Brrrrr

Riktigt kallt ute idag när jag tog min prommis...nästan så det börjar bli dags för lite andra kläder....samt ett tjockare mössa. Iaf om det ska blåsa lika mycket!!

Annars är det riktigt vackert ute just nu, alla dessa färger som kommer fram i träden osv! Hösten...är en riktigt mysig årstid, där man ska mysa ner sig hemma, tända massa ljus, låta soffan bestämma & bara vara! *hihi*


Ser fram mot helgen, ska bara vara hemma & se på film! Äta massa god mat & verkligen inte göra nått annat. Tror till & med att min mobil kommer ta slut på batteri oxå....så jag verkligen blir isolerad! *skratt*

Ny underbar onsdag alla söta! Ha en bra dag!

// One Love

Frisk

Haft en riktigt härlig helg med massa film, samt en liten lätt utgång på Svenssons. Kikade öven in Allstar i lördags & där är det riktigt snyggt. Tror de kommer locka en ännu bredare publik än när det var O´learys.

Tog en vilodag i söndags, hade förtjänat denna. Blev en rulle innan det var dags att skruva upp rullgardinen i sovrummet....jag vill att det verkligen ska vara SVART när de e dags att sova. Vilket det blev, så lill-killen är nöjd. =)

Styrelsemöte med våran bostadsrättsförening igår.....gick riktigt bra. Protokoll är klart & utskrivet, känner mig nöjd!

Stack annars till läkaren idag, kollade upp ett par saker....vilket visade sig vara helt OK...så jag har på papperet att jag numera är frisk! Sug på den ni som säger att jag e sjuk.. *skrattar* Skämt & sido....jag känner mig lättad & enormt glad.

Ser fram emot kvällen med den tillbehörande prommisen som ska avnjutas.

4,5 & pågående!

Fortsatt underbar tisdag alla mysiga!

// One Love

Blickar framåt

Kommer ha en GALET fullsmackad dag imorgon, dels på jobbet & dels efter de!!

Har annars haft en riktigt bra helg med allt som ingår! =))

Fortsatt härligt kväll alla fina.

// One Love

Bryta mönster

Hade en riktigt bra tisdag....tiden bara small till innan arbetsdagen var slut. Pheeew, det är så äckligt mycket nu att jag inte ens orka säga till folk att de e mycket. Kommer bara trappas upp heeeela vägen fram tills mars 2010....sen kanske de dippar lite fram tills maj & efter de kommer en ny efterlängtad semester. =))

Klev iaf ner på Ego för att ta mig en prommis i vänners lag. Gymmade inget då nått skit finns i kroppen & bara väntar på att bryta ut....eller att försvinna.

Sen var d ju detta med pandomin som komma skall....och de vaccin som de erbjuder. Fick erbjudande på jobbet tillsammans med 350 andra (ca 1000 totalt)....tackade ja till de. Känns lika viktigt att göra detta för min egen skull som att göra det för alla andra. För även om jag slipper bli sjuk så är jag fortfarande en smittobärare som kan göra andra ont & de ska jag såklart försöka undvika.

Onsdagen är snart slut, fattar inte hur jag ska hinna med att existera snart. De ramlar ner mer & mer nya saker varje vecka.....nästan varje dag....på ett schema som redan är bokat över 100%. Nu är de inte bara mig som detta handlar om....utan alla oss som jobbar på systemdriften. *gaaah* Hoppas de kommer synas i länekuvertet när de väl blir dags för de samtalen.

Prommis ikväll oxå, ja men visst! Funderar på att klämma en rulle efter de....eller greppa boken & se hur del 2 slutar. 3:e kommer precis till julhandeln & de ser jag fram emot. Mer Conn Igulden till folket. =))

Trevlig kväll alla mysiga!

// One Love

Skärpning

Tappar bloggandet efter 2 inlägg & måste alltid påminna mig själv om att komma igen.. *skratt* Inte lätt när man har så mycket att göra att dessa 2-3 minuter om dagen inte finns.. *ironi*

Helgen har vart bra, hämtade hem The Green Pearl i fredags...stort TACK till Micke M som åkte med mig. Nu ska de bara meckas lite så kommer den vara snyggast till våran igen (körs ju inte på vintern). :-)


Vaknade tidigt i söndags, tog en prommis upp till Sidsjön, ett varv runt & hem igen. Hann bara landa innan Jögga ringde (lagomt bakis) för att ta med mig & Micke F till Nedansjö för en avslappnande match i div 5. Nedansjö vann rätt enkelt. Kul! :-D

Igår skippades gymmet, kröp ner i soffan & kikade på 2 rullar istället. Blev riktigt besviken på Drag Me To Hell....dock lite mer positivt överaskad av The Uninvited. Frågan är bara om orginalet från 2003 är bättre?!? *kliar huve*

Mmm! Annars har jag hunnit med en prommis, frulle & 35 minuter på jobbet! *hihi*

Trevlig dag alla mysiga!

// One Love

Ännu mer att mysa till..



// One Love

Mera att mysa till..



// One Love

Mysa till helgen

Men dessa, eller någon av dem iaf....finns så mycket bra att se nu..





// One Love


30 + 30 = 60 årsfest

Fredagens arbetsdag avslutades på absolut sämsta tänkbara sätt! En arbetspolare ringde & berättade en hemsk nyhet. Förutsättningarna först....hon & hennes kille fick sitt andra barn för 3 veckor sen...en liten fin tjej. I samband med födseln så kände hon av ett tryck över lungorna & läkarna sa att de kan bli så när barnet trycker på när de kommer ut....så de tänkte inget mer på de. Dock så var trycket kvar & de åkte upp till vårdcentralen i tisdags & berättade att de inte hade försvunnit....så vårdcentralen skickade de upp till sjukhustet. Där fick hon göra en siktrönken....på fredag, runt lunch, fick de svaret. Hon har cancer i lymfan & det har spridit sig ner mot lungorna. Tjejen är bara 1 år äldre än mig! Finns inga ord som kan berätta vad jag & vi känner....men alla våra tankar går till henne & henns kille & deras 2 småa tjejer!

Efter jobbet for jag till stugan med mor & far. Blev en slapp kväll med god middag, en starköl & Idol. Vaknade 07,00 på lördag & tog mig en prommis i det underbara höstvädret. =) Plockade upp båten innan 10,00 & sen var de bara börja gnugga & rengöra. Strax efter 11,00 droppade Jörgen upp....coh då plockade vi även upp vattenskotern & rengjorde den. De blev riktigt bra, bägge två! =))

Kvällen avslutades ute i Ripsands....hos familjen Lipecki. Där vi firade Thomas & Johan som fyller 30 år (imorgon). Mycket folk, subersmarrig mat osv! Jag var nykter & körde...så när klockan slog 23,00 begav jag mig hem.

Igår blev det en prommis till Sidsjön, 2 varv runt & sen hem igen. Lyckades även diska, tvätta & städa lägenheten...sen blev de en rulle. Tog även tillfället att hämta hem lite saker som vart utspridd över stan...så jag hann till & med ett par ärenden. *klappar mig nöjt på huve*

Mmmm, det var min helg de!

// One Love

Ben på menyn..samt 18 grader ute

Hade en riktigt bra arbetsdag igår....smack så var den slut. Galet var tiden går....snart e det helg igen & efter de så kommer måndagen med stormsteg. *gaaaaaaaaaalet*

Tränade ett härligt pass armar med sýster igår. Fick bra känning & en hyfsad pump...bättre ska de bli. Känns som denna veckan är lite uppvärning fortfarande. *skrattar*

Ser annars fram emot ett bra pass ben ikväll. Kommer garanterat INTE att kunna gå normalt fram tills på lördag, men det är bara gilla läget. Länge sen de små liven blev misshandlade nu....vilket innebär frutansvärd träningsvärk de första 5-6 ggrna. :-))

Får la se om jag hinner se någon fotboll oxå, den börjar ju tidigt mot för när jag är hemma från träningen.

Uppläggen annars då, på mina vardagar...de ser ut som följer:

04,45 - Kliva upp
05,05 - Prommis
06,35 - Frulle
06,45 - Jobb
16,30 - Lättare middag
17,00 - Träning
19,15 - Hemma igen
19,30 - Lättare kvällsmiddag
20,30 - Kvällsfika
21,30 - Sängen & bok

Rolig & social kille va?!? Men så är det...iaf ett tag!

Var annars 18,2 grader när jag knatade till jobbet 06,40 idag! Helt sjukt...så varmt är det inte ens på sommaren när man vaknar. Men jag gillar de....mer sol & värme till mig. :-))

Nee alla söta! Dags för lunch nu!

// One Love

Hektisk helg

Kort & gott....så var de en riktigt rolig helg! Skulle ta de stilla & det lyckades jag med bravur....inte! *skratt*

Invigningen av Espan i fredags, såg la ut som innan....i det stora hela! Lite färg här & där mm! Dock kommer hårdrocksbaren att bli riktigt mysig. :-) Många kända ansiketn vart d där inne...sen sprang jag in i Julia oxå, vilket var roligt! :-)

Klev upp 08,40 på lördagen för att ladda inför en hel dag i skogen med paintball osv! 18 grabbar som leker krig...*skrattar*....men sjuuukt kul hade vi! Sen bar de av hem till mig för lite Giutar Hero någon timme...sen övertog vi Belle Visage för bubbling & bastu. *galet härligt* Kvällen avslutades mellan Oscar & Svenssons. Klev dock hem vid 01,30 & de var en riktigt bra ide av moi. *klappar mig stolt på huve*

Igår vart de en halv nyttodag....dels städa ur lägenheten & sen vart de tvättstugan. Avslutade dock dagen & kvällen med 2 rullar...innan de var dags att krypa ner & läsa. Sjuuukt bra bok...


// One Love

Kluven

Är sjukt motiverad för jobbet i skrivande stund...sammtidigt känner jag mig galet omotiverad. Hur kan det gå ihop som?!?

Misstänker att jag har tankarna på träningen som kommer, samt morgondag med allt som "ska" hinnas....har sjuk ågren inför de val som finns. Vad väger tyngst....kan någonting göra det..?!..

Robban ville även ha med mig på invigningen av Espan ikväll, så det kommer jag nog att gästa! Nykter dock...måste ta tag i detta nu med alla fester! Hösten är alltid lika samma....det bara smäller till med olka erbjudanden om fester, folk som fyller år, saker som ska firas in osv! Tur man inte är en som har siktet inställt på SM....då hade de vart kört!! *skrattar* Eller så hade de bara blivit så enkelt att säga nej! *hmmm*

Neee, dags att rikta blickarna framåt! GRATTIS mina kära syster, som fyller år idag!! Åååå GRATTIS i förskott till min "lillebror" som fyller år imorgon!!

// One Love

Heelt sweet!

Hade 2 underbara dagar med ebheten när vi for iväg på planeringsdagar! Inget kaos faktiskt...men mycker bra saker som vi kom fram till. Extra härligt var de att åka hoj dit & hem. =))

Har annars haft en riktigt bra torsdag! Gymmade efter jobbet....första ggn på nästan ett år som jag körde ben, vilket kommer kännas imorgon. *haha* Men de kommer jag bota med en morgonprommis!

Fredag, lördag & söndag! Vad ska jag göra.....är bjuden på födelsedagsfirande pp lördag hemma hos Jörgen....samt att de ska ut & käka, dricka & umgås på kvällen. Är även medbjuden på painball heeela lördagen, vilket ska avslutas med badtunna/bubbel & lite kalla.....samt att jag är bjuden upp till stugan! Gaaaaah!

Söndag ska jag bara vara på....träna en sväng, tvätta & laga riktigt smarrig mat! =))


//One Love

Planeringsdagar

Jepp, det är det dags för idag & imorgon!

Vi kommer på Systemdriftesenheten att fara mot Bispgården för att planera våran verksamhet under 2010. Jag tror att de kommer bli 2 riktigt bra dagar faktiskt, iaf om man ska se till vädret.. *skrattar* Hoppas bara att det är någon mer än mig som vill & ska bada i badtunnan. :-)


Ser annars fram emot helgen med allt vad det innebär. Som det ser ut nu så kommer vi att samlas ett stort gäng för att spela paintball...vilket kommer avlutas med grillning, bärs & lite bubbling/badtunna. *myyyyyyys*

Egentligen så skulle jag behöva åka till stugan för att göra ren båten, innan det blir riktigt grisigt & kallt ute. Måste in på
www.yr.nu för att se hur långtidsvarlset kommer vara..

Skulle kanske ta mig upp till stugan på fredag kväll & hämta hem bubblan oxå...parkera den hos Macke så vi äntligen kan skitfa motor på skiten. *kliar huve* Mmm, många saker nu!!

Trevlig tisdag & onsdag nu!

// One Love