Windows Vista

Måste villigt erkänna att det suger från vad jag befinner mig...men vad vet man, om 1 år har jag säkert ändrat mig.. *skrattar*

Nu är det fotboll som gäller....sen ska jag sova riktigt bra. Är inte alls piggelin..

// One Love

Styrelsemöte

Vad ska man säga....måndagen är över för mig del & jag har faan knappt insett att den börjat. Shit vad vissa dagar går snabbt....men allvarligt...denna hann knappt börja innan den är över!!

När klockan var en bit efter 12,00 idag så insåg jag att det inte var dags för 09-fikat utan en sen lunch (i mina ögon sett).....och när klockan var 16,00 så kändes de som jag vart på jobbet i max 1,5 timme. Har mycket som ska göras imorgon, ett gäng saker som jag inte hann med idag. Känns extra roligt att det är möte från 09,00 fram till 12,00 imorgon......för då kommer jag verkligen att hinna med mig. Eller INTE!!

Väl hemma så blev det ett skobyte inna de var dags för styrelsemöte innan kvällen i det stora var över.....hann i alla fall surra lite med Jörgen & L-G efter mötet.

Kvällen imorgon....då ska jag hem till mor & far för att fixa deras nya & gamla dator...käka middag & sen är det dags att sova.

Onsdag....då ska jag vara vara med mig själv & kramas med kuddarna!

Torsdag, en inför-nu-smäller-det-fetast-EVER-i-sundsvall-möte nere på
http://www.moyo.se/

Fredag, sova, ta mig ett glas rött & bara vara...

För er som undrar vart jag kommer vara under lördag & söndag, kika in på http://www.activities.se/

Dagens musik till det skrivande inlägget bestod av Takida!

// One Love

Dags att sova nu

Sparkade nyss ut Jörgen efter att vi börjat se en NY serie...haha...undra hur många som vi följer nu tillsammans. Ska se om jag pallar med att stapla upp dem här under:
Battlestar Galactica
Las Vegas
Boston Legal
Smalville
Prison Break
Bionic Woman
Traveler
Jericho
Heroes

Studio 60 On The Sunset Strip (om de kommer mer avsnitt)
Simpsons (om vi ska räkna de)
Sen finns de säkert ett par som jag i skrivande stund missat...*skrattar*....tur att vi är som bara vi kan vara! ;-)

Sitter annars & lyssnar på 3 låtar i repeat....frågan om det går att bli less dessa, specielt då tankarna vandrar omt nått mysigt.. Plain White T´s - Hey There Delilah, Alicia Keys - No One, Timbaland (feat. One Republic) - Apologize
Texterna på dessa är bara sjukligt underbara & vackra! *me like*

Neee alla underbara....lill-killen ska ärligt lägga sig i sängen nu....greppa boken & somna tidigt. Har en viktigt dag imorgon så jag måste vara på jobbet senast 07,00.

Nalla sött när det e dags för er!

// One Love

Sliten

E riktigt sliten idag om sanningen ska fram....även om jag lyckas med att vara så här lagomt nyttig (bortsett från lunch/middag på curres).. :-) Är liksom inte bakisdålig...utan mer sjukdålig....men det skulle inte förvåna mig om jag skulle bli dålig efter de sista veckorna eller månaderna med jobb osv. Efter denna veckan som kommer så kan jag hyfsat slappa av & då kommer kroppen att ge igen med råge! *haha* Tragiskt men sant!

Nu ska jag kramas med kuddarna  soffan....så ni får la ha en härlig & mysig kväll själv!!

// One Love

Slappmys!

Idag sov jag länge....knallade sen bort på Curres & handlade brunsh. :-)

Kikar på fotboll i skrivande stund...Newcastle - Pool....Pool leder med 1-0 & ser stabil ut. Om ca 60 minuter börjar mitt Manchester oxå. Får la se om jag ev. får lite sällis under tiden. Sondra tänkte v. kika förbi & samma lika om L-G.

Sjukt slut i kroppen oxå...arbetsveckan som gått var sjukt roligt men väldigt påfrestande!

Höres sen!

// One Love

2 av 4 dagar

Snart är två av det fyra dagarna avklarade här nere & det har gått lika bra som förväntat.

Håller dock på att äta mig rejält fet...huaaah...men är det hotelfrulle med smarriga luncher & middagsbuffe så vet e faan om det går att klara sig?!?! *kliar huve & skrattar* Klagar dock inte, älskar mat.. *thihi*

Ska i alla fall ta mig en taxi runt 17-tiden från Uppsala & fara 5 mil in mot Aronsborg där jag ska avsluta detta jobbvecka. Känns tryggt att Susann väntar mig mig där redan. Vi har bokat in bubbling, bast & bärs som en värming innan landskampen drar igång.. Som ni hör går det absolut ingen nöd på mig.. *haha*

Neee, nu är gruppen snart klar med sina övningsuppgifter....skriver mer om jag får tiden.

Ha de gött alla söta!

// One Love

Frånvaro

Jepp....har alltså vart frånvarande ett par dagar här inne, men det blir så om man inte e hemma & har tillgång till Internet där man befinner sig! ;-)

Stack alltså till Sthlm med jobbet i torsdags för att ha planeringsdagar. Måste villigt erkänna att jag hade det riktigt trevligt. Lovade att besöka Mike´s bar nästa gång jag har vägarna förbi i alla fall. *skrattar* Annars var vi på en riktigt riktigt intressant föreläsning tillsammans med mina arbetspolare....för att sen hamna på Intrum Justisa. Så nu har man bra kunskaper om hur det fungerar oxå! :-) Alltid trevligt att vidareutveckla sig som människa!

Jääää, kom hem runt 18-tiden på  lördag...lagomt till födelsedagsfirande hos Ola. Han var ju så pass smart att han for med familjen till Thailand när han blev 30 år ung.. Fram emot 22,45 gick hela sällskapet till Aveny...där var det helt OK faktiskt. Träffade även Sondra, Loan & Tina en sväng innan sällskapet jag var med begav oss till Oscar. Kan väl säga att förfesten var lika bra som vanligt....men att krogen var tråkig....as always...ibland! *skrattar*

Igår vaknade jag & hade knappt hopp om livet....har med andra ord aldrig vart SÅ SJUKT BAKIS i hela mitt liv. Om sanningen ska fram så blir jag aldrig specielt bakis....men igår fick jag kämpa för att ta mig till soffan....samt att maten som jag skulle äta inte riktigt smakade som vanligt! *skrattar* Den ville riktigt inte ner i magen....åååå då är det illa (för er som känner mig). Fick i alla fall sällskap av två mystjejer fram emot kvällen....i form av Sondra & Pillan. Kikade på American Gangster.....och den filmen bör alla som gillar film se! *nickar instämmande*

Nu är det dags att packa.....ska till Uppsala i dagarna 4. Kommer hem rätt sent på fredag kväll. Ska bli riktigt trevliga dagar med mycket god mat, trevliga människor & roande utbildningar! Får la se vad som händer på lördag....men jag surrade med L-G idag.....och han & flickvännen ville ha en fest på lördag. Det låter la inte fel.. Pratade även med Janne...som kommer bli morbror idag! GRATTIS bubbas....måste gratta syster & Håkke sen!!

Nee, mat & packning var det!

Ha en underbar vecka alla mysiga & fina!

// One Love 

Nåbelfesten i bilder

I alla fall ett par av dem...annars blir det nästan FÖR mycket.

image316
Syster
image317
Bosse, Isabell, jag & Margit
image318
Thomas
image319
Syster, jag & Anna (jag fick ta emot Nåbelpriset i Ekonomi)
image320
Patricia & Camilla
image321
Varmrätten
image322
BB lirade & vi dansade
image323
Dans & åter dans
image324
En liten överblick av spegelsalen & oss som var där!

// One Love

Macka, kaffe & snus

Sen är dagen igång på allvar igen!

Känns alltid lika underbart härligt när jag lyckas ta mig upp ur sängen & pallra mig till jobbet strax inna 06,00. De första två timmarna är lika effektiv som timmarna mellan 08,00 - 12,00...fattar inte HUR...men det ÄR så.. Har som rubriken skvallrar om redan hunnit med en macka, en kopp rykande hett kaffe & sen snus. Så nu är det bara grotta ner sig i dagens härliga arbete. Shiiiiit vad produktiv jag kommer vara idag!! *ler som ett barn*

Önskar er alla en lika härlig & bra dag!

// One Love

Natten go..

Ikväll har jag haft en slapp kväll. Jörgen kikade upp runt 18,00 & sen har vi snackat massa...känns skönt att få lufta jobbprobbs & allt annat som sitter fast i skallen. Utöver de så hann vi med att se klart säsong 2 av Prison Break oxå...så nu är vi inne på rätt säsong iaf! *haha* Har bara 7-8 avsnitt att se innan vi är ikapp.

Har annars mest suttit & kikat på massa vidoes på Youtobe, finns så sjukt mycket där....så nu ska jag bara lära mig hur jag länkar dem hit så ska ni få saker delad. :-) Om jag inte minns fel så var det två tjejer under sommaren som ägnade "halva" sin fritid åt likande.....ni vet vilka ni är. Om jag inte minns fel så var det en liten rappande grabb som ni diggade fett.. Mmm, nog om det...

Klockan är ställd på 05,15....vilket innebär en tiiidig dag på jobbet. Måste....har så mycket som måste göras, vilket alltid e lika härligt! Får la se om jag & Thomas tar oss en sväng på la stada imorgon för en kaffe....vi har oxå sjukt mycket att surra om..

Natten go alla mys!

// One Love


Så enkelt

Bengis -Magen = 1-0

*skrattar*

// One Love

Så enkelt

Bengis -Magen = 1-0

*skrattar*

// One Love

4 minuter kvar

Sen blir det hemgång & en bra middag. Har en grym plan på vad jag ska äta....så sjukt sugen på mat nu!! Tror nästan att magen startat ett lite krig med mig...men vänta bara...*haha*...jag kommer hämnas genom att äta alldeles FÖR mycket! ;-)

Ha en underbar kväll nu alla söta & mysiga!!

// One Love

Halvtid i en konstig vecka!

Sitter & försöker komma på vad jag ska göra i detta nu....därför känns del heeeelt rätt att blogga lite så jag får tankarna åt rätt håll.. *haha* Har märkt att de kan bli så om man har många bollar i luften ett tag. :-)

Dagen har vart rätt softisch...möte, lunch & här sitter jag nu (en viss smula underdrift i det jag skev nyss, men vadårå)! Kom på att min vecka har halvtid nu....vilket är skönt. Kommer i och för sig att vara med jobbet fram tills lördag runt 18-tiden...men från torsdag till lördag känns det inte som jobb, mer som en minisemester då alla jag jobbar tillsammans är med på! *haha* Ska på en sjukt spännande föreläsning på fredag tillsammans med Stockholmskontoret...vilket är roligt då jag inte träffat alla där nere. För er som inte vet vart vad jag ska pyssla med i dagarna 3....så ska min enhet åka på planeringsdagar. De innehåller mycket jobb, men är alltid lika trevliga & sköna. Massa god mat, dryck & trevliga människor. :-) Kanske till & med hinner slappa lite med delar från systemdriften som skall ner & utbilda skolorna där.. *hmm*

Ska ringa Robban när jag slutar oxå, han skulle förbi & hämta lite saker & droppa av korten från i fredags. *sweet* Sen bär det av på Ego för att träna lite....eller rättare sagt värma lite.. Men efter det är kvällen ledig...har inga direkta planer, så är det någon som har förslag på vad man kan hitta på!??! Funderar på en seriekväll eller en rulle dock...men det återstår att se.. *hihi*

Neee, en kaffe nu & sen är det bara att plöjja vidare..

// One Love

Ännu en kväll till handlingarna

Var sugen på att träna ikväll..men skallen gjorde sig påmind....dvs skallebang (huvudvärk för er som inte hänger med). Så jag slappade ner mig i soffan för att sova lite....lyckades dock inte med det, så jag slog på Las Vegas istället & har slökikat på 4 avsnitt. Den serien är bara såååå bra....dock väntar jag sjukligt otåligt på THE BEST EVER i Battlestar Calactica. *gnossar händerna*

Funderar annars på att lägga mig & läsa lite...var länge sen jag öppnade boken nu & det måste det bli ändring på. I alla fall om jag ska kunna sova....riktigt bra att tömma skallen på jobb & allt annats som ligger & trycker. :-) Dagen börjar med ett möte imorgon, så de känns som jag måste vara på jobbet innan 07,00 för att hinna med det jag önskar. Lyckades annars testa av det sista i projektet idag....vilket känns som en jävla befrielse. Däremot så har jag fått en annan STOR jobbsak att tänka över....dvs ett ställningstagande....och jag vet nog redan nu vad jag ska göra. Även det känns bra, även om det inte kommer bli speciellt lätt....men så ska det vara ibland!

Nee, nog om mig....hur är det med er en kväll om denna??

// One Love

Jag = oduglig

Kom jhu på att jag missat svarat på massa frågor från div. människor...som vanligt när det gäller mig dvs. Jag vet att jag är oduglig, även om jag har ett hjärta av guld. Ska försöka få med er alla nu & svara på era frågor.. *skrattar*

Till dig som undrade vart min slipps tog vägen : Den har Linda

Till dig som undrade om det var mycket folk ute i fredags : Jag var på jobbfest på stadshusten & vid 02,00 hamnade vi på Casinot....så jag vet tyvärr inte om det var det. *f´låt att svar dröjt*

Till dig som undrade om jag ska träna mer er : Ja ska offra ett av mina pass på Ego för att gäst-gymma mer er!

Till dig som undrade vilken låten var : Den heter I Believe med Joe Satriani


Till dig som undrade om jag är singel : Ja, det är jag

Till dig som undrade om jag är beroende av fotboll : Ja, det är jag delvis....men då ska det vara engelsk fotboll & gärna mitt Manchetser United

Till alla er som undrade hur jag hade det i fredags : Jag hade det så sjukt roligt

Nu har jag garanterat missat någon igen, f´låt för det....inte lätt att vara lite dålig som mig!

// One Love


Närmsta tre veckorna kommer smälla till..

Ojojojoj vad jag har sovit oroligt inatt. Mina drömmar har inte vart från denna världen & de har verkligen vart sjuka. Har legat i en semidröm/semivakenhet nästan hela natten.....ni vet när man är halvvaken & ändå drömmer massa!! Läskigt! Tur jag redan igår hade kommit fram till att jag var i behov av en sovmorgon.. *gäspar*

Mmm.. Idag är det i alla fall en av de sista dagarna som jag testar....på gud vet hur länge. Känns både skönt & vemodigt...då jag verkligen älskar att hålla på med detta. Men allt har ett slut va?! Resten av veckan kommer vara en bra mix av produktion, möten, förvaltning, telefon & skratt. :-) På torsdag kl 15,00 far min enhet ner till Sthlm...kommer hem på lördag runt 18,00. Nästa vecka kommer jag att vara i Uppsala under tisdag & onsdag för att hjälpa till att hålla en utbildning....sen ska jag till Aronsborg på torsdag & fredag för att delta i ett Seminarium. Hinner dock landa hemma på fredag för att hjälpa Moyo (
www.moyo.se) med deras FETA Event på torget i dagarna två.. Sen kommer måndagen igen & då ska jag till Eskilstuna en vecka i tjänst... *pheeew*

Som sagt...de närmsta tre veckorna kommer smälla till!

Nu är det kaffe & sen är det bara köra igång igen..

// One Love

Dryga två timmar kvar

Sen ska jag avnjuta mitt Manchester igen....men fram till dess så finns det annan fotboll att vila ögonen på!!

// One Love

Tack tjejer!

Idag har jag faktiskt haft en sjukt stilla & alldeles supermysig dag & kväll. Pillan, Sondra & Frasse kom förbi mig vid 18-tiden....med mats från Playa, Det blidde en A La Papa för mig....och som vanligt smakade den sjukt smarrigt. Efter lite löst snack så blidde det film, Licens To Web, skön romantisk komedi. I slutet på filmen så kom även Loan förbi....helt lagomt till den andra filmen, som blidde I Now Pronounce You Chuck And Larry. Hade i och för sig redan sett den redan....men den är så pass bra & lätt att se om så.. *skrattar* Frasse droppade i alla fall av då han skulle ner på krogen & kika lite....så jag slappade till det med damerna & vi snackade massa om ingenting & allt.. *hihi* Mycket jobbsnack dock....men tillbehörande A-kassa.

Är i alla fall hemkommen från en sväng till Max då tjejerna ville ha en burgare (utom sondra som käkade nuggets) och jag ville ha snus....maten avnjöts nere i hamnen. Vi tyckte liksom att de kunde vara roligt att se vad som händer där nere runt 01,00 på en lördag natt!! ;-) På vägen hem så såg vi alla shukt fulla människor & det är såååå härligt att jag vart nykter ikväll. För att inte känna hur härligt det kommer vara imorgon när jag vaknar!!

Nee alla söta, dags att kramas med kuddarna nu!

// One Love

Kvällen

Undra vad man ska hitta på en kväll som denna då?

Ska slå en pling till Jörgen, L-G & Pillan lite senare....måste först njuta av den fotboll som är kvar att se.. *haha* Frasse ringde oxå...han jobbar på Laserhallen ikväll & slutar runt 19-tiden, tydligen var han sugen på att dricka bärs...men jag får la se vad som händer. Är inte skitsugen på att ta mig en bärs om sanningen ska fram.. =)

// One Love

Nu är det dags att se på fotboll..

Bra lag ger bra tv...

image312
image313

image314
image315

// One Love

Ska nog ner mer...

Rille hade en bra plan ang. kasinot när vi surrade för någon vecka sen....ska faan se att kika mer på den..

image311

// One Love

Lyckad men misslyckad

har haft en så bra kväll på min jobbfest,,,,men jag har bara haft det hyfsta bra ändå.. Tänker på dig & DET saknas mig..

// One Love


Grattis Mor!

Känns som att det skulle vara rubriken på dagens första bloggning.. *skrattar skamset*

Är i alla fall hemkommen från mina älskade gamlingar nu & vi har haft ett lugnt & supermysigt firande. Var roligt att se hur Sune (mor & fars katt) fungerade med Abbe (systers hund) oxå.. Abbe var sjuuukt cool & det var till & med lilla Sune...även fast han bara är en lite unge. De kommer bli en sinnes läcker katt som vuxen när han redan är helt fruktlös. *hihi* Som vanligt när familjen träffas (vilket tyvärr inte händer så ofta) blir det massa massa snack om jobb, resor, saker som skulle gjorts, saker som ska göras, saker som vill göras, om våra älskade husdjur, farmor, släkten & massa massa andra måste-snacka-om-saker! =)

Imorgon ät det fest med jobbet & det är inte vilket fest som helst....nämnligen Nåbelfest. Men eftersom jag inte har någon frack så kommer det bara bli skjorta, slips & kavaj. Hoppas jag inte blir utsläng p.ga det.. *kliar mig i huve* Som det ser ut nu så kommer det massa folk från hela Huvudkontoret till mig innan....tanken är att vi ska njuta av en fördrink innan det är dags att kliva ner till Stadshuset. Lovar såklart att återkomma med ett eller två foton från kvällen i ära oxå..

Nu ska jag borsta gaddarna & sen är det nog dags att försöka sova lite!

Nalla sött när det e dags för er..

// One Love

Den är funnen

Shiiiit, trodde faktiskt inte det! Låten som säger allt..

Är i alla fall hemkommen från jobbet....var förbi stan en sväng & handla en present till mammi, jag 6 syster ska jhu hem & gratta henne om nån liten timme. Så nu blir det ryggläge i soffan med musiken som sällskap.

Höres sen alla gooa månniskor!

// One Love


Så fina, åååå alldeles felfria

Snackar såklart om mina snygga & bra tänder.. *skrattar*
image310 
Efter 2,5 år så trodde jag att det minst skulle vara två hål att laga!! Så jag lovar att jag e happy nu....billigare om inte annat.

// One Love

Tandläkaren, jag jublar!

Sitter här på jobbet & hoppas att dagen ska smälla till som vanligt då jag redan nu längtar efter en smarrig middag & tårta hemma hos mor & far. Mammi fyller jhu år...så jag & syster ska dit & sjunga.. *hihi*

Ska vara hos tandläkaren 09,10 oxå....det ända som är jobbigt med det är summan som kommer dras från mitt konto. Vet e faan vad det kostar heller...men jag gissar la på en 5-600 riksdaler. Vad mycket roligt eller nyttig jag hade kunnat handla för de stålarna istället.....typ 3 stockar snus eller så.. *haha*

Jaja, jag kansks uppdaterar er med hur MÅNGA hål jag har när besöket väl är klart.....men bara kanske!!

Ska annars ha ett gäng från Eskilstuna hos mig idag....de är ett gäng som är uppe & vill lära sig lite mer om vad vi pysslar med här hoss oss. Skitroligt att få träffa lite folk man jobbar med på andra orter. :-)

Nee alla söta, killen ska hämta sig en kopp kaffe nu som laddning inför tandläkaren.. *hihi*

// One Love

Trodde jag hade en plan

Men den fungerade inte riktigt bra, fotbollen är underbar...men jag kan inte koppla bort min skalle. Frågan är när jag lyckades tänka så här mycket på så få dagar..

// One Love

Fick ett bryt

Fick ett bryt i skallen lite tidigare ikväll....slutade med att jag plockade hem alla 3 Viasatsport-kanalerna. Kände att jag måste vila tankarna & då passar det helt fantastisk bra att mitt Manchester ska spela ikväll. *me happy* Jag har redan förstått att alla mina nära & kära, vänner & annat löst folk kommer idiotförklara mig. Men jag betalar för att få njuta av fotbollen & koppla bort mina tankar ett par timmar i veckan....så....det är MITT val & passar det inte så..!!..!!..

Nee matchen börjar om 10 minuter, ska hämta mig en kudde nu & mysa ner mig i soffan.

Viva la Manchester!

// One Love

Förstår inte..

Seriöst, hur kan veckorna bara smälla till så här sjukt snabbt!! Hinner knappt vakna på måndag förren det är onsdag.....och när man väl kopplat att det är onsdag så är det fredag eftermiddag! *skrattar* Det kanske inte är så för alla....jag vet att jag är lite trög & så!! *thihi*

Har haft en superb arbetsdag faktiskt....oerhört kreativ med massa testande & två möten. Ska ta mig mig en kopp kaffe nu innan jag ska iväg på dagens tredje & sista möte klockan 14,00. När man har så här fullt upp så hinner man inte tänka så mycket & det är faktiskt rätt härligt....dock på gott & ont...men men...

Ska knalla förbi systers avdelning sen & se hur det är med hennes hals....risken är att lilla jag kommer få träna själv ikväll. På menyn är rygg & vader! Det förstnämnda älskar jag att träna, det sistnämnda tycker jag betydligt mindre om....men det blir la kanske så om man har sverigest minsta vader! *suckar* Grejjen är att de knappast kommer växa om de inte tränas....mycket, brutalt, hårt & länge.. *grinar* Aaaa, så är det. Ser även fram emot att få ställa mig på steppen & gå av mig lite....för hur det än är så mår man så sjuuuukt bra efter! *myser*

Heeep! Nu är det dags för den där rykande koppen svart kaffe!!

Höres sen alla underbara!

// One Love

8 februari

Tror jag ska drömma lite om min & pappis resa till England den 8:e februari. För er som inte vet vad vi ska dit & göra som kommer ett par bilder som hints.. *skrattar*

image306
image307
image308
image309

// One Love

Tack, ovisshet är aldrig bra!

Idag är det tisdag, egentligen en superhärlig tisdag. Det borde vara en supermysig & trevlig tisdag. Grejjen är att jag har lite svårt att känna det i skrivande stund. TIll & börja med så regnar det ute...diggar inte regn....speciellt inte när det börjar vara kallt & grått ute. På sommaren är det en annan femma....då spelar det ingen roll om man blir dynsur, för på någe roligt sätt kan det vara mysigt!!

Att ha en hjärta av guld är inte alltid till godo!

Hur ser min vecka annars ut så?!

Igår, måndag,  så fyllde min storebror Thias år i alla fall, han smackade i sig overligt mycket tårta (som vanligt). Men jag förstå han, efter sin deff till SM är han värd det.

Ikväll, tisdag,  blir det träning med syster, sen måste jag verkligen laga mat. Tog mig inte den tiden igår vilket jag ångrar lite lätt nu..

Imorgon är det onsdag & så blir det träning & tvättstugen på kvällen....tvättstugan på en vardag ser jag inte alls fram emot....massa onödig stress bara. Betydligt härligare att ha det på söndag så man kan ta det lite slappt & bara vara!

Torsdag.....då ska jag till tandläkaren & få min dom....gissar på 3-4 hål, vilket kommer bli så in i helvete dyrt!! *suckar* Tur jag ska hem till mor & far på kvällen...mammi fyller år, så det blir massa smarrig mat & lite tårta på det. En sjuk sak är att min farmor fyller år samma dag, men hon är så pass dement att hon inte vet om det.

Fredag, då är det Nåbelfest (nobelfest finns redan) med jobbet. Kommer vara en fin tillställning med 3-rättersmiddag, god dryck, livemusik & en dj som spinner plattor så sklart. Jag vet redan nu att kvällen kommer bli lyckad. *skrattar*

Lördag, då skulle jag verkligen behöva åka till stugan med min andra bro, jörgen, för att fixa allt som behövs göras där. Vattenskotern, båten, bubblan osv osv! Jag kan i skrivande stund omöjligt se hur detta ska gå till?!?! Måste ägna en eller två minuter åt att komma fram till en bra lösning där.. En sak är i alla fall klar....kvällen blir lugn, typ lika lugn som fredagen som var.

Söndag, då blir det fotboll & god mat. En riktigt liten egodag skulle man kanske kunna kalla det för.. *haha* Vore rätt skönt att träna oxå, även om jag är ett fan av helgvila!!

Sååå, där han ni min vecka. Hur ser eran ut?!?

// One Love

Lätt

Blidde ett pass axlar efter jobbet & sen ställde jag mig på steppen & snackade med Lasse. Shiiiiit vilken bra form han är i nu, ska tävla i Luciapolaen om 5 veckor. Viktklassen är minus 100...så han är sinnessjukt ribbad redan nu. Skulle faktiskt vilja åka ner & se tävlingen, men det kommer nog inte att bli så.. Min egen träning då....den gick riktigt riktigt bra faktiskt, vikterna kändes ovanligt lätt...även efter en måndag med sjukt dålig kost. Måste skärpa mig med den nu....ska förhoppningsvis åka & handla lite imorgon så jag får fylla på min frys med lax, kykling & fäskfilé. Såg även att jag hade lite dåligt med potatis osv.. *skrattar* Aaaaa, så är det!!

Skönt med en slapp kväll efter det, samt med en tidig kväll. Sömnen är alltid lika viktigt när träningen rullar på!

Sleep tight y  all!

// One Love

Snäll mor & far

Nyss hämtat & släppt av gamlingarna efter deras besök i Sthlm hos Moster & Lasse. De är så underbart go mina föräldrar....fick en superfin parfym & en wirre av dem! Tack!

Nu ska jag ringa Bro & se vad han sysslar med....det är jhu en ny stormatch ikväll, från den Italenska ligan den här gången...mellan Juvve & Inter. Ska Zlatan vara den snubben som avgör....håller mina tummar för att han lekér fotboll & gör det som bara han kan..

Höres sen!

// One Love

Vitt vitt vitt

Håll på att missa.....det har liksom snöat inatt så när jag vakande idag var det alldeles vitt ute. Ser rätt fint ut, men skiten kommer inte ligga var....så jag är less! Finns inte många saker som stör mig så mycket som slask.. *haha*

Nu blir det frulle & sen funderar jag på att åka hem & lägga mig i min egen soffa!!

// One Love


Jag börjar få ont i magen

Skrivet av Peter Wennerman inför dagens match:

Mycket ställs på sin spets i dag

Arsenal är obesegrat i höst och har spelat fantastisk fotboll. Man United går fram som en offensiv ångvält med paret Rooney-Carlos Tevez i nåt slags telepatiskt samförstånd längst fram.

Man talar här i England om 4x4 nu.

Jag trodde först att de menade nån slags bil.

Sen trodde jag de avsåg Ulrika Jonssons fyra barn med fyra olika män.

Nu inser jag att det handlar om att United gjort fyra mål i fyra matcher på raken, vilket inte hänt sen London brann.

På Emirates i den tidiga matchen i dag ställs så mycket på sin spets. Vi får ett tassande, kvickt kortpassningsspelande Arsenal som kommer att försöka knäcka ligamästarna med vacker fotboll. Det är rätt stöddigt att ens tänka tanken, och det är nog bara ett lag i världen som kan klara det. Vi får å andra sidan ett United som har män som kan driva bollen framåt i hundra knyck under full kontroll, såna som Rooney, Ronaldo och Ryan Giggs, och som spelar ett rakare spel som visat sig grymt effektivt på sistone.

Jag dreglar när jag tänker på hur intressant den här matchen blir.
______

Hur faan ska jag överleva denna matchen....en sak är säker i alla fall. Dörren kommer inte öppnas & telefonerna ej besvaras förren matchen är slut.

Nu håller jag alla mina tummar för en vinnst!!

// One Love


Avvikande fredag

Eller egentligen inte om jag får det som jag vill....men det kommer. *skrattar* Vad rubriken tyder så var jag spiknykter ikväll, har alltså inte smuttat på ett glas vin, en wirrepinne eller ens en skiten folköl!! *haha* Har dock vart hemma ett par fredagar....men ändå njutit av ett eller två glas röda. :-)

Gick hem från jobbet strax innan 12,00....hamnade hos mor & far för att göra Sune (deras kattunge) sällskap. Helt overkligt var goo han är...sinnessjukt busig dock. Slappade ner mig i soffan & började se Spiderman 3, jag har liksom missat att se den tidigare. Mitt betyg blir en 3:a....inge mer tyvärr. Hade en lite feeling att se The Notebook istället...men jag ville ha en "lätt" film att slappa till. Efter ett tag så droppade L-G förbi, han skulle hämta Elenore (vet inte om det stavas med eller utan e på slutet) vid 17,30. Då skulle de till hans mor & far på middag. Så jäkla roligt & spännande när man träffar sen respektives föräldrar för första gången. Hoppas att det gick lika bra som jag önskade er!! När filmen var slut så hämtade jag upp Pillan...sen for vi till mig för att bränna en nu-ska-vi-åka-bil-skiva. Jag hade en plan på G,,,,det var sjukt länge sen jag bara var ute & åkte bil. Ni vet...bara flummåka till ingen & vara överallt.. *haha* När skivan var klar så hämtade vi upp Sondra & sen vart det en sväng på dryga 1,5 timme där jag växte upp. Stackars tjejer, det fick veta vart & hur man gjorde alla bus mm...samt se massa K-märkta hus osv!!Hamnade hemma hos mor & far strax innan 20,00 för att vila upp oss till Idol. När det slutade så hämtade vi upp Jörgen & se stack vi ut på en ny sväng på dryga timmen....innan gubbarna Bengis & Jögga började bli trött. Men vem kan klandra oss...lovar att våra arbetsveckor inte vart att leka med....samt att jag snittat max 3 timmars sömn alla nätter denna veckan mot mina vanliga 8.. Grinar absolut inte över detta...ligger man & nyser av en mysig anledning så gör det absolut ingenting alls.. *ler*

Nu är det i alla fall 40 minuter sen jag lämnade av sällskapet efter en riktigt riktigt trevlig & supermysig kväll. Saknade dock en person & tankarna var delvis inte med mig. Men så ska det vara ibland.. (ni kanske har reagerat på att jag skriver så rätt mycket eller ofta, men tanken är rätt)...(rätt yrt nu, jag är sjukt trött)..

Jag hade en idé om att vi ev. skulle ta en tur till stugan imorgon på dagen för att njuta av en picknick i med superbt sällskap....frågan är bara om vi alla kommer vakna samma tid....samt vara sugen på det nu! I skrivande stund snöar det ute....kanske inte är lika mysig att göra en sådan grej då?!?!

Aaaaa, det är i alla fall fest imorgon kväll & det kommer att bli underbart roligt....som den obotliga positiva människa jag är.. *thihi* Är man tillsammans med vänner & folk man tycker om så kan det inte bil fel eller tråkigt....så är det!!

Neee alla underbart söta....nu skriker sängen efter mig!

Ses & höres under morgondagen..

// One Love

Happy Halloween

image304
image305

// One Love

Ojojojoj vad jag är bra

Bara därför ska jag ta mig en fikapaus nu tillsammans med it-gänget. Känner att dagens 4 kopp kaffe kommer göra susen. Jag har juh ändå vart uppe i dryga 3 timmar.. *thihi*

Kan inte annat äm njuta när Iggy Pop´s låt The Passenger spelas på radion..

// One Love

Halv dag = wunderbar

Jag börjar min arbetsdag med att säga: Välkommen till en ny underbar fredag! Dagen till ära innebär halvdag för lilla mig.....så jag kommer med andra ord att springa hem runt 11,30. *jublar*

Hoppas syster vill träna efter jobbet....jag är sjukt taggad för att köra axlar & lite bippar. Försökte övertala Tina som träningspartner för dagens pass ....*thihi*....men hon skulle på stan tillsammans med Pillan & Sondra. Gissar att jag kommer få misshandla kroppen själv när det väl är dags. Hade tänkt att klockan 13,00 skulle vara en bra tid...så jag får hela kvällen till slapp & mystid. :-)

Sune, mor & fars katt, har annars legat på kudden bevid mig minst halva natten. image303
Tog liksom i vanlig ordning rätt lång tid innan jag somnade....så jag måste be om ursäkt om du låg & nös halva natten. F´låt! *blink*

Tyckte annars att min planering för arbetsdagen var perfekt, kommer man runt 07,00 så blir det så mycket mer gjort. Så jag passade på att ställa om min klocka till 05,20 efter att jag loggade ur datorn hos gamlingarna, på så vis kunde jag snubbla innanför dörrarna här 2 minuter efter 06,00.. *hihi*

Just nu så spelar de Uptown Girl på radion & jag sjunger högt & glatt med....hur kan man inte bli glad av Billy Joels gamla superhit..?!?

Kvällen då....efter att träningen är avklarad?! Jag kommer hamna hemma hos mor & far eftersom jag bor där, så det blir nog en smarrig middag för att lyxa till det. Sen ska jag ta mig ett glas rött....för är det någon som gjort sig förtjänt av det denna veckan så är det jag. Förstå att jag har vart bäst hela tisdag, onsdag & torsdag.....helt sjukt. Har vart så bra att jag själv frågade tillstånd innan jag tog på mig.. *hahaha* Då är man overklig.. Känner i skrivande stund att jag verkligen är ödmjuk, vilket är rätt lätt om man gör saker perfekt ett par dagar.. *ler*

Aaaa alla söta, klockan är nu 06,20 & jag ska hämta dagens andra kopp kaffe!

Ses & höres sen...

// One Love


Riktigt låg..

Blev helt sjukt låg för ca en timme sen....all energi, lust & ork bara rann rakt ur mig & ville inte riktigt komma tillbaka. Hur konstig känsla som helst då jag i 99 av 100 dagar är laddad med sjukligt mycket energi....den dagen som jag inte är sjukligt laddad är jag bara äckligt laddad.. *hmm* Skulle i en helt vild gissning tro att detta fenomen kommer efter två nätter utan speciellt mycket sömn & väldigt många nysningar.. ;-) Precis när jag bara ville lägga mig ner & sova pga allt detta så ringer min telefon.
-Hej, det är Jenny....glöm inte bort att fika!! Det finns sjukligt mycket kvar så nu äter du tills det står ut genom öronen.
-Jaaaaaaaaaaaaaa just det (skriker jag), ska genast gå ner i köket & hämta massa fika.
-Det tycker jag att du ska, finns sjuuukt mycket kvar.
-Gud så underbart bra!!
Sen slutar samtalet & jag springer ner...finner till min stora förtjusning en blåbärspaj med marsipansås, kladdkaka med grädde & riktigt stora negerbollar!! *ler* Tog mig en stor tallrik istället för de små pappertallrikar som fanns....och lastade på lite.. *bild kommer* *fnissar* Smög upp till min plats & smackade i mig allt...så nu är jag faaaan helt speedad på socker!! *asg* Lovar att sista timmen kommer gå snabbt.

Ska i alla fall skjutsa far till tåget kl 17,45...sen far jag hem till deras kattunge Sune för att sällskapa. Tänkte nog dra en rulle oxå, så är någon sugen så är du lr ni välkommen!! :-)

Tyvärr måste jag jobba nu...har för mycket som ska vara klart redan!

// One Love