Måste ses..

Tror denna rulle är galet bra....kika in på www.imdb.com & se vilket sjukt högt betyg den fått!!

Van Wilder

Eller Van the Man som filmen heter....den får en alltid att må bra & känna en härlig värme. Den gick på tv4film nyss & jag skulle inte kunna tänka mig en bättre avslutning på veckan. =))


Hur har helgen annars sett ut få?!

Hamnade på en liten förfest tillsammans med Jörgen N & hans kusiner. Trevligt gäng! Sen gästade vi statshuset & deras klubb 40+.....vilket var en upplevelse. *skrattar* Kommer ihåg att man hade samma ahaaa-upplevelse när man var runt 20 år & lyckades komma in på Oscar när de var 30+. *hihi*

I går kom Forsa förbi, vi lirade lite G.H Metallica & smög en kall innan vi klev ner till Linda som hade ett litet förglaj. Trevligt med nya människor! Avslutade kvällen på Oscar!

Idag har jag micklat lite med att hjälpa en polare flytta en grej....samt att jag passade på att åka en sväng med hojen. Underbart härligt! Efter de så fick jag njuta av lite fotboll....innan de var dags att diska & laga mat inför den kommande veckan.

Imorgon är det dags....kommer inte längre att vara destruktiv! :-P Träningen & jobbet kommer äga min tid. Funderar öven på att ta en paus från tv & dator i 3-4 veckor. Kommer ihåg sist jag gjorde de....riktigt skönt faktiskt. Sitter ju ändå 8 timmar om dagen framför en dator för att testa av & förvalta. Dock är helgerna fria när det gäller tv´n....så jag kan njuta av mitt Manchester & de andra bra matcherna som visas. Helglyx liksom!

Neee, nu ska jag snart krypa ner i sängen....greppa boken & förhopppningsvis somna en bra tid!

Natten go alla!

// One Love

HSB-möte i Holm sommaren 2009!

Så sjukt bra låt...


 

// One Love

Personligt

Arbetsgivare: Moyo & Myself

Branch: IT kan man väl i allra högsta grad kalla det för..

Civil status: Öken

Favorit tv-serie:
Alldeles för många, men just nu är det Sopranos som gäller..

Favoritbok:
Dean Kontz, Stephen King & romanerna om Dirk Pitt!

Favoritcitat:
Fuck off n Die, THEN! You say Tomato, I say FUCK you!

Favoritdrink:
Allt som innehåller Rom!!

Favoritfilm: Galet svårt, men faller för The Notebook

Favoritlag: De röda, iallafall i fotboll & hockey (räkna ut resten själv)!

Favoritmat: Min egen! White Tiger som restaurang..

Intressen: För få enligt mig, för många enligt alla andra!

Klädstil: Skiftar beroende på dag & tillfälle..

Lyssnar på: Mina allteregon som ständigt bråka om vem som ska styra! ;-)

Personlighet: Mjukis

Utbildning: Gymnasium

Tränar: Gymmar & försöker bättre på konditionen

Utgångsprognos under resterande 2009: Väldigt kylig..

Semesterns betyg: 5+, 5 getingar osv! Galet bra med andra ord..

Mer?! Bara ställa alla de där frågorna jag väntar på att besvara..

// One Love

MIttendagen

Onsagen är här med dunder & bravur....det känns overkligt att halva veckan redan gott....har f**n knappt hunnit in på jobbet innan dagen är slut & det är dags att kliva hemöver. Både skönt & stressigt!!

Fixade annars en storhandling i måndags efter jobbet....sen blev det ett storkok igår efter jobbet. Idag kommer det städas & imorgon kommer det att tvättas. *phuuuuwe* Men detta kommer rulla på bättre nu...när rutinerna kommer tillbaka. *skrattar*

Ikväll, som sagt, ska det städas lite....så det är fint & trevligt när helgen knackar på dörren. Ser annars mest fram mot kvällen imorgon, efter tv'ättstugan dvs. Vi kommer kliva ut & smyga en kall....jag, L-G, Hanna, hennes arbetspolare & ev några till.

Ha en fortsatt härlig dag alla mysiga!

// One Love

Galet bra tjej..



// One Love

One Love



Galet med tankar som ska placeras i sina fack nu...sortera & strukturera nu!

// One Love

Att tänka..



Eller lyssna, för all del känna..

// One Love

Kanske..



Är sjukt flummig nu... Vet e faan!

// One Love

Nystarten

Sommaren kommer mot sitt slut & min semester är över! Jobbet knackade på min dörr i torsdags & fredags...så nu är jag tillbaka igen. Känns så sinnes underbart....killen behöver ju sina rutiner & den struktur som följer med där för att fungera normalt. *skratt*

Har vart en helt oduga på att uppdatera här inne under sommaren.....har faktiskt aldrig vart så här usel under 2-3 år på att blogga! Ledsen för de alla mysiga! Kommer inte skriva vad sommaren har handlat om, lägger in lite bilder istället.



Helgen har annars vart riktigt bra, kräftskiva i Vigge i fredags & igår vad jag hemma själv & mös till det. La mig till & med en bra tid....vilket fortfarande inte kändes idag. :-P

Kommer annars ha en fantastisk lugn höst med allt som ingår....på det privata planet dvs! De kommer bli mycket träning, mysiga & lugna helger, god mat, bra böcker, härliga serier & bra:iga filmer. De kommer bli betydligt värre, mer hektiskt & kaotsikt på jobbet. Dublerar i projektform, nytt ärendehanteringssystem ska invigas & läras, upphandling av stordatamiljö ska implementeras& det ska styras om ton med dokument! *helt slut redan nu*

Klockan har slagit lunch, dags att göra en paella!

Kvällens filmtips hittade jag på Julias blogg, The Notebook...eller Dagboken som vi svenskar kallar den! =) Underbar rulle som de var alldeles för länge sen jag mös ner mig till!

Ha en underbar söndag alla, de ska jag! Kommer nog ta hojen på en sväng efter maten.

// One Love