Ben ikväll

Huuuah! Det är alltså framsida ben som är på agendan för kvällens träningspass & redan nu så grinar jag. Sitter allvarligt & tänker ut saker som gör att jag inte behöver träna.. *haha* Missförstå mig rätt nu....det finns nog inge roligare än att träna ben....men nu är det så länge sen att jag kommer ha krampkänningar efter de första två setten i djupa benböj!! *snyft* MEN....kör jag hyfsat tungt i 2 veckor så kan jag börja lasta på vecka 3 & då blir det sjuuukt roligt igen.. *myser*

Annars var gårdagen rätt kaotisk på jobbet....det var ingen rast & ingen ro. Jobbade kostant från det jag kom tills det att jag gick hem. Kändes rätt kämpigt att ha mycket kvar att göra när klockan var 16,00...men det gick....lyckades bli klar strax innan 17,00 så.. Då kommer dagens jobb att vara roligare....testar idag. Även om jag ska hålla 4-5 bollar i luften under samma tid så kommer det bli bäst.

Fick annars sällskap av Pillan igår kväll, vi slappade till Welcome to the Jungle på tv6. The Rock är jhu skööön som actionskådis. *hihi* Kvällen ska bestå av film & jag tror att Tina & Pillan ska göra mig sällskap. Men först kommer vi, de tre gringos, att besöka Ego för dagens träning. Ska la även slå Jögga en signal för att höra hans planer..

Nu är det kaffe & sen brakar allt loss..

// One Love

Mycket bra träning

Smackade i mig lite lax efter jobbet för att ge kroppen lite extra energi inför träningen. Syster är utomstads med jobbet så jag fick plåga kroppen själv ikväll....samt att det blir samma sak imorgon. :-( Men...man får helt enkelt göra det bästa av situationen. :-) Körde en riktigt bra pass bröst & trippar....fick riktigt bra hjälp av Henke som passa mig. Tnx mate!! Efter ett bra & kompakt pass så var det dags för den underbara steppen....även om jag hellre går på gångbandet i 75 minuter än att plåga mig i 30 på den. .*haha* Neee, nu yrar jag bara. *hihi* Hade precis klivit på när Pillan & Tina kom & ställde sig på gångbandet för att springa. Blir så sjukt imponerad av dem....att springa skulle jag aldrig palla med!! Tänkte att vi ska byta plats imorgon, så jag får vila ögonen på något riktigt bildskönt.. ;-)

Annars har jag inte lyckas med så mycket ikväll...en dusch, ett avsnitt av Simpsons....tänkte kanske dra en rulle. Fick ett oväntat tips på Dirty Dancing...sinnessjukt länge sen jag såg den rulle faktiskt....eller så kanske det blir TopGun.. Ååååå vad nostalgisk jag blir!! :-)

Ha en härlig kväll nu alla söta!

// One Love

Snurrigt

Kan lätt säga att jag inte haft skallen med mig idag..

Men vad gör det om 100 år.. *nynnar som aldrig förr*

En kaffe nu & möte om lilla stunden....höres sen alla mysiga!!

// One Love

Sjuuukt trött

Fattar inte varför det ska vara s¨sinnessjukt svårt att somna vissa kvällar. Kan jhu lova att jag var gristrött när det var dags att kramas med kuddarna....och i samma veva som jag håller på att somna så börjar jobbtankarna att snurra. SMART va?? *suckar* Så jag låg nog i tänkte jobb i minst två timmar....för att sen kliva in i ännu mer bisarra tankedrömmar.. De kan jag däremot rellatera till....dvs inse varför de fanns. Men det är väl som med allting annat....det ska vara så ibland.

Nu är det dags för en kaffe & sen ska jag iväg på det första av dagens tre möten..

// One Love

Söndag & film

Kan sammanfatta gårdagen i ett ända ord - lugn!

Känns riktigt bra att jag bara var hemma & mös till det själv igår. Smuttade på nått glas vin, men hade absolut inge sug att kliva ut. Det var i och för sig riktigt mycket folk ute, med löningshelg & Ladies Night....men dock.. :-) Nått som gjorde mig riktigt glad, som vanligt, var att mitt Manchester vann & gjorde 4 övertygande mål.

La mig riktigt tidigt & sov....vaknade halv 11 idag, så jag var i behov av lite sömn efter allt rännande i veckan. Söndagen, dvs idag, har som vanligt vart hyfsat produktiv med matlagning, städning, diskning & tvättstugan. Sen slappade jag till det med ett par avsnitt av Las Vegas....sinnes bra. När klockan var 17,00 började stormatchen mellan Liverpool - Arsenal & i samma veva droppade Marcus in. Han stannade tills strax efter 18-tiden då han skulle ner i butiken för att jobba lite. Är så j**la glad att det fortsätter att gå bra för dem.. :-) Matchen slutade i alla fall 1-1.

Fick ett erbjudande om en fika tillsammans med Pillan & Tina som jag nästan inte kunda tacka nej till heller...även om det slutade med att jag stannde hemma för att se en rulle. Tror tjejerna klarar sig bra utan mig nere på Waynes....det finns säkert massa snygga killar som de kan spana in.. *skrattar*

Ha en fortsatt trevlig kväll nu alla mysiga!

// One Love

Kvälls-napp

Lyckades mysa till det så pass mycket att jag somnade till lite.. *skrattart* Kommer bli en stilla kväll, ingen utgång eller smuttandes på vin dvs...ska ta mig en kopp tee nu & fortsätta att kika på En prinsessas dagbok 2 då jag faktiskt inte sett den. Kommer ihåg att 1:an var riktigt charmig & goo...så denna är sakert samma lika! ;-)

Ni för ha en fortsatt underbar, mysig, glad, kramig, trevlig, rolig, festande, lugn lördag kväll nu. Så höres vi imorgon..

// One Love


Lördag kväll

Sitter hemma själv & brottas med mina tankar. Kan ärligt inte komma på när jag var hemma själv denna tiden på en lördag utan att veta vad som händer eller att veta att någon ska komma & gästa. Mmm...det e jhu delvis skönt & delvis lite tråkigt. Sällskapsmänniska som jag är.. *skrattar*

Hade annars en riktigt bra kväll igår efter att jag kommit hem från Uppsala. Rille, Pillan, Louise, Sonda & Tina droppade förbi över ett par glas dricka. Snackade lite, kikade på Idol & dansade såklart oxå! ;-) Även Erik, Sandra & Jörgen kikade upp efter att de bowlat!! Jag stannade hemma när resten av ligan gick ut....mina dagar i Uppsala fanns i kroppen & jag hade bara vart uselt sällskap ute.

Mmmm, jag ska ta mig ett glas rött nu & mysa ner mig i soffan....återkomer la med vad som händer OM det händer nått..

// One Love

Uppsala i 2 dagar

Jepp....nu far jag...ha det bäst på hemmaplan nu alla söta.
Imorgon kommer mina tankar att vara med en underbar person som kommer ha det lite extra jobbigt..

Höres & synes!

// One Love

Mitt i veckan dagen

Har hunnit med rätt mycket även fast dagen bara börjat....i och för sig så beror det på vad man menar!! I mitt fall är det bara jobbrellaterade grejjer som jag lyckas med.. *skrattar* Kommer att hjälpa till i en utbildning en snabbis fram emot 10-tiden...sen är det lunch. Faaan sugen å lunchen redan nu jhu. *thihi*  Efter lunch är det möte i en timme...så jag kommer få möjligheten att testa rätt mycket efter det, vilket jag ser fram emot.

Har redan nu packar ner mina tågbiljetter & taxibiljetter för morgondagen. Skulle vara surt att glömma dem här & inse det 05,15 imorgon bitti då klockan ringer.. *haha*

Neee alla söta...kaffe var det va??

// One Love

Knepig kväll

Sitter här & lyssnar på massa underbart bra musik sammtidigt som tankarna vandrar genom mit hyfsat sargade skalle. Just nu är det Lionel Richie (the commandores) med låten Three Times a Lady som snurrar....ska se hur länge jag kommer sitta här. Men jag lovar att varje låtbyte kommer uppdateras.. *skrattar som bara jag kan*

Har bara haft en Bengis-kväll idag, vilket var sjukt skönt. Även om det i det stora hela är samma lika med en Bengis-Jöggakväll. Efter duschen så slappade jag ner mig i soffan & kikade lite på Simpsons....även omdet bara visar gammla tråkiga avsnitt nu....måste faaan ladda hem (Hello Saferide med låten The Quiz) allt som kommit från säsong 17 & framöver. Fick lite av den senaste säsongen hemms hos Ola för någon vecka sen & jag bara älskade det jag såg! Homer är den karaktären som flest % ville vara i en undersökning när folk tillfrågades ang. vilken karakär de helst ville vara från en serie!! Det ni!! Onödigt vetande.. (Whitesnake med låten Is This Love) Jaja, ska lämna Simpsons nu....flippade i alla fall fram & tillbaka på tv´n innan jag slog till med de två nya avsnitten av Las Vegas som jag lånat hem....och shit....det var MINST lika bra som jag förväntade mig. Riktigt spännande att se hur de kommer binda ihop allt detta, men det blir garanterat bra. *me happy*

Åååå, måste ta mig en snus! *skrattar*

Gick annars riktigt bra med träningen ikväll, körde ett bra & tungt pass axlar med syster. Hur roligt & trevligt som helst att Ego köpt in massa nya maskiner samt ett hantelställ som heter duga. Var lite ovant köra med dem bara...men det handlar som sagt bara om vana.. (Chris De Burgh med låten Lady in Red) Jäkla vad låtarna springer ifrån då....trodde jag lätt skulle vara klar efter en, max två låtar! *thihi* Mmmm, träningen i alla fall. Saknade tjejligan som lovade att det skulle börja träna oxå....så...Pillan, Tina & Sondra...vart var ni ikväll då? *petar på* Imorgon blir det rygg & bippar...en rätt ovanlig kombo...men det ska bli härligt att köra slut på armara då det var ett tag sen.

Imorgon kväll kommer det att packas när träningen är avklarad. Lilla jag ska jhu ner till Uppsala under torsdag & fredag i tjänst. Kommer bli jäkligt skojjigt att träffa folk från resten av landet! :-) Att sen få en underbar hotellfrulle på fredag gör heeeeela resan värd besväret! *haha* Ni som kan lite historia om mig vet vad en hotellfrulle betyder!! (Lionel Richie med låten Ballerina Girl) Kommer hem runt 19-tiden på fredag kväll & då ska jag verkligen slappna av med ett glas rött. Efter denna veckan är jag värd den, rätt fett oxå!

Lördag morgon bär det av till stugan med Jörgen, om han nu inte hade andra planer som gick att avstyra. Ska ställa undan vattenskoterna där den ska stå & sen hjälpa gubben med att fixa lite med båten. Vill inte att han ska kämpa med allt själv där uppe...speciellt inte nu när han vart dålig under en tid. Det är så många andra saker som hänger över honom så.. Yeeeeh, så blir min vecka fram tills 15-16-tiden på lördag OM inget annat inträffar.

Nu har jag förmodligen skrivt det länga blogginlägget ever, för mig dvs om jag bortser från mitt inlägg om Walk a Bout in Ö-vik!, se HELA inlägget den 4:e juni & skratta lite åt mig!! *skrattar*! Pheeew, skönt att skriva av sig lite.

Dagens Tips...istället för dagens låt...lyssna igenom alla dessa låtarna med ett parhörlurar liggandes i soffan eller sängen med ögonen stängd! Så..så vacker musik..

Lionel Richie (the commandores) - Three Times a Lady
Hello Saferide - The Quiz
Whitesnake - Is This Love
Chris De Burgh - Lady in Red
Lionel Richie - Ballerina Girl


Sängen kallar nu, höres imorgon!

// One Love

Vad göra man ikväll då?

Nån som har något förslag?

Neee, lika bra att slappa ner sig i soffan & bara vara.. :-)
image302

// One Love

40 minuter

Sen är det dags att packa ihop för dagen & bege sig hemöver...för att byta om till träningen. Riktigt sprätter i kroppen efter att få pressa lite vikter...och i samma veva så¨skulle det vara underbart härligt att få ligga hemma i soffan & småsova lite.. *haha* Snacka om kluven!! ;-)

Frågan är vad som ska misshandlas idag då...bröst & trippar eller axlar & bippar...eller bara rygg?!!? *fundilurar*

Vem var du som tyckte att det var roligt att jag fanns här förresten, du glömde liksom ditt namn....vore trevligt att veta jhu! *peta på*

Nee...ett par glas vatten så de första 40 minuterna på träningen går bättre...höres sen.


// One Love

Måndag...neee, tisdag är de ju!!

Redan dagvild & det är inte alls bra.. *haha* Var jhu så att jag var hemma från jobbet igår för att kunna hjälpa Bro med hans vattenskoter. Med facit i hand gick det bra. Kvällen slutade med att vi såg klart säsong 1 av Jericho...som fick en bra avslutning. Till det tjockade jag till mig rätt mycket med massa massa massa massa massa kakor & annat smarrigt som Jörgen plockade med sig. *haha* Mitt i allt så tittade syster & Abbe upp.....då Sara skulle bränna en skiva eller två. Ja...jag VET att jag är världens bästa lillebror. *hihi*

I skrivade stund tuggar detta för**ade system bara, kommer varken fram eller bak....vilket så klart skapar en viss irritation mm.. *muttrar*

Kvällen då...ska träna med syster, sen behöver min kropp en massage! Nån??

Fick lite bilder på mor & fars nya katt oxå...Sune heter han & är sjukligt fin & timid..
image300

Lunchen kommer om en timme...fram tills dess ska jag MINST hinna med en kopp kaffe!

Höres sen alla mysiga!

// One Love

Tankat & fixat

Nu är våran lediga & lååååånga dag över.

Jögga ringde & väckte mig 07,20......efter en dusch så gick jag ner til bilen & sen stannade vi til på jobbet innan för frulle & snus, sen styrde vi bilen mot stugan. Allt gick bra upp & ner....landade på Yamahacenter runt 10,15. Sen var det dags att se vad alla arbetslösa människor gör på dagarna....så vi tog oss en sväng förbi Birsta. Gjorde Birsta City för andra gången sen de öppnade....stannade till på Charm & lunchade med Sonrda. :-) Sen gjorde vi stället en gång till....för att inse att det nästan bara jobbar tjejer som ser bra eller bättre ut inne i alla butiker.. *haha* Efter den riktigt jobbiga tiden så var det dags att lyxa med nån timme av serier.....Jericho....som fortfarande håller!  Yamahacenter tog sin tiiiiid på sig & ringde inte förren klockan 16,00!! ROLIGT, mitt i den värsta trafiken....men eftersom vi är riktigt bra så var det bara lasta på skotern & glida tillbaka mot stugan.  Nyss kommit hem & magen kurrar som aldrig förr efter ett mål mat....men jag får vänta tills frullen imorgon, orkar inte fixa mat nu!! *nope*

Mmmm, vällen är fortfarande ung & det kommer bli en film ellr nån serie snart....väntar bara på att grannen ,a.k.a Jörgen ,ska komma upp efter sin middag betsående av varma mackor. *haha*

Kom förresten på att jag ska lyssna lite mer på H.I.M....fick lite oväntad insperation i helgen! *hihi*

Ses sen alla söta!

// One Love

Ledighetskommiten regerar

Dvs jag & Jörgen...som trots att vi är ledig imorgon kommer kliva upp strax efter 07,00 för att börja bilfärden mot stugan. Tror vi kommer göra ett depåstopp på mitt jobb först så jag kan fylla på mitt snusbehov...samt ev. nalla lite frulle. Ett par goda ostmackor & en kopp java sitter aldig fel den tiden på morgonen. hihi Även om det är onyttigt så får jag bygga på min feta kropp lite så det finns nån energi att träna på..
     

Måste även passa på att tacka alla mina nära & kära som gjort den här helgen helt underbar i alla avseenden. Nu är det sagt mer gånger än vad folk orkar klagat över religioner på...men nu är det färdigfestat....i alla fall med utgångarna. Ett par glas vin har ingen dött eller mått dåligt av....samt att det är blodförtunnande & har massa andra bra egenskaper. Vi surrar så klart rödvin då.. *skrattar*

Har haft en skön kväll...även om den inte blidde som jag hoppades på.. ;-)

Nu ska jag kramas med kuddarna, höres imorgon alla söta!

// One Love

Ferrari tog hem det

Mycket spännande lopp tydligen, själv såg jag de avslutande 20 varven som gjorde att Kimi tog hem segern som Världsmästare 2007. Trodde inte att de skulle vara roligt utan Schumie....men men! :-)

Snackade med Janne i nästan en timme oxå, roligt att hålla sig uppdaterad på vad som händer nere i Skövde.

Zappar på tv´n & har sjukt tråkigt....samt att jag är helt vansinnigt kramsjuk...på pluskanalerna rullar Batman Begins, Aon Flux & Total Recal. Bra filmer alla tre, men jag har sett dem för många ggr. Kikade förresten på Resident Evil tidigare under dagen & den var mycket bra. Men jag är äckligt trasig Resident Evil-människa efter alla 100-tals timmar framför spelen. *haha*

Får la se hur kvällen blir, bra efter den ursprungliga planen hoppas jag på! ;-)

// One Love

Mys med film & skräpmat

Nu är tvättstugan klar & det känns som alltid lika bra att slippa den på en vecka! *haha* Jörgen har tvättat oxå...han hade sjukt mycket tvätt & tog de timmar som jag hade över.

Ska slå på en rulle snart, lånade hem ett par som jag tror kan vara riktigt sevärda. Nya Resident Evil, War, Mr Woodcock & nån till bra.. Samt att jag även har två avsnitt av Heroes & Las Vegas.. Mmm.. Till det ska jag bränna mina sista stålar på mat....kommer med andra ord att bli en BiteLine - Hot N Spicy.

Snackade även med mor & far lite tidigare....de hade vart ut till stugan & slappat lite under dagen. Gubben är fortfarande dålig & kommer nog att vara hemma från jobbet imorgon med. Bra....det är aldrig någon som tackar än för att man går & jobbar med semifeber, hosta & allt annat skit..

Nee....skriver säkert mer sen!

// One Love


Det var jhu

Lördagen var inte den mest händelserika....under dagen dvs. Handlade frulle/lunch till mig & Jörgen innan jag somnade i soffan & vaknade efter 16-tiden.. *skrattar* Gick ner till Jörgen för att finnna honom sovande i sin soffa! *haha* När han vaknat till liv så lirade vi lite P3 innan det var dags att kliva upp till mig för att se Man Utd.....det vann med 4-1. Riktigt bra.

Vid 19-tiden kom Rogga förbi hos Jörgen & sen lirade vi P3, drack vin & var riktigt grabbiga.. *thihi* Tror Sondra & Pillan kom till Jögga strax efter 20,00....ett tag efter dem kikade även Ben in. Så vi satt alla & spelade tv-spel innan det var dags att bege sig till Aveny. Var kanske inte mest med folk där, men roligt hade vi. Tina & hennes jobbarpolare var där & dansade....ååå shit vad sinnes fin hon är.. *pheew* Men jag måste lunga ner mig & bete mig.. Mmm....när klockan var runt 02,00 var jag tvungen att gå hem, mitt smalben krasachade igen & det är sjukt obehagligt. Förstår inte vad det är som händer.. Hoppas resten av ligan hade det sjukt roligt fram tills Aveny stängde i alla fall. :-)

Idag har jag som vanligt lyckas gjort lite bra saker....som damnsugit, diskat, tvättat osv. Kommer inte att bli nån matlagning då jag & bro är ledig imorgon. Förstå vilken vacka jag har framför mig....ledig imorgon för att fixa med vattenskotern, båten & allt som hör till. Sen sticker jag ner till Uppsala på torsdag & fredag då vi har ett ÅB-specialistnätverksmöte. Kommer bli riktigt roligt & trevligt att få träffa lite folk man bara snackat med i telefon. :-) Att sätta ett ansikte på en person typ! *skrattar*

Nee alla söta, nu ska jag ner & hänga tvätt!

// One Love


Fattar inte

Vaknade nyss efter att ha sovit ett par timmar. Gick upp från Jörgen vid 13-tiden för att sova lite & kraschade i soffan nästan direkt. *skrattar* Hade 6 missade samtal på mobilen! :-) Väntar i skrivande stund på att klockan ska bli 18,00 så jag kan njuta lite till Manchester.

Igår vart det lite rödvin, Iol, tv-spelande & dans innan vi gick ner på Primoero en sväng. Kände mit rätt duktig som drack en öl innna det blidde vatten & en supergod specialkaffe...tack Stefan! Vi som satt här hemma innan var moi, Jögga, Frasse, L-G, Tina, Sondra & Pillan. L-G hakade inte på ut...men de ska ju vara fest ikväll om han & Ellens planer fortfarande är på G. Hade i alla fall skitroligt ute med dans som vanligt. Dock inte lika sjukt som förra helgen.. *skrattar* Slutade med att Jögga, jag, Pillan, Tina & Sondra stannade till vid korvgubben för att smacka i oss en grillad med räksallad.. *yumma* Sen var det dags att göra kväll.

Neee alla myiga....nu ka jag lägga mig i soffan igen & vänta på att klockan bli 18,00!!

// One Love


GRATTIS Anders & Jossan

Som har blivit föräldrar till en liten flicka vid namn Tilly. Tilly firade en vecka igår & hela familjen mår bra. Ringt till de stolta föräldrarna idag & snackade lite. Blev lovad en bild på flickebarnet oxå....GUD vad roligt!!

Grattis igen mina kära!

// One Love


Fredag = Vin & Idol

Jag hänger inte med i veckorna nu för tiden...hörde att tiden går snabbare jhu äldre man blir!! Men jag har jhu nyss fyllt 20 år....så tiden borde alltså gå rätt sakta.. *kliar huve*

Idag är det i alla fall projekt som gäller & det är lika sjukt roligt som vanligt. Vart på jobbet i snart 3 timmar & det känns unat underdrift som 30 minuter. Det kommer bli en bra dag....som vanligt typ!

Ikväll efter jobbet ska jag förmodligen göra ett depåstopp nere på Bolaget för att handla lite vin...sen bär det av hem för att smacka i mig lite potatis, lax & sallad. *yumma* Kommer ringa JD för att stämma av hans kväll oxå...sen kommer jag med all sannolikhet att ta mig ett glas rött. =)) Tina & Pillan skulle stuffa lite ikväll enligt den urspungliga planen....men så snackade jag med Pillan igår & nu vet jag inte hur tjejerna kommer göra?!?!

Neee alla söta, dags att testa vidare här....höres sen!

// One Love

Så funkar det

Sagt om mig de senaste 5 minuterna på jobbet:

* Fixa service på dig själv nu
* Du är så jävla töntig..*skratt*
* Du är ju helt sjukt, vet du det?
* Obotad rubbad

Allt detta är såklart sagt med glimten i ögonen på mina kära medarbetare.. *skrattar*

// One Love

Halvtid

Lunchen är avklarad, det blev en smarrig sallad med grilad kykling & två ostmackor (som jag egentligen borde hoppat)....men det är bara bygga på en bra semifettnad.. *haha*

Telefonen, rätt mycket bra brev & lite testmiljö borde få dagen att smälla till. Återstår att se dock.

Sitter & funderar över helgen....det ska tydligen festat imorgon, i alla fall enligt Tina & Pillan. =) Ett par glas vin skulle jag lätt kunna dricka, men inge mer. Kommer OM det blir som tänkt...att kliva upp 08,00 på lördag för att åka till stugan. Far ville ha hjälp med att fetta in massa saker på båten & i samma veva bygga en bra stomme till presseningen som ska täcka den under vintern. Hoppas jag klarar av det själv, men det ska ju vara en första gång till allt....eller finns det nån som tycker annat?!?! Min vision är att bli klar så jag landar hemma tills 13,45 för att avnjuta Everton - Liverpool i det HETA derbyt som kommer vara. Efter det kommer även London-derby & vid 18,10 spelar mitt älskade Manchester. *myser* En inte allt för vild chansning är att det blir lite vin under fotbollen oxå...så får jag stämma av med killarna & tjejerna om det är utgång efter det. Som det känns nu skulle jag lika bra kunna stanna hemma & bara mysa oxå! Jörgen & L-G har snackat om utgång så...

Yhääää, så är det nu!

*jobba*

// One Love

Vilken låt detta är..

Har alltid tyckt om denna låt...sjukt mycket dessutom. Sitter ¨på jobbet & Radio Guld strömmar ur radion & så börjar låten sakta flöda & jag känner mig bara glad. Rätt sjukt, men så var det..

There's nothing you can do that can't be done.
Nothing you can sing that can't be sung.
Nothing you can say but you can learn how to play the game
It's easy.
There's nothing you can make that can't be made.
No one you can save that can't be saved.
Nothing you can do but you can learn how to be in time
It's easy.

All you need is love, all you need is love,

There's nothing you can know that isn't known.
Nothing you can see that isn't shown.
Nowhere you can be that isn't where you're meant to be.
It's easy.

All you need is love, all you need is love

By The Beatles

// One Love

07,40

Gick inte att kliva upp ur sängen en minut tidigare än det idag....shiiit vad trött jag är efter denna veckans träning. Måste liksom vara det som gör att jag känner mig semikraschad.. *haha*

Har fortfarande inte smällt hur sjukt dålig vi, Sverige, var igår. Måste nästan in & kolla + statestiken på Aftonbladet för att se om folk tycker samma lika som mig! *skrattar*

Nu är det frulle & sen blir det jobb fram tills 11,30....sen lunch & därefter sitter jag fast i telefon tills det är dags att kliva hem för dagen.

C´ya all!

// One Love

Vilken skitmatch

Allvarligt....ska de där killarna vara bäst i Sverige! SKAM FÖR I HELVETE!!

Kan ge Källström & Linderoth OK för hela matchen, Zlatan & Elmander OK för den första & alla utöver dem var sjukt bedrövliga. Tur att mitt Manchester ska spela match på lördag så jag för vila mina vackra ögon & min alldeles för dyrbara tid på BRA fotboll!!

Nu är det dags att svepa en prolla, sen sängen!

Nalla sött atta söta!

// One Love

Skulle blogga, men

på vägen till tangetbordet så tappade jag helt bort vad det var jag skulle skriva!! Hyftsa affasi.. *haha*

Höres sen alla mysiga!

// One Love

Hur tänkte dom här?

image297

Kanske ska tänka sig för innan man gör en skylt till bilen... :-)

// One Love


Härliga höstbilder

image292
image293
image294
image295
image296

// One Love

Landskamp

Ojoj, tanken var att jag skulle ta mig en sovmorgon efter gårdagen...men jag behövde inte det. Vaknade dock 07,35 & kände att sömnen var tillräcklig. :-) Har sprungit omkring som ett yrväder sen jag kom....hunnit med 1,5 möte, jobbar sönder därimellan & ska om lilla stunden på lunch! *pheeew* Det är ROLIGT när man har mycket att göra....dagarna bara smäller till. *hihi* Ska träna med syster efter jobbet oxå...ska bli så härligt...som vanligt..

Onsdag idag & tankarna går genast mot helgens bravader....där det i vanlig ordning kommer drickas vin! *haha* Skönt att bli lite lullig på vin....istället för klapp på whiskey eller sprit! *klok kille* Får la se om det kommer dansas så sjukt mycket som det gjordes i lördagen som var?!?! *fnissar*

Annars en kväll som denna...mmmm....efter träningen kommer jag ta mig en dusch & därefter ska jag mysa ner mig i soffan för att vila ögonen på landskampen mellan Irland - Sverige. Jag har redan lovat alla på jobbet att Zlatan kommer göra 2 mål. *håller alla mina tummar* Ev. så gör Zlatan ett framspelad av Elmander & så gör Elmander det andra framspelad av Zlatan.. *haha*

Lunchen ja!!

Höres sen alla söta!

// One Love

Kyckling & ris

Middag, sen träning.

Spännade kväll.. ;-)

// One Love

Tidiga kvällar

Känner mig rätt pigg så här på morgonen....även om det blidde vin både i fredags & lördags..

Började dagen med en kalsafrulle bestående av Allbran & prolla....förhoppningsvis kommer dessa bra frullar att rulla på nu så jag kan skita i mina nykära mack-frullar (mackor med ost) som gjort mig ännu mer semifet. *skrattar* Ska som vanligt göra mig ett gäng matlådor när jag kommer hem efter träningen idag...det blir lax & kykling som skall gräddas i ugnen. =) Till det blir de nog massa smarrig ris eller ev pasta.. *kliar huve*

Rubriken....de kommer vara talande. Killen ska kliva ner i sängen tiiiidigt alla kvällar denna veckan...sen kommer helgen bli sjukt stilla...med tidiga kvällar & sovmornar.. *längtar* Får se vad alla andra ska hitta på, risken finns att jag kommer ligga hemma själv & kramas med kuddarna & vila ögonen på en eller flera bra filmer.

Nu ska jag hämta dagens andra kopp te....killen ska ha en eller ett par kaffe-fria dagar oxå!image291

// One Love

Lira lite kanske!?

Hade den riktigt bra lördag kväll tillsammans med vänner....vi satt ett litet gäng här hemma & drack lite vin innan vi skulle vidare mot Aveny för att sjunga ikapp tillsammans med Smalare Än Thord. De var jag, Rille, L-G, Marcus, Louise, Sondra, Tina & Pillan som hade en helkväll. =) Länge sen jag dansade så sjuuuukt mycket.. *skrattar* Träffade även massa gamla vänner ute...alltid lika trevligt. Slutade med att Marcus & Pillan kraschade här oxå. L-G, Rille & Malin droppade ner på Kebaben för att avnjuta kvällsmålet....,skulle kanske vi gjort oxå.,.,..,för FY faaan vad vi var sugen på mat när det var dags att nalla. *haha*

Idag har jag annars hunnit med massa nyttosaker...,.,tvättat, diskat, plockat iordning lägenheten osv. I skrivande stund håller Playa på att fixa iordning en A La Papa till mig..så det kommer bli min middag.

Skulle haft nån att mysa lite med sen oxå.,.,.,känner mig kramsjuk! ;-)

// One Love


Lördag

Lyckad kväll igår tillsammans med grabbarna....slutade med att Marcus droppade ner...sen kom Frasse & slutligen LG & även Jörgen en snabbis. Lirade NHL 2008 till förbannelse. Tidig kväll blidde det iaf...jag gick & la mig efter att vi lirade klart....känns så bra idag. Marcus passade på att krascha här oxå.....och i skrivande stund håller vi på att laga frulle.. *skrattar*

Ska på hockey i eftermiddag oxå....nice!!

Höres sen alla söta!

/ One Love

Krönika

Älskar denna mannens kröniker....dvs ALex Schulmans!!

http://www.aftonbladet.se/punktse/kolumnister/alexschulman/article994251.ab

// One Love

Behövligt

Idag är det fredag....denna underbara fredag! :-)

Kommer sitta & testa sönder idag då jag ska ägna all tid åt projektet. När jag väl kommer hem så blir det nog en kort napp.....beroende på om jag ska med Jörgen & L-G till Birsta för att handla in en ny tv till bro. Kommer hjälpa honom med att fixa iordning lägenheten så allt sitter & står där det ska. :-) Ett litet projekt i sig dvs.. *skrattar* Ska la inte sticka under stolen med att jag nog kommer smutta på ett glas rött under tiden. *thihi*

BÖR inte missa Idol ikväll heller....måste ju se när Daniel äger sönder alla andra halvfabrikat.. *mohahahah*

Imorgon snackades de febrilt om fest....Smalare än Thord lirar på Aveny & det brukar betyda kaos på alla nivåer, så tankeställaren bör kanske vara om man ska vara nykter eller inte?!?! Vet jhu redan svart på vad alla mina underbara vänner tycker om det.. ;-)

Och....man ska alltid vara ärlig...hur skulle det annars se ut som??

Kaffe nu, jobba sönder sen!

// One Love

Första snön idag

Måste villigt erkänna att det var lite sjukt att snön ramlade ner idag....11 dagar tidigare än ifjol.. =) Låg dock inte kvar, men men.....med facit i hand så kan man nog utan överdrift påstå att sommaren definitivt är slut & att vintern kommer med stormsteg.

Måste hem & damma av mina sjukt snygga vinterjackor. =)

// One Love

Utbildning dag 2

Det var igår..

Var lagomt less på denna sidan igår kväll då jag ville skriva lite....spelade ingen roll hur jag än gjorde så blidde det fel. *muttrar i efterhand*

Jaja, hade i alla fall Utb hela långa dagen igår....rätt givande, men i samma veva inte. *skrattar* På kvällen skulle jag iväg på Ego för att lyfta lite, men det blev inte riktigt så. Syster skulle till Sthlm för att se på Gwen....så jag tog hand om Abbe. Vi gick en sväng på stan efter jobbet & kikade på folk. Sen somnade jag till i soffan under 35 minuter innan jag skulle Tessan & fika. Roligt att även Nicke, Sara & Lunkan var där. Stannade fram tills 21-tiden innan jag var tvungen att fara hem till Abbe igen. Gick en kissis runt vårat underbara kvarter.....träffade Ola & Jörgen på vägen upp i trapphuset. Kommer bli sinnessjukt snyggt hemma hos Jörgen när de är klar med allt. Ska börja tapetsera idag.....sweet! =))

Annars somnade jag runt 04,00 inatt.....riktar spotlighten mot Abbe (som snarkar värre än 1,786,454,564 timmerhuggare).

WE!

Idag efter jobbet ska det bli träning, men som jag känner i detta nu kommer soffan att stjäla min dyrbara tid innan Timrå - Mora börjar. Måste även komma ihåg att ringa Frasse & Henke idag....är oduglig på att ringa folk som jag lovat att ringa....tur att dessa grabbar vart med så pass länge att de vet hur lilla jag fungerar.. *haha*

Fika nu & ännu en kopp av det svarta guldet!

// One Love

Utbildning

Jepp, så har min jobbdag sett ut. Satt alltså i utbildning från 08,00 fram tills 16,30. Rätt givande.....iof bägge delarna. Syster hörde av sig & meddelade att det inte blidde någon träning heller....rätt skönt. Ruggigt slut i skallen efter denna dagen & det kommer en lika samma imorgon. Fast....det e lunch ute med hela gänget så man ska absolut inte grina.^*skrattar*

Ikväll blir jag iaf uppe lite längre innan jag kryper ner i min underbara säng för att kramas med kuddarna. Grannen håller på att göra om sitt vardagsrum så det e ett smärre kaos nere hos Jörgen. *hehe* Börjar bli riktigt sugen på att fixa iordning min egen lya oxå...får la spåna lite med L-G när han droppar hem om nån dag. *gnossar händerna* Lite less på det gråååååa & trista här hemma.

Nee alla söta, killen ska lägga ner sig i soffan nu & se ett avsnitt Jeriho tillsamns med Jögga....sen tror jag sängen kallar..

// One Love

Snurra

Japp...

En snurrig dag, jobbig dag....men skön dag!  Träning ikväll, tvättstugan nu & i samma veva så lagar jag mat.

Sängen rätt tidigt skulle det bli, men jag blir uppe....nån som vill sällskapa med kuddarna?!  ;-)

// One Love

Ååå helgen är över

Snacka om att den vart bra.. =)

// One Love

Denna började i alla fall bättre

Nu är jag på jobbet sen 20 minuter sen, alla system fungerar i alla fall ÄN så länge....vilket känns betydligt bättre än igår. *skrattar* Fatta vad jag sov igår alltså....typ från det jag kom hem fram tills 20,00...kikade på Simpsons innan jag kröp ner & läste en liten stund....sen somnade jag. Riktigt härligt måste jag villigt erkänna.

Nee, nu ska killen jobba sönder fram tills hemgång....10:ans växel från start. *pheeew*

// One Love

Inte min dag idag!

Rubriken är så kraftigt slående attt jag hade ramlat omkull om jag inte legat i soffan hela kvällen sen jag slutade. Sovit sinnessjukt tungt & ska om lilla stunden bege mig till sängen för att krama kuddarna..

Från det att jag vaknade tills det att jag kom innanför dörren gick minst 11 saker fel eller åt helvete idag. Normalt sett räcker det med att en sak krånglar till det på jobbet för att det ska börja bli ont om tid för att fixa till det, men idag gick det allså betydligt värre än så!! Varav en av dessa 1 underbara saker är STOR.......så det ska INTE bli jobbigt att kliva innanför dörrararna på jobbet 05,50 imorgon bitti. Jag vet redan nu att dagen kommer knulla sig, men det är bara bita ihop & ge faan i att känna stress...även om den kommer vara oundviklig!!

Min dag känns som stenen känner sig på bilden här under:


En sak som känns bra redan nu är att kvällen imorgon kommer bli härligt, avslappnande & bra. 

Dagens:
Let the sun refuse to shine, It won't be long before the days are brighter, If every step's an uphill climb, Carry on until they feel much lighter
By Amy Diamond - It can only get better

// One Love

Vattenskotern

Idag efter jobbet kommer jag & Jörgen att svänga förbi Claes Olsson för att handla in lite kätting & ett eller två hänglås. Sen styr vi bilen upp mot stugan där vi ska preppa vattenskotern i största möjliga mån inför den kommande vintern. Kommer bli en skön slapp resa med två kungar.. *skrattar* Det viktiga är att vi SKA vara hemma tills 20,30 då det blir en grymt spännande match mellan Chelsea - Valencia......får la se hur det kommer gå för Josés grabbar utan honom.. =))

Ska även ringa Henke sen, han skulle komma hem idag....så vi kan fixa allt som legat ett tag. Kommer kännas grymt bra, oss bägge. =)

Måste även ringa mor & far sen då de skulle ut & hämta sin nya platta tv.....snacka om att de är high tech.. *hihi*

Mat nu!

// One Love

Äntligen

Igår efter jobbet pumpade adrenalinet på mig som aldrig förr...dagen D var kommen & jag skulle tillsammans med syster ner på Ego för att slita sönder. =) Riktigt så tungt som väntat blev det inte, men jag upplever en skön ömmande känsla i vissa muskler idag.....och det kommer bara bli bättre & bättre då kvällen ska följas upp på samma mysiga sätt. *skrattar*

Efter träningen så passade jag på att fixa lite käk för resten av veckans luncher & middagar. Gjorde mycket lax & minst lika mycket kykling som kommer avnjutas med lite röd quinoa. *klappar mig på huve*

Kan la passa på att säga f´låt till alla som är "bortskämd" med att jag nästan alltid svarar på mobilen oxå.. ;-) Under sommaren & den stundande hösten har jag vart "duktig"!!  Ni som har vart med ett tag vet att jag är världens sämsta på att dels ringa när jag lovat det, samt ringa upp efter missade samtal osv....som det lätt blir under arbetstid, träningstid, tvättstugetider osv! Har ingen ursäkt för det, jag är helt enkelt oduglig på det....betyder inte att jag inte tycker om er eller dizzar någon speciellt av någon outgrundlig annledning und so weiter (stavas det så)(på svenska: och så vidare).. Varför jag väljer att skriva det här är för att jag fick en påminnelse om det igår, att jag inte riktigt svarar när folk ringer.....ta det INTE personligt.....men jag är vägrar t.e.x att ha med mobilen när jag tränar osv..  En än gång, F´låt!

Mmm...resten av veckan då.....ska i alla fall till stugan direkt efter jobbet imorgon tillsammans med Jörgen. Vi ska fixa vattenskotern & göra allt klart inför vintern. Förhoppningsvis är vi klar med allt innan mörkret knackar oss på axeln.

Ååå GRATTIS Tina som klarade Teorin idag....stort....grattis igen tjejen!!

Dagens:
All of my life, Where have you been?, I wonder if I'll ever see you again, And if that day comes, I know we could win, I wonder if I'll ever see you again
By Lenny Kravitz - Again

// One Love

Fotboll & mer fotboll

Fredagen var heeeeelt underbar. Jag & Jörgen steppade in på Bishops strax efter 16-tiden...fick två drinkbiljetter med tillbehörande käk (som också innehåll en öl).. =) Bredvid oss satt Jörgen N & hans polare.. Fram emot 17,30 droppade Marika, Micke & Philip in....Marika jobbar Jörgen med & Micke är hennes man...samt att Philip är hennes son. Hade riktigt trevligt tillsammans med dem & deras polare Christer.. Klockan hann bli strax innan 20 eller om hon var 21 innan de sprang vidare & i samma veva kom L-G förbi & hängde med oss! Mmmm, en helt perfekt kväll med facit i hand. Även om jag brann av efter 22-tiden & gick hem...men det är sånt som händer.. *skrattar* Killarna ville bara väl..


Lördagen, den gick i fotbollens tecken.  =) Jag & L-G for till Nedansjö för att se Jörgens sista match för säsongen. Det slutade med vinst med 4-3....STOR förtjänst av den låg i den fantastiska hejjarklacken som bestod av mig & L-G.. *skrattar* Väl hemma så blide det mer fotboll...var jhu såklart tvungen att se mitt älskade Manchester spela. Vinst även där....Ronaldo rullade in segermålet. Riktigt viktigt då Chelsea spelade oavgjort medans Liverpool & Arsenal vann..


På kvällen kom Rogga & Co hem till mig efter deras bubbling nere på Sol & Pool. Tror vi vart mellan 12-14 pers hemma hos mig. Ett glatt gäng som fram emot midnatt snubblade ner till Oscar....för att i samma veva kliva vidare mot Aveny. I af så klampade jag, Robban, Pilan & L-G dit! ;-) Där träffade jag upp Nicke (kusin), hans tjej Sara & hennes polare Therese. Dansade även med Tillan & Co..samt Kicka.. =)


Kvällen avslutades med en Kebab....jag, Nicke & Sara blidde bjuden av en gammal polare till mig som heter Micke....SJUKT snällt av honom. Tack tack!!


Igår så hade jag en riktigt nyttodag med allt som ingår. Dammsög & dammtorkade lägenheten (igen), fixade soporna, allt glas från kvällen innan, diskade, tvättade, bäddade rent & lagade en smarrig söndagsmiddag....sen tillbringade jag den lilla del som fanns kvar av sängen liggandes i soffan.


Ikväll ska jag i alla fall bege mig till gymmet för första gången på 4 veckor, även om kroppen inte är pigg så för det faaan finnas en gräns för HUR länge man kan vara förkyld. Nu är det bära eller brista som gäller, dör jag så dör jag.....ingen större skada skedd om det inträffar med andra ord..


Nu är det möte som gäller..


// One Love