TGIF

Hej hej dagboken!

*skratt* Känner mig som Sune eller så..

Uppdatering sen sist! hade en A.W med familjen i fredags som avslutades på Svensson tillsammns med Henke, Maria, Andrea & lite andra människor. Sen var Madde där med polare...så jag kände att de var ett bra tillfälle att snacka ut lite. Snacka ut & snacka ut...mer bara komma clean, vilket vi garanetrat gjorde nån helg innan utan att komma ihåg det.. *skrattar* Känns bra att veta vart vi har varandra! :-)

Lördagen var Showdown in Sudnsvall på Gärdehallen. Galet roligt för alla som var med....hamnade på Oscar & jag är ändå rätt nöjd med att man stod efter alla G&T!! *skrattar* Söndagen var bra, tvättstuga, matlagning.....fotboll & slappning hemma hos syster & Andreas.

Annars har det blivit bra med jobb under veckan & bra med träning. Känns riktigt bra med träningen faktiskt, hoppas det bara rullar på nu. :-))

Idag fyller Marcus 30 år! Det ska firas med dunder & bång....i form av slappning & stillhet. Blir ingen direkt fest då han inte har tiden eller orken att dra ihop nått....men de är skönt att bara softa ihop oxå!

Prel. 22 februari! =))

// One Love