Snart så..

Legat i soffan & halvsovit hela dagen då min vänstra cuff (kulan i axeln) bråkat med mig....huvudvärken har vart sinnes....och den vill inte riktigt ge med sig. Min plan att kötta sönder kroppen på Ego kommer inte att följas med en skalle som smärtar så här..

Känner att jag måste peppa mig lite genom att lägga ut en tjockobild för att sätta press.. *skrattar*

image226

Imorgon är en annan dag, får se hur jag kommer göra med allt..

Haft en tanke på att börja skriva in dagens ord, låt, film, citat osv....men de har liksom inte blivit av...tyvärr. Men nu ska jag börja med dagens mening ur en låt....nått som jag påverkar mig på något sätt...ex : Who wants to live forever? By Queen - Who wants to live forever

Om jag pallar med kommer de bli en sådan för varje blogginlägg, annars kommer det en om dagen! *skrattar* Tur att jag är är efterbliven & älskar musik..

Dagens : I close my eyes, only for a moment, and the moment's gone
                 By Kansas - Dust in the wind

// One Love

Tillbaka!

Gick upp till sjön & träffade Mattias vid Gonzales, så vi gjorde gemensam sak runt. Riktigt roligt & trevligt att snacka med "bror".....han fick bilen föresten! Skitroligt!! När vi gått runt så tog Thias av till vänster & jag laddade för att jogga hem efter Sidsjövägen/Oscarsgatan. FY FAAAN vad underbart det var.. :-)

Ställde timern när jag drock iväg oxå...upp, runt & tillbaka på 1,03....det är helt OK. DOCK joggade jag hem..

Jaja, det var morgonens roliga....nu ska jag svepa en prolla, mjuka upp musklerna, duscha & ladda för dagens träning.

// One Love

Time

Kroppen har fått vaknat lite, jag ska dra på mig lite kläder & sen är det nog lite varning för en Game Over!

Är inte laddad, men jag vet hur underbaer de kommer kännas då jag är hemma igen..

// One Love

Det nya dygnet är här

Känns skit, men de är som det ska vara i detta nu.

Slängde ut Pillan, Sondra, LG & Rille för 15 minuter sen, de var dock på G att röra sig lite så jag underlättade bara processen lite. Suttit & tänkt under kvällen.....kanske inte den bästa av kvällar att tänka på, men man ska inte alltid välja sina tidpunkter att vara klok på! Känner att jag är på G alldeles för långt bort från där jag vill vara....visste jag inte bättre så skulle det nästan kallas destruktivitet & så är det absolut inte. :-) Det måste bara gå att finna en härlgare balans mellan semester, myspysande, festande, träning, sömn & mat!!!!
image225
Grejen är att de inte är lätt att sy ihop....speciellt då jag saknar nål & tråd. *suckar*

Klockan är i alla fall stäld nu så jag kommer kliva upp en bra tid för att ta en av de första prommisarna upp till sjön detta året.....sug på den alla ni som vet hur jag vart de sista vintrarna. Kommer att besöka Ego under för- eller eftermiddagen oxå, känner mig riktigt fet & äcklig nu....sjukt obekväm med andra ord. Ja, jag VET att det är semester & att de då tillhör att man käkar smarrigt, släpper på nästan alla tyglar & bara är....men de känns inte riktigt rätt att göra & vara så.....tyvärr!

Förhoppningsvis kommer jag vara med hyfsat mycket ändå, men inte alls på samma nivå...

It´s all about the money!

Nope, sängen väntar & kuddar ska kramas.. Sleep tight!

// One Love

Länge sen!

F´låt att jag inte bloggat så jäkla mycket på slutet....men de har jhu att göra med min underbara semester! :-)  Det har idag gått en och en halv vecka sen den började & det är fortfarande tre underbara veckor kvar.. *me happy*

Vad har jag hunnit med att prestera sen jag skrev sista för HUR länge sen som helst?!?!

Jag, Jörgen, LG, Maria, Pillan & Sondra for upp till stugan torsdagen som var & stanade tills på fredagen.....vi grillade, lagade smarrig tilltugg, drack massa bärs, surplade på vin & svepte ett par wirre-pinnar. :-) Passade även på att åka lite båt, LG lekte på Wakeboarden.....satte oss vid utemöblerna på stranden & fördjupade oss i massa härliga samtal om allt & inget....detta medans det spelade spel uppe i stugan osv!! *thihi* När mörkret  föll ner över oss så sjösatte vi ett par flytljus som bidrog till en underbar stämning..
image216

Säg mig.....ser inte detta fridfullt ut??

TACK mina underbara som var med & gjorde detta till två kanondagar!!

Fredagen givk i festens tecken....Jörgen var iväg på ett litet sidospår & gästade oss på O´learys. Maria var på 20 årskalas.....själv satt jag & LG här hemma....kikade på tjejfilm, snackade massa, drack bärs & smuttade på Baileys. :-) Sen gick även vi på Lärrys.....där det finns bildbevis på oss.. *skrattar*
            

Lördagen och söndagen gick i filmens tecken....allt som allt under helgen blev det nog 9-10 filmer & de som var här mellan varven var Moi, Lg, Rille, Sondra, Maria & Pillan. Att dygnet är vänt ska det inte hymlas om...tror snitt-nu-ska-jag-sova-tiden ligger på 04,00 de sista 8 dagarna.. *haha* Bra Bee!!

Idag stack Maria, Pillan & Jag stack ut till Birsta för att hjälpa Meya med att utse sin nya mobil....efter att vart på Elgiganten, OnOff, Siba & Arnes körde jag The Pearl tillbaka till Elgiganten där hon slog till med den skitsnygga mobilen av SonyE...S500i
image221
Såg mig, visst faan är den sjukt snygg?? Det tror jag även att du tycker nu lillan!! *hihi*

På vägen hem så ringde jag iaf Jörgen & frågade om han skulle med oss på Saigon för att luncha...svaret blev så klart ja! Kanske inte den bästa buffen i stan för dagen....men mätt blidde vi iaf.. =) Hamnade iaf här hemma sen för att avnjuta den Lilla Sjöjungfrun....´Bengis hade likosm inte sett den.. *skämms* Tyvärr var jag äckligt kraschad & lyckades somna....Pills sov iof i två timmar så.. *haha* Sen kikade vi på Happy Feet (som jag förövrigt inte heller sett.....kalasmysig & bra film att vila ögonen på. Jörgen kikade på på en kaffe & sen kom även lillen & Rille förbi då grabbarna grus skulle på Simpsons - The Movie. Jag VILL verkligen se den då Homer & CO är mina favoriter all time!! Men tyvärr så fanns inte lusten ikväll....det blir så ibland, även jag har mina svackor!!

Den som jag har för stunden är nog för att min älskade mor ringde tidigare under dagen & berättade att de ska skicka Curre till en bättre plats under torsdagen......han kommer med andra ord att springa omkring & jaga möss tillsammans med sin lillasyster Tyson & deras varma & beskyddande storebror Lucas!! Dessa tre är alltså mina älsklingar som kommer mötas upp efter mer eller mindre tid för att vara sig själv i Holm.....deras paradis på jorden!!!

Love ya ma babies
!!

                                       
      TYSON                                       CURRE                                   LUCAS

Mmmm, som sagt......jag är riktigt låg ikväll & det känns riktigt jävla illa. Jag är fullständigt ovan att vara de & på någe sjukt sätt tär det fruktansvärt mycket!! Lucas blev 13 år, Tyson 13 år & Curre är i detta nu 14 år..

Nu ska jag skärpa till mig & umgås med tjejerna som nyss käkat en underbar El Fuego från BiteLine! Om ni orkar med att läsa allt detta så tackar jag....stark..

Höres sen alla söta & underbara!

// One Love

Oväntad tisdag!

Maria kraschade här & vi slet oss ur sängen runt 12-tiden då LG ringde & meddelade oss att han skulle komma ner & hjälpa mig med att ladda batteriet på "mopeden".. Efter lite strul osv. så lyckades han få skiten att börja ladda...efter 45 minuter eller så startade den & vi kom på att vi skulle ut på en tur. Så efter att vi plockade upp Sondra så begav vi oss en sväng för att batteriet skulle laddas. :-) Hann dock med en sväng på Moped & Motor för att för lite extra starthjälp efter liiiite vidare strul.

Efter nån timmes slumpvisanade körning så hamnade vi på Gonzales där det blidde en sallad för mig & Sondra och en pizza för LG & Maria. Sen gav vi upp & klockan var nog runt 17-tiden då.....eller var den mer?? *kliar huve*

Jääää, ´sak samma eftersom vi har semster.


Jörgen slåg oxå en pling & vi snackade lite om våra planer för torsdag - fredag....kommer bli stugan då!! *me like* Han & Erik skulle ut & fiska lax....hoppas att ni fick napp grabbar, skulle vara sjukt roligt! :-)

Fram emot 20-tiden skulle det bli film & då droppade Pillan, Rille & Frasse in oxå....kika på Ratatoli (klart bra & sevärd film). Nu står kaffekokaren på för fullt & vi ska om lila stunden se på 1408....den kan vara riktigt bra! *thihi*

OCH FÖRSTÅ....imorgon e det LÖN!

Sleep tight alla söta...när det e dags för er att nalla!

// One Love

Kluven

Klockan ringde 06,45 idag då jag hade tvättstugan mellan 07,00-10,00. Inte lyckas tvätta sen GF eller om det var veckan innan det så jag hade sjuuuuuuuuukt mycket tvätt.. *haha* Men är man dum så får man lida!! Är iaf nyss klar med allt & ska ta mig en dusch om lilla stunden....sen bär det av till stugan.

Snackade med Maria & Jörgen lite tidigare & alla de i gänget skulle söka upp en mysig liten strand på Alnö för att slappa sönder. Vore sjukt roligt & mysigt att haka på, men då jag för stunden vantrivs i min lätt svullna kropp så glider jag till mor & far istället. Har dock aldrigt vart den där killen som måste ligga på stranden heller....så jag har inget uppdämmt sug som måste mättas..

Kommer nog hem på onsdag om det vill sig. Sondra gick på semester igår & ville att den skulle firas in med buller & bång....så vi får la snacka ihop oss om vad, hur & när?? I vilket fall som helst kommer det under den här veckan att bli en ChinaBox!!

Ses & höres tidigast på onsdag!

// One Love

Filmmys

Efter att jag kom hem från Alön igår så blev det städning som jag inte orkade med på förmiddagen. Så nu ser min lägenhetn nästan ut som den ska igen.. *skrattar* Fick till & med in garderoben i ovrummet...så nu måst ejga börja med de som ska fixas där inne med. :-)

Maria kom förbi runt 19,30...Jörgen kom upp ca 30-40 minuter efter det....sen tog de nog lika lång tid innan Thomas kom oxå. Det var dags för filmmys & slappning! *me like* Blidde två vitt skilda filmer, den första var Fantastic 4 - The Return Of The Silver Surfer & den andra var Invincible. Den sista var riktigt tiktigt bra...Papale!!! Klockan hann la bli ett tag efter midnatt innan vi var klar. Skulle handla snus så jag skjutsade hem Maria på samma gång.

Med facit i hand så var dagen & kvällen riktigt jäkla bra....igen!

// One Love

Slapp kväll med grabbarna

Efter att vi slappat sönder ute i berga så blev det en powernapp på ca 20 minuter innan grabbarna började droppa in hos mig. Den sköna skaran som avnjöt en kall jäkel var Moi, Åke, Hasse, Jörgen, Jens, LG & Rille.  Det skrattades, snackades, skålades, peekades, skrattades ännu mer & halvsjungs fram tills 00,00 då vi klev ner på Oscar för att stuffa. :-)

Som vanligt är det ALLTID roligast när man sitter hemma & myser till det med de som finns på förfesten osv..

Jäää, så e det!

idag klev jag faktiskt upp vid 09,00 för att tvätta...men då fanns de inge tider.. *less* Så jag har suttit en stund ute på balkongen´....shiiiit vad solen tar....känner mig som en tomat (ser alltså ut som en smiskad tomat nu)....men min lönnfeta kropp åste få en grundbränna så de e la bara härda ut.. *pheeeew*

Dagen kommer nog annars att bestå av städning, ser FÖRjävligt ut här....sen kommer jag nog att sätta mig på hojjen & ta mig en tur. Kommer med all sannolikhet att stanna till på Alnö för att hälsa på ute hos Erik & Marias gamlingar, en "vågad" gissning är att grabbarna åker skoter & myser. :-)

´Neee alla söta, dags att göra nått....som att bränna sig lite mer! ;-)

// One Love

Lördag i Berga

Jag, Jens, Åke & Hasse slappade ner oss i en jacuzzi/spa/massage/ osv badkar.. *skrattar* Sjukt mysigt med inbyggd satelitradio osv...LYX med andra ord. Efter nästan 5 timmar gav vi upp...

image214

Så här så utsikten ut! :-)

image215

// One Love

nu är det semester, jag och grabbarna myser!

DSC00553.jpg
nu är det semester, jag och grabbarna myser!

Semester

1,15 kvar innan jag kliver av detta för de närmaste 4,5 veckorna...

KN****LA SÅ JÄVLA HÄRLIGT!!

// One Love

Härligt Jens

Efter jobbet igår så satte jag mig på hojjen & mötte upp Jens & LG som vart nere i Gävle där Jens handlat sin hoj....samma lika som min fast nått år äldre.. Skitsnygg & bra vårdad.. :-) Vi gled omkring lite i la stada innan vi stannande till ute på Alnö där Jörgen, Johan & Sondra hälsade på hemma hos Maria & Eriks gamlingar....dvs att även Erik, Sandra & Maria var där. Måste var helt underbart att leka med vattenskotrarna i liknanden väder....hur varmt som helst i strålande sol. :-))

Runt 20-tiden droppade vi ner vid garaget där LG, Sofie & Gabbie var....så vi plockade upp dem innan hojjarna styrdes mot min stuga. Gabbi åkte med mig & det var hennes första ggn....tror hon skrattade & jublade i 2 timmar.. *haha* Framme i stugan hade min underbara mamma fixat mat till oss...så först blidde det mat & sen fixade vi den där j**la markisen som gått sönder. Gick jäkligt smärtfritt....så var på väg hem redan efter 45 minuter. :-)

Väl hemma i stan (runt 23-tiden) stannade vi till utanför O´learys där det var fint främmande från Sthlm i form av Alexandra & hennes Björn...de hade käkat med Helen & Magnus.....vid bordet brevid i samma sällskap fanns Jörgen, Thomas & Johan. Efter lite snack där så gav vi upp kvällen....iaf med hojjarna. Slutade med att jag droppade ner till grannen a.k.a Jörgen där det blidde film tillsammans med Maria & Johan. Vi såg den underbara filmen The Boondock Saints.....så har ni inte sett den så rekommenderar jag den lätt. :-) Tror filmen var klar runt 02,00 & då skjutsade jag hem Maria innan det var dags att nalla.

Blev en sovmorgon idag faktiskt.....men bara till 08,15....så jag hann ge LG sina jobbarkläder innan han drog vidare till Gnarp för att bygga vidare på deras stuga.I skrivande stund har jag knappt 8 arbetstimmar kvar innan semestern & knappt 24 timmar kvar i helhet.. *JUBLAR*

Kaffe nu!!

// One Love


Världens längsta dag...ev imorgon!

Om den inte är idag så kommer dem med STOOOOOR sannolikhet att vara imorgon.

Det är alltså 47 timmar kvar innan jag gå på semester......räknar jag de timmar som måste göras här på jobbet är jeg genast nere i 15... *suckar*

Ikväll bär det av till stugan för att hjälpa gubben med markisen som bråkar....jag som sett fram emot att ha en ny underbart slapp dag med några inslag av bus ikväll.. *suckar ännu mer*

Jääää, så blir det ibland....och det är klart att jag alltid hjälper mor & far när de behöver de!!

// One Love

Skön söndag!

Blidde en riktigt slapparsöndag i ordets rätta bemärkelse!

Runt 11-tiden kom Maria & Sondra förbi, det var sagt att söndagen skulle bestå av slappning, film, en pizza & massa massa mer slappning.. *skrattar* Runt 12 så knallade vi ner till San Remo för att fylla på våra flott-depåer....sen var det dags för dagens första rulle. Blidde Best Of The Best, sen kikade vi på Stephen King´s Desperation & lagomt till den kom LG förbi...även min syster & Abbe (fast de skulle bränna musik). När den var slut så tog vi en tur till Kvantum för att handla Chips, dricka, godis & lite annat smarrigt. *hihi* Dagens tredje film var ännu en klassiker vid namn Only The Strong......som avslutning på film/myskvällen belv det Transformers. Till den fick ti tre till härliga människor som sällskap i Tina, Frasse & Jens. :-)

Lovar att alla vi var lagomt svettig & goo efter så många timmar i soffan, speciellt då de var 18-19 grader ute med en luftfuktighet på 99%.. *haha* Efter ett kort avvägande mellan tältning, nakenbadning, Norra eller Södra bergets utkiksplats så hamnade vi på Södra.. Där tävlade jag med TIna uppför utkiksplatsen & tappade min sko...dunkade alla tårna in i en kant & fick stå still ett tag för att inte grina....men det är sånt som händer!! ;-P

Nu är det i alla fall måndag & jag har knappt två dagar kvar att jobba innan det är dags för semester!!

// One Love

Nu ligger den i!

DSC00050.JPG
Nu ligger den i!

Gatufesten 2007

DSC00044.JPG
Gatufesten 2007

Stugan igen

Snart har jag packat klart & far då iväg till stugan för en härlig men slitig vistelse méd mina gamlingar. :-)

Eftersom vädret är med mig tar jag hojjen & hoppas att det INTE regnar då jag ska hem. Planen är att kliva upp vid 08,00 imorgon & greppa spaden....sen blir det tungt arbete fram tills 16tiden då jag förväntar mig mat & därefter hade jag tänkt åka hemöver. Måtte det bli att jag orkar med att gräva så satans jävla mycket & länge bara.. *pheeew* Bara bita ihop & blicka framåt. Vill man så kan man, det brukar jag iaf säga....så nu är det bara bevisa att jag kan stå för det oxå..

GRATTIS till semestern BRO....även alla ni andra lyckliga själar som blir fri ett antral veckor framöver. Jag ser fram emot att göra er sällskap.....snackar alltså om LG, Jörgen, Eric, Roger, Thomas, Jens mm..

Jörgen kommer att garanterat att fira in ledigheten ikväll när han & Thomas kommer hem från Ö-vik där han handlat in sin nya leksak.. *sweeeet*

Jepp, packa var det...

Love ya all!

// One Love

Snart helg & detta är jag

Lyckades snubbla över denna & kunde heeeelt enkelt inte låta bli den!!


[ ] Jag är kortare än 160cm.
[ ] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i när jag gick i skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[ ] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[x] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.
[x] Jag har vart inlagd på sjukhus
[x] Jag har vart nära döden
[ ] Jag har åkt ambulans

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit i USA.
[ } Jag har varit i syd Amerika
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.
[ ] Jag har varit i Kina
[ ] Jag har varit i Thailand.
[ ] Jag har varit i Paris.
[x] Jag har varit i Europa.



EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDE!
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i veckan
[ ] Jag har blivit alkoholförgiftad
[ ] Jag har tagit någon typ av knark
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har/haft anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Jag har sett en död person.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 20 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation till mina nära
[ ] Jag äger många dyra designerväskor
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[x] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan om jag vågade.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

That´s it!!
Insåg att jag faaan är riktigt o-rest.. *skrattar*


// One Love

Gled en sväng

När jag for hem från jobbet så kom jag på att en raggarsväng med The Green Pearl skulle sitta fint, så jag svängde ner vid Manhattan & forsatte mot Videoteket. DÄR....där fick jag NAPP.. *skrattar* Sjukt lätt att ragga i denna stad, behövde inte ens säga vad jag hette eller vad mina avsikter var....in i bilen klev Jörgen.. *mohahaha* Vi tog oss ett ärende till Shidas då Jörgen ville handla nått till Ola som tack för att han fått låna bilen så mycket. Blidde ett trådlöst tangentbord & mus....så slipper han ha alla kablar liggandes över golvet.!

Väl hemma så frågade Jörgen vad jag skulle göra i detta fina väder....typ om vi skulle ta en fika eller så. Själv var jag sugen på att sticka ut på hojen & frågade om han inte skulle med istället. Svaret blidde ja! Utan att säga till Jörgen var vi skulle så styrdes hojjen mot Njurunda, stannde på Statiol för att stanna & sen blev det ett depåstop på Bommengrillen. Shiiit vilka minnen som kommer smygande till mig när jag är "hemma" och hälsar på!! Jörgen fick stå ut med massa minnen om hur jag, Åke, Hasse & Näsström drev omkring som halft laglösa, flummiga & helt underbara ungdommar som bara skapade kaos! *drömmer mig tillbaka & ler* Och tro det eller EJ, men precis när vi är klar så sladdar Åke & Marie in på grillen & bara minuten efter ¨så kommer Micke förbi....*skrattar*....helt plötsligt så var nästan hela gamla ligan där. TIll saken hör att ingen av oss bor kvar vilket gör det ännu roligare i mina ögon....snacka om tajming! :-)

Efter 20 minuters snack så for vi vidare mot Bergafjärden. Min plan var att hälsa på Bengt & Nea (åkes mamma & pappa). Framme vid stugen framgår det att hela släkten Grundberg är där eftersom Nea fyllde år.. *GRATTIS igen Nea* Så jag & bro blidde bjuppad på kaffe & tårta....blev värsta kalaset av det hela.. *haha* *pappaskämt* Sen hjälpte vi Bengt med att lägga ut 20-30 meter räls i havet, samt båtvagnen som ska stå på......detta för att deras båt smidigt ska kunna plockas upp & ner. Efter det lyfte vi upp deras 6-manna-bubbelbalja på den plats där den ska stå. *phhhhew* Lite jobb vart de...men vi får jhu komma ut & nyttja det när vi vill & vara med dem så.....det är klart att man ställer upp & jobbar lite. :-)

Kommer faan inte ihåg vad klockan var när vi snubblade in hemma hos mig...men det hann bara gå någon minut innan Jens & Sandra kom förbi. Jens har jhu som sagt tagit hoj-kort *GRATTIS JENS* & ville prova lite utrustning som jag hade hemma!

Mmmm, det var la gårdagen det!!

Nu är det fredag & jag är så äckligt jävla trött.....vill bara hem....mysa ner mig i soffan, slå på massa filmer, småsova, komma tillbaka till livet.....MEN istället kommer jag hamna i stugan för att jobba sönder!

Kaffe, kaffe!

// One Love

Rensa tankarna lite!

Ska ta med mig Jörgen & fara ut en sväng med bågen....glida fram lite & bara känns lugnet!

Efter denna dagen är vi värd det.. =)

// One Love

Min dag dog!

Mamma ringde, fick mig att kika i dödsannonserna i dagens Sundsvalls Tidning & där fanns det svart på vitt att Madde inte längre vandrar tillsammans med oss andra själar på denna jord. Jag fick en klump i halsen, skallen snurrade, händerna skakade, rösten stockade sig & hjärtat gjorde så ont!!

25 år ung!

För mig kommer du alltid att vara den där tjejen som man blev glad av att träffa, hon med det där underbara leendet som aldrig riktigt ville lägga sig, med en varm utstrålning som smittade av sig. 

Jobbet känns väldigt avlägset nu, tankarna är med dig!

// One Love

Best of blocket

Ska nog underhålla mig efter min kaffe med denna heeeeeeeeeeeeelt galna roliga sida:

http://www.bestofblocket.se/

// One Love

5 dagar..

Eller ska jag kanske räkna som jag brukar....då ingår inte den dagen man befinner sig i & inte den sista dagen innan man kliver på semester heller....så alltså har jag bara 3 dagar kvar! *skrattar* Det går att göra allting liiiite roligare om man bara vill.. :-)

Sitter annars på jobbet, nyss käkat lunch bestående av en pastasallad. Klart Ok, men jag skulle inte tacka nej till nått annat smarrigt en dag som denna. *kikar ut* Solen skiner jhu med jämna mellanrum, temeraturen är runt 20 grader i skuggan & det regnar INTE! *hihi*

Hade annars en ganska slapp kväll igår. Kom hem, bytte om...stack på Ego & tränade sönder med syster. Så sinnes underbart när man väl är klar...men innan var jag bara sugen på att ligga i soffan & slappa. Väl hemma så ringde jag Jörgen & Rille....de satt på Waynes & drack en Java. Min tanke var att göra dem sällskap efter att jag duschat....men då var klockan nästan 20,00....så jag slog på Die Hard 4.0 & mös ner mig i soffan till den istället. Sjukt bra action för er som undrar!!

Kvällen då...kan bli samma lika som igår, dvs Ego & träning....sen en film på det. Vill fortfarande se Blood In, Blood Out. Fått en nojja på den nu.. *skrattar*

Nee alla söta, nu är det kaffe!

// One Love

Tidag & 6 dagar kvar..

Arbetsdagar dvs...annars tror jag att de blir 8 stycken. Semester, det är vad jag väntar på..

Känns som jag är i starkt behov av det nu, tar mig knappt upp ur sängen på morgonen, sover i soffan halva kvällen & lyckas ändå somna som en prins när jag vilar huve mot alla kuddar.. LG är inne på sin andra vecka nu, fast han jobbar sönder nere i Gnarp på deras stuga...Jörgen kliver på sin semester på fredag & kommer ha fått in en jäkligt skön feeling på onsdag när jag kommer stämpla ur här.. :-) Rille, stackarn, hade inte speciellt många dagar att plocka ut....inte Palm för den delen heller!! En vecka & den kommer han förlägga nere i Gotland på Medeltidsveckan, är faktiskt bra sugen att följa med dit. :-)

Sitter annars här & skulle ge Lars (en utvecklare) en genomgång i den sammanhängande behandligen av mitt testande....vad händer då?? Jooo, testmiljön kraschar!! *less* Jaja, kommer om lilla stunden kilva ner en våning för att ta mig en kopp Java tillsammans med systers arbetspolare..

Tror det bli film ikväll oxå, har en sjuuuuuukt behov av att se Blood in, Blood Out. Ska ringa Jörgen sen & se om han är sugen att se den...har liksom snackat om den filmen bra länge nu. Att vi (iaf jag) sett den filmen ett 10-tal gånger spelar ingen roll!!

Kaffe var det!

// One Love

Nuuuuuuuuu får de sluta

Jag vill inte drukna när jag ska hämta min hoj om en timme.. *snyftar*

// One Love

Regna MERA...

SÅ det finns massa massa sol över tills när jag kliver på min semester.....dock flera dagar kvar innan dess....men!! *skrattar* Det ända jag med säkerhet kan säga nu är att den kommande helgen blir stilla, ska fara upp till stugan & hjälpa far med att sätta upp en marikis över den främre altanen....sen ska jag gräva lite & därefter ska vi sjösätta båten.. Finns det fler folk som tänkt ta det lugnt i helgen eller är det efterfestning som gäller för att trappa ner från Gatufesten?? *haha*

Neee, klockan 16,40 ska jag vara på Moped & Motor för att hämta min hoj....så får vi se vad de gjort & hittat för fel.

// One Love

Sommartoppen kräver

Sol & värme jhu!!!

// One Love

Sjuuukt sliten

Det vill jag lova att jag är nu..

Men det var värt det eftersom jag hade sssssssååååååååå sjukt roligt igår.

TACK till Jörgen & LG som fixade en helkväll, som vanligt!!!

// One Love

Det gick åt helvete

Var väl hemma från jobbet efter 16,45, bytte om & sen gled jag omkring i nästan två timmar innan jag gästade Jörgen. Snackade lite, käkade & sen fick jag mig två groggar. RIKTIGT länge sen jag drack grogg faktiskt..öl, cider, whiskey & drinkar har det var braaaa länge nu. :-) Fram emot 21,30 (tror jag klockan var) knallade vi ner på staden & mötte upp ett stort gäng av mina arbetspolare. Hade riktigt trevligt, Roslund kom förbi & hejjade,sen träffade vi massa kändisar. Bla, LG, Rille, Hasse, Uffe, Branon, Romana, Vicky osv.. Efter nån timme slog sig Pillan & Frida ner med oss & strax efter kom Tina, Maria, Sondra & Jerry också. Jörgen visade stor rutin när han kasade in handduken vid midnatt..men jag skulle bara gå igår & tryckte inte på bromsen.. *hihi* När klockan passerat 01-någonting så beslöt sig jag, Jerry, Maria & Pillan att kebabben var kvällens fyllemat! *skrattar* Vi plockade med oss maten hem till mig,käkade, snackade, skrattade & bara var. Slutade med att hela ligan kraschade hemma hos mig.

När jag klev upp idag var Jerry borta, lät tjejerna ligga kvar & sova ut...själv blidde det en varm dusch innan jag knallade in på jobbet strax innan 08,00. Har faktiskt vart riktigt pigg fram tills nu..är iof fortfarande pigg, men skallebanget börjar komma smygande! *asg*

Ikväll bär det av till Alnö & Ripsandsviken för bärs, grillning & båt in till staden. Jag funderar på att ta hojjen ut & bara dricka cola. Annars FINNS chansen att jag lyckas med den stora bedriften att knalla fram till kassan & handla mig ett tre-dagars,sen är det GAME OVER!! Neee, bort med alla dessa onda tankar.. *skrattar*Lunch om lilla stunden, sen ska jag slita på som ett djur för att se om det är OK att kliva hem en timme tidigare.

// One Love

Lunch med mor & syster

Nu kliver man ner på GF för att luncha med syster & mot....frågan är bara vad vi kommer hamna. Förhoppningsvis smakar det iaf bra.. :-)

// One Love

Rätt nice kväll igår

Blev medbjuden av Sofie till hennes stuga som ligger en bit utanför Matfors. Så LG hämtade upp mig & sen plockade vi upp Rille...sen begav vi oss. Kom nog fram vid 19,30.. Blev en härlig liten skara av oss, Sofie, Marie, deras vän & hennes hund, Ali & hans polare. Väl framme drog vi lott om vem som skulle köra hem & det blidde Rille. :-) *skrattar* När Sofie ville vara grillmaster (som jag för övrigt vart på varje fest sen 14-årsålder) tog jag över inne i köket & fixade med potatisgratängen, dukningen, brödet &osv. Fick en grym bra creed för det när alla kom in & skulle käka.. *thihi* Middagen blidde runt 21,30 & därefter slappade vi bara....surrade lite skit & kände lugn. När klockan passerade midnatt packade vi ihop & begav oss hemöver....ligan hade tänkt att gästa GF, men kom på att allt stänger vid 00,00 på måndag & tisdag.

Somnade väl runt 01,30 & därefter kombinerade jag natten med att jaga drömmar & sova som prins.. :-)

Ikväll kommer jag med stooooor sannolikhet att hamna ner på staden för att gästa GF....onsdag....bra väder....mysiga människor som väntar....underbara vänner....musik....en öl....detta kommer bli hur härligt som helst.

Nee alla söta, dags att jobba sönder igen!!

// One Love

Oväntat pigg

Mmmm, lyckades faktiskt komma till jobbet vid 06,05!

Efter gårdagens grisdag sett ur jobbets synvinkel hamnade jag hemma i soffan & hade en stooooor plan på att sova en timme för att övertaget orka med att bara finnas till. Lyckades lägga mig i soffan, somna & sen ringde telefonen.. *skrattar* Det var Frasse som snackat med L-G om att vi skulle lira lite minigolf. Tiden som var aktuell sattes runt 19-tiden....så jag gjorde det ända rätta för att rensa skallen på tankarna....satte mig på hojjen & gled en sväng. :-)  Efter nån timmes frihet styrde jag hemöver & sen plockade L-G, Frasse & Rille upp mig innan vi hämtade Sofie......för att sen skratta oss igenom 18 hål golf...IGEN... Det var som Rille sa....vi kan inte spela två dagar ¨på rad....magen pallar inte det!! *hahaha*

Väl hemma efter minigolfen så bytte jag om, satte mig på hojjen & mötte upp L-G & Sofie vid garaget....sen blev det ett par olika spontanvägar.....vilket var supertrevligt. :-)

Natten har annars vart riktigt bra, sovit som den prins jag är & mellan andetagen har jag sprungit runt & jagat elaka drömmar för att en annan kunglighet skulle få den natts sömn som hon förtjänat efter sin dag. ;-)

Kaffe nu & sen är det bara att sliiiita vidare..

// One Love

Ge mig mys..

Shiiiiiiiiit vilken skitdag jag har haft på jobbet....kommer nog att vara samma lika imorgon & dagen efter det...dvs onsdag för er som har svårt att hänga med! *hihi* Känner ett STAAAAAARKT sug av att gå ner på staden ikväll...smutta på en bärs & bara njuta av att vara mig....ungeför som jag & my bro Jögga gjort de senaste åren (massa år när jag tänker efter).. *skrattar* Men jag har jhu lovat mig själv att inte kliva ner på festen i år....detta för att jag inte har  råd....samt att det är betydligt mysigare att vara ute & glida lite på hojen. Ingen som vill åka med?? ;-)

Rubriken.....mmmm, killen e så sjukt sliten att de bara skulle vara helt unerbart att ligga & mysa heeela kvällen. Ungefär som dagen var mellan 12-16 igår...då var vi ett härlig gäng som slappade nere hos JD! Kommer som vanligt sluta med att jag får krama kuddarna i soffan & somna med ett uppdämt behöv av närhet.. :-(

// One Love

Kom iaf tvåa

Efter matchen ikväll ringde RIlle & såg till att jag, Jörgen, Pillan & han tog oss till Skönsberg för en Minigolf.. *skrattar* Som VANLIGT så skrattade vi för 118 personer & såg till att alla barnfamiljer, kompisgäng, gamlingar, nykära, gammalkära, tanter, barn osv gick med ett konstant leende & fniss!!

Rille vann, sen lyckades jag sno åt mig en andraplats före Jörgen & Pillan som delade på tredje plats...med X antal slag mer än mig.. *asg*

Tack för en härlig kväll, nu ska jag lägga mig & läsa!

Natten go nu!

// One Love

Fem +

Snabb sammanfattning av lördagen:

Åkte hoj från 11,30 fam tills 17,20 med LG & Sofie.....tror vi har en nyfrälst där.. *hihi* Kom hem....plockade undan lite innan jag sprang över till Ola där det var fest för Roger som fyllt 30. Ska ge mig på att rapa upp oss alla som var där.....jag, Jörgen, Erik, Roger, Ola, Kicka, Tony, Björn, Fredde, Nina, Angelica, Aman, Timmy, Musse, Maria, Sondra, Fia & hennes polare, en till Fredde.................ska tänka lite mer på vilka alla var!! *skrattar*

Hamnade på Stadshuset, sen Oscar, sen Kebabben & här sitter jag nu...

Kikar ut & vill ha sol.....dels för att vi ska ut & åka hoj....sen ska vi jhu lira match oxå!!

Höres sen alla söta!

// One Love