Derbydags!

Derbydags!


Tre killar som var nere i Saudiarabien på jobb satt en kväll och groggade och snackade hockey.

Det visade sig att den första höll på Brynäs, den andra på MoDo och den tredje var Timråsupporter. Diskussionens vågor gick höga ju mer alkohol dom fick i kroppen. Hur det var så anlände efter ett tag polisen och dom tre blev arresterade för att ha druckit alkohol offentligt, vilket är strängeligen förbjudet i Saudiarabien. Alla tre dömdes till 10st piskrapp, att verkställas på torget dan därpå. Nästa morgon fördes dom alla tre upp till torget, där mycket folk hade samlats och även kungen var närvarande för att bevittna när piskstraffet verkställdes. Dom fick för kungen berätta sin historia om varför dom hade blivit arresterade.


- Eftersom det är min födelsedag idag så skall ni alla tre få en önskning uppfylld, dock inte att straffet ej verkställs, det måste verkställas enligt vår lag, sa kungen.


Brynäsar´n, som stod först att bli piskad, såg den omänskligt stora mannen som höll i piskan, såg sig desperat omkring på torget och upptäckte en torgförsäljare som sålde vete i jutesäckar.

- Jag vill att ni knyter fast en säck på ryggen som skydd, sa brynäsar´n.
 Mannen med piskan flinade. Om han från början hade tänkt slå lite varsamt på västerlänningarna så var dom tankarna som bortblåsta nu.

Svoosch ! Efter tre rapp var säcken strimlad och resterande sju piskades hårdare och hårdare in i ryggen på brynäsar´n. Kraftigt blödande fick han ledas därifrån.


MoDo-supportern såg på det hela med fasa. Nu var det nämligen hans tur.

Men han tänkte att mannen som piskar kan inte vara hur stark som helst, dessutom hade han ju slagit tio rapp redan.

- Jag vill att ni knyter fast två säckar på min rygg, sa han, förvissad om att det skulle räcka som skydd. Då hade han inte räknat med "piskmannen" som vart närmast förolämpad och han såg naturligtvis utmaningen i det hela.

Svooooooosch ! ! ! ! Mannen slog det hårdaste han någonsin gjort, efter två rapp så hängde bara repen kvar runt MoDo-supportern som sedan fick ta emot dom åtta hårdaste slag som "piskaren" någonsin slagit. Medvetslös bars han därifrån.


När det var dags för Timråkillen så sa kungen:

- Du berättade att du håller på Timrå IK. Det är en mycket fin klubb och även min far, den gamle kungen, hade Timrå IK som sitt favoritlag. Därför skall du få två önskningar. Blixtsnabbt svarade Timråsupportern: - Då vill jag att ni ökar från 10 till 40 rapp. Det gick ett sus över hela torget. Aldrig hade dom sett en man som var så modig.

Mannen med piskan trodde inte sina öron. Hur vågade någon utmana honom på detta sättet? Han lovade sig själv att slå som aldrig förr.


Kungen svarade lugnt: - Det skall vi ordna. 40 rapp. Vad är din andra önskning?

Lika snabbt kom det igen:

- JAG VILL ATT NI KNYTER FAST MODO-SUPPORTERN PÅ RYGGEN !

// One Love


Bishops

Kvällen blidde inte som planerad igår.....på eftermiddagen ringt Lasse & frågade om jag samt 2 polare vill gå på hockey mellan Timrå & Södertälje. Självklart ville jag, Jörgen & L-G det. Så vi stack först ut till IKEA där Jögga handla på sig ett nytt vardagsrum. Kommer bli sjukt snyggt.. =)) Speciellt när tv´n & allt händer där... Sen käkade vi middag ¨på nått skitställe där man knappt blidde mätt.....i alla fall inte jag.. *muttrar* Träffade Pillan & Lousan där oxå...den första hade handlat en blomma till sin mor & den andra hade shoppat lite för en utgång. =P

Landade ute vid ladan strax innan klockan 19,00 & var hemma runt 22-tiden. Under tiden vi satt & hejjade fram Timrå till en härlig 2-0 seger lånade syster min lägenhet & dator för att bränna lite skivor. Kan tänka mig att några av de som snackade med moi på msn blidde less då jag inte svarade....MEN det var jhu syster som satt där & inte jag! *skrattar* Mmmm, jag vet att jag yrar nu, men W.E!!

Kvällen då?!?!  Jag & Bro ska ner på Afterwork på Bishops, de firar 5 årsjubileum idag. Så de kommer bli mat & bärs...samt att Henke skulle komma hem idag & festa med oss. Det var INTE igår som han gjorde det, så kvällen kommer garanterat att bli bäst! Ska även ringa L-G sen & stämma av läget för kvällen osv...om han inte hinner före.....killen ringer jhu alltid när han vaknat & med tanke på klockan så plingar telefonen vilken minut som helst!!

Yäääää, kaffe & jobb igen..

// One Love

Torsdag & veckan som försvann

Igår efter jobbet så kom LG ner till mig....slutade med att han var HUR snäll som helst som ställde upp med sällskap & bil när jag ville handla. Styrde bilen mot Kvantum där jag efter min superba lista omsorgsfullt plockade ner alla saker i vagnen....blidde bara massa massa bra saker. .*thihi* Så nu har jag mat för heeela oktober oxå, till skillnad från spetember då jag fått låna pengar till mat samt handlat ur selectamaskinen här på jobbet...kommer "bara" få ett löneavdrag på 15-1800 kr på nästa lön.. *suckar* Kortfattat så känns det åt helvete! Det kommer dröja innan jag hamnar i den situationen igen, det har jag lovar mig själv!!

Efter lite rännande hit & dit så landade vi hemma hos mig 5 minuter innan Idol började....och i samma veva så kikade Jörgen upp. Daniel var kanske hur ball & cool som helst igår när han dundrade fram med Grace Kelly, de andra killarna hade ingen chans att komma ifatt.. *pheeew* När klockan var nio så ringde Thomas, som sett Giffarna vinna med 3-0 mot Norrköping, och undrade om han fick komma upp & gästa en snabbis. Vi snackade lite innan jag sparkade ut grabbsen för att greppa boken.....den börjar bli riktigt bra nu. =))

Kvällen då, det återstår att se. Antingen så åker vi ut på Ikea eller så blir det en sväng upp till Härnösand. Ska stämma av läget med alla inblandade först bara. Jörgen skulle handla lite saker & då kan är det lika bra att följa med & se vad det finns för roligt.. =)

Nee alla söta, nu ska jag lägga i 8:ans växel igen..

// One Love

Båten är uppe

Lyckades utan större probbs fixa släpvagnen igår för att plocka upp båten. Var bara koppla på den & backa ner i vattnet för att starta båten & köra upp den.. Hur lätt som helst.. *skrattar* Blidde dock sjukligt sen hem då pappa & Sven skulle fixa lite med elektronik.....så jag klev innanför dörren strax inna klockan 21,00. Han plocka av mig jackan så ringde det på dörren....det var en granne som meddelade att ett rör i vårat torkrum läkte, så då var det bara åka ner i källaren & se vad som hänt. Lite jobb som Vice ordförande måste man räkna med, så det var bara ta sitt ansvar!! Vatten, hela torkrummet var fullt i vatten.. *nynnar på Robert Broberg´s: Vatten* Ett par svabbhinkar senare droppade en kille in från HSB-service, vi snackade lite innan jag fick ta ett beslut att stänga av allt varmvatten för ett av våra tre trapphus.....så det var säkert många som fick duscha kallt idag. Men händer det en olycka så händer det..

Annars har jag nyss kommit från ett möte & kände att jag var i behov av en paus!! Skulle träna ikväll, men jag känner mig rätt sliten i kroppen...fattar INTE!! Får la ta mig en prommis ikväll istället, måste bara ringa syster & säga att hon får slava själv nere bland alla trevliga vikter.. *suckar*

Neee alla söta, nu är det dags att lägga i slutspurten & ta hand om denna underbara onsdag!!

// Oen Love

Varmkorv till middag

Ikväll blir det varmkorv till middag då¨jag kommer fara med far till stugan för att plocka upp båten. Kommer förhoppningsvis gå rätt snabbt att fixa....räknar i detta nu med att vara hemma till 19,00-19,30.. =)

Var annars hemma & kurerade mig under gårdagen, hade lite lätt feber under söndagen & den var tyvärr kvar när jag vaknade igår. Sov non stop fram tills 12-tiden....snackade kort därefter med L-G, som i sin tur droppade ner. Slappade lite innan vi drog på en rulle....som blidde Zodiak. Skön rulle, som jag misstänkte. Men jag gillar verklighetsbaserade rullar. =) Runt 18-tiden ringde syster & vill låna datorn...så vi (jag & jörgen) lyckades få henne att handla middag till oss. Blev kykling & potatissallad....sinnes smarrigt. Avslutade kvällen med att se 4 avsnitt av våran nya serie. Möjler serier som aldrig förr i väntan på att "våra" riktiga ska börja.. *skrattar* Får hur skulle det gå utan Battlestar Galactica, Las Vegas, Heroes, Boston Legal mm..

Neee alla söta!

Dags för en Java nu.

// One Love

Ny bra serie

6 snabba avsnitt...

Sen var helgen slut..

// One Love

.........

image289

Snart sommar igen!!

// One Love

Ska skärpa mig..

Har vart riktigt dålig på att blogga den sista tiden, varför det e faaan!

Veckan i kort....jobb & slappning i måndags, jobb & idol i tisdags, onsdgas & igår.. *skrattar*

LG kom i alla fall hem från Norge igår. han droppade ner till mig strax innan Idol & i samma veva kom Pillan & Sondra förbi. Viktigast av allt var att min favorit Oscar gick vidare. :-) Sparakde ut sällskapet runt 21,30 då det blev paus i Behind The Music - Pantera....lyssande sjukt mycket på dem i mitten på 90-talet.. *hehe*

Idag blir det jobb & jobb & ännu mer jobb....faktsikt sjukt mycket som jag ska hinna med.. *pheeew* Efter jobbet får jag skjuts av LG till systrer....ska hämta The Pearl! :-) Sen får jag la se vad som händer ikväll....ett glas vin är inte omöjligt, men värre än så blir det inte. Klockan ringer 08,15 imorgon & sen bör det av till stugan. Gubben vill ha hjälp med div. saker & då är det klart att jag ställer upp.

Nee alla söta, nu blir det en kopp Java igen..

// One Love


The greatest ever

Sitter här mellan uppdateringarna & blev helt sinnessjukt sugen efter säsongspremiären av Battlestar Galactica, förmodligen den bästa serien jag någonsin sett..

Eller vad säger du JD??

              

                            

// One Love


18:e..

Tisdagen den 18:e skulle kunna vara som vilken anna dag som helst....och det är den.. *skrattar* I alla fall än så länge, har dock på känn att det inte kommer att ändra sig speciellt mycket.

Skulle upp tidigt idag, var sjukt sugen på en prommis på morgonen innan jobbet. Men de planerna gick i krasch igår kväll då jag inte riiiikgt lyckades somna.. *haha* Förstår inte rikigt vad det e som håller mig vaken vissa nätter...förmodligen massa vardagliga saker som jobb, träning, vänner, tankar, funderingar & allt annat....men dock. Hur svårt ska det bara vara att somna....jag som försöker att läsa varje kväll så skallen verkligen ska kopplas bort oxå.. *hmm*

Jaja....igår när jag kom hem så ringde Jörgen....droppade ner till honom ett par minuter senare för att slappa sönder framför tv´n. Kikade på Las Vegas innan jag blidde bjuppad på middag....tnx bro! Sen slog vi igång den helsköna filmen Balls Of Fury.. *skrattar* Får er som kan eran Bruce Lee kommer filmen garanterat att bli ännu roligare.. *hihi* När den rullen nästan var slut ringde Pillan....hon satt med Sondra & Maria på Waynes & smuttade på en kopp te. Slutade med att Pillan & Sondra kikade upp & slappade med oss...vart Maria tog vägen vet e faan...men men... Precis när klockan blidde 21 så lyckades vi zappa förbi CSI....som vi fastnade framför. Efter det katsade jag in handduken & la mig med boken.....den börjar bli spännande nu.. *gnossar händerna*

Snart dags för lunch oxå....dagarna går snabbt som faan nu....sjukt!!

Höres sen alla söta!

// One Love

Nackspärr!!

Vakande 08,15 idag, på en LÖRDAG! *suckar* Kunde omöjligt somna om även om jag tappert försökte....har åkt på nackspärr....eller så har en muskel i nacken gått sönder. Kan alltså inte vrida skallen mot vänster HUR mycket jag än vill. Klassiskt symptom med andra ord!! Slängde i mig ett piller förut så nu får vi la se vad som händer...han jhu för faan inte ens ligga ner utan att det smärtar sjukt mycket.....ända glädjen jag finner i detta att det var sinnes länge sen jag hade det sist....nackspärr alltså.. *haha*

Nu ska jag sätta mig i soffan, då lägga sig e uteslutet, och kika på ett halvt avsnitt av Rome på Canal+...efter det börjar allas våran favoritdoktor....House!

Kommer även ha en ego-dag.....med bara mig, min fotboll & det som hör till.

Var jhu hem till Thomas & Helen igår på tårta, kex, ost, kaffe, te & whiskey. Mysigt sällskap som slappade...Hellen, Thomas, syster, Jörgen, Pinglan, Jens & jag. Blev kvar bra länge faktiskt, vilket jag inte räknat med....men vi hade som vanligt sjukt mysigt & riktigt trevligt. grabbarna skulle ut så jag passade på att åka med Ingela & syster när de skulle hem. Slutade med att de stannade till här ett tag för att stämma av sin Facebook.. *skrattar* Hoppas att grabbarna hade det roligt oxå....som jag förstod skulle de ner & slappa på Bishops (kungställe).

Neee alla söta, tror jag ska försöka grina lite nu...SJUKT!!

Dagens:
Well open up your mind and see like me, Open up your plans and damn you're free, Look into your heart and you'll find love love love, Listen to the music of the moment maybe sing with me, I like peaceful melodys, It's your God-forsaken right to be loved love loved love love
By - Jason Mraz I'm yours Lyrics

// One Love

Damfotboll

Att se på damfotboll är lika intressant som att se på V75 med kossor!!

  VS  

// One Love

Grattis Thomas & Johan & Almina

Brukar ha väldigt svårt att glömma bort denna dagen då tre vänner fyller år...dock är det jhu bara en av dem som jag umgås med på¨daglig basis. Thomas dvs, eftersom han bor i stan medans Johan pluggar nere i Uppsala.

Trodde annars att det skulle vara sjukt mycket på jobbet idag, men då har nattens körningar dumpat...så idag räcker det med det som skall hinnas med ändå! *skrattar* Men som sagt, jag har hellre mycket att göra än lite att göra..

Ikväll ska vi till Thomas & Helen på fika. Ska möta upp Jörgen nere på la stada så vi kan kika ut någonting att handla med oss. =) Sen kommer jag bara slappa ner mig fullständigt, se en film & bara vara.....kramas med kuddarna.

Imorgon då...kommer inte alls att göra speciellt jobbiga saker då heller....soffan....tv´n....mat....osv! *hihi*

Neee, kaffe!

// One Love

Mekonomen

Igår efter jobbet så hämtade syster upp mig & sen for vi ut till Birsta för att handla tändstift till henns bil, den har liksom haft lite svårt att starta på slutet. På vägen hem beställde jag en A la Papa från Playa....tycker att det är helt rätt att göra av med mina sista pengar den 12:e...så jag bara ska överleva de sista två veckorna utan cash.....klarade jag heeeela semestern utan pengar så ska detta inte vara någe problem. Man blåser jhu ingen pengar när man jobbar....hinner inte! *haha*

Jaja, väl hemma så slappade jag ner mig i soffan. Runt 19-tiden droppade pillan in & sen kikade vi på Idol innan jag sparkade ut henne. Fastnade såklart en sväng framför datorn innan jag la mig & läste.

Nu är det jobb & en kaffe som gäller..

Höres sen alla söta!

Dagens:
I'm so tired of falling in love, Finding it easier to fall out, I can't deny it, I feel it inside, I'll keep its fire you can't hide
By: Eagle Eye Cherry - Falling In Love Again

// One Love

Nödvändigt!

Åååå så underbart de var med en snus! *skrattar*

Satt allvarligt & tänkt¨på att ge hela detta inlägget åt ämnet: SNUS....men jag tror tyvärr att ni skulle tappa focus lika snabbt som en två-åring med bokstavkobinationssjukdom.. ;-)

Känner mig annars rätt låg, tappade gnistan före lunch & jag vet e faan var det är.....kommer så klart att vända tillbaka igen. As always!! Men det känns bara tungt nu, skulll lätt behöva vara hemma & sova ut en dag eller två...men fråga e om förkylningsjävlen skulle släppa då eller om jag fortfarande skulle vara kvar i denna förbannade gråzoon av varken eller!! *muttrar* Jörgen gjorde i alla fall mig en tjänst igår & handla med sig 3 vitlökar som jag behöver för mina berykades vitlökscoctails.. *huuaaah* Tack bubbas! Svepte i mig en vid 21-tiden igår...kommer bli en till när jag kommer hem från jobbet....ska ta en om dagen tills jag bli frisk!! helt sjukt....kommer lukta yumma imorgon med andra ord. *blä*

Stack i alla fall ut & gled i en timme efter jobbet igår, var sjukt länge sen jagv ar ute & åkte hoj då vädret inte alls var så bra. Kommer nog ställa av den efter nästa vecka så..

Pillan ringde i alla fall efter 18 & det slutade med att hon droppade ner med sallad så vi kunde äta middag. Sen kom syster & Albin förbi....fick hjälpa sis med Facebook. *skrattar* Klockan 20,00 var det dags att skratta till Idol....jag lovar....en tjej igår var det ABSOLUT SÄMSTA JAG SETT I HELA MITT JÄVLA LIV! *skrattar så jag tjuter* Sondra kikade oxå upp lagomt till House....tanken var att jag skulle slänga ut tjejerna efter Idol då, men det blidde efter House! =)

Trodde annars att jag ställt klockan fel igår, eftersom den bara ringde efter 45 minuter & väckte mig....men jag hade tydligt sovit heeeela natten... *gäspar* Hatar när det händer..

Ikväll då.....jaaa du....kommer inte göra ett skit...sova & vila & dricka vitlökscotails.. Roligt kväll va?? Tur ingen vill kramas med mig.....

Dagens:
Maria går på vägen som leder in till byn, Hon sjunger och hon skrattar åt lärkorna i skyn, Hon är på väg till torget för att sälja lite bröd, och solen stiger, varm och stor, och färgar himlen röd
By
Björn Afzelius - En Kungens Man

// One Love


Citatet

Min chef sa nog det roligaste jag hört sen jag kom tillbaka från semestern!!

Hon hade lite problem att beskriva en sak & kom efter lite ordsnubblande fram till att en sak var vattentrasig!!

Vattentrasigt i just detta fall betydde fuktskadad... *hahahahahahah* *skrattar så jag grinar*

// One Love

Komma ikapp

Har inte bloggat på ett par dagar....men jag ska uppdatera er.. =)

Lördagen började nere hos Jörgen & hans familj....snackade massa, käkade smörgåstårta & bara var. Sen packade vi varsin väska för att möta upp Robban, Pillan & Sondra nere på Belle Visage för en bubbling & bastu. Pillan bjuppade på Champagne & det var supermysigt....klockan 17,30 begav vi oss hem till mig & Jörgen för slappning & tillfixning... *haha* Gick ner till Olles till 19,00 för att beställa in käk & bärs....lagomt till matchen kom även Frasse, Thomas & Helen. 0-0 slutade i alla fall landkampen, så nu e vi klar för EM, kalas!! Eftersom klockan bara var 22,30 när den slutade så gick vi hem till Jörgen för en för & efterdrink....samt att Robban visade upp grym känsla till den finska callecuta-låten.. *asg* Jepp! Gick ner till Oscar strax efter 00,00 & träffade syster, Åsa, Pinglan, Hoffman, Nino & massa massa massa annat folk. Slutade med att jag pendlade mellan Oscar & Olles med en vatten i högsta hugg!!

Söndagen.....den gick i filmens teckan.....Sondra & Pillan droppade ner & sammanlagt blidde det 4 filmer. The Condemned, Next, Accepted & Bruce Willis nya.....kort & gott bra filmer.

Igår jobbade jag sönder, massa skit som inte var skit osv.....men jag fick i alla fall gå hem för att sova...eller inte! Har som sagt den där jäkla förkylningen i kroppen fortfarande som inte vill försvinna.....men men!! Hann i alla fall bara komma hem så ringde Pillan & erbjöd en kväll med onyttigheter & självklart svarade jag att de lät bra. Så hon droppade ner med Chirra & dipp. =) Kikade på 2 1/2 men....slappade & snackade....sen kom Jörgen upp. Slog i vanlig ordning på Studio 60, hade bara 4 avsnitt kvar så vi klämde dem rakt av. Sinnes vilken bra serie!! Sondra hann med sista avsnittet efter att kommit från jobbet.

I skrivande stund har jag vart på jobbet i 2 timmar, men INTE hunnit med en kaffe....det ska jag ändra på nu! *skrattar* Frågan e vad som händer ikväll, ska jag ta tag i vissa saker eller skjuta dem framför mig liiiite mer?!?!

Återstår att se!

// One Love

Inte som jag tänkt...

Trodde jag hade en rätt bra koll på hur min kväll skulle sluta....eller fortgå!

Slaggade nästan två timmar efter att jag kom hem, innan jag vaknade av att Frasse ringt. Steppade ner till jörgen vid 19,00 med våran present....den blev en stor flaska whiskey & en riktigt fin congaq.....vi som gav bort de var Kicka, Rogga, Ola, Tony, Rille, LG & lilla mig..

Vid 19,50 kom den underbara Pillan & hämtade mig då jag skulle vara på  middag´hemma hos jobbet vid 20,00.....då vissa var sena så blidde det ingen midag förren efter 21,00...ungefär då jag hade hoppas att vara tillbaka lmed gänget hos Jörgen. Men det bir inte alltid som man tänkt sig.. FUCK IT som Hasse skulle säga....det var ingen som dog i alla fall...även om skit skickades!! WE! Runt 22,30 så ´hamnade vi på efterrätten & det var sjukligt smarrigt....tillsammans med lite whiskey! Vid 00,40 drog vi till Oscar där det var 30+.....måste säga att jag kände bra med folk....men hade sinnes tråkigt ändå. Vet inte om det har med min känsla i kroppen att göra....rätt neggo idag!! Mmmm...

Nyss hemkommen i alla fall....eller....har vart hemma i snart 1 timme....så det bidde ett rätt kort besök på Oscar!! Måste säga att det kommit fram mycket bra saker ikväll...jobbvägen dvs! Tur att jag känner mig bäst i allt....hur skulle de annars se ut! *haha*

Neee, ville vara pigg imorgon oxå...så det blidde 2 öl, en wirrepinne & ett glas vin innan vi gick ut...han dock med 3 vatten innan det var dags att gå hem från Oscar oxå.. För imorgon kommer det bli hårdare vare sig jag vill eller inte....på ett bra sätt..

Tack ännu en gång för skjutsen..

Dagens:
I don't care how you look at me, Because I'm the one and you will see, We can make it work, we can make it by, So give me one more minute and I'll tell you why, I'm a rough boy, I'm a rough boy.
By . ZZ Top - Rough Boy

// One Love

Sanningen??


CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar. Två män och en kvinna. För sluttestet tog CIA första mannen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol.

 "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter." "Inne i rummet kommer du att hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne."
Mannen sa: "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru."
Då sa agenten: "Då är du inte rätt man för jobbet."


Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru."
Då sa agenten; "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru."


Slutligen var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda sin man. Hon tog pistolen och gick in i rummet. Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa...
"Pistolen var ju laddad med lösa skott, så jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"


Sensmoral: Kvinnor är onda, jävlas inte med dem

// One Love


Brevet till Gud

Owe kom in i köket där hans mamma förberedde middagen.
Han skulle snart fylla år och han tänkte att det nu var ett bra tillfälle
att tala om vad han önskade sig.

- Mamma, jag vill ha en cykel i födelsedagspresent.

Nu var Owe något av en bråkstake. Han hade hammnat i trubbel både i skolan och hemma.
Så hans mamma frågade om han tyckte att han förtjänade
att få en cykel i födelsedagspresent. Naturligtvis tyckte Owe det.
Owes mamma tyckte att han kunde behöva tänka över hur han uppfört sig det senaste året.
Och, då hon var religiös, bad hon Owe skriva ett brev till Gud och berätta
varför han förtjänade en cykel i present.
Owe gick upp på sitt rum och satte sig att skriva ett brev till Gud.

1:a brevet:

Käre Gud.

Jag har varit en väldigt snäll pojke detta år och jag vill ha en röd cykel i födelsedagspresent.
Jag vill ha en röd.

Din vän

Owe


Owe visste förstås att det här inte var sant. Han hade inte varit någon snäll pojke i år,
så han rev sönder brevet och började på ett nytt.

2:a brevet

Käre Gud.

Det här är din vän Owe. Jag har varit en ganska snäll pojke i år
och jag vill ha en röd cykel i födelsedagspresent.

Tack så mycket,

Owe


Owe visste att inte det här heller var sant. Han rev sönder brevet och började på ett nytt.

3:e brevet

Käre Gud.

Jag har skött mig det här året och jag vill verkligen ha en röd cykel i födelsedagspresent.

Owe


Owe visste att han inte kunde sända det här brevet heller till Gud.
Owe var verkligen upprörd. Han gick ned till sin mamma och sa att han ville gå till kyrkan.

- Se bara till att du är hemma i tid för middagen, svarade hon.

Owe gick gatan bort till kyrkan och upp till altaret.
Han tittade sig omkring för att se om någon annan var där.
Han tog statyn av Jungfru Maria, stoppade den innanför jackan och sprang ut ur kyrkan,
nedför gatan, in i huset och upp på sitt rum.
När han stängt dörren om sig satte han sig ned med penna och papper.
Owe började skriva sitt brev till Gud.

4:e brevet

JAG HAR DIN MORSA. OM DU VILL SE HENNE IGEN. SKICKA CYKELN.

DU VET VEM

// One Love


Helgens upplägg

Snacka om att tiden går snabbt....torsdag & jag har knappt hunnit blinka sen jag kom hit i måndags.. *pheeew*

Igår fyllde Jörgen som sagt år....så han & LG kom förbi mig på kvällen för att avnjuta ännu ett par avsnitt av den härliga serien Studio 60. Grabbarna bailade runt 22-tiden & jag stöp i sängen för att läsa ett par sidor innan ögonen ville vila på allvar.. *haha*

Idag blir det projekt på jobbet, kommer bli kalas....har allt planerat för vad som skall göras när.....sen återstår det att se om det blir så. Kvällen kommer bli stilla...kanske serie igen!?!

Imorgon har Jörgen fest...så den kommer jag såklart att hamna på....grejen är att jag ska på middag först så.. Klockan 15,30 på lördag kommer vi samlas på Bella Visage (gamla pigmenhustet) för att bubbla & basta fram tills 17,30....sen blir det ett snabbt ombyte innan vi beger oss ner till O´learys där det finns ett bord för 12 bokad i mitt namn. Kommer bli käk & lite bärs innan landskampen mellan Sverige - Danmark börjar....sen så!!!! *gnossar händerna*

Söndagen kommer bli en riktigt nyttodag....städning, diskning, matlagning, tvättning & sen vill jag även hinna med en prommis. :-)

Nee alla söta....dags för en ny kopp kaffe!!

// One Love

Grattis Jörgen

Gav jhu gårdagen till min syster så då ger jag denna dagen till min bro!

Tidig dag imorgon igen....05,20 ringer klockan..

// One Love

Grattis syster

Hade en ganska tung dag på jobbet igår, brukar alltid vara så i månadskiftet augusti/september. Klagar dock inte, har hellre mycket att göra än att få ett raslöst sammanbrott av liiiite jobb!! Skippade i alla fall träningen då jag fortfarande känner att kroppen inte är helt OK....börjar bli sjukt less på denna förbannade gråzoon nu. Som vanligt blir vill jag bli sjuk...ligga i 2-3 dagar för att sen kunna återgå till vardagen.. *suckar*

Precis när jag droppade hem & ställde mig för att diska så kom LG & Rille förbi.....snackade lite skit innan vi kom fram till att kvällen skulle fördrivas med en rulle. Kikade på Meet the Robinsons,  Disnys nya....klart sevärd. :-) Just som vi skulle börja se den kikade Ingela förbi....hon ville bränna lite cykelskivor & lyckades hitta musik för att fylla 2 bra plattor.  När det gått ca 20 minuter av filmen så kom Pillan & Sondra förbi & hände med oss....och just som filmen skulle sluta ramlade Jörgen in. Slutade med att hela sällskapet såg ett avsnitt av Studio 60....sen slökikade vi på CSI innan jag sparkade ut alla vid 22-tiden..

I skrivande stund har jag vart på jobbet i 1,20 minuter....behöver det då halva dagen kommer gå åt till möten osv..

Måste passa på att GRATTA min syster som fyller år idag.....så jag ska dit klockan 19,00 på fika.

Får la se om jag hinner med att handla före det...så all mat finns hemma då jag sparkar igång igen! :-)

Dagens:
I heard a woman singing her song, and it was good and warm and strong, She made me cry I don't know why
By Kim Larsen - This is my life

// One Love

Wunderbar

Äntligen är de måndag morgon....SOM jag sett fram emot att komma tillbaka till jobbet.. *host*

Lördag kväll hamnade jag, LG & hans kusin Henke på Stadshuset tillsammans med alla killar som åkte hoj nerför backen på Södra....såklart var även Marcus & Johan med.....även Pillan & Sondra kom förbi. :-) Robban & Marie kom ner en sväng & tog en bärs innan de gick på Aveny. Dit hamnade även vi innan kvällen var slut....och jag hade sinnes roligt....igen.. *skrattar* Med facit i hand så blidde det en rätt stilla kväll då jag har nått skit i kroppen som inte riktigt vill gå över....eller bryta ut!!

Igår var det serier som gällde....eller EN serie. Jörgen kikade upp till mig efter 12-tiden någon gång...sen sträcksåg vi 9 avsnitt av Studio 60. Klart sevärd & underhållande serie som motsvarar verklighetens Saturday Night Live!

Heeep!

Dagens kommer senare....hinner inte nu..

// One Love

Fredagen är över

Ska krypa ner & slagga nu...har haft en rätt bra kväll..

Kortfattat så slutade jag jobbet....hämtade systers bil åp bilbolaget, hämtade Frasse, käkade middag, slappade, slog på en rulle, Pillan & Sondra kikade förbi & såg film med oss, brände skivor för morgondagen, snackade sjukt mycket om gamla fyllor & ALLA förlorade minnen....sen sprakade jag ut mitt sällskap!

Imorgon hittar ni mig i Södra där jag ska snurra lite plattor på en icke avancerad nivå´....men roligt kommer de bli i alla fall. Synd att henke inte droppade ner, läge sen vi hade lite tid nu.....men jag får la åka upp & gästa hos dem istället! :-)

Jääää, som sagt...kom till Södra imorgon....vi kör igång vid 10,30 & håller på frma tills 15,30. Klockan 21,00 börjar efterfesten på Liquid!!

www.moyo.se

Dagens:
Alla låtar som gruppen Hello Saferide gjort....lyssnar sönder dem nu.,,

// One Love