Vilken helg

Blev en afterwork i fredags tillsammans med Tobbe, Micke N, Henke, Linus, Robin & hans flicka. Hamnade på Svenssons & gick därifrån hem till mig. Satt & hade en Youtube-kväll med Micke & Frasse. Riktigt nice måste jag säga! =))

Sov till 14,00 på lördag...det var flera år sen jag hade en sådan 14-is sömn! *skrattar*

Fick på kvällen främmande av Uffe & Jögga....vi hade en reunion. Satt & smuttade wirre, käkade lite tårta, ljög, snackade minnen & hade en underbar kväll. Fram mot 01,00 tog vi oss ner till Oscar för att kika på folk. Hamnade i launchen...tog 2 öl & lika många snaps. =)

Igår blev det en softisch dag! Jörgen droppade upp runt 12,30 med lite dricka. Sen ställde vi oss & bakade en galet smarrig paj som käkades upp. =) Sen slöade vi ner oss i soffan & vilade ögonen på Heroes heeela dagen. Vid 19,00 slog vi på El Clasico...för att se Zlatan avgöra. Killen kan!!

Har annars en vecka som inte går av för hackor! Egentligen är det bara ikväll som jag inte är helt bokad!!

Tisdag - middag med familjen
Onsdag - fika med släkten hemma hos syster
Torsdag - rodda inför Railstyle
Fredag - Railstyle heeela morgonen, dagen, kvällen & natten
Lördag - se fredagen
Söndag - plocka undan från helgen, sen blir det Lasse W!

*pheeeew*

Ha en härlig & mysig måndag nu!

// One Love

Snart så..



// One Love

Who knew

Ya think you have lived to be 71 and know who you are, then along comes someone and blows it all to the dickens...
 
An old cowboy sat down at the Starbucks and ordered a cup of coffee.
As he sat sipping his coffee,a young woman sat down next to him.
She turned to the cowboy and asked, 'Are you a real cowboy?'
He replied, 'Well, I've spent my whole life breaking colts, working cows, going to rodeos, fixing fences, pulling calves,
bailing hay, doctoring calves, cleaning my barn, fixing flats, working on tractors, and feeding my dogs, so I guess I am a cowboy.'
 
She said, 'I'm a lesbian. I spend my whole day thinking about naked women..
As soon as I get up in the morning, I think about nakedwomen. When I shower, I think about naked women.
When I watch TV, I think about naked women. It seems everything makes me think of naked women.'
 
The two sat sipping in silence.
 
A little while later, a man sat down on the other side of the old cowboy and asked, 'Are you a real cowboy?'
He replied, 'I always thought I was, but I just found out I'm a Lesbian.'

// One Love

Piggare

När Cinna kom till jobbet idag så berättade hon en härlig grej om en av sina bakantas barn. Tjejen hade kommit hem från skolan & frågat: "Är jag muslim?", varpå hennes mamma hade svarat: "Nej, det är du inte".  Då säger tjejen: "Puuuh, då tog jag inte fel mat i skolan"..   Hur härliga är inte de små liven. =))

Var tvungen att snosa idag, vilket jag aldig gör annars....det brukar innebära att jag inte hör själva snosandet & vaknar när kroppen är utvilad. Heeeelt livsfarligt med andra ord!!! Men idag kunde jag inte låta bli....kändes som nattens sammalagda sömn var ca 18 minuter... MAX!! Dock känns kroppen & knoppen pigg nu. Iof så har jag snart vart vaken i 2 timmar...så de vore la konstigt annars. *hihi*


Ikväll kommer Matservice hem med mat till mig igen, och jag kommer som vanligt att klappa händer & småjubla av nöjdhet. =) Köpte även lite grejer för att göra min supersmarriga taccopaj imorgon. Planen är att mysa till det med matlagning, vin & film....de låter la inte så tokigt va?!

Ha en hääärlig dag nu alla mysiga!

// One Love

Man hittar mycket..

När man sitter framför youtube...som jag lyckas göra på slutet,

Har liksom aldrig tänkt på texten...mer bara refrängen & den sköna visslingen i låten...samt alla de minnen man har till just denna låten.. MEN, texten är som sagt lite bortglömd.

Some things in life are bad
They can really make you mad
Other things just make you swear and curse.
When you're chewing on life's gristle
Don't grumble, give a whistle
And this'll help things turn out for the best...

And...always look on the bright side of life...
Always look on the light side of life...

If life seems jolly rotten
There's something you've forgotten
And that's to laugh and smile and dance and sing.
When you're feeling in the dumps
Don't be silly chumps
Just purse your lips and whistle - that's the thing.

And...always look on the bright side of life...
Always look on the light side of life...

For life is quite absurd
And death's the final word
You must always face the curtain with a bow.
Forget about your sin - give the audience a grin
Enjoy it - it's your last chance anyhow.

So always look on the bright side of death
Just before you draw your terminal breath

Life's a piece of shit
When you look at it
Life's a laugh and death's a joke, it's true.
You'll see it's all a show
Keep 'em laughing as you go
Just remember that the last laugh is on you.

And always look on the bright side of life...
Always look on the right side of life...
(Come on guys, cheer up!)
Always look on the bright side of life...
Always look on the bright side of life...
(Worse things happen at sea, you know.)
Always look on the bright side of life...
(I mean - what have you got to lose?)
(You know, you come from nothing - you're going back to nothing.
What have you lost? Nothing!)
Always look on the right side of life...


// One Love


Hon är goo

Marianne på jobbet, ett unikum med sina drya 40 år inom CSN, gick förbi mig i trappan igår när jag var på G hem. Hon säger "Hej då" & jag svarar samma lika.. Då stannar hon upp & säger "Vad du är lågmäld nu förtiden, är det någonting som inte är roligt?"

Till ovanstående hör: det är mycket just nu...utan att ljuga. De sista 3 veckorna har verkligen vart tung...dels jobbmässigt & privat. Privat är det nog mitt eget ansvar att inte flänga runt...men de har vart 3 stycken 30 årsfester på rad...så!! Sen snurrar de på mer i skallen än vanligt!

Marianne såg & hörde iaf just detta på mig, och det var faktiskt roligt att hon...av alla såg & hörde det. Nu kommer det inte alltid vara så här mycket på jobbet....fram mot maj kommer det nog lugna ner sig lite & efter de kommer semestern. :-) Och förhoppningsvis kommer det inte lika många jubilarier på rad framöver...som under oktober & november!!

Fortsatt härlig dag, i detta extremt trista & tunga mörker!

// One Love

Festen med stort M!

Har haft en riktgit bra helg..

I fredags var det iordningställande av festlokalen, där syster, Jörgen & Åke hjälpte till. Henke oxå kom jag på. :-P Gick hem till mig runt 19,30 för att dricka nån öl & ljuga lite, men Åke dog av i migrän & Jörgen var sliten sen Telias fest på torsdag.

Lördagen var rätt lugn, tog en lunch med Henke & Sofia nere på Svenssons...sen fick jag går hem. Hade tydligen förbud för att vara på stan..  *skrattar*

Kvällen! Min 30 årsfest. Hade sjukti trevligt, roligt & mysigt med alla de som var där. Fick många fina presenter oxå. Bla en till bubbla...som inte gick....än mindre rullade! Det tyckte Thomas, Macke & Lasse var sjuuuukt roligt. SJälv blev jag lite lack...då jag inte har en bil med dragkrog, en biltrailer eller en parkeringsplats. *suckar* Tur att LG finns.. Tack min vän!

Söndagen var inte bäst...men så är det dagen efter när det ska städas osv! Tack syster, Andreas & Jörgen! Utan er hade de tagit ett par timmar extra.

Sjukt kraschad igår, helgen gjorde sig fortfarande påmind! Lite piggare på kvällen dock...då Macke droppade ner. Snackade lite & sen drog vi iväg & gjorde lite ärenden...plockade upp lite kläder, ruggsäckar & handdukar hemma hos Lasse & Ullis, hämtade ett USB med bilder från 30 årsfesten, lämnade igen nyckel till lokalen & avslutade med att handla 3 cheese till mig!

LÄNGTAR som en dåre till helgen....första gången sen mitten på september som jag inte är uppbokad! Ända helgen från september till julafton som jag inte är uppbokad!! Ska verkligen bara mysa på hemma....laga god mat, dricka vin, gå omkring i mjukbyxor, lalla & mysa ännu mer! Vill nu joina, välkommen!! :-))

Vaknade sjukt tidigt idag, hade skumma & ångestframkallade drömmar! Finns nog en förklaring bakom de oxå...så jag märker la.. Nu är de dags att jobba vidare!

Trevlig dag alla!

// One Love

Ola olerar

Knallade hem från jobbet vid 14,30 igår....flexade med andra ord ut lite tidigare för att sova till mig lite. Kände mig lite kraschad igår & gör det faktiskt fortfarande....så det kommer nog bli en tidig arbetsdag igen.

Hämtade mina kostymbyxor från kemtvätten oxå....de är nu nästan snyggare än när de inhandlades för 2 veckor sen. =)) Blev i samma veva en sväng förbi apoteket för att handla nässprej (barn) & encinagard.

Kvällen började med att jag vilade ögonen till en riktig kultskådis, Steven Segal! *skratt* Hans filmer är alltid rolig att se om man har den humorn. :-) Dock var denna rulle bland det bästa jag sett med honom...då han 100 ggr av 100 spelar en snäll & bra snut som alltid har rätt....men så var det inte i Driven to kill!

Kvällen förljdes upp med hockey, Timrås kamp mot Södertälje....samt Foppas segertåg med Modo mot Brynäs. Älskar att nr21 är tillbaka....det betyder nog nästan allt för Svensk hockey just nu.


Skulle annars ta en sovmorgon idag, men det sket sig. Vaknade strax efter 05,00 & kände mig redo för jobbet. Men det innebär bara att jag kan kliva hem lite tidigare än den redan utsatta (tidiga) tiden jag planerat. :-)

Kvällen kommer bestå av möte nere på
Moyo för att snacka ihop oss om Sundsvall RailStyle.

Trevlig dag alla!

// One Love

Än så länge..

Torsdagen är kommer & jag känner nån slags känsla av Rock´n Roll! *skrattar* Vill liksom bara blåsa på i 250 knyck utan att tänka... :-) Iof så är det nästan så man gör innan det blir en dump med tillhörande felutredning.. :-)

Känner annars att det skulle vara härligt att vara ledig imorgon. Nu hade vi ett viktigt möte mellan 15-16, så jag vet e f**n hur jag ska göra. VEM lägger ett möte mellan 15-16 på en fredag eftermiddag....skandal för f**n!!

Snart dags för mergning i den oranga miljön, sen kör CBD på igen!! Fick även kallelse till uppstart i Puhma 2010...vilket innebär att jag är uppknyten i projekt minst 50% fram tills maj 2010. Hääärligt!! :-))

Neee, en lite kopp tee nu!

Trevlig dag alla!

// One Love

Men dra åt h**vete!!

Är så äckligt jäkla trött idag...heeeela dagen!! Fattar inte vad det kan vara...eller så vet jag precis vad det är.....jag är gravid!! *skrattar* Förlåt att jag inte berättat just denna galet stora nyhet förren nu!! :-)) Skojja bara...men jag har en hint om vad tröttheten sitter i..

Annars måste jag passa på att sägra STORT GRATTIS till Jörgen & Maria som nu är Radhusägare på Södermalm. Sjukt mysigt att ha 2 eller 3 våningar....beroende på hur man ser det. Köket & badrummet var äckligt snyggt.. =)) Kommer kännas galet tomt för mig dock, har liksom haft Jörgen en våning ner sen 2003. 6 år som grannar...i vått & torrt!!

Neee, nu ska jag njuta av en kopp Java...ska erkänan att jag redan tagit en kopp idag...så detta är lite lyx! :-))

// One Love


Otacksamma ungej**el

Fredags…..Idol, vin, Allstar, Memento, sova! Tackar Pillan, Henke & hans mor för en trevlig kväll…och Frasse ju!

Lördag! 30 årsfest med allt som ingick. Galet roligt…även om kvällen är sjukligt suddig fram emot midnatt & därefter.. *huuuah* Var ett helt härligt gäng som klev på gasen & körda.. *skratt*

Söndag! Vaknar runt 10,00 & är pigg, inser snabbt att jag inte är nykter än! Lägger mig & vilar en sväng…vaknar 15,15!! *skratt* Det var mååånga år sen jag tog en sådan sovardag.

Måndag! Mer kraschad än söndagen. Jobbet flöt på, sen var de tvättstugan & efter de droppade Macke in. Där kom vi fram till våran plan NÄR vi vinner 100 mille!

Idag!! Fick nyss panik….insåg nämligen att jag heeeelt missat att gratta min mamma på hennes födelsedag som var i söndags. Då det även var farsdag…som jag inte heller grattade min far på! SNYGG J**LA UNGE! Har iaf skickat ett mail nu på morgonkanten & grattat…..måste ringa sen när de vaknat!

Ha en fortstsatt trevlig dag alla!

// One Love


En hektiskt november!

Har vart rätt duktig denna veckan, om jag snackar tiden som kommer efter jobbet. :-)

Fixat till i köket så det ser hyfsat ut igen...galet vad de kommer reklam som ska läggas i sina papp-påsar, flaskor som samlas i sina systemkassar osv. Egentligen är det bara bära ner & slänga skiten nån ggn i veckan...men det är jag tyvärr alldeles för dum eller lat att göra. *skratt* Tror dock inte att jag är själv om detta eminenta problem. :-P

Har även plockat ihop massa papper (bank, räkningar, styrelse, jobb osv osv), vilket även det är enkelt att göra i samma veva som kuverten öppnas...men vem orkar?!

Det enda som känns helt OK & inte det minsta jobbigt är att fixa matlådor till hela veckan. Har liksom gjort de så många gången innan & under så lång tid att det mest känns bra att få det gjort. :-)

Sen kommer ju detta med själva städningen....där hela placet ska dammsugas, dammtorkas, svabbas osv! Där spelar det nog ingen roll om man gör det någon ggn i veckan eller någon ggn i månaden....känns fortfarande lika o-roligt & omotiverande. *skratt* Bara koppla bort & sätta igång!

Fick annars ett erbjudande av JD & Jesse att ta en fika nere på Waynes igår vid 20,00. Avböjde dock, kände att skallen inte pallade. Kändes som jag var i mer behov av att självkurera mig i soffan. Då fick jag istället främmande av Maria som kommit hem från Norge. Snackade 10-15 minuter innan hon skulle vidare.

Onsdagen är kommen! Kommer få en matleverans hem idag, ska bli spännande & se hur allt fungerar runt detta. Risken finns att jag inte kommer besöka en affär om det flyter på bra. :-P

Annars blir det en klippning imorgon efter jobbet, sen en sväng ut till festyran för att styra en utstyrsel till lördagen. Bara gilla läget nu när alla fyller 30! :-)

Fortsatt härlig dag alla!

// One Love

Halloween är över

Själv har jag haft en riktigt bra sådan. Fredagen började med en oplanerad afterwork tillsammans med Palm & Nicke. Satte oss på Svenssons (som vanligt) för att smyga lite pilsner & ljuga lite. :-) Strax innan 20,00 landade vi hemma hos Palm för att dricka en liten öl & kika på Idol. Kvällen avslutades nere på Oscar.


Jobbade under lördagen med verifieringen av de projekt som skulle prod-sättas. Gick bra till slut, var lite som strulade under förmiddagen…men så ska det vara. Väl hemma kraschade jag i soffan ett par timmar innan det var dags att duscha, dricka ett glas vin & sen bege sig till Fredde & Johanna för lite fest. Riktigt trevligt att träffa alla vänner….var ett tag sen jag gjorde de!! Kände mig lite drucken fram mot 23,30 & dåv ar det dags att kliva hemöver. :-))


Vaknade 07,20 igår….solen sken & det kändes helt underbart att vara pigg den tiden. Tog mig en liten prommis i det härliga vädret innan det var dags att möta upp Madde nere på Allstar. Där blev det en smarrig burgare & ett par pilsner till fotbollen….Göteborg - AIK. AIK drog det längsta strået & vann. :-) Avslutade kvällen med att kika på Timrå…som mot alla odds spöade Frölunda. Galet viktigt..


06,00 klev jag in på jobbet idag…sen har de bara rullat på. Förhoppningsvis kommer denna veckan bara smälla till…längtar till helgen…sova!! Men om minnet inte sviker mig så är det även en 30 årsfest att närvara på! *gaah* :-P


Trevlig måndag alla mysiga!


// One Love