Sliten men pigg!

Sjukt snabb sammanfattning av helgen!

Fredagen var sjukt rolig med frågequizen på jobbet. Blev la kanske lite för drucken, men vad göt de när man e med folk som man känner & gillar. *skrattar* Gick även upp till Fredde & Co för att säga hej, blev ett kort besök...men men! Fint hade de i alla fall. =)

Igår for jag ill tippen med Thomas & sen degade vi ner oss i soffan för att kika på tv. Fram emot kvällen bar det av till Henke´s inflyttningsfest....som var riktigt jäkla rolig. Hamnade på Aveny, sen har jag begränsade minnen. Kommer dock ihåg att det var SJUKT halt ute...vilket resulterade i att jag ramlade minst 3 ggr från Aveny & hem. *haha*

Idag har jag kikat på fotboll...mitt Manchester United spöade Manchetser City. =) Sen lyckades även Arsenal vinna på bortaplan mot Chelsea...viktigt! Vid 17,30 stack vi ner på Jopps med famijen & käkade. Sara hade med sig Andreas oxå.

Mmmm, kort & enkel sammanfattning!

// One Love

Quiz-kväll

Har var lite dåligt på att uppdatera den senaste veckan! Men det blir lätt så när jobbet upptar den mesta av min vakna tid....samt att jag under onsdag & torsdag kväll haft en ombyggnadsprojekt på G! *skrattar*

Hade sällskap av Thomas igår kväll, var helt kung att vi kunde låna tigersågen & en bra damnsugare av er....utan de förstnämnda så hade de tagit 2 veckor extra. Även om de inte e klart nu så ser det så jävla bra ut!! *me like* Tackar så mycket för hjälpen kompis. =)


Ikväll ska jag vara kvar på jobbet för en afterwork/quizkväll med musik. Kommer bli alldeles perfekt...får la se när de e klart. Är även bjuden av Stiernström till deras lya för en sammkvämskväll tillsammsn med han, Ola, Tony, Björn & Co! Skulle vara riktigt trevligt & roligt att hinna med det också!


Imorgon ska jag på tippen tillsammans med Thomas, sen kanske vi hinner med en fika eller nått annat roligt. På kvällen ska jag hem till Henke & Sofia på inflyttningsfest & de kommer bli helt superbt.


Söndagen kommer avnjutas framför derbyt mellan City & United, för att sen kliva ner på Jops & käka tillsammans med familjen. Inte var dag, men dock lika trevligt & mysigt varje ggn!


Nu ska jag ställa lite inför mötet klockan 10,00 som jag kallat till, men ni får ha en fortsatt underbar dag & en härlig helg med allt som ingår!


// One Love


Allvarligt..

Var helt övertygad om att de olika karaktärerna som var med i fäjan var påhittat...men de finns alltså i verkligheten! *skrattar* Nu menar jag såklart inte att alla som åker färja är knepiga eller så...men de som orkar gå med på att bli filmad av resenärerna eller personal!! *hahahaha* Vi skrattade rätt friskt åt detta extremt underhållande program under våran sista fika. =)

Annars har dagen vart rätt slapp fick i alla fall en prommis ner till Moyo för att säga hej, träffade Henke som var & testade mössor. Så vi han med att snacka ihop oss lite mer med Marcus & Johan inör
SSR. Sen blev de ett depåstop nere på Hemköp för att handla lite grönt.

Så, mer orkar jag inte! ;-D

// One Love


Minus 4 grader

Har blivit lite varmare ute idag än vad de var under kvällen igår. Då visade de på minus 9 grader & jag trodde faktiskt att de skulle vara äckligt kallt när jag vaknade idag. =) Så detta innebär att jag kanske kommer ta mig ut på en liten prommis för att ge kroppen lite luft...men de blir i så fall lite senare. Har nyss vaknat & tagit mig ur sången....skönt att få 12 timmar sammanhängade igen, känner att kropp & knopp blir gladare. *skrattar*
Homie

Ser även att de visar reprisen mellan Calgary - Detriot på canal+, så jag ska faktiskt lägga mig i soffan & se klart den. Gooo Detroit!!

Ha en härlig dag alla!

// One Love

Appropå Idol

Kelly är kanske exakt hur bra som helst live! Overkligt om du frågar mig, men de behöver du såklart inte göra! *skrattar*



// One Love

Härlisch!

Igår var de en ritkigt slappardag faktiskt! Dock var jag utanför dörren när jag gick ner på Hemköp & Bolaget. Handlade massa grönt & en flaska wiskey...för medecinsk syfte.. *skrattar* Stannade även förbi Moyo en sväng för att säga hej & snacka lite om det senaste ang SRS. Shiiiit vad bra de kommer bli, bara vi har vädret med oss någolunda i alla fall..
Arenan

Annars låg jag still i soffan fram tills 19,30...Frasse hade hört av sig tidigare & frågat om han kunde droppa upp. Tyvärr så kände jag att de skulle vara skönt att få slappa själv då kroppen & knoppen inte riktigt va med... Så var i alla fall den ursprungliga planen, men strax före 20,00 droppade Jörgen & Maria upp för att se Idol. Fixade varsin kaffedrink till oss & sen var de bara att luta sig tillbaka & höra vad killarna & tjejerna hade att bjuda på. =) När de var dags så skrattade vi oss igenom Fredag hela veckan & sen var de dags att sova.

Vaknade idag 09,00, kroppen & knoppen ville inte rikitgt sova vidare då...så jag försöker lura dem nu genom att sitta här ett tag innan jag kryper ner igen! *haha*

Snön föll väldigt mysigt ute när jag klev upp oxå, men jag ser att de slutat nu! Synd, hade vart riktigt mysigt med massa snön samt 5 minusgrader nu..

Ha en underbar dag alla!

// One Love

Börjar se bra ut nu..

Timrå plockade nya poäng vilket känns riktigt bra, hade såklart vart härligare om de vunnit matchen under ordinare tid. Men ser jag tillbaka ett par veckor så är detta ett heeelt nytt lag & de glädjer mig. MoDo åkte på en ny betungade förlust, i skrivande stund vet jag även att Skellefteå gjorde de...tyvärr vet jag inte hur det gick för Brynäs!

Har annars legat framför tv´n ikväll & bara vart så förkyld som en kille kan! *snörvel* Ååå då är det faan illa!

Tror annars att jag ska lägga mig & läsa snart, måste dock se om det finns nån underhållande film att se först! *hihi* (nu sa de på tv´n att brynäs fick oavgjort)

Mer reklam för det kommande eventet med Moyo som jag ska vara med & leka i.. Kika in på följande
LÄNK för mer härlig information om NÄR, VAR & HUR...speciellt om de legendariska efterfesterna! =))

Natten goo alla härliga!

// One Love

Sänkt

Började redan inatt när jag inte lyckades somna,,,en förkylning som smög sig på. Idag har den eskalerat & jag är inte måttligt road. *suckar* Dock var de jhu detta som jag hoppades på i måndags efter träningen, att antagligen bli frisk eller sjuk. Tuff luck MrB!!

Fick främmande av L-G ikväll, var absolut inge bra sällskap...men de hade han iof kollen på så. Slängde nyss ut honom & det e snart dags att kliva ner med boken, Sov knappt inatt så det ska bli väldigt lätt att somna ikväll! *skrattar*
Homer

Peaken var faktiskt riktad till dig om MoDo, roligt att du nappade på den.. *blink*

// One Love

Härliga onsdag!

Det var iof rätt mörkt ute när jag knallade till jobbet, men luften var fräsh & härlig. Saknar dock lite snö som bidrar till ett annat ljus ute samt ett par minusgrader.. =)


Hade annars riktiga problem med att somna igår, även då jag la mig strax efter 22-tiden & läste. Han plöja 80-90 sidor i boken & det brukar vara ett garanterat kort för att somna in lätt...men så var inte fallet! *suckar* Så strax efter 00,00 var det bara att kliva upp & sätta sig framför datorn, dumsurfa lite & rensa skallen...vilket lyckades till hälften..*skrattar* Tror klockan var närmare 01,40 innan jag kröp ner igen & det tog ändå en satans tid innan jag nallade in! Men men, så blir det la kanske ibland!


Sitter i alla fall här på jobbet & ser fram emot en ny underbar arbetsdag tillsammans med alla härliga arbetspolare. =) Ska om lilla stunden ha pausgympa med min "grupp", efter det blir det fika & sen rullar dagen på i ett rasande tempo!


Måste även börja göra reklam för Sundsvalls Rail Styl 2008, som kommer hållas nere på torget den 5-6 december. För er som inte vet så är det (självklart) Moyo som håller i spakarna även denna gången. Kommer bli större, bättre, roligare, fetare & bara MER i år...sverigest största railjam för alla er som förstår innebörden av det! Själv kommer jag agera speaker igen, tillsammans med samma underbart bra sidekick som ifjol...Ronnie Säfström! Henke kommer att spinna plattor & sen bär det av på efterfest! *sweet*


Se mer på
www.moyo.se


Ha en härlig arbets eller vilodag alla!


// One Love


Bra match!

Fick främmande ikväll & sen så kikade vi på matchen mellan Färjestad & Timrå. Tyvärr så slutade den med förlust för de röda & vita....men de kommer fler matcher & så länge de gå tungt för MoDo så känns det lugnt! *skrattar* Det var inte en speciellt peak till någon speciell MoDo-fan.. *hihi*

Nu är det dags att klva ner & greppa boken. Fast jag ser att det är en riktigt bra film på tv nu med Adam Sandler & Drew Barrymore.. *hmm*

Hoppas i alla fall att eran dag vart bra & att kvällen fortsätter på samma linje. =)

// One Love

Äntligen..

Fredagen var som sagt i festens tecken med jobbet! Perukfesten var succé, alla var sinnes snygga & sen rullade det bara på.

Lördagen var softich under dagen med fotboll, mitt älskade Manchester vann med 5-0 mot Stoke. Sen var det dags att kliva in i festkostymen igen & bege sig till Flo & Viktoria på inflyttningsfest i deras hus. Där kommer de att bo bra massa massa massa år framöver. Roligt att träffa massa människor som man inte ser varje dag. Även om jag hafe feber...men det kan inte alltid vara Ok. *skrattar* Lyckades må hyftsat bra fram emot 21-tiden, för då var mitt pattenterade skratt tillbaka. *hihi*

Igår gjorde jag faan inte någonting alls, måste vara den absolut slappaste dagen på väldigt väldigt länge! *nöjd* L-G droppade förbi fram emot 14-tiden...blev god mat & ett par filmer.

Idag har jag haft en riktigt bra arbetsdag, som vanligt dvs! Lyckades fixa 60-70% av mina testfall oxå, vilket känns riktigt bra. Det är flyttdags på torsdag eftermiddag & då ska allt vara Ok. *s*

Har annars vart & kört ett sååå härligt bra pass med syster, Rygg var det på schemat. Avslutade med 30 minuter på steppen, allvarligt....det är faan jobbigare än att springa, gå, simma & gymma tillsammans. Huuaaah! Men efter är man äckligt nöjd. =))

Nu ser jag med spänning fram emot CSI som börjar 21,00...helt avgörande avsnitt som garanterat kommer sluta olyckligt..

Ha en fortsatt underbar kväll alla mysiga!

// One Love

Amazing, music by "Angels"..

Dishwalla - Angels & Devils

Vrid volymen i bott, blunda & låt er bara njuta...inte mycket som kan slå detta...


// One Love

När jag ändå kär-ar ner mig!

Kunde inte hjälpa att snubbla över denna underbara version som innehåller det bästa av 2 världar. *hihi*

Vilket gör att jag MÅSTE ta hand om denna perfekta låt här under i samma veva, vågar inte riktigt säga hur nära mitt hjärta den ligger...men det är nästan direktkontakt!


// One Love

Kan inte annat än älska..

"Times Like These"

Underbar låt, underbarare röst, Dave Grohl!!




// One Love

Perukfest!

Rubriken säger la allt om vad kvällen kommer att innehålla....massa kalla bärs tillsammas med HK & LokArena. Sweet!! *skrattar* Vi beställde peruker förra veckan & det är faan bland de värsta jag sett, speciellt min superfula.. *skrattar så jag grinar* Frågan är om jag kommer att lägga upp en bild på detta eller om jag verkligen tycker att de blir fööör jobbigt att blotta mig på de sättet.. *haha*

Har annars haft en riktigt bra dag, fick börja projekta idag redan, vilket gjort att mina 6-7 timmar på jobbet smullit till.. Har iof vart ner på Apoteket, luncha med Thomas (arbetspolare) & sen avslutade vi vårat besök med systemet.

Ni får ha en underbart härlig dag & kväll....även om det regnar ute & kommer orsaka X antal benbrott inatt..

// One Love


Gaaah!!

Trött, tröttare & Bengis!

Idag har jag iof rätten att vara trött, enligt mig dvs! *skrattar* Har haft en rätt omild vecka än så länge...kulmen kom förhoppningsvis idag efter lunch.

Dagen började med ett kortare möte, sen var det dags att gå till tandläkaren för att höra hur min mun mår....vilket var lite nervigt med tanke på att jag verkligen tagit extta bra hand om den det senaste året då jag tecknade försökringen! Resultatet gjorde mig nöjd, tandhyginisten var nöjd över hur jag skött mig & det visade sig efter röntgenbilderna. 0 hål blev dommen, men lägre kostnad per månad på den nytecknade försäkringen. *jublar* Väl klar på Folktandvärden så tänkte jag göra mig ett ärende på Apoteket, som hade lite strul....så jag måste återkommer under morgondagen. *less* Men men, lite extra luft var behövligt då eftermiddagen var på intägande med extra mycket syrefattig luft!

Klockan 13,00 fram tills 16,30 gick jag under en utbildning igenom en regelhandbok på det absolut största & svåraste ombråderna eller delsystemet (med andra ord). Dvs, det som jag kommer att vara Systemspecialist för... En underbar utmaning som kommer att ta mycket mycket tid, energi, lust & engagemang från mig. Det är bara blicka framåt, jag älskar utmaningar & det fyller mig samtidigt med riktigt mycket energi. Roligt hur de fungerar egentligen! *haha* Dock var jag sinnessjukt slut i skallen efter det, så jag han knappt få i mig middagen innan jag somnade till i soffan. I skrivande stund är tanken att jag ska svepa en prolla, sen ska jag greppa boken.

Gårdagen då?!

Den var inte heller någon lek efter lunch, då var det Projektuppstart med Ester (som projektet heter). Hade en bra genomgång tillsammans med ansvariga på Utvecklingsavdelningen, projekledaren, konstruktörer, utvecklare, testare osv! Klockan 17,30 var det dags för härligt sammkväm vilket innebar Vinprovning, gemensam lagning av middag, själva middagen såklart & en trixig frågeslinga.

Imorgon blir det i alla fall en "normal" dag på jobbet, sen bär det av hem för att städa & plocka undan massa skit som ligge framme. Kommer att få härligt besök av mina härliga aretspolare på fredag efter klockan 16,00. Vi har jhu fest med HK & Lok på kvällen....så vi ska ta oss en eller två kalla innan det är dags att gå vidare.

Lördag kommer vara rätt lugn, ska dock på inflyttningsfest till Peter & Vicktoria på kvällen. De kommer bli så nice, länge  sen jag träffade dem & alla deras vänner.

Mmm, mycket var det att skriva. Har ni orkat läsa allt så e det bara att lyfta på hatten!

// One Love

Storhogna Fjällhotel

I fredags så var det Uppsala som gällde, hade en utbildning att få av Marcus. Gick ritkigt bra tyckte jag & det sa även min "lärare eller utbildningsledare". Hann med en kall med Don Juan innan det var dags att kliva på tåget hem Landade strax innan Idol...slappade ner mig i soffan & lyssnade till årets bästa tväling av deltagarna som var kvad. Personligen tyckte jag inte att det var Lars tur att åka ut, Robin (den mörke) var klart sämst.....men ibland blir det inte alltid som man tänkt sig. *skrattar* Tänkte även öppna en flaska vin till detta skönsjungade, men det dröjde faktiskt. =) Fram emot 22-tiden så hörde Sondra av sig & frågade ifall hon & Anna fick droppa upp.Lilla stunden senare kom de förbi & snackade, drack vin & umgicks innan det var dags för dem att kliva ner på Olles. Själv stannade jag uppe ett tag till & slappade framför tv´n innan det var dags att sova.

Klev upp på lördagen & packade, familjen skulle fara till Storhogna Fjällhotel. Hade en sak att fira..måste passa på att gratta min älskade Mor, ännu en gång, som i lördags fyllde 60 år ung. Landade där runt 15-tiden för att avnjuta en brunch på rummet med tillbehörande Champagne. Vi delade även på en flaska bubbel innan det var dags att se sig omkring på detta makalösa fina ställe. =) Blev nån timme med bastu, bubbelpool & simbasäng oxå! *thih* Middagen var en äckligt god 3-rätters middag...ska inte riktigt gå in på vad det va...men sååå gött var det iaf! *haha* Kvällen avslutades nere i en av barerna med lite kaffedrinkar. *yumma*

Igår då?? Där blev det inte alls många knop...soffan lockade & det kändes alldeles för bra. Lyckades hitta 2 filmer som jag tänkt se ett tag....tyvärr var ingen av dem speciellt bra! *suckar*

Idag har det vart jobb! Fattar inte, han bara komma innanför dörrarna innan det var dags att kliva hemöver igen. Roligt så det står härliga till, gäller bara att lägga upp¨dagarna på ett bättre mer effektivt sätt nu bara. *fundilerar*

Väl hemma så blev det middag, sen diskning & i skrivande stund håller jag på att laga mat för resten av veckan. Börjar lukta helt underbart i lägenheten nu.. *klappar mig stolt på huve*

Ha en trevlig kväll alla söta!

// One Love

Dagvild!

Helt ärligt så trodde jag att det var onsdag när jag haft min lunch idag, supernöjd över att det var halvtid i veckan redan nu! *skrattar* Sen var de nog Göran som fick mig att inse att det var torsdag & att de bara var en dag tills helg.. =))

Arbetsveckan har vart helt underbar med allt som ingår, dock är det så mycket nytt att skallen snurrar. Kunskap är en mognadsprocess, att den sen går snabbt eller tar lite mer tid hänger på intresse & engagemang!! *kloka ord* Har sen i tisdags tagit hand om den dagliga driften för mitt ansvarsombråde oxå, vilket känns klart ballt....har även planen & upplägget klart för den kommande veckan med nya möten & utbildningar. Veckan efter det kliver jag förhoppningsvis in i projektet som startar på 75%, för att så småningom öka till 100%. Gaaaah vad jag ser fram emot det, då kommer jag verkligen att komma in i denna perfekta kostym, *thihi*

Annars har jag efter jibbet vart nere på stan tillsammans med syster, vi har kikat ut en äckligt snygg silverkedja med smycke till våran älskade Mor. Hon fyller liksom 60 år ung på lördag. Appropå lördag, då åker familjen till annan ort för att fira denna födelsedag....nämner inte nu vart vi ska....men trevligt kommer det att bli! *längtar*

Uppsala är det annars som gäller imorgon, klockan ringer 05,15 & taxin hämtar mig 05,47. Ska ner på utbildning, som kommer vara så bra!! Tåget hem går 17,07, viket inebär att jag landar hemma strax innan Idol. Ska garanterat öppna en flaska vin & bara mysa ner mig i soffan, det är jag värd efter denna vecka,

Ska ni andra mysiga människor göra i helgen då?!?

// One Love

Obama!

Känns på någe sätt riktigt bra att han vann valet i U.S, annars hade det landen någ gått under snabbare än vad de flesta haft på känn. Fast vem är jag att uttala mig, som knappt e intresserad av den sortens politik!! *skrattar*

Om jag säger så här då, det behövdes en förändring & det kommer Obama att fixa. Att den sen kommer bli till det bättre tvekar jag inte på.

Nu är det dags att testa vidare, men ni alla gooa får ha en härligt dag!

// One Love

1:a dagen på nya jobbet!

Heeej alla glada & snygga människor, hoppas eran dag & helg vart lika härlig som min! =))

I lördags fick jag främmande av L-G, Rille, Frasse & Henke....satt här & snackade innan vi gick över till Gisse som hade tebjudning. Där befann sig som sagt Gisse, även hennes Micke, Jörgen & Maria. Hade sinnes trevligt innan gänget skulle ut...själv gick jag hem & lagade lite kvällsmat innan det var dags att krascha. Ååå, höll på att missa....Henke jobbade på Olles & följde med andra ord inte med resten av gänget ut på Aveny.
Micke Frasse Henke L-G  Maria & Gisse Jörgen           Bål Rofyllda ljus

Vaknade 08,00 igår som min klocka inombords nu är ställd på (efter alla helger i stugan), riktigt pigg & fräsch...dock kändes det som överkurs att kliva upp före 10,00....så jag greppade boken & läste nån timme! =)  Sen blev det en lätt prommis innan jag hämtade L-G, som var hyfsat trasig från utgången! *skrattar* Huuah, man fick sig en påminnare över varför utgångar kommer längre & längre bort. *haha* Väl hos mig igen blev det film, kikade på Get Smart & sen blev det Max Payne.

Mmm, nog om de! Har idag haft den första dagen på mitt nya jobb. Fatta att timmarna & arbetsdagen flög förbi...och så kommer det nog att vara någon månad till...vilket känns riktigt bra. Just de, min nya tjänst e kvar på mitt gamla jobb...dock är min nya titel Systemspecialist på IT-enheten. Kommer bli riktigt bra detta, har ett riktigt härligt lugn i kroppen nu! Får bara se hur länge det kommer att infinna sig.. *skratt*

Ha en fortsatt underbar kväll nu alla härliga!

// One Love


Ändrade planer

Hade en plan på att följa med mor & far till stugan igår för att slappa till det riktigt mycket. Känna att det inte fanns några måsten eller tvång, sova ut riktigt länge & bara vara. =)) Men när jag kom hem från jobbet igår så kände jag att det skulle vara lika härligt att vara hemma en hel helg med samma förutsättningar.. Så en del av eftermiddagen/kvällen spenderades nere på Moyo, sen var jag hem till Marcus & Jenny för att säga hej.

Väl hemma så blev det en sallad till middag, hälde även upp ett glas rött & avnjöt Idol...som faktiskt blir bättre & bättre i mina öron! *skrattar* Men de vore la skam om de inte utvecklades så.. När Idol vad slut så stannade jag såklart kvar i Tv4 för att skratta till Fredag hela veckan. Snackade även med Far, L-G, Frasse, Henke & Janne....Rille är jhu hemma & gästar, så de var ett par som skulle kliva ut på Open Mind. Själv stannade jag hemma, kraschade en bra tid & vaknade min vana trogen 08,00. Klev upp & var vaken en timme innan jag försökte sova en sväng till, men de var kört! *suck*

Nyss snackad med L-G oxå, som inte alls var speciellt pigg efter deras utgång igår. *haha* Tydligen var det mycket folk ute i alla fall--men jag är happy över min hemmakväll ändå! Får la se om jag får beök av Henke under eftermiddagen oxå, han ska lira på Olles ikväll och tänkte göra ett depåstopp här innan....för att avnjuta en kall & fotboll. Klockan 16,00 börjar mitt älskade Manchester att spela, ska bli så undeeeeeeeeeeeeeerbart att få se dem. *skratt*

Det kommer förhoppningsvis bli en hemmakväll igen, det är i alla fall min plan....men om den håller eller inte är en annan femma. Har man tagit sig en kall & nått glas rött så kanske kroppen vill annat!! *kliar huve*

Ha en härlig underbar dag nu alla kramgooa!

// One Love