Vilka sjuka minnen!!

Ge mig tillbaka den tiden...där allt var oskyldigt kul, nyfiket & allt vad det innebär!!!


// One Love

Såååå länge sen nu!!



// One Love

Gott Nytt år alla underbara!!

Det ska jag i alla fall ha!!

Ses eller höres kanske redan ikväll!!

// One Love

Utgångar, god mat & vänner!

Detta sammanfattar de sista 4 dagarna alldeles utmärkt för undertecknad! *skrattar* Igår var jag iof hemma medans grabbarna klev ut...var även nykter lördagen till ära! Ibland ska kroppen ha sitt, gårdagen var inte med i det schemat! *haha* Måste bara tacka ALLA mina grabbar för en heeeelt underbart sjukt & rolig fredag!

// One Love

Då var den här..

Julen!!

Önskar eder alla en rik,tigt bra Jul med allt som ingår, själv ska jag fira hos syster tillsammans med släkt & familj! =)

// One Love

Lagar från over there!!

Winsconsin

•·        I Connorsville är det förbjudet för en man att avfyra ett vapen medan hans kvinnliga partner har en orgasm.

// One Love


En riktigt tomte!

En riktig tomte!

// One Love

Gäääääsp!!

Blev ingen extremt tidig uppgång idag, skyller allt på sömnen!! =D

Kommer att ta igen det med massa handling idag, har inte köpt en ända Julklapp än...vilket egentligen skulle stressa de flesta. Känns dock tryggt eftersom jag redan vet vad som ska köpas & vart allt finns.. *klappar mig stolt på huve*
Annars är vi 3 stycken som jobbar idag av normala 15-20 pers...på min "avdelning".. Snackar vi hela Huvudkontoret så är vi kanske 80 pers av normala 350. Tyst, skönt & ett bra lugn hos alla. =D

Hur fint är det inte ute idag då, efter gårdagens fina & mysiga snöfall....det känns mer & mer Jul nu! Kikade in SMHI & yr.no igår....enligt dem så ska det snöa på Julafton också! MYS!!


Dags att jobba vidare nu, ska bara hämta en kopp tee först!


Trevlig & härlig dag på er!


// One Love


Måste sluta att..

Har ett par söndagar i rad haft riktigt svårt att somna, men nu har jag en tes om varför! *skrattar*

Man funderar & analyserar när det blir stiltje....och mitt resultat är följande: Jag sover alldeles föööör länge på söndagar...det är liksom så äckligt härligt att inte kliva upp förren seeent. *haha* Det ska det bli ändrig på efter det nya året, under mina kommande 14 dagar avledighet ska det verkligen slappas, njutas, mysas & bara vara!!

Har annars haft en riktigt bra helg, ingen utgång..massa god mat, ett par glas vin, en pinne, fotboll, en film, lite hjälpande hos Hasse med "snickrande" osv!!

Som sagt, 2 dagar kvar innan semester....som jag längtar!!

// One Love

Ps: Nya Linkin Park äger!!

Mitt Man United!

Mästare, i världen!!

// One Love

World Tour!

Spelades en hel del av det igår....så pass mycket att jag har lite ont i mina handleder! *skrattar* Men så SKA det jhu vara.. Jag hade en riktigt Jögga & Bengis-kväll igår, det var flera månader sen sist & då passar det bra då de flesta i våran umgängeskrets var upptagen med annat igår. Kom faktiskt i säng en hyfsad tid oxå, runt 02,00 ca!! Känner mig utvilad & fräsch redan nu & de ska firas med en kort kort prommis i denna bitande kyla som nu e ute!

Ska även ringa JD & L-G sen, de klev ju ut igår, de lovade att de skulle vara lugna...men ibland blir det fel! *skratt* Nu tror jag iof att mina killar pallade med att bara dricka en eller två öl ute så.. :-)

Fotboll idag, sen blir det ett eller två glas rött!! Ev. e bastu oxå, det var så jäkla härligt att slappa till i den efter jobbet igår!! Mmm, får la se vad som händer.. *hihi*

Välkommen till en ny underbar dag alla sköna!

// One Love

Birsta!

Halva kvällen med syster, den andra halvan tillbringades i soffan framför Heroes...med JD som sällskap i den andra..

// One Love

Lat eller så..

Kan vara därför som jag inte lyckas bloggat på en dag eller två!

Helgen har vart riktigt bra, trevligt & mysigt främmande, mycket gitarrspelande, smackande på trummor & lite glögg utöver det! *skrattar* Under lördag f.m & del av e.m så var jag speaker för längdskidtävlingen som var på torget. Riktigt roligt & väldigt lärorikt.. =))

Igår så började det en 4-dagarskurs i programkod, trach samt fönsterbygge. Så jävla roligt!! Allfusion Gen is the shiiit! *hehe* Tränade oxå igår tillsammans med syster, blev armar. Var alldeles för stark med tanke på att jag vart rätt knackig på slutet...vilket känns i dessa ömmande sugrör idag!!

Ser annars fram emot en lugn helg, ska sova, slappa, mysa, dricka lite glögg, laga god mat osv! Sen kommer nog lilla Meya på lördag natt oxå...som hon har längtat!!

Neee, dags att knycka en kopp grönt tee & bege sig till utbildningen!

Trevlig dag alla!

// One Love

Ändrade planer!

Jepp....jag som hade längtat så sjuuuukt mycket de 2 sista dagara på att ha en glögg & GH3-kväll tillsammans med L-G! Men det sprack då han skulle till Emelie & lira GH med henne istället... Så jag kommer nöja mig med att smyga ett glas rött & kika på Idol, som bara kan sluta på ett sätt!! Kevin vinner....annars är det någonting som e fel..

Ingen jävel har orkat svara på hur kvällen ser ut heller, så jag måste ugåg från att det inte finns några härliga människor....utan bara en massa äckliga jävla as!!

// One "F" Love

Glögg & GH3

Så kommer min kväll att vara, men andra ord riktigt trevlig & skön!

Ska faktiskt kliva hem riktigt tidigt från jobbet idag, skallen brann av etfer lunchen. Nu är det inlärningsstopp fram tills på måndag...fatt vad mycket som lagras varje dag....hela tiden! Känns såklart underbart, annars skulle jag inte jobba vidare med min nya tjänst. :-) Om 15 minuter bär det av på möte & efter de så kommer jag nog att styra hemöver, ska ringa L-G först & höra hur han haft de idag & om han fortfarande e upptagen...annars kan vi slappa till det med lite käk strax efter 15-tiden redan. *me like*

Blid från lördagens Sundsvall Rail Style (SRS)
Bengan
Observera mina sjukt snygga hörlurar från SkullCandy! Finns på Moyo att köpa... =)

Vad ska alla andra härliga människor göra en kväll som denna då??

// One Love

En kopp tee & en macka

Sitter på jobbet sen 20 minuter, rätt härligt att komma tidigt. Var en dag sen nu...allt e lugnt & skönt....produktiviteten bubblar & ideerna sprutar.. *hihi* Har precis tagit mig en kopp tee & en macka, så även magen känner sig glad.

Fick snabbfrämmande av L-G & Frasse igår, som skulle ut & göra city osäkert på en onsdag! Guud vet när jag var ut en onsdag sist....var knappt någon sådan utgång på hela sommaren heller....men det hänger la ihop med mig mönster gällande utgångar för hela 2008! Har garanterat minskat den skörden med 50% sen 2007, kikar jag mot 2006 ligger jag uppe i en minskning med 75% (minst). Mmmm....hyfsat sidospår märker jag!! *skratt*

Det dröjde alltså ända tills mitt främmande kom hem till mig igår innan jag fattade att det var onsdag & inte tisdag som jag trott hela dagen. *haha* Inte lätt att ha den kollen jhu.. ;-)

Neee, jobba var de!

Ha en underbar dag alla!

// One Love

Tisdagens bravader..

Måste säga att denna dagen gått lika äckligt snabbt som gårdagen....snart är det onsdag igen & vipps så e det helg. Sjukt!! Kommer inte ens hinna med julen & det nya året innan det är Maj igen....iof så gör de inget eftersom det då kommer vara dags att plocka fram hojen igen.. *hihi*

Har fortfarande inte smällt hur sinnes roligt vi hade det i helgen, även om det innebar jobb som både räcker & blev över. Får la se vad som komma skall, men de kan bli RIKTIGT roligt om ett par veckor igen.. *skrattar*

Fick annars hjälp av lileman att hämta mina saker som jag beställt igår, så nu är allt firande som komma skall säkerställt. Även om jag fick 6 flaskor vin mer istället för det bubbel som jag väntade in. :-) Efter de så lagade jag käk & bjuppade L-G som tack för hjälpen & sen blev det nya James Bondrullen. Diggade den stenhårt, så gillar ni massvis med action så är den att slänga i DVD´n!

Ikväll ska jag försöka mig på att fixa lite middag & sen kommer jag förhoppningsvis att ta mig ut till Birsta. Dock är det bara ett önsketänkande. *kliar huve*

Helgen då, på fredag så kommer jag att mysa ner mig riktigt hårt till finalen i Idol, dricka lite vin & smutta på nått annat gött. Lördagen blir nog i julklapparnas tecken & kvällen blir därav väldigt stilla. Ska ni själv hitta på för spännande & roligt då?

Neee alla snygga människor...dags att jobba vidare!

// One Love

Rösten behöver semester!

Har haft ett par väldigt hektiska dagar, därför har mitt bloggande legat på is.


Var ledig i fredags från mitt ordinarie jobb eftersom jag skulle jobba & Moyo med eventet Sundsvalls RailStyle 2008. Orkar absolute inte rapa upp allt som hände osv...sammanfattningsvis så har helgen vart underbar på alla sätt som finns. Mycket bra åkare, tjejer som killar, juniorer som seniorer, domare, funktionärer, publik, festarrangörer osv osv!! 4 filmreleaser som var riktigt nice!! Igår lät jag som en äkta 14-årig kille med sprucken röst. *skrattar* Efter 14-15 timmars konstant snackande under 2 dagar så behöver min röst semester, vilket jag kommer ge den. Tror även jag behöver semester från folk ett tag, har vart uppe i så många nu att jag börjar få en släng av torgskräck. *haha*


Personligen fick jag riktigt bra feedback på mitt jobb, från de aktiva, publiken & folk som agerat speaker på SM i snowboard, samt de riktigt rutinerade domarna. =)


Gårdagen gick ut på att sova, vila, slappa & bara vara. Ska villigt erkänna att de 2 festkvällarna vart lugn & superstädad. Hemma runt 01,00 i fredags & runt 00,00 i lördags...så pigg var alla funktionärer kvällstid! :-P


Har annars en ny underbar dag på jobbet, som kommer att avslutas med Julbord på Vindhem ikväll. Årets första, men garanterat inte det sista.


Ha en härlig dag alla!


// One Love


Rodda ikväll!

Kommer efter jobbet ikväll att bege mig ner till Moyo, för att sen kliva till bygget av den fantastiska ställningen som kommer utgöra rampen för åkarna under fredag & lördag. Det kommer finnas massa snö som ska fixas till, boxarna ska på plats osv osv! Ju mer vi hinner ikväll ju mindre blir det imorgon, med allt vad som händer! *skrattar*

Snackar alltså om Sundsvalls Rail Style 2008, Sverigest största Railevent. *fett*

Ha en fortsatt härlig dag alla!

// One Love

Snart e det helg!

Jobbar 2 dagar till, sen e det jobb i 3 dagar till....men de ser jag mer som ett nöje! =)

Trevlig kväll alla!

// One Love