Nya lyckande & misslyckaden

Mmmm, det e precis det som väntar runt hörnet.....endast ett par timmar kvar nu sen så..

Happy New Year!

// One Love

Fullständigt...

Har inte sovit speciellt bra natten som var igen, men nu vet jag i alla fall vad det berodde på. Förkylning stavas det....jag är så fruktansvärt förkyld att det är OMÖJLIGT att andas genom näsan...samt att halsen känns svullen så det står härliga till. Rätt skönt att det är nyår imorgon & att jag känner mig pigg. *muttrar*

MItt Manchetser förlorade igår oxå & det gjorde ont i mig. Rätt löjligt va? Själv tycker jag att det är skönt när det finns folk som har förståelse över liknande reaktioner....och det finns rätt många av dem i min omgivning. Tack alla ni underbara!! Efter matchen körde jag ut Jörgen & Ola för att sova en timme...hann knappt lägga skallen på kudden innna kockan larmade om att sovstunden var över, så man kanske kan säga att jag var i behov av sömnen. Knallade i alla fall ner i Jörgen & där sitter grabbarna tillsammans med L-G och spelar ett shoot em up spel som var riktigt roligt. Lirade det i nån timme, sen droppade även Sondra, Frasse, Stjärnan, Janne + polare förbi. Istället för att lirade shoot em up-liret så blidde det Tekken 5. När klockan var strax efter 23,00 tackade jag för mig & gick upp för att sova. Gick rätt bra....somnade direkt för att vakna 00,30.Det tog sig inte bättre än att jag fick lägga mig & läsa.....gav upp när klockan var 02,45, men bara 26 sidor kvar av boken. Kanske ska plöja igenom de sista nu?!?!

Eller så lägger jag mig i sofffan & kramas med en kudde....kan jhu för faan knappt andras ändå så! *muttrar igen*

// One Love

Det snöar rätt fint ute

Sjukt vackert med snön som faller ner så fridfullt från skyn....det är garanetrat det lugnet som gjort att jag sovit så in i helvete dåligt i natt Jag fattar inte, knappt 45 minuter sammanhängande sömn innan jag vaknade.....för att somna om för att vakna... *suckar* Men vad gör det om 100 år.. *nynnar*

Neee, en dusch på denna & sen bär det av ner till Brohers! För att sen fara till stugan.

Trevlig lördag alla söta!

// One Love


Julen är över & nyår närmar sig!

Blivit lite mycket fest under de lediga dagarna som vart.....men det ingick i ärlighetens namn i planen. :-)

Juldagen vart det som sagt Standshuset & där var det för mycket folk så det blidde jobbigt. Jag & Jögga hamnade fram emot 23,30 på Oscar istället. Annandagen var vi här hemma & slappade till film innan vi skulle ner på Dallan för att ta oss en kaffe tillsammans med GIsse & Maria.....vilket slutade i många öl & snapps. *skrattar*

Igår så hade vi lovat en liten förfest här hemma innan vi skulle ut & mysa till det lite. Vi som var här hemma var jag, Jörgen, Karis, Robban, Gisse, Maria & Elin. Vi hade sjukt roligt innan vi gick vidare till Dallab för ett glas.....sen snubblade hela ligan vidare till O´learys. Där mötte vi även upp L-G & Janne (som är hemma & gästar). Sjukt sjukt roligt att träffa dig bubbas. Love u mate! Fanns även lite andra kändisar är i form av Tina & Sondra mm.. Ska villigt erkänna att det var supertrevligt att bara sitta & snacka....slappa & bara vara. Tyvärr så blev det ett snack som jag inte ville ta på drucken fot heller.....men så blev det. Sant med synd! När vi skulle gå hemöver så hade Gisse glömt sin mobil här hemma så vi stannade till på lite eftersnack.....dvs. jag, Jimmy?, Elin, Frasse, Maria & Gisse....ligan bröt upp efter 04,30 & då doppade Jörgen in & så snackade vi en stund innan det var dags att kasta in handduken!

Idag har jag inte gjort många knop....bara vart hemma & slapat i soffan...har iof diskat, fixat soporna & städat. Men de räknas inte. *skrattar* Sen vid 17,30 så blev jag & Jörgen hembjudan på mat till min mor & far....sinnes trevligt & jättesmarrig mat. Mina gamlingar var dock alldeles konfunderad över att vi inte drack någe alkohol. Det var alltså vatten idag & imorgon & på söndag & ev. på måndag. Jag pallar inte det här nå mer....tur det är januari snart så jag slipper vara desturktiv!! Låt nykterheten & träningen ta över....det blir altid bättre då.

I skrivande stund så kikar min granne här under & jag på Fargo....sjuk film....men rikitgt bra! Lyckades alltså somna nån timme i soffan efter att vi kommit hem från mor & far. Vaknade & var sugen på mat...så vi handla lite mat för en timme sen. Kom faktiskt på att Janne & L-G skulle ut ikväll...hade jag bara vart pigg i kroppen så hade jag följt med dem....men det gäller att inse när det är bra eller inte.

Imorgon klockan 10,00 ska jag ner på stan en snabbis & sen bär det av till stugan  med Jögga & gamlingarna....vi ska fixa skotern & det ska kika till stället. Sen blir det ryggläge i soffan under X anral timmar för att avnjuta sjukt bra fotboll.

Ha de bäst alla ni underbara!

// One Love

Glömt bort

Vissa underbara låtar glömmer man nästan bort...men jag fick en påminnelse häromdagen..

Takida´s Curly Sue, den låten är overklig för en textfreak som mig!

// One Love

Juldagen = fest

Denna underbara kaos som hela dagen kommer bestå av! *suck* Frågan är om jag änns ska kliva utanför dörren & än mer dricka ?? Vet jhu hur bra det gick för exakt ett år sen....då blev man "tvångs-drucken" innan vi hamnade på Primero av alla ställen. OM det blir att jag snubblar ut så e det Stadshustet som är the place to be..

Neee, jag klev bara upp ur sängen för att smacka i mig två skinmackor med mammas senap på.! :-) Säääääääängen, jag kommer..

// One Love

Suck it!!

Jepp...då är den här....denna underbara Jul. Eller hur var det egentligen??

Kommer om ca två timmar att fara upp till Faster & hennes familj tillsammans med resterande del av släkten. Kommer hamna hemma hos mor & far efter det....där det blir dags för den riktiga Jul-firandet. Pinglan skulle hälsa på oss oxå....kommer bli roligt. =) Nee, en dusch på detta så är man människa igen!

GOD JUL alla mysiga!

// One Love

Enligt planen

Hamnade hemma hos Stiernström igår med alla vänner från det gamla gardet! Tog en taxi ner till Oscar, sen snubblade jag & Karis till Dallan då Gisse ville träffa Anders! Där blev det FÖR många snapps.....vilket la grunden till den monsteruösa ninja-fylla jag sen bedrev! *skrattar* Ninjor varken syns eller hörs.....precis som mitt minne från större delar av kvällen.. *huuah* Inte lätt att vara en sargad gubbe.. Kikade föresten igenom min meddelandehistorik igår & jag lovar att det ärmånga som kliar sig i huvudet idag....folk som jag inte sett på  8-9 år som fått mess.. *hahaha*

Måste nog vart så hungrig att jag nästan dog inatt óxå....då de sista ringda samtalen runt 02,00 var till Kermit, Curres, Gonzalos & Playa. *hihi* Stort!!

Undra när de kommer alkolås till mobilen, kan inte bara vara jag som behöver det???

Neee, nu ska jag verkligen bedriva mys i de resterande 9 lediga dagarna.

// One Love

Vad kostade kalaset!

Det gick på ca 3000 kr, så ni hade räknat hyfsat bra Henke!  Tror jag ska uppdatera bildarkivet lite mer så ni får se vad vi avnjuter till fullo.. *skrattar*

Ha en härlig dag nu!

// One Love

Lugn Henke!

Här kommer dagens systemköp:

image326
Lite bärs!

image327

Lite vin, whiskey & sprit!

Så mina kära, nu finns bilderna!

// One Love

Nya snygga pengar?!

image325

// One Love

Bengan-Jöggakväll

Det är vad vi kallar våra dagar eller kvällar som består av snack om allt, fullständig slappning, mer snack om allt & slutligen slappning igen. Hamnar en sådan dag på en helgdag är risken oerhört stor att det blir en eller två wirrepinnar samt att vi kikar ner på la stada för att kika på folk.

Igår kväll var det i alla fall dags för en sådan dag, kände att jag behövde det & såklart fanns Bro med!! Middagen var en A La Papa, vilket smakade hyfsat bra....de har börjat snåla på såsen i dem. Illa! När klockan började krypa fram emot 20,00 så ringde jag L-G....sen droppade han & RIlle ner för att sällskapa med oss till filmen Saw IV. Alla var rörande överens om att den spöade Saw III lätt....var delvis bättre än Saw II oxå...men den bästa är fortfarande Saw I. *skrattar* Filmkillarna har tyck till...passa er.

Annars lyckades jag få en hyfsad natts sömn, konstigt nog!

Sista arbetsdagen nu inna 11 dagars ledighet....fatta vad jag ska sova ut under alla dessa dagar....fullständigt vila ut & bara vara....rätt härligt. När de är dags att kliva hem för dagen kommer L-G förbi & hämtar mig, sen ska vi handla dricka för många dagar....kommer nog ta en bild & lägga upp här så ni får skratta åt oss.. *hihi* Efter att vi lämnat grejerna hemma hos mig så bär det av ner på stan för en after work & before christmas.....sen ikväll är vi bjuden upp till syster & alla våra polare på den sidan. Det ska bli julmys i form av gröt, skinkmackor, klappöppning, lite dricka osv, men vi får la se hur allt utformar sig.

Nu är det dags att hämta kaffe igen, sen bär det av mot verkligheten igen!

Ha de gött alla söta!

// One Love

Fuck off n die then!!

Talande rubrik i skrivande stund.

Nu är alla broar bränd, finns inget på den andra sidan att hämta längre. Förstår inte hur ett så vackert landskap kan brännas ut & bli så fullständigt obrukbart.

Fullständigt Game Over & de gäller samtliga!

// One Love

Onsdagsmys

Efter jobbet igår så hamnade vi = L-G, jag, Jörgen & Rille på Birsta....slappade omkring där & spanade in leksaker b.la.. *hihi* Käkade lite & fortsatte att spana.När vi kom hem igen så hjälpte Jögga mig med datorn som ska till systrer....men den jävla saken ville inte fungera.. *muttrar* Mmm, får la se hur den ska lösas.

Ca 20,30 droppade Frasse, Tina & Sondra förbi...det fanns en plan på en onsdagsöl. Länge sen jag var ut på någonting sådan faktiskt....killen är jhu nästan gubbe, glöm inte det! *hihi* Runt 22-tiden sparkade jag ut alla & gick ner till Dallan med Frasse....resten av ligan var kvar hemma hos Jörgen för att spela Giutar  Hero. Vi tog i alla fall barhäng & surrade lite med Gisse, hann med ett par öl & i mellan varven några kaffe. När klockan var strax efter 23,00 tackade jag för mig & gick hem....hade jhu en tidig dag idag.. :-) Hörde att resten av ligan var kvar hemma hos Jögga när jag gick förbi....ska ringa lillen senare idag för att höra hur de hade det.

Själv orkar jag inte med allt tisslande & semi-trams, lägger ner nu....det känns så. WE!

Neee, alla söta. Killen ska hämta en kaffe nu & sen bär det av åp möte fram tills 11,00.

Ses!

// One Love


Fixa datorn & sen Birsta!

Ska snart ringa L-G, som förmodligen är hemma hos Sondra & blir bjuden på O´boy! *skrattar* fatta, jag kanske har smuttat på denna underbara dryck MAX 5 gånger den sista 15-16 åren!! Men innan dess levde jag av den....den & limp-mackor.. *hihi* Kanske var det därför som jag blev fet som barn?!?!

Jaja, när jag väl fått tag på lillen så kommer vi fara till mor &f ar för att fixa datorn som Sara ska få. Den ska mellanlanda hemma hos mig för en omformatering med div. nya proggs som skall installeras. Som vanligt är jag världens bästa lillebror & tillika grabb!! När detta är gjort så kommer bilen att styras ut emot Birsta City.....jag, lillen & Rille ska se om det finns någonting att handla åt respektive familj.

En annan viktig sak....MÅSTE in på bolaget under fredagen för att handla sönder....annars sitter man utan lättöl & kranvatten inför inna-jul-dagen, julafton, juldagen & annandagen.. *thihi*

Ha en härig kväll nu alla söta, det kommer jag ha...trots allt flängande.. ;-)

// One Love


Ofrivillig sovmorgon

*skrattar*

Klockan ringde en stund innan 07,00 & då skulle jag egentligen kliva upp för att sticka till jobbet. Men jag skulle bara sträcka lite på mig & vaknade klockan 08,10....rätt skönt. Planeringen för dagen sprack dock, men jag fick sova ut riktigt bra.

Nu har jag 6 Fredde testat batchen i Gul systemtest & det gick bra.. *JUBLAR* Han skulle hämta en kopp kaffe, sen blir det alla andra batchar oxå, för att se hela svängen. Snurrar den på kommer vi lyfta skiten till produktion & då är jag verkligen förtjänt av Julens mirakel.. ;-)

Höres sen alla söta!

// One Love

Smäääääck!

Så lät det nyss & då insåg jag att ca halva dagen redan har gått.....kommer bli en bra resterande vecka jhu! =)) Fortsätter det i samma fart med samma sköna arbetstempo så är jag mer än happy. Iof så kom "min" utvecklare förbi tidigare & sa att imorgon kommer det bli åka av. Håller mina tummar för att vi lyckas, det innebär mindre jobb i framtiden för lilla mig & det tackar jag alltid för. Det ger en möjligheten att ta tag i andra saker & som ger vidare kompetens & utveckling. *hihi*

Lunch om ca 45..

// One Love

Helikopter

Ååååååååååååååååååååååååå, jag måste köpa mig en helikopter! FATTA vad sjukt roligt det var att leka med den som L-G handlade igår. *moahahahhahaha* Den kostar under 300-lappen med batterier. :-) Fanns tydligen en som var större & kostade ca 500 kr med batterier....så jag lutar åt att handla den. *me like* Vi höll alltså på att köra den från 17,00 fram tills 21,,0 igår.....tror inte ens att små busiga barn skulle haft roligare än vad vi hade under dessa timmar.. *thihi*

Annars är det bara dryga två arbetsdagar kvar innan julledigheten faller in & det känns så sjukt underbart. Jag ska soooooooooova massa & vila massa & sen kommer det garanterat att bli lite vin & lite whiskey oxå! *ler* Håller på att höra mig för vad alal ska göra under juldagen & annandagen....samt nyår. Ingen som riktigt har saker planerad....men de e la som vanligt när vi surrar om mig & mina underbara vänner. Det brukar alltid lösa sig ändå..

Nu ska jag hämta mig en kopp kaffe & en mugg glögg.

Höres sen alla mysiga!

// One Love

4 dagar kvar

Sen blir det en hyfsat lång vila. Längtar!!

11-12 dagars ledighet....jag lovar att det kan vara jobbigare. *haha*

Frågan är bara vad jag ska hitta på för roligt under Juldagen & annandagen...samt nyår?! Sitter iof på en liten plan gällande den senare, men det återstår att se vad som egentligen händer. :-)

Nu är det kaffe alla mysiga!

// One Love

Ändrig denna veckan

Kommer blogga mer...hålla er lite mer uppdaterad!

Kan i alla fall meddela er att jag haft en bra helg, & en underbar söndag. Man United vann & nu har vi dragit ifrån Pool & Chelsea lite tillsammans med Arsenal.

Ska krypa ner nu...det blir med andra ord en tidig kväll. Skönt som f**n..

Höres & ses!

// One Love

Grattis Fia!

Idag fyller min näst yngsta lil-kusin 18 år. Fatta.....det var 10 år sen jag gjorde det med minns det som igår. *s* Grabbarna, Åke, Hasse, Näsström & Björn, kom hem till mig på fredagen (lyckat att fylla på en fredag) på pojkrummet tillsammans med en låda bärs & en kvarting brännvin (om jag inte minns fel). Där satt vi & lyssnade på musik & festade lite innan det var dags att besöka krogen. Mmmm, vilka minnen..

Annars fick jag massa främmande igår....i alla fall under ett par minuter. Det roliga var att alla droppade in & försvann på samma gång. *skrattar* Lg, Thomas, Jörgen, Sondra, Tina & Marcus kom alla förbi & sa hej. Sen försvann Tina hem & kort därefter gjorde Marcus samma sak. Då passade resten av ligan på att kliva ner till Jörgen för att spela Gituar Hero....helt underbart spel.....vilket hördes av vrålen upp till mig när jag skulle sova.. *haha*

Dags för dagens 3 kopp kaffe....sen är det bara fortsätta jobba som jag snart lyckas med 3 timmar redan!

Just!!!! Manchesters C-lag spelade 1-1 borta mot Roma igår....stort i mina ögon!!

// One Love

Mmmmmmm

Vad ska man säga om denna veckan än så länge...

Världsklass på de bra & de dåliga sakerna....sitter här & e sjuuuukt trasig i skallen. Måste hämta en kaffe så magen kommer igång igen....skallen är som sagt trasig. *haha* Får la se om jag lyckas komma hem tills 18,00 ikväll, känns rätt så OK då jag bara var på jobbet 05,56 idag....igen!! Men är det mycket att göra så får man gilla läget.

Ikväll spelar förresten Roma - Man United....ska jag verkligen orka se den??? Måste villigt erkänna att det är ett STARKT varningsskott om jag änns funderar på att tveka över att se MITT Manchester spela.  matchen slutar efter 23,00.....och jag ska vara på jobbet 06,00 imorgon med....så lite sömn kanske ska prioriteras..

Ja...den som klarar sig genom dagen får la se..

// One Love

Datorn tillbaka

Det tog en & en halv vecka innan den var tillbaka hemma igen! Kommer aldrig att gå ifrån dig igen min älskade plåtburk.. *hihi*

Höres imorgon, de kommer bli en lång dag & kväll..

// One Love

Freeeeedag!!

Idag bär det av hem....jag längtar som en galning tills jag få ligga i min egens säng! Shiiiit, det känns som de var sinnes länge sen nu....även om det e rätt mysigt med att nalla på hotell ett par nätter.

Ska på möte nu....rättare sagt så ska kontoret jag gästar ha ett möte, vilket jag mer än gärna följer med på! *hihi*

Jaja, vi höres & ses senare!

// One Love

LÄS!!

Finns lite skrivet om oss, dvs alla sköna snubbar som hjälpte Moyo, angående vad vi sysslade med i helgen.

Kika in på dessa två länkar för att läsa om tävlingen, samt en sköööön personlig intervju. Det finns även en video att se under den första länken.

Njut!

http://www.tacky.se/snowboard/artikler/display_article.asp?artikkelID=27472

http://www.tacky.se/snowboard/artikler/display_article.asp?artikkelID=27462


// One love

Hålla igång

Har inte mycket att säga...förutom att jag blir bortskämd här nere i Eskilstuna. Nyss hemkommen från en stadsvandring med personliga guider! *thihi*

Höres sen alla söta!

// One Love

Sjukt länge sen nu, f´låt!

Men killen har haft alldeles FÖR mycket att stå i den sista veckan med saker som kommer ta alldeles för lång tid att förklara....så jag kommer bara sammanfatta den sista veckan.. *skrattar*


Förra tisdagen till fredagen var jag hemma från jobbet, krasslig & allmänt dåsig.. På fredag kväll slank det även ner ett glas vin innan vi kikade ner på Open Mind.


Lördag klockan 08,00 befann sig jag & L-G tillsammans med bröderna Larsson (http://www.moyo.se/) samt massa andra sköna snubbar för att preppa inför de som komma skulle. Sundsvall Rail Style 2007 Allt gick bra att få upp....vilket slutade med att Henke lirade musik i 7 timmar medans jag stod & var speaker i samma tid. De sista 3-4 timmarna hade jag även min sidekick Ronny med mig. Underbar snubbe. :-)  Hemma runt 18,00...sjukt blöt...tog mig en napp för att bli väckt av massa sjungande vänner i form av Jörgen, L-G, Frasse, Tina, Pillan & Sondra. Missade även att torget i Sundsvall sjung för mig två gånger också...VEM av er har vart med om det?? *thihi*


20,00 landade vi på O´learys för kök & dryck...sammanfattningsvis så var min födelsedag helt sjukligt underbart bra & rolig. Tack till er alla.


Söndagen fortsatte i samma fotspår som lördagen....dvs med http://www.moyo.se/ på torget. Ni som inte var dör missade någonting helt underbart sjukt roligt. Kommer garanterat att komma massa bra bilder & reportage i olika forum....det som ligger närmast till hand är jhu såklart på Moyo´s hemsida.


På måndag morgon vid 06,00 for jag ner till  Eskilstuna & kommer stanna kvar här fram tills fredag kväll....har jag en sjuk tur hinner ja hem tills finalen i Idol. Den vill jag inte missa..


Ikväll ska kontoret här ut på en After Work i min ära, inte all s tråkigt vill jag lova. Kommer att kliva ut med flaggan i topp & vara på jobbet med den nerhissad. *haha*


Ha de bäst nu alla underbara....massa kramar till er &  mer till vissa andra!


// One love