vi alla sjunger med i de få ord vi kan.


Rubriken var det ja ...

Jag lovade ju att förklara rubriken. När man ska opereras som ju jag ska göra, blir man liggandes i en respirator på intensivvårdsavdelningen några dagar. Under mitt besök där fick jag ett formulär att fylla i om mig själv, bland annat om vad jag gillar för musik. Det kan vara lite svårt eftersom jag gillar så mycket olika och är en humörlyssnare. Men jag har nu hittat den perfekta låten för ett uppvaknande:

"Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor. Jag kan inte ens stå när du inte ser på och genomskinligt grå blir jag utan dina andetag." (Kent)


Anton , Sundsvall den 30 maj 2007

// One Love


Anton, del 1

Jag har en arbetspolare som inte mår så bra, han väntar sen flera flera år tillbaka på nya fräscha lungor. Förra torsdagen blev han inlagd akut på sjukhuset & då passade jag, Lena & Linda att hälsa på honom. Väl tillbaka på jobbet så kommer tankarna vandrande....jag som tycker jag jobbar mycket....kanske inte ska gnälla specieltl mycket eftersom jag i de stora ändå har min hälsa hyfsad intakt.

Anton, som vi hälsade på, är riktigt bra på att skriva. Många av hans tankar & funderingar har blivit publicerad på vårat intranät i jobbet. Tänkte dela med mig av detta:

Tidsfördriv i väntans tider 

Alla väntar vi på något i stort och i smått. Just nu väntar du säkert på att få gå på lunch, att få gå och fika eller att få gå hem. Och vad bättre att fördriva tiden på än att läsa detta! Det känns ju dessutom mer legalt än att läsa Aftonbladet som du tänkte göra. Men det är sån där vanlig väntan, där man inte behöver fylla ut tiden med något. Det finns större väntan. För egen del väntar jag på en lungtransplantation. Och så väntar jag på Henne, vem hon nu är. Men vi börjar med den lite mindre väntan.


På resan

I och med att min lungtransplantation ska göras nere i Göteborg, så har jag gjort en del turer dit ner. Och när landstinget betalar så är det tåg som gäller och det tar cirka sju och en halv timme. Då gäller det att fördriva tiden. Man kan ju alltid göra det enkelt genom att läsa en bok. I dagens tekniska värld kan man också sitta med sin bärbara och se en film.


Sverige utanför fönstret

Eller varför inte beskåda vårt vackra land? Det är en underbar känsla att se världen utanför tågfönstret och se hur det förändras ju längre söderut eller norrut man kommer. Man kan bara njuta av att beskåda husen och de gamla fallfärdiga ladorna som finns överallt. Se sjöarna där vattnet krusar sig eller träden speglar sig.

Detta kan te sig än mer underbart med rätt musik i öronen. Musik du gillar, musik du älskar. Jag minns själv hur jag beskådade världen medan Jocke Berg (i Kent) sjöng för mig:

"Ge mej en vinterdrog, ge mej sommarsnö. Kom, nu är jag kroniskt låg, bara mörkret hörs. I ditt öga dansar stormar små, det är du som för. I döda vinkeln ser jag allt du gör."


Benicio Del Toro och andra medresenärer

Under en lång resa som till Göteborg kan man kanske inte spendera hela tiden med att stirra ut genom fönstret. Det jag också brukar göra är att kolla in mina medresenärer. Eftersom min hjärna ibland går på högvarv, så kan jag mycket väl skapa berättelser om dem och fundera på vad de är för några. Speciellt minns jag en resa där jag hade en knarkande Benicio Del Toro-kopia mitt emot mej. Om han knarkade har jag naturligtvis ingen aning om, men i den berättelse som spelades upp i mitt huvud gjorde han det.

Det är lustigt hur vi svenskar (kan tro att det gäller oss speciellt) kan sitta så tätt inpå varandra under så lång tid utan att utbyta mer än artighetsfraser. Det är sällan någon bryter muren och faktiskt pratar med grannen bredvid eller mitt emot. Ändå kan min bild av mina medresenärer ha förändrats under resans gång. Kanske beror det mer på vad min hjärna skapar för historier om dem.


På sjukhuset

Trots att jag kan ha ett späckat schema med många prover så är det mycket väntan också på sjukhuset. Och vad gör man? Ser film, läser, tittar in i vägen, spanar in någon sköterska eller snackar med rumsgrannarna. Jag har träffat en del roliga killar och hört många historier.

Det var en kille i min egen ålder som berättade en ganska rolig historia. Han hade fått ett nytt hjärta. Efter en sån operation äter man medicin som gör att man blir väldigt skakis. Det var ett par, tre stycken som hade opererats ungefär samtidigt och som nu bodde på patienthotellet. De bestämde sig för att gå ner i baren. Där beställde de in var sin stor stark. Och ni kan tänka er synen när tre skakiga armar höjer glasen för att dricka sin första stora stark på ett tag. Ja, man har träffat många lustiga filurer på sjukhuset genom åren.


I väntan på det större

Nu till den större väntan. Alla väntar väl på någonting som är så stort att det är svårt att ta på. Min väntan är som sagt på en lungtransplantation. Och jag kan inte göra mycket mer än att just vänta. Problemet är att det gäller att hålla sig sysselsatt för att man inte ska tänka så mycket. Mycket tid spenderas därför framför teven eller datorn. Men det är lätt att det blir tråkigt, eftersom jag inte orkar göra allt för mycket. Ibland kan det bli så tråkigt att om jag bara orkade skulle jag klättra på väggarna.

Här är Ulf Lundells beskrivning av en väntan med ett mer olyckligt slut:
"Så ligger hon där med sitt utslagna hår på ett lakan så rött som det rödaste blod. Hennes hud är så vit och längtan för stor för att orka vänta på att bli älskad igen."

För det är väl tyvärr så att den större väntan är något vi oftast måste göra och klara av ensamma. Jag frågade en vän en gång om vilken hennes favoritlåt av Lundell är. Det svar jag fick får avsluta denna resa och kanske bli ett ord på vägen: "Låt inte ensamheten förlama dej."

Anton
5 juli 2006

// One Love


Stilla, eller?!?!

Jobbade idag...mellan 08,00 - 15,00...eller vad klockan nu var! Fatta vad in i helvete duktig jag har vart....sinnes stolt över mig ska jag säga. Veckans timmar via jobbet hamnade på  blygsamma 60!! Tror jag under de sista 4 véckorna ligger på ca 230 h mot för normala 160h.....var nog lika samma veckan inna det oxå!!

Såååå, om jag e trött & inte är veckans eller månadens kille i umgänge....så vet ni varför!!

Kraschade hemma dryga timmen efter jobbet, sen blev det ett avsnitt av Southpark s10....efter det såg jag mitt Manchester spela 1-1 mot Blackburn. ILLA ILLA ILLA....dock leder vi ligan med 3 poäng till Chelsea....så vi kan losa mot dem på lördag (eller söndag) till veckan & ändå vinna. *hoppas hoppas hoppas*

Sen har jag smygit 2 glas vin...sett på Körslaget & konstaterat att jag är mer kär i Brolle idag än för 4 år sen....vilka av er lyssnade på Brolle för 4 år se???? Just de....INGEN!! Påstå inte att ni lyssnat på honom bara för att ni kan nynna på hans: She was only 16 ang 2 young 2 be drinkin´ wine!!! Låten som kören sjung ikväll e en av mina all time-favoriter!!

Mmmm, bry! (en marcus)

Ha en underbar kväll nu alla söta!

// One Love

Kan nog bli..

lite hojåkning ikväll!! Om jag kommer härifrån en bra tid dvs!!

Kom på att jag missade helt med att hålla er uppdaterad om vad jag sysslade med igår.. *skrattar* Turligt nog så missade ni absolut ingenting.....det var jobb från 06,00 fram tills strax efter 18,00. Väl hemma så droppade min granne upp, a.k.a Jörgen, och vi slog på det sista avsnittet av Battlestar Galactica. Kommer inte palla om det verkligen är den sista säsongen som visas nu....enligt J.D!!

Jaja!

Nu har jag tre koppar svart i kroppen & det är dags att köra igång på allvar....väntar dock på ett flyttmail som säger att nattens körningar gått bra. =)) *håller alla mina tummar*

Helgen kommer annars att bli stilla, jobb imorgon & förmodligen på  söndag (om det inte går äckligt äckligt bra imorgon).

Ha en underbar dag alla!

// One Love

För alla som tvivlat..

Nu är det dags att jobba som aldrig förr & det innebär sinnessjukt mycket jobb. Ni som har koll på hur det sista 5-7 veckorna sett ut för mig....till er kan jag säga.....de var bara en uppvärmning mot för de kommande 2!! Efter dryga två timmars frenetiskt jobbande på morgonen så snurrar alla applikationer, batcher, kopplingar till lokala miljöer & faaan och hans moster!!! *jublar av lycka*



image369

Har redan 4 koppar java i kroppen....känner mig riktigt speeeeedad....smackad på koffein & nikotion! *haha*

Vi syns nog måndagen den 28:e....eller så, fram tills dess är det gissningsvis jobb varje dag!

Ha en härlig dag nu alla, själv ska jag bara plocka en kopp Java!!

// One Love

One more, again!



// One Love

Ännu ett pheew

Tisdag!

// One Love

*pheew*

Måndag!

// One Love

dads


Helgen är kommen!

Fredag morgon & klockan är 06,00. Hörde nyss på Radion att Rögle kliver upp i elitserien i hockey.....grattis! Kenny Jönsson var mannen som agerade fältherre över dessa pågar! =)

Själv hoppas jag att projektet går bra idag, så jag får kliva in & jobba imorgon.....annars finns det en liiiiiiiiiiiiiten oro till stress & det önskar jag verkligen inte.

Annars vet jag inte riktigt hur min helg ser ut.....ska slappa till det ikväll & ev. göra lite god mat. Sova en timme & sen så blir det nog en rulle, har en skön sådan hemma nu så. =) Lördag e det jobb planerat, om det vill sig. Annars fyller Philip (min superlilla kusin) 18 år & det måste ju firas. =P

På söndag lirar mitt Manchester mot Arsenal & den matchen är en måste vinna!

Mmmmm, ha en underbar dag nu alla söta!

// One Love

P.s, sällan som jag & L-G snubblar in i samma tjej dvs!!

Inte lätt när det är två..

som är exakt lika dagvild här på jobbet. *skrattar* Frågade min chef vilken dag det var idag, hon svarade onsdag & det tyckte jag lät heeeeeelt OK. Fram tills nu....lyckades alltså efter nån timme inse att det faktiskt är torsdag!! Sunt & bra.. *klappar mig själv på huve*

Ser att det snöar riktigt små flingor ute fortfarande....håller alla mina tummar för att detta ska övergå i regn & så småningom att hela skiten ska övergå i 15 plusgrader & strålande sol. Önska har ingen dött av & det kan knappast bli värre av det heller. =))

Har annars en lika härligt fullspäckad dag framför mig, sitter med telefon fram tills 12,00...sen blir det lunch & efter det ska jag ner en våning & gräva ner mig i batchen ANOD, GEAY & GEAX, GI21 & GI22. Visst låter det spännande & härligt. *thihi*

En snabb kopp Java & en prolla...sen är mkan med igen!

Ha en härlig dag nu alla!!

// One Love

Äntligen vinter!! *suckar*

Rätt sinnes alltså...när man klev upp för ett par timmar sen & kikade ut så är det vinter.....för er som inte hänger med så är det alltså mer vinter den 9 april än vad det har vart heeeela vintern! *skakar på huve* Snackade med Mor som var igår förbi & hälsade på.....hon berättade att de kommer bli riktigt fint till helgen.....så det är bara hålla tummarna för det. =)

Vaknade annars till igår efter att jag somnat till, det var han en våning ner som vrålade till....så min vilda chansning var att Liverpool gjorde ett matchavgörande mål. Mycket riktigt, var tvungen att se efter på sporten när jag vaknade & Poll spöade Arsenal.....vilket gör att de nu är klar för semifinal på Chelsea. Rätt tuff match det oxå!! =P Själv spelar mitt Manchester ikväll hemma mot Roma....de ska bli riktigt nice att se.

Japp! Kaffe...sen är det dags att jobba....resterande 3 arbetsdagar av veckan kommer gå snabbt.

Höll på att glömma....skrev att jag kurar. Det betyder för alla nyfikna att jag käkar medicin & inte vågar gymma!

// One Love


Tisdag & grått

G´morgon alla söta 7-sovare!

Det är en ny underbar dag, fast de märker nog alla normala människor om 1-2 timmar. *hehe* Själv e frullen i magen & jag ska om lilla stunden kliva ner & hämta mig en kopp Java.

Var annans med Syster & tränade på Ego. Iof så blev det inget gym med tanke på att jag kurar....men jag fick ca 60 minuter på löpbandet. Så jäkla härligt!! Kommer att köra på den hela veckan så jag verkligen ger det en chans att fungera. =)) Väl hemma så droppade Jörgen upp, vi blåste sista avsnittet från säsong 3 av Battlestar Galactica & sen såg vi det äckligt efterlängtade avsnittet från säsong 4. Ojojojojojojojojojojoj så bra det var....fattar inte hur bra der serien är egentligen. *thihi*

Neee, en kaffe var det!

Ha en underbar dag nu alla, även om solen verkar långt borta!

// One Love

Blåst & skit

Ingen trevlig dag ute jhu.. *brrrrr*

Nu är det dags för frulle.. =)

// One Love

Resume!

Hamnade hos Jörgen rätt sen ikväll.....tillsammans med Jörgen, Maria, L-G, Anna, Elin, Pillan Sondra, Emelie & hennes vän (f'låt att jag missar ditt namn nu). Klev i alla fall ner på Oscar typ nykter....fick en drink av brosan...tack JD. Sen var det ca 12 isvatten på raken. =)) Träffade Jocke, Pierre, Linkan, Sara, Åsa, Carro, Pinglan, Micke + hans lillebror, Hasse, Rige + polare, Tillan, Danne & Emelie (en annan emelie än förfesten), Zedda, Thomas & Frasse (som var bra drucken).... + .massa sköna folk dvs! =)

Hemkommen nu.....kommer inte palla med morgondagen med dess jobb....ska ändå göra 4 timmar ca!!

Nee alla söta....nalla sött nu!

// One Love

Detta man jobbar för..

Det är lätt att kliva upp tiiiiidigt på en helg & jobba som en dåre då tankarna ligger på vad som man ev får råd med. =)) Tänkte fixa til min egen cykel lite så den förhoppningsvis kommer se ut så här:

image368

Drömma måste man, annars går det åt he**vete..

// One Love

Lördagsjobbande

G´moooooooogon alla bakfulla & sönderdruckna människor!

Jag hoppas ni hade en bra dag, kväll & framförallt natt ute i mörkret....själv sitter jag på jobbet sen en timme tillbaka & fastställer testdata för att förhoppningsvis börja med nästa miljö efter lunch. Har ett hyfsat flow nu, men för att det ska bli riktigt riktigt bra krävs en kopp svart. =)

Om jag förstod det rätt så spelade inte Manchester idag, har du koll på det T?!? Ska nog ut på
www.tvmatchen.se för att bli 100% säker....vägrar att missa dem.

Nu är det dags att köra på igen!

Ha de gött nu alla söta!!

// One Love

Surt sa räven

Mmmm, då var hockeysäsongen över för denna gången här hemma i Sverige. HV71 var ett nummer större på alla ställen i laget jämnfört mot Timrå. Kan inte påstå att jag satt & njöt av matchen igår....speciellt inte när jag vet att det kan spela betydligt bättre än vad de visade.....men men.. Nu är det bara blicka över andra sidan atlanten mot den kommande Stanley Cup som snart drar igång. Har ju dels Foppa & Detriot att se fram emot....varpå de sistnämnda förhoppningsvis kommer gå riktigt långt! =)

Idag är det annars fredag, klockan är 05,58 & jag sitter på jobbet. Kaffet står brevid & frulle ligger i magen. Det är en äckligt tät dimma ute...frågan är om den kommer finnas kvar när alla "normala" vaknar?? *haha*

Vad händer annars en kväll som denna då? Ja du, det kommer bli lugnt, stilla & utan tv & dator. Gissar att jag kommer läsa ut min pågående bok samtidigt som jag kliver in på nästa. Har en till i samma serie så det känns oerhört bra. *thihi*

Neee, dags att jobba....klockan har slagit 06,00!

Ha en underbar fredag nu alla!

// One Love

Dommen

Ingen panik i grytan, ÄN. Har dock förkörsrätt i alla köer om de skulle strula till sig. Vad fick jag dock, ingen spruta i alla fall...dock en kur på piller i 3 veckor. Så nu är det bara knapra & se glad ut....kommer med andra ord att vara vädigt osynlig...i de flesta sammanhang. Har dock börjat med en skön sak igen....prommisar!!! Guuuud så befriande det är att plocka på sig musik & ge sig ut för att rensa skallen. *me like*

Kan stolt säga att jag inte brytit mot min egen vadslagning om datorn eller tv´n heller. Boken blir bara bätter & bättre...så jag lider inte. Kommit närmare 300 sidor nu så det är bara avslutningen på de sista 100 kvar nu. =))

Ikväll ska jag se matchen mellan Timrå & HV71 oxå....börjar få puls redan nu. *skrattar*

Neee alla söta, nu ska lill-killen gå hem från jobbet! =) Ha en underbar kväll nu!

// One Love

Läkaren

Idag klockan 14,10 ska man till läkaren & få dommen! Jag vet vad jag vill ha, en spruta & massa piller.....eller massa piller tillsammans med smärtstillande. Less!
image366
image367

Ska ringa L-G sen & stämma av tid, lill-bubbas skulle skjutsa mig så jag slipper kliva ut i detta äckliga väder.

Hoppas ni andra får en bra dag!

// One Love

Utan tv & dator

Har huinnit med att tänka lite på vad det egentligen är som jag gett mig in på & ju mer som jag tänker ju bättre känns det. Igår så kom jag faktiskt dryga 150 sidor i boken. Om denna härliga & utveckande trend håller i sig så kommer plöja ca 2-3 böcker i veckan.....dvs 4-6 böcker under dessa två veckor. *härligt*

Att jag sen ser fram emot vissa klockslag betydligt mer är en annan femma. Imorgon ex....så kommer tv´n att slås på 19,00 för att vara med i snacket inför Timrå - HV71. På söndag kommer tv´n att slås på fram emot 14,30 då mitt Mnachester spelar. Kan med facit i hand även slå på den under lördagen vid 13,00 då deras ungdomslag spelar. *hehe* inte att glömma....lördagen innehåller även den 7:e & avgörande matchen i slutspelet....om de kommer en sådan dvs!! *håller mina tummar*

Jaja, detta är de sista minuterna som jag tillbringar framför datorn. ALLVARLIGT, jag har de sista 7-8 åren suttit framför datorn minst 8 timmar varje vardag & nån timme varje kväll. Är det sunt eller??

Ha en härlig onsdag alla. Håller tummarna för Pool ikväll oxå..

// One Love

Ett förtydligande

*skrattar* Mååååååååååååååånga som undrar hur jag ska överleva utan tv när mitt manchester spelar. Jag har alltså sagt till alla i läge ett att sport med Timrå & Manchester är undantag.

Nu vet nu! =)

// One Love

Stoneage

Ska göra ett expriment under två veckor.

Ska inte slå på tv´n eller datorn hemma, kommer ALDRIG att fungera...men jag ska göra ett tappert försök. Kommer bli väldigt mycket läsande istället, vilket inte heller är fel. =))

// One Love