Äntligen hemma

Blev en lååååååååååååång dag uppe hos syster. De gick hyfsat snabbt att bäraupp stockarna på vägen, tror inte vill häll på mer i än timme eller så... Sen slappade vi framför tv´n i väntan på att Lasse skulle komma hem.

Blev bjuden på supersmarrig mat vid 17,30 tiden & strax efter det droppade Frasse & hans polaren in....de skulle hjälpa oss att lasta stockarna som skulle till brasan. :-)
Lasse kom förbi vid 18,30 kanske....kommer inte riktigt ihåg....då lastade vi släpkärran full 2-3 vändor innan allt var klart...så nu är jag lagomt mör i kroppen. Har sinnessjuk pump i armarna & resten av kroppen för den delen! *haha* Snyggt, av att lasta timber.. =)

Nu blir det en dusch & sen ska jag lägga mig i soffan & mysa. Ingen som har en massage över?? Tror jag skulle uppskatta det.. :-)

Ska se om Jöggabugga kommit hem från träningen sen oxå...var inte hemma när ja kom hem så.. =P

Later y all!

// One Love

Håller med Peter Wennman

Jag skulle oxå vilja ha en...

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,1057022,00.html


// One Love

Hjälpa till lite..

Ska upp till syster nu & hjälpa henne med de träd som vi kapade ner för ett bra tag sen. Finns en majbrasa ett par 100 meter från hennes hus så vi kommer skicka skiten dit. Jobbigt, tungt men behövligt...så får man nog klassa det som! *skrattar*

Tänkte nog ringa Jörgen lite senare & höra om vi ska dra en rulle eller så!

Grattis L-G, får inte glömma lilleman som fyller år!

// One Love

Kan vara klart nu

Everton tog ledningen med 2-0 mot United....men då hade Sir Alex plockat fram hårtorken i paus & sen kom de röda djävlarna ut med en ny växel. Matchen slutade 2-4 till Manchester.

Sammtidigt spelade Chelsea mot Bolton på Stamford Bridge. Ååååå vet ni, det manchen slutade 2-2, vilket gör att vi leder ligan med 5 poäng nu & det ser så jävla ljust ut.

Just nu är denna lördagen bättre än jag vågat drömma om!

// One Love

P.S

Tycker helt klart att Manchesters tröjer på Cantonas tid var snyggast.....det ska vara krage att fälla upp! *haha* (se bilden nått inlägg här under)

// One Love

Kommer bil en bra lördag

Staden, lite fotboll, sen LG på kalas/fest....ett perfekt upplgg av lördagen! :-)

Ska stämma av tid sen så kan fixa upplägget av dagen/kvällen på skönaste sätt.. *skrattar*

Later ya all!

// One Love

Story goes on

image70

// One Love

Fuck u all

Ingen åsikt...

// One Love

Snart är torsdagen över

Mindre lyckad dag på jobbet & allt som hör till. Det kan inte alltid vara på topp, upps n downs!

Ringt till Vägverket & Länsstyrelsen idag för att skynda på mitt övningskörningstillstånd oxå...så fram emot 15,30 idag var allt klart. Snackade med Vägverket om en tid för teoriprovet oxå, snacka om att de tar tid nu....fick tid den 15 maj! *suckar*  Det är jhu för f**n två veckor dit & jag vill skriva nu.. Har liksom en tendens att bli övertänd när jag väl kommit fram till vad jag vill ha till 100%.. *hihi* Men nu har jag ett datum & det e bara att rätta sig efter det. Ganska enkelt!! En bra sak e iaf att LG nu är min handledare & jag kan börja övningsköra samma sekund som han kommer hem från Norge nästa ggn....för då ska min cykel vara klar! *gnuggar händerna*

Efter jobbet blidde det styrelsemöte & det gick riktigt bra. Röstade igenom en riktigt bra sak som kommer beskrivas närmare då avtal osv är klart. :-)

Nu sitter jag & slappar framför tv´n & kikar på filmen En Kille I Rött, Tom Hanks från 1985 eller om det är 1986..haha..en riktig klassiker med andra ord.

Funderar på att ställa klockan inatt för att se Detriot spela sin första match i kvartsfinalen oxå.....alltid roligt med ett lag där det finns 7 svenskar.

Neee, nu ska jag se slutet på filmen.

Nalla sött för er alla som ska sova nu....själv ska jag lyxa & vara uppe "länge".. *haha*

// One Love


Google maps

Dagens roligaste underhållning är att kika ut olika adresser & ser hur ÄCKLIGT EXAKT denna sökmotor egentligen är uppbyggd om man kikar till verkligheten.

En sinnessjuk rolig grej som ni kan prova är:

http://maps.google.com/

Sen ska ni fylla i kvällens resetips : Klicka på "get directions" Skriv in "new york" på från och till "paris, france"

Scrolla ner till punkt 24, enklare än så blir det inte att resa.. ;-)

// One Love

Bra onsdag!

Hade en hyfsat bra dag på jobbet igår, nån motgång & nån framgång....ett givande & ett tagande dvs..

Sprang ner på la stada för att möta upp Jens kl 16,10 utanför Stenstans trafikskola. Vi skrev in oss, betalade & gock ut därifrån som två vilsna barn som just börjat skolan! *skrattar* Men nu är det klart iaf.. *lättad* Direkt efter det for jag till Moped & Motor (frasse hakade på) för att snacka med Andreas om beställning av cykel osv... Slutade med att jag bestämde mig & om ca 1-2 veckor landar min båge...shiiiiit vad nervös jag är!! *hihi*

Väl hemma efter allt detta så lade jag mig i soffan & började läsa igenom ett par av de häften som följde med teoripaketet. *skrattar* Snacka om att teorin suger... ;-) Fick även inloggingsuppgifter för att kunna göra frågorna på internet istället för att stressa ner på körskolan innan klockan 16,00. Kom ihåg när man tog körkort....då var knappt Internet uppfunnet.....knappast lika utbrett & med samma fantastiska utbud som idag.. *tänker tillbaka*

Ikväll var det annars styrelsemöte (som jag trodde var i tisdags), hoppas vi klarar av alla punkter snabbt så jag hinner hem & slappa.....känner att jag vill göra det! *haha*

Lilla jag är ju ledig imorgon, så det blir nog mycket plugg med teorin då..

Kaffe, Ja tack!

// One Love


Lättad

Måste säga att jag vaknade upp lätt kluven idag, enligt det mess jag fick halvsent igår kväll så trodde jag det gått vägen. Men hoppas vågar man inte göra förren allt är klart!!

Men Rooney snärtade in 2 mål & därmed vann mitt älskade United mot ett vackert Milan. Lättnaden är enorm just nu, men returen kommer snabbt & den är jag riktigt orolig för. Ni som är Milan-fans kan knappats komma & grina på att Maldini eller Gatuoso fick kliva av & att ni förlorade matchen pga det. Manchester saknar 5-6 ordinare spelare varav 3 i backlinjen...sug på den MIlan. Utan Maldini & Nesta skulle till & med min polare Jörgen rulla in ett par baljor!

Sen läste jag till min glädje att AIK vann över Bajern & helt plötsligt känns denna dagen ÄNNU bättre.. *skrattar*

Nu blir det kaffe & sen möte.

Ska föresten skriva in mig på körskola idag tillsammans med Jens!

// One Love

Tårögd

Det är så vackert!

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,1054258,00.html


// One Love

Ont i hjärtat

Pheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew!


Inte bra när man blir så inne i en match att det gör ont i hela kroppen & värker i hjärtat.

I skrivande stund står det 1-1 & jag tror inte att vi kirrar detta....dvs Mancherster!!

Vet inte om jag pallar med att se den andra halvleken!

// One Love

Köper nog denna nästa vecka!

image69

// One Love

Grattis Henke

Som dagen till ära fyller 23++!!

// One Love

Härliga tider

Midsommar 2005 ute i Alnön hos Thomas & Johan.

Shiiiiiiiiiiiit vad jag längtar tills midsommar detta året, kanske det blir en favorit i repris?!?

image68

// One Love

Pigg, men trött

Sitter här på jobbet & njuter av att halva dagen redan gått....mer ÄN halva till & med.. *skrattar*

Tog en riktigt sovmorgon idag till & med....även om jag klev upp 07,00 så kändes det som att jag fick sova HUR länge som helst. *hihi* Inte blidde jag någe piggare för det...snarare tröttare då jag var lite orokig att försova mig! *haha*

Har vart en riktigt bra dag på jobbet idag oxå! Kommer avsluta kvällen med ett rygg pass tillsammans med Sara. Hon ville inte alltid köra armar på måndagar, våra träningsveckor har var lite släpande på slutet så jag förstår henne.. :-) Speciellt då jag inte kommer att träna någonting imorgon då vi har årsmöte tillsammans med föreningen. Den kommer bli sjukt spännande, hoppas vi får igenom den motion som nu är inlämnad! :-)

Sen är det PANG BOOOOM onsdag & halva veckan har redan gått.....sjuk.....tiden bara försvinner! Men sommaren kommer lika snabbt som veckorna försvinner....vilket gör att jag sitter här med ett barnslig leende. *längtar wake*

Fick mess av LG på morgonen oxå, det är fest hemma hos honom på lördag & det kommer som vanligt bli hur roligt som helst. Skulle gissa att det bara kommer vara kända & mysiga människor där...like always! Speciellt då Henke har förmys på fredagen med käk, badbalja, soft musik osv!

Sen kommer sista april springade med allt som ingår. Lasse har en plan som innefattar grillning, bärs, lekar osv uppe hos han & Ullis....så den kvällen tror jag fett på. *gnuggar händerna*

Jaja, kaffe kanske??

// One Love

20,25

Ska snart kliva ner i sängen & greppa boken...den börjar bli riktigt bra nu! :-)

Annars flaggar jag får vårat fotbollslag Brazil som kommer slå resten av sverige med storm under den kommande sommaren. Ni hittar oss & all viktgt information HÄR www.jdaniel.se/brazil

Annars var gårdagen riktigt nice, tog en fika tillsamans med Pete & Jörgen nere på Charm. Ola & Elin droppade oxå förbi. Superbra dag i goda vänners sällskap. Sen gick vi förbi Tradition & såg efter vad det fanns för spel till P3 (som jörgen är sugen att handla). Finns bara ett par titlar ute nu, men de kommer mera... (la lalalala lalal lalala la). Sen kom Henke förbi som var lättroad sen fredagens bravader.. *skrattar*

Hamnade iaf här hemma efter stan & kikade på fotbill fram tills 20-tiden innan vi (jag, jörgen, thomas, erik & pete) for till Roger. Hade riktigt trevligt där oxå innan jag & Thomas tog en taxi ner ´på Liquid för en bit mat. Henke spelar ju där nu för tiden så det känns kanske som att vi har ett "nytt" ställe att hänga på sen.. *haha* Vid 01-tiden gick  vi ner på Oscar & dansade lite....men de var riktigt tråkigt där så jag gick hem strax efter det. Passade på att diska de få glas som vi lyckas smutta cola i tidigare på dagen...innan det var dags att sova.

Idag har jag inte lyckas med så mycket, sett fotboll, tvättat, lagat mat, vart & handlat & plockat ihop lite. Thomas var dock här hela tiden så jag kanske inte var det roligaste sällskapet, men så är det ibland. :-)

Jäää, nu vet nu vad jag gjort dessa två dagar (som sprungit förbi).. *skrattar*

Nalla sött när det e dags för er!

// One Love


Vilken dag & kväll

Gick hem från jobbet efter lunch idag, var i behov av det.

Men tro inte att jag vilade nått för det, hann med apoteket, synsam, charm osv! *skrattar* Synsam för att hinna med den undersökning som behövs då jag ska börja köra med lillen!! Blir närmare & närmare en brum brum! *ler med hela mig*

Väl hemma slaggade jag till i soffan en timme & sen droppade min "lillebror" Jörgen upp med en whiskylikör, mörk rom, lime, pommac osv! *skrattar* Innan klockan hade slagit middag hade jag slängt ihop en wook med kykling, grönsaker, grön curry & cocosmjölk. Till det blidde det ris. Henke droppade ner & käkade han med...sen blidde det grabbsnack om allt & ingenting alls. Vi e ganska bra på det.

Vid 20-tiden droppade Pete in, alltid trevligt när han kommer på besök! Kikade lite på Talang 2007 & garvade lite. Höll även på att missa att Pills & hennes söta vän droppade in. Supermysigt! Vi hade en nu-gissar-vi-åldern-lek... *skrattar* Jag vart 29 år......jag som ska fylla 25 jhu!! *blink blink* Men det e la för att jag e orakad som ett svin! ;-)

Strax före 24,00 skjutsade de ner oss på Oscar där 30+ väntade oss. Jag hade HUR roligt som helst, var dock rellativt nykter (för att vara mig).....så jag gick mest & log åt alla fulla människor. Nyss kommen innanför dörren vilket betyder att jag gick strax efter 01,45 hemöver. Då hade jag tappar Jörgen & Pete, som med 99,99% gick till O´learys! Henke däremot, han bara försvann.. *skrattar*

Jääää, ska nog diska nu så det e klart tills imorgon.....far ev till stugan när jag vaknar....beroende hur jag mår!

Ååå du....det var inte min mening att dissa eller så! Hoppas du nalla sött vännen..

JÖRGEN, älskar dig...men det vet du! TACK för allt ikväll så höres vi imorgon!

// One Love

100 frågor




1. Vad är klockan: 08,03
2. Vilket namn står det på ditt födelsebevis: Lars Mikael Norberg
3. Smeknamn: Bengan, Bengis, B, Mike
4. Vad heter dina föräldrar: Börje & Gunilla
5. Antal ljus på din senaste tårta: Kan det vart 16 kanske (en knäckebrödstårta med kaviar. Från Hasse, Åke, Näsström & Björn).
6. Husdjur: Inga nu längre.
7. Hårfärg: Ultrablond
8. Favoritfärg: Svart
9. Piercing: Örat.
10. Tatuering(ar): Inte än..
11. Födelseort: Sundsvall
12. Bostadsort: Sundsvall
13. Nuvarande bostad: Lägenhet
14. Har du varit kär: Ja!
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Tror inte det.
16. Har du varit med om en bilkrasch: Mmmm.
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: Kaffe!
19. Snuttefilt eller kramdjur: Snuttefilt (när jag var liten)
20. Salladsdressing: Ballsamvinäger
21. Färg på strumporna: Ej vita intersport iaf
22. Lyckotal: 13
23. Favoritfilm: Föööör många, tar en klassiker ist : Blood in, Blood Out
24. Favoritcitat ur en film: It´s easy for u too say, u have a cool sounding name! I´m mister Pink!
25. Bästa semestern: Tycker nog Polenresan var riktigt bra
26. Favoritmat: Husmans (biteline dagen efter)
27. Bästa veckodagen: Lördag
28. Senaste låt du har lyssnat på: Pearl Jam - Nothingman
29. Tandkräm: Collgate (original)!
30. Favorit TV-program: Simpsons, Heroes, Lost, Prison Break, Las Vegas, Boston Legal, Battlestar Galactica, Dexter, CSI - Las Vegas osv osv!!
31. Favoritrestaurang: Beror vad jag är ute efter. Chats, O´learys, Tandori, Brandstationen
32. Favoritblommor: Tulpaner
33. Tycker inte om: Orättvisor
34. Sport att titta på: Fotboll, hockey, handboll, F1, Basket, Innebandy, Wake, Snow, X-remesport äverlag typ!
35. Snabbmatrestaurang: Sibylla, Bite Line, Max & Big Boy
36. Senaste sjukhusvistelse: När var det?? *hmmm*
37. Favoritdricka: Rom, Whisky eller vatten.
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Nån nyans av grått kanske..
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: 0
40. Var är du om 10 år: Har förhoppningsvis en underbar tjej, kanske en kotte.
41. Vem fick du senast e-mail från: En arbetskamrat
42. Är du dömd för något brott: Japp
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Systembolaget kanske! *haha* Eller nån stooooor träningskedja..
44. Vad gör du när du är uttråkad: Läser, tar en fika eller kika på nån serie
45. Fras/ord du använder (för) ofta: JHHHaaaaa, Allvarligt
46. Vän som bor längst från dig: Kekke - England, Mella - Dallas
47. Vad retar du dig på: Folk som inte kan hålla tider!
48. Det bästa du vet: En sommardag i stugan tillsammans med nära & kära!
49. Läggdags: Vinterhalvåret - väldigt tidigt, Sommarhalvåret - När det känns rätt..
52. Vad är klockan: 08,21
53. Favorit beatle: Paul!
54. Favoritlek: Wakebording
55. Favoritfilmmusik: Top Gun, Rocky, Greese, de klassika. Finns många nya också, men!!
56. Skostorlek: 39-40
57. Syskon: 1 storasyster
58. Favoritpålägg: Bacon, Ost, Tomat
59. Om du skulle skänka bort S: Canserforskning
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Fluff, Fluffa
61. Bästa bok du läst: Ansiktet med Dean Kontz kanske..
62. Är du internetberoende: Lätt..
63. Favoritdjur: Hund & Katt
64. Gillar du snö: Absolut
65. Favoritglass: Vanilj & chokladkross
66. När köpte du något åt dig själv sist: Ett par veckor sen, en bil.
67. Är du långsint: Knappast
68. Favoritgrupp/artist: För många, föööööör många!
69. Vilken är din bästa egenskap: Lättsam, social, glad
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Åka Wakeboard i Maj med Henke & Jörgen
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: *pass*
72. Vad gör du: I skrivande stund på väg ner på fika
73. Mest intressanta stad du varit i: Famagusta
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Katt
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: Utstrålning, kunskap & mjukhet
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Länge sen nu
77. Favoritgodis: All choklad, salta snarra & nötter
78. Spelar du nåt instrument: Gitarr
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Gymma
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Jules César kanske?!?
81. Vilken film såg du på bio senast: Minns inte
82. Senaste köpa skiva: Tracy Chapman - Collection
83: Roligaste konserten: Elton John
84. Bästa känslan: När allt går som det ska, att vakna glad, nykär osv!
85. Samlar du på något: Tror inte det..
86. Isåfall vad:
87. Är du feminist: Vad är en feminist? (egentligen)
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Piano
89. Favoritskiva: Även dem är för många, men RHCP, Tracy, Gessle, Pearl Jam, U2, Springsteen mm.. Är några!
90. Bästa kompis: Många, Syster, Jörgen, Henke, Marcus, Thomas, LG, Janne, Åke, Hasse, Näsström..
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Lugn, glad, mysig & alldeles superb..*hihi*
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att jag ev. fått en JÄVLA allergi.
93. Favoritlåt: U2 har ett par
95. Har du en mobiltelefon: Flera stycken..
96. Vem är du kär i just nu: Mig själv
97. Vad är det vackraste som finns: Äkta glädje
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Australien, Thailand eller Nya Zeland
99. Är du homo- eller bisexuell: Nej
100. Vad är klockan nu när du är klar: 08,35

Äntligen! Den här utmaningen var inte att leka med. Uppmanar alla som vill att ta sig an den - ingen nämnd, ingen glömd ;-)

// One Love


Jag & Jörgen sommar -06

Jag & J?rgen sommar -06

Inflyttningsfesten hos henke & titti sommaren 2006

// One Love

Kan bli

Känner att jag nog kommer somna på väg hem från jobbet idag, med andra ord kommer jag att se ut som denna liraren...

image66

Kan bli en tidig kväll idag med!! *suckar*

// One Love

Bjuden på lunch

Efter ca två timmar på jobbet känner jag att det är dags att briefa lite om dagen! *skrattar*

Som jag hade på känn i måndags fanns det någonting i min sargade kropp som ville ställa till bekymmer. Är dock bara en förkylning ÄN så länge, av den snälla varianten. Men den kan säkert bli betydligt värre om jag inte spelar mina kort rätt. Tycker själv att jag stinker vitlök oxå, värre lär det bli om jag ska misshandla kroppen med ännu en till innan det är dags att nalla ikväll! *haha* Sitter annars & har en fundering på att vara ledig imorgon, OM det går så pass bra i projeket som jag hoppas.  Dagen har börjat lovande om jag säger så....men det räcker med en liiiiiiiten liiiiiiiiten grej för att jag ska börja känna stress igen.....walk the line! ;-)

Om det inte blir ledighet så kommer det garanterat att bli en dag som bara sträcker sig fram till lunch innan jag kastar in handduken & går hem. MÅSTE komma ihåg att ringa & beställa syntid oxå, så jag kan slänga iväg min lämpen!!

Just de ja...dagens rubrik...

Kommer bli bjuden på lunch av projeketet idag, får la se vart vi hamnar. Har tre ställen som jag gissar på, men de kanske till & med bli Stadshusverandan. *me like* I vilket fall som helst e det trevligt att få komma ut & luncha med hela gänget.

Annars är det en lika underbar torsdag som vanligt & helgen kommer med stormsteg. Jörgen hade en plan för oss gällande kvällen imorgon, måste stämma av med honom för att se vad som gäller eller händer. Vi skulle även låna lite grejjer av Henke för att göra en riktigt ball grej! *skrattar så jag gråter* S&S för er som är insatt.. *haha*

Kaffe nu & sen bär det av till möte..

// One Love

Once more

Once Divided, There's Nothing Left To Subtract
Some Words When Spoken Can't Be Taken Back
Walks On His Own With Thoughts He Can't Help Thinking
Future's Above, But In The Past He's Slow And Sinking
Caught A Bolt Of Lightning, Cursed The Day He Let It Go


// One Love

Äntligen dags

Blidde lite senare sänggång idag än jag räknade med. :-)

Annars jag vart helt stört duktig på jobbet idag, kom strax efter 06,00 & har jobbet på riktigt bra sen dess. Imorgon kommer allt ordna till sig & det känns ännu bättre...speciellt då jag för ovanlighetens skull var riktigt stressad igår. Om sanningen ska fram så var det flera år sen jag upplevde en sådan stress på jobbet. Gick iaf hem runt 16-tiden & tog igen mig.

17,25 började seriefinalen mellan Inter -Roma. Ville att Ibra skulle få avgöra & spela hem Scudeton till Inter, men tyvärr va Roma det bättre laget & vann rättvist med 1-2.....efter ett mål av bla Totti (som i sin tur leder skytteligan). Massa massa onödigt vetande som jag mer än gärna delar med mig! *hihi* Höll nästan på att misssa att min käre granne Jörgen kikade upp i den andra halvleken & avnjöt matchen med mig.

Vid 19,50 drog jag upp till Ryggis för att kika motionspåret & det ser riktigt bra ut...ett snabbt varv runt det & sen hem. Hann faktiskt med att träffa Helena, Camilla & en polare till dem som var ute & löpte. *starkt av dem*

Väl hemma, avslappnad & slö skulle jag svepa en vitlökscoctail.....och finner till min fasa att vitlöken är slut. Knallar ner till Jörgen & ska låna lite av honom....då är den gammal....Åke hade ingen...så då var det bara sätta sig i The Green Pearl. Får först till OK, där var det slut, stannade då till på Statiol....där det oxå var slut. Så då var det lika bra att ta det säkra, Kvantum! *skrattar* Det blidde dyra vitlökar det där....men jag lovar mig själv att de var värd det! *nickar instämmande*

Missade en fika på Waynes oxå, men lite av det sociala blir tyvärr åtsidosatt...

Nu är det dags att nalla, gaddarna e borstade, coctailen vilar i min mage & jag har fastat framför Per Gessle & Pear Jam....dessa fantastiska artister!!

WE!

// One Love

Brazil

Så läckert, Jörgen löpte sig ett eget fotbollslag & döpte det till Brazil. Finns inte så många som jag vet har gjort samma sak som PRIVATPERSON......typ Roman = Chelsea, Elton John = Nått engelskt div 1 lag..

Vi har ett matchställ som ser ut som Brasilanska landslaget, våra tröjnamn kommer plockas fram via en speciellt generator....mitt artistnamn kommer vara Mickson..*hihi*

Våran Webmaster har till & med hunnit fixa en egen hemsida som ni kika in på & njuta.. *skrattar* Länken finns här till Vänster- Brazil (under länkar)


// One Love

Natten go..

Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!

Jag är så äckligt jävla sliten att det knappt bör vara OK, men vissa dagar är helt klart tyngre än andra. That´s life, if u didn´t know..

Marcus droppade in precis när jag kommit innanför dörren & lagt mig i soffan. Han var lika sliten som mig.....så efter en härligt snack skjutsade jag hem honom. Vet att jag skulle uppskattat det...så...

Nu ska jag smacka i mig en vitlökscocatil, känner att det finns nått i kroppen som inte får bryta ut. Går alldeles för bra med träningen nu.

image65

Efter att den gör sitt jobb i min mage är det i sanningens namn dags att nalla!

Ha en fortsatt kväll nu alla mys..

// One Love

Övertid

Ikväll kommer man från jobbet som tidigast vid 20,00....kan bli lite längre oxå. Men jag ska försöka att röjja på lite så det inte blir såååå sent! *haha* Det är alltså med projektet som vi ska jobba.

Annars avslutades kvällen igår med en fika nere på Waynes tillsammans med Jörgen & Henke. Riktigt trevligt & härlig att gå ner & snacka massa tok (som vanligt) medans man smuttar på en kopp java. Väl hemma var jag död, la mig & skulle läsa med somnade direkt... Så pass sliten att jag hoppade över en prommis idag, ingen mening att stressa kroppen mer än nödvändigt.. *gäspar*

Nu är det snart dags för dagens första möte & strax efter det blir det lunch. Visste att jag missade någonting igår & det var att laga mat, så jag fick handla en sallad till lunch.. *suckar* Jääää, men så blir det ibland!!

Höres sen!

// One Love

Jag är kär..

I en "ny" fantastisk låt av min sommarpolare Akon...
 
Akon - Don´t Matter

Den är min just nu!!

// One Love

Vet du..

idag måste det vara helt stört varmt i heeeeeeeeeeeeela sverige! Var nyss förbi en tjej hos oss som har en elektonisk temp ute...då visade den 21,7 grader i skuggan. ALLVARLIGT, helt underbart!!!! Synd att det tar slut på onsdag bara.

Fick föresten en inbjudan till en underbar dag & kväll för sista april. Kommer med 99,9% chans att tacka ja!!

Sen är det dags att lägga ner, fast jag ska garanterat fullfölja... Tycker ni att den var lummig....det var för att den är det! *pekar med hela handen*

Armar ikväll & sen steppen....och efter det ska jag nog..

// One Love

Uttömmande inlägg

Men jag vet inte om jag orkar med att skriva 200 sidor om allt & ingenting alls.. *skrattar*

Det är i alla fall ännu en underbar måndag, solen skiner ute & det kommer bil bra varmt ute ju längre dagen lider. Funderar starkt på att ta en prommis ute efter träningen istället för att kliva upp på steppmaskinen som vanligt. Men det kommer la tiden att få utvisa, det kanske inte alls känns så fram emot 19-tiden ikväll.. :-) Det kommer ju inte att bli någon träning imorgon då det är övertid utlyst i projektet. Kommer bli skönt då jag inte hann med att sitta någonting under förra veckan.

Har annars lite planer gällande den kommande helgen oxå, tanken var att jag skulle fara till stugan för att hjälpa gubben med alla träd som Erik tagit ner. Finns en hel del att kapa upp & flytta på och då känns det onödigt att far ska slita ihjäl sig med det om jag kan komma upp. Men så kom Jörgen & avslöjade en plan som han hade & den lät garaterat inte fel heller så.. *skrattar* Vi kanske kan köra en kombo?? I vilket fall så måste jag kika efter ett musikredigeringsprogram... *moahhaha*

Neeee, jag kommer nog att ta mig en lite prommis efter mitt pass på Ego...efter steppen dvs! Har en plan för framtiden som jag ska kika upp, detta kan bli hur bra som helst. *gnider mina händer & ler*

Fika nu, höres sen!

// One Love

Sjukt

Helt underbart ute i denna sommarvärme, hoppas innerligt att den stannar kvar tills november nu! 'skrattar'

Har annars inte gjort så mycket idga, slappat, tagit mig en prommis till syster, tvättat  & sett lite på fotboll. Funderar på middag nu & att ev se en rulle....men det känns även som jag skulle kunna ta mig en till prommis. Var så fantastikt härlig. =)

Gårdagen var riktigt nice oxå, var hem till syster & grillade tillsammans med Ingela & Åsa. Frasse kom förbi & käkade med oss innan han for hem. Sen drack tjejerna vin & jag smuttade på nän öl, vid 23,30 var det dags att bege sig till Oscar där det var jäkligt mycket folk. Träffade massa massa massa kändisar, hade supertrevligt. Var dock nästan nykter, skönt att prova på det ibland oxå.. *skrattar*

Jäää, middag var det!

// One Love

Jo serrrru atte..

Det blidde ingen stuga idag, kom på att jag skulle gästa min kära syster i denna underbara dag (i skrivande stund är det 18 grader i skuggan).. Kom upp dit strax efter 10-tiden & sen satt vi ute & snackade om allt & inget fram tills 12,30 då åsa kom förbi. Tjejerna skulle ner på ala stada & mysa till det, själv tog jag mig en kort powernapp.. *skrattar*

Snackade med Lasse förut oxå, han & Ulrika ska ha bjudning ikväll & sen ska de ut. Själv ska jag till syster tillsammans med Åsa, Ingela & Hellen....grillning på menyn & sen ska de ut. Som min tanke är nu blir det stilla...ska köra dem ner på stan, men efter det är det inte alls omöjligt att de blir en kall & härlig bärs! *skrattar*

Henke skulle åka bort ikväll på kalas, peter undrar vad som händer, lillen ska festa, jörgen skulle ta det semi-lugnt & så vidare. Men av vad jag förstod igår kommer det vara sinnessjukt med folk ute som ska stuffa. Speciellt med tanke på vad detta väder gör med oss törstiga människor. *thihi*

Fotboll nu, höres sen alla fluffisar!

// One Love

Stugan

Tar nog mitt pick & pack & far dit jag......ska bara ta en snabb dusch innan samt ädra tvätt-tiden under söndagen.. *skrattar* Annars MÅSTE jag stressa hem från stugan & det vill & orkar jag inte.

Neee, duschen var det!


Ha en underbar dag nu ni alla, vill bara önska Henke & Tereser, Sara, Jörgen & Danne en riktigt riktigt bra dag.

// One Love

Fredagen´den13:e...

Älskar denna dag!!

// One Loce

Utmanad

Har fått denna utmaning av både Henke & Baby, så här kommer mina svar.. ;-)

Men jag lägger till punkt 7, efter mitt eget tycke. =)


Tio första
  1. Första bästa kompis: Anders & Sanna
  2. Första bil: The Green Pearl -72´s bubbla
  3. Första kärlek: Oj, vem kan det ha vart?
  4. Första husdjur: Snuttan, grå bondkatt
  5. Första semester: Minns tyvärr inte, åkte sverige & norden runt som liten.
  6. Första jobb: Bergafjärdens Camping
  7. Första köpta skiva: En LP skiva (cd inte var uppfunnen då) med Kiss
  8. Första riktiga kärlek: Ulrika "Kekke" Kärkäinen
  9. Första piercing: Örat
  10. Första konsert: Roxette kanske, eller Bröderna Herrey´s

Nio senaste:

  1. Senaste alkoholdrycken: Öl
  2. Senaste bilfärd: Nyss kommen från bilen
  3. Senaste filmen du såg: Wild Hogs
  4. Senaste ringda telefonsamtal: Mamma
  5. Senaste bubbelbadet: I söndags, lånade systers
  6. Senaste spelade cd: Hello Saferide
  7. Senaste kyss: Sara
  8. Senaste gången du grät: Oj, förra året då mamma berättade att hon hade canser
  9. Senaste måltiden: Lax, svart quinoa, babyspenat, gurka, tomat, gul paprika & röd lök

Åtta har du nånsin:

  1. Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
  2. Blivit arresterad: Av "misstag" 
  3. Blivit kär vid första ögonkastet: Mmmm
  4. Fastnat med blicken i någons urringning?: Fler än två ggr..
  5. Fått ditt hjärta krossat: Hyfsat misshandlat, krossat "light" kanske?!
  6. Sagt att du älskar någon utan att mena det: På skämt (till nån vän), aldrig annars!
  7. Haft ett one night stand: Har hänt
  8. Busringt till någon: Kungliga vakten med röstförvrängare.. *thihi*

Sju personer att möta:

  1. Gustav II Adolf: Seriöst, killen kunde kriga innan USA knappt var upphittat. Visa vägen!!
  2. Hitler: Ett klart måste.
  3. Djingis Khan: FETT, det byggde Kinesika muren av rädsla för honom.
  4. Olof Palme: Självklart, sveriges bästa statsminister ever!! 
  5. Charles Manson: Skrämmande kille, men han är en man måste spana in.
  6. César (orginalet): Byggde världens första kultiverade samhälle, jag är med. 
  7. Billy The Kid: Ballaste revolvermannen i historien, skulle aldrig kunna tacka nej!! ;-) 


Sex saker du gjort idag:

  1. Kännt glädje 
  2. Jobbat
  3. Tränat
  4. Duschat
  5. Druckit teé
  6. Funderat

Fem favoritsaker utan rangordning:

  1. Familjen
  2. Min "andra" familj (vännerna)
  3. The Green Pearl
  4. Träning
  5. Manchester United

Fyra personer du kan berätta allt för

  1. Jörgen 
  2. Henke
  3. Sara 
  4. Åke


Tre val:

  1. Blått eller rött? Rött
  2. Sommar eller vinter? Säsongsbaserat, underbart med bägge
  3. Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör:

  1. Köpa hus i Spanien (snor av dig Henke)
  2. Bilda familj med mitt livs kärlek (även denna)

En sak du ångrar:

  1. Att jag inte visar min uppskattning till dem jag älskar oftare än vad jag gör! Dvs mina vänner & min familj!!!
Fyra personer som du vill ska göra samma blogginlägg:
  1. Sandra
  2. LillMarris 
  3. Johanna 
  4. JD
// One Love

Följer en vanlig trend..

... jag förser er med en lista. Kategorierna är någon annans men svaren har jag faktiskt plitat dit själv :)

Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Sjukt trött efter tidiga dagar, men utöver det lika OBOTLIGT positiv som vanligt
Favoritgodis: Shiiiit vad svårt, men jag är torsk på ALL choklad, torkade mandlar, & nötter..typ!!
Kläder just nu: Snygga jeans, 10 år gamla tofflor & en huvtröja av märket peak..
Musik just nu: Musiken som strömmar ut från radion på jobbet är i detta nu Mix Megapol (äckligt less på Rix)
Hur många kuddar sover du med: 4 stycken faktiskt.. *skrattar* Fast en fungerar la som en kramkudde.. ;-)
Planer för sommaren:Åka sinnessjukt mycket wakeboard, mysa med vänner & ev ta en resa till Sopot (polen)
Spelar du nåt instrument: Gitarr, sen kan jag la plinka hjälpligt på ett piano..
Morgon- eller nattmänniska: Kvällsmänniska egentligen, men i detta nu måste det bli morgonmänniska. Får jag kanske till & med säga säsongsmänniska?? *haha*
 ♥ Vem är viktigast för dig: DE som är viktigast är min familj, släkt, vänner nära & kära. Får jag bara säga en så blir det mig själv, då är jag viktigast..
Bio eller promenad: Tar nog hellre en prommis med sällskap, mer personligt & mysigt
Är du kittlig: Finns helt klart ett eller två ställen som gör at jag vrålar av skratt..
Snarkar du: En gång under alla mina år har jag fått höra det, så svaret blir nog ett starkt nej!
Stjärntecken: Skytt
Äckligaste insekten: Skvättig som jag är får det nog bli kategorin SMÅ insekter 
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Osynlig borde vara trevligt
Vad vill du jobba som? Måste dela mina vänner på Moyo en tanke där. Dvs med det man älskar som hobby, kanske åka Wake, snowbaord osv....samtidigt som man kan slappa i sin egen butik UTAN att behöva tänka på pengar. Eller som säsongsarbetare....klippa gräs på sommaren & skotta snö på vinern.. *haha*
Stökigt eller välstädat? Humörbaserat, dvs omöjligt att svara på för mig..
 ♥ Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Tar ett steg närmare för varje år..
Gillar du att sjunga? Lätt, ge mig ett Singstar & håll för öronen
Anser du att du är stark? Fysiken är inte den bästa. Men psykiskt så..
Vad gör du om du får hicka? Hickar tillbaka.. ;-)
Vad längtar du mest efter just nu? Midsommar, massa kramar eller det underbar välbehag som en perfekt träning ger..

// One Love

Kan inte

få låten eller refrängen ur min skalle..

MÅSTE hem & söka reda på ett eller två exemplar av den innan träningen..

// One Love

Gårdagen

Gick lite tidigare från jobbet för att möta upp LG, Uffe & Tommy på Moped & Motor. Snackade lite med de som jobbar där om en BRUMBRUM... *thihi* Ska bara fixa synundersökningen så kommer det till 99% att inhandlas. Sen är det bara kläderna & hjälmen kvar. Kommer bli en heeel del slanatar där oxå. Men sådant tummar man inte direkt på.

Sen for jag till Kvantum för att köpa på mig lite röd Quinoa, men som VANLIGT hade de slut. Fick nöja mig med att handla massa grönt, fick fara ner på Häloskosten på Sjögatan istället.....tog 6 paket på samma gång....så jag vet att jag har lite! *skrattar* Hittade även svart Quinoa, vilket ska bli spännande.. *hihi*

Lagade ett par matlådor bestående av ovannämnda, samt lax. Sen for jag hem till mor & far för att hämta ett par kängor som glömdes uppe i stugan under Påsk. Klev precis innanför dörren då matchen mellan MITT Manchester United mot Roma började. Kortfattat så somnade jag med ett leenade eftersom det blev en av tidernas största utklassningar på Old Trafford.

Ååååå nu är det kaffe!

Hoppas föresten inte att du blidde sjuk oxå... *håller mina tummar för du* ;.)

// One Love

SÅ vakert..

Satt faktiskt & fick tårar i ögonen igår....länge sen jag såg nått så vackert..

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,1042408,00.html

// One Love

Mmmm

Nu är dagen snart slut..

*skrattar*

Iaf om man är lika sabbad som mig när det gäller det mesta.. :-) Ska nog se lite på sporten innan jag borstar gaddarna, greppar boken & lägger mig. Måste få en riktigt bra natts sömn för att orka kliva upp imorgon. =)

Var annars & körde ett riktigt bra pass med syster tidigare ikväll, vi var helt övertygad om att Ego hade öppet tills 20,00...men tyvärr stängde de 18,00. Så tyvärr blidde det ingen efterbränning!! Men jag känner mig nöjd ändå..

Sporten, den börjar nu..

Nalla sött när det är dags för er..

// One Love

Vilken avslutning

På denna härliga Påsk!

Nyss kommen innanför dörren efter en prommis & det är helt underbart väder ute. Lite lätt avis på syster som tog avslutningen på Påsken uppe i stugan istället för början som lilla jag gjorde. Då var det bara BLÅST & moln...med små små glimtar av sol. Nu har det jhu vart helt tvärt om.. *skrattar* Inte lätt det där...med vädret alltså! *hihi*

Neee, ska jag ta & göra mig lite frulle kanske??

Ps. "Ny" underbar musik, Hello Saferide....så bra. Supermysig gitarrpop som man blir glad av. Ds! (jörgens förtjänst att jag hittat dem) (tack)

// One Love

Kika in..

det vackra kortet som min vänn Henke bloggat live från gårdagen.. *skrattar som ett barn*

www.djhenke.blogg.se

// One Love

Det går inte ihop

G´morgon alla söta!

Att jag kan vara pigg nu är ett smärre mirakel. Lyckades alltså hamna ute igår då Peppe fyllde år, Utgång var INTE min mening¨på någe sätt alls, men ibland blir det inte som man tänkt sig.

Jag var hem till Sara (syster) och lånade hennes bubbelbad igår....satt & mös för mig själv & hade en helande kväll. Rinde Henke på vägen hem som berättade att de satt hemma hos Ronssa & festade eftersom Pepper fyllde år och de skulle fira honom. Roligt för dem tänkte jag, speciellt eftersom jag ska träna idag & ville vara pigg! *haha* Slutade alltså att jag följade med dem ut & firade, tog det jäkligt stilla för att vara mig, fram tills... *skrattar* Jag lyckade alltid... Att jag sen ska balla ur & ringa massa folk är en annan femma, speciellt då jag vet att de personerna som jag ringde INTE var ut.. Syftar iof på en särskild person nu, och henne tänkte jag be om ursäkt till. Du har ett gulligt mobilsvar att lyssna på när du vaknar....eller....gulligt & gulligt....allt är rellatvit & det tackar vi Einstien för.. *fnissar*

Hade jag fungerat som alla andra skulle jag säker ha ångest eller skämmas, men det känns liksom onödigt att göra det. Jag kan inte ha gårdagen ogjord & då känns det onödigt att skämmas för den oxå!!

Nee fluffisar, nu ska jag ut på en prommis i denna underbara dag. Solen skiner & det är 2 minus ute. Wunderbar.. *thihi* Bara att ladda för träningen sen kommer garanterat inte att ha det bästa trycket i kroppen, så det får handla om feeling igen.. *haha* Bättre lycka imorgon!

// One Love

Ååååå vilken dag!

Vaknade min vana trogen sjukt tidigt, allt e jhu såklart rellativt. Men vid 08-tiden var jag superpigg. Klev upp & skrattade lite när Hasse & Janne ligger i varsin soffa & snarkar. *haha*

Plockade ihop allt från gårdages bravader, blev 6 påsar med burkar, 2 påsar med soper & två systemkassar med vinare. klev ner i sophuset med det & sen ställde jag mig & diskade íordning allt. *klappar mig sjäv på axeln för det* Hade inte mage att väcka grabbarna redan vid 09-tiden så jag drog på mig skorna & tog en prommis runt Sidsjön. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeelt underbart väder ute för er som fortfarande är FÖR bakis för att märkt det.. *skrattar igen*

Hasse har begett sig hem till sitt övernattningsställe nu & janne är vaken. Nyss käkat & ska slå på en rulle att vila ögonen till. Måste bara komma ihåg att jag har tvättstugan klockan 16-19..

Nee alla söta, vi höres sen!

// One Love

Går inte..

att sova till längre än 08.00 här uppe...eller om det är rent generellt! =)

Även idag har jag kämpat med att somna om 3-4 ggr innan jag klev upp & startade en brasa. Klart mysigt att sitta här, kika ut & se den klarblå himmlen, har Curre som mitt sällskap & vänta på att det sakta blir varmare. Har dessutom dragit igång en kanna kaffe så det finns när mor & far vaknar.

*kikar ut igen & spanar in skönheten: The Green Pearl* *thihi* *känner mig lite stolt*

Viktigt att Modo vann igår oxå, inte för att det är mitt favoritlag.....men det blir klart roligare med en jämn matchserie. Satt faktiskt & kikade på DC (davids cup) igår, två matcher var det i kvartsfinalen mot Argentina. Sverige gjorde en heeeeeeeeeeelt underbar insatts & dag ett avslutades med 2-0 till oss. Idag kan det avslutas med dubbeln där vi har världens bästa spelare i Jonas Björkman. Måste kika på tv-tablån för att se är den börjar. Man åker antingen hem för att hinna med den eller så stannar jag kvar tills den är klar.....tyvärr måste man räkna med 3,5 h spel!!

Jaja, mer ved i brasan nu så kommer det snart vara riktigt behagligt här inne..

G´morgon alla fluffs!!

// One Love

Vännen

Hej alla tjejer...som jag fått för mig kikar igenom min blogg...

Vad betyder det när en tjej säger Vännen???

Jag som är en simpel brunkare fattar inte det, men jag vet att jag är född dum & inte alls har det bästa förutsättningarna.......men det lär la betyda ungeför. : Du är min vän, jag tycker om dig som vän, det kommer aldrig att ända bli nått, jag är osäker på oss, visa mer vad du tycker så kanske kanske jag smälter???

KLIAR HUVE!!

Jörgen, är det dags för ett big C....fast jag vill förstå....vill ta reda på det... Húr ska jag annars kunna göra det rätta....eller ta rätt beslut i de lägen som kräver det.....ska jag bara lägga ner & DIE ALONE (takida).

Hjälp mig tjejer?!?!?!?!?!?

// One Love

Låååååångfredag

G´morgon alla glada & välkommen till en ny underbar dag! :-)

Vaknade 08.00 idag, pigg som bara den. Då hade jag ändå somnat om 3 ggr & när jag väl klev upp var jag övertygad om att klockan var minst 10.00....men så var inte fallet. Härligt att klockan i mig börjar komma igång igen, men efter denna härliga helg kommer den nog att vara nollställd! *haha*

Kom upp till stugan vid 17.00 igår & jag lovar att det var sjukt blåsigt. Har nog aldrig vart med om att det blåst så sjukt som igår, även om jag brummade med min The Green Pearl.. *ler* Kastvindarna var INTE att leka med, men de gick sakta men bra.

Väl uppe så bjuppade gubben på en kall & så hann vi med en till innan mor fixade ihop en kycklinggryta, ris & en smarrig sallad. Satt mest bara & snackade kvällen lång....kikade på naturprogrammet som visades på tv1. Sjukt bra, det var en serie på 10 avsnitt & detta var nummer två! Gubben bjuppade på ett par whiskydrinkar & mor la sig tillsammans med Curre (monsterkatten).

Nu har vi iaf käkat en god frulle bestående av mackor, kaffe, juice, ägg, kaviar & grape! =) Gamlingarna ska ta sig en promenad i skrivande stund & jag funderar starkt på att kliva utanför dörren för att få lite frisk luft..

Höres sen alla fluffisar!

// One Love

GLAD PÅSK

Jag vill önska mina nära & kära en glad Påsk, samt alla mina vänner som kanske inte finns med i "familjen".. Inga nämna & inga glömda!



Sen kan jag inte hjälpa att känna lite:

image64

W.E som JD skulle sagt!!

// One Love

Trött

.....men glad...

Bara timmar kvar innan den låååånga härliga helgen knackar på dörren!!

Det har minst sagt kukat sig för mig i projektet denna veckan, de filer jag byggt har pga flytt till en ny miljö blivit sargade. Eller rättare sagt obrukbara, så jag har ett uppdrag med denna korta dag...nämnligen att bygga nya filer. Har nästan selectera ut alla gubbs som ska användas, sen kommer det som tar lite tid. Beloppen med avräkning, när det är klart kommer det som TAR TID....nämnligen att sätta ihop alla väden tillsammans med resterande poster för att låta dem sammverka i batcharna. *torkar svetten ur pannan* Det är ingen fara att jag får slut på arbete i alla fall, det lovar jag er mina vänner!!!!

Dags för en kaffe & sen blir det frenetiskt arbete igen..

// One Love

U goooo JD

Jörgen har reggat ett lag i Korpen - Fotboll....det kommer bli hur ballt som helst.

Kika in hans tankar under hans egen blogg. www.jdaniel.se

// One Love


Påsken kommer

...med stormsteg & det känns riktigt bra!

Vart annars i vanligt ordning träning efter jobbet tillsammans med Sara, vi köttade lite axlar. Fick en bra pump, men det vanliga styrkan är inte riktigt där.. *skrattar* Som sagt, denna veckan handlar det mer om känsla & pump!! Avslutade med en timme på steppmaskinen innan jag for hem, klev nog innanför dörren runt 19,30 eller så..

Har inte vart speciellt produktiv efter det....eller det beror på vad man menar med produktiv. Har lärt Åke hur man bränner Dvd....plockade hem film till honom då han failade. Han ska visa film för sina mellanklass elever imoron inför Påsken. Allt för barnen, kommer ihåg hur skolan var själv på den tiden.. Så han fick en av mina senare favoriter bland tecknat : Flushed Away! *me like* Men svensk text såklart så barnen hänger med..

Annars fattar jag inte, fullständigt noll. Känns lite...ja....vad söker jag för ord!! *klivar huve*

Halvdag imorgon,kommer kliva hem runt 13-tiden. Vänta på min leverans av vin, som ska med till stugan. Sen sätter jag mig la vid 16-tiden i The Green Pearl & brummar mot gamlingarna. =) *jag får kalla dem så. * Kommer vara där under torsdag, fredag & packar för hemresa vid lunch på lördag. Gamla gänget & även en del (eller blir det alla) av oss "nya" vill ta en öl på kvällen. Tyligen spelade det ingen roll ifall vi hamnar ute eller inte (enligt Åke)....och det känns bra att slippa massa måsten.Så vi ses kanske ute i vimmlet...eller så får ni droppa förbi & mysa!

Nee alla änglar, nu ska jag snart sova..

// One Love

Ps: Rooney kviterade just till 1-1 mot Roma BORTA!!

Snabb-bloggning

Blidde träning igår tillsammans med Sara, hade ett riktigt bra ryggpass. Men jag var äckligt svag & då menar jag ÄCKLIGT svag. Fick bara köra på känn, var lite surt att syster körade på samma eller tyngre vikter än mig. Men jag var riktigt låg & då finns det inte alls så bra tryck i kroppen. Sen kan de kanske ligga nått i kroppen som är på G att blomma ut oxå....men det känns bra ÄN. Kan liksom tänka mig att det annars var en kombo av de två som gjorde mig svag.. *skrattar* Snacka om att annalysera träningen....när allt annat bara få vara...

Väl hemma ringde Lipecki, Johan, och frågade om vi skulle mötas upp på en fika. Så jäkla roligt att höra av dig bro!! För er som undrar är det alltså hans bror Thomas som är bofast i S-vall mendans Johan pluggar i U-sala. Tog mig en snabbdusch & slängde under tiden in 4 laxbitar i ugnen. Vi pös ner på Waynes vid 19-tiden & skulle surra ikapp oss lite....tyvärr....eller hur man ska säga....träffade vi lite annat folk som oxå ville stämma av läget med Johan. Så våran egen fika får vi ta om. *haha* På vägen hem mötte vi Jörgen & Roger som skulle ner & smutta på en Java....men klockan var runt 21,00 & jag har jhu mina löjligt tidiga kvällar nu för tiden. Annars hade jag mer än gärna vänt om & smuttat en till Java med dem..

Nu har jag iaf nyss kommit från en fika med Projektet., alltid roligt & trevligt att fika med alla inför Påsk.

Åker till stugan imorgon efter jobbet oxå, tar min The Green Pearl upp dit & det ska bli en ball upplevelse.. *haha* Frågan är om jag kommer upp från stugan när jag ska hem bara... *skakar på huve* Kommer styra mot S-vall på lördag igen....det vankas vin, fest & såg enligt de planer som jag tagit del av. Dels så ville Åke att vi skulle smyga en öl eller 12...sen är Johan hemma & ville även ha ta ett glas vin eller 4.. Har på känn att det blir en bra Påsk & en härlig lördag.

Höres sen!

// One Love


Vad är ditt namn?

Om ni skulle spela i Brasiliens landslag, vad skulle erat artistnamn vara då?

http://www.minimalsworld.net/BrazilName/brazilian.shtml


// One Love


Vad heter låten?

Sweet någonting, en remix är det...men vad heter den mer... Måste hem & gräva lite på nätet när jag slutar.. *skrattar*

VÄLKOMMMEN till en ny UNDERBAR dag, är lagomt trött....men känner mig fantastisk. *thihi* Har på känn att denna jobbdagen kommer bil bra. Sitter ju i projekt idag, imorgon & den stunden av torsdag som vi jobbar. Har iof bara 2,5 timmes förkortning, men dock!!

Gick annars & la mig tidigare än vanligt igår & det gjorde susen för lilla mig, kommer var bra laddad för kvällens träning....en lagomt slappt ryggpass.. =))

Nee alla morgonpigga & söta.....nu ska jag hämta mig en kopp svart guld & ge gärnet!

Höres sen!

// One Love

Mår dåligt

Vilken jävla lååååååååååååång dag detta har vart fram tills nu.. *skrattar*

Trodde jag hade dött eller blivit kidnappat av demoner när klockan ringde 04,45 idag. Var så trött att jag knappt fattade att morgonprommisen skulle bli jobbig förren jag låste upp dörren på vägen hem. Sug på den ni.. Sov inte alls bra inatt....eller det gjorde jag föresten, NÄR jag väl somnade. Hade probbs att somna, så jag fick knappast de 8 timmar som kroppen behöver under denna träningsfas, men det får jag la lösa genom att lägga mig 45 minuter tidigare ikväll!!

Jobbade så sjukt mycket på jobbet idag oxå, det finns att göra nu....speciellt jag....vill jag påstå utan att sticka ut hakan & vara kaxig. Det var 10:ans växel från de att jag kom tills att jag gick. Så efter 14-tiden fanns det ingen konstruktiv kvar i min sargade skalle....så när jag skulle dra kortet för att komma ur våran högteknologiska byggnad lyste inte lampan grönt....så efter 10-12 försök brann jag av....innan jag såg att det var kortet tills selectamaskinerna jag ville komma ut med.. *haha* Som sagt, skallen var liiiiite trött.

Väl hemma var det bara att byta om, sluta upp nere på Ego tillsammans med Sara & kötta på. Men vi hann bara med biceps, min stackars syster fick en känning i hennes högra axel...utsidan. Jag vet hur jobbigt det är när axlarna smärtar & precis hur jobbigt det blir när man inte tidigt lyssnar på de signaler som kroppen vill förmedla. Så jag fick henne att avstå triceps till förmån mot att kroppen ska må bra. Så nu får hon prova att käka lite inflammationshämmande & fungerar inte det så måste hon kika upp det. Det blidde en timme på steppmaskinen innan jag begva min hemöver.

Är nu duschad & påklädd.

Men mår dåligt, tog i så in i he**ete att jag nu är lite låg, dvs avsaknad av kolhydrater!! Men en prolla på detta & jag blir tvingad att le igen.. *hihi*  Ska iväg & handla för den kommande månaden, har 8:a seriösa veckor av mat framför mig...¨då gäller det att planera. Det är jag duktig på OM jag bara kopplar på karaktären.

Kvantum, här kommer jag!

Och vi ses sen mina fluffisar..

// One Love

Stört trött

Men nu bär det av.

Annars är det 6,8 grader varmt ute reda nu....helt vrickat..

// One Love

Mitt nya inneställe

Det kommer hör med att vara Bishops, har haft så stööööööööööööört roligt där två lördagar i rad nu. Helt underbart att komma bort från Oscar, O´learys & alla de andra ställena där man "vuxit" upp. *skrattar*

Gårdagen var skön, hjälpte Thomas med att städa iordning lägenheten innan det var dags för fest. Han hade bjudit in ett gäng grabbar & vi hade sinnes roligt. Som musik lånade vi Moyos grejjer....för er som inte har kollen är det utan underdrift som att plocka med sig musikanläggningen från Oscar. *asg* Så den poppade vi för fullt med i en etta.. *thihi* Frasse berättade att plankerna på huset skallrade när han var ut & hämtade folk.. :-) Tur att det inte var några mer hemma i heeela huset, annars hade de fått suttit med öronproppar hela kvällen.. *haha*

När festen var klar gick vi (jag, thomas, markus, frasse, henke, jonas, jens, palm, micke & hans polare) till Bishops för att dricka ett par öl. Henke handlade in bärs & tequila till alla....sen var det sång & allt som ingår för att förgylla en redan perfekt kväll. Jörgen & Oscarsson kom även förbi runt 00,30-tiden... Klockan 02,00 trampade vi vidare til Oscar (varför) för att stuffa lite, innan det var dags att bege sig hemöver. Snackade med mysis oxå, men vi tar det en annan gång.. =)

Klockan 12 idag var jag & Jörgen förbi Curres & handlade mat, sen kom L-G förbi & kikade på min bil innan han for vidare.. Har lyckas tvätta oxå, hade inga rena kläder typ! Sen har jag i det stora sovot hela dagen & kvällen i soffan innan jag vid 18-tiden för förbi Gonzales för en blandsallad. Thomas droppade förbi med sin mat som var handlad på Max....vi är de nyttiga killarna.. *hihi* Sen ramlade vi ner på Waynes för en kaffe tillsammans med Henke, Rioja, Jörgen & Jennie.

Nu är det sängen som gäller, klockan ringer 04,45 imorgon så det blir en lång & härlig dag igen. Snart torsdag & helg.. *längtar*

// One Love