Allvarligt

Febern har stigit med 0,5 grader sen på 14-tiden idag. Måste vart i början på nittiotalet som jag var med om detta sist. För alla nyfikna så har jag för stunden 2,5 grad över normala & det känns fett vill jag lova!

// One Love

*suckar*

Less, mer less & Bengis!

Idag har jag inte gjort någonting alls som kan låta kreativt... *skrattar* Såg iof  klart av den fjärde säsongen av Las Vegas. Säsong fyra är klart den bästa av alla som gått....snacka om att det händer saker hela tiden som man absolut inte räknat med! =)

Frasse ringde vid 12-tjden & snackade lite oxå....sen var han förbi Blå kiosken & handlade lunch till oss innan han skulle vidare.. TACK vännen, det var guld värt!! Sen dess har jag i det stora sovit fram tills nu, då magen väckte mig.

Man kanske ska se Ghost Rider ikväll i brist på annat...om inte jag ska vänta på att de kommer ut en bättre kvalle på den. CARE!

Nu blir det 2 liter vatten!

// One Love

Störda drömmar

Men när de kommer från mig kan de kanske inte vara så mycket annat.. *skrattar* neee, det måste vara min feber som gjort att jag vaknat minst en ggn i timmen under natten.  Vissa av dem ska jag inte ens gå in på, tryggt va?? ;-)

Nu har jag i alla fall kommit ur sängen & in i duschen. Shit vad härligt det var att få blaska av sig lite. =))

Min plan är nu att dela ut lite information från styrelsen till mina kära grannar & därefter lägga mig i soffan....det kanske går gått bra att vila ögonen på!! Annars får det bli film eller nån härlig serie, har jhu två säsonger av Rome att se. =)

Later babes!!

// One Love

Hemma imorgon oxå

Hemma imorgon oxå

Fuck vad less jag är på att vara sjuk....nog för att det knappt gått två dagar, men DOCK!!

Kikade febern igen, man vill jhu såklart vara medveten om skiten är på väg upp eller ner....men den ligger kvar på samma lika som igår kväll & när jag vaknade idag. För er som är nyfiken ligger jag 1,7-1,8 grader över det normala.....vilket sliter på mig sinnessjukt. Tur det finns vatten i alla fall....har utan överdrift stoppat i mig över 5-6 liter idag utan att vart på toa en gång....snyggt!! Tror kroppen tar åt sig vattnet bättre en sommaräng efter torka.. :-(

Tur man har mamma, hon var helt underbar & kom förbi efter jobbet med paj, frukt & näsdukar. Tack!

Nee, nu ska jag självdööööö lite mer i soffan & vänta in fotbollen ikväll.

Gooooooooo Manchester Goooo!!

Fortfarande feber!

Fortfarande feber!
Vaknade nyss & tog tempen...den visade att jag fortfarande ligger på feber. *ap-less* Men det förklarar jhu varför jag i det stora som som en stock från 22-tiden igår tills nu..

Måste ner på Manhattan & handla halstabletter & nått annat....jag har faan hosta idag igen vilket för att mina tankar går direkt mot lunginflammation. Hoppas för guds skull att det inte är det jag drabbas av, men det märker jag la imorgon....är det så kommer jag vara knullad på riktigt!!

// One Love

Takida

Jag är kär....på nytt...som så många gånger förr.. Takida har på nytt tagit en stor del av mitt musikaliska hjärta & jag myser för varje sekund av denna ny-gamla kärlek. .-)

För er som ALDRIG lyssnat på den, låna hem dessa låtar...så är eran kärleksresa påbörjad.. =))
Give In To Me
Jaded
Die Alone
&
Reason To Cry

Annars har jag inte lyckas prestera så mycket under dagen & kvällen som jag önskat, men är man krasslig så e man. *less* Tog nyss febern då jag hade en ilande känska efter ryggraden....ååå den elaka jäveln visade att jag ligger  grad över min normala temp...så det blir la till att sova & dricka massa massa under morgondagen oxå!!!

Det som jag iaf har hunnit med är 3 avsnitt av Battlestar Galactica, 3 avsnitt av Boston Legal & nyss avslutade jag den 4 avsnittet av Las Vegas. Ojoj vad bra serier det är.....men frågan är om jag & Jörgen inte betade av det bästa under gårdagen. *kliar huve*

Mer än så har jag inte nu.....ni får la ha det bäst tills nästa ggn!

// One Love

Hostan tog över!

Min vecka började alltså inte lika underbart mysigt som jag kom på att den skulle.....har alltså inte offrat tillräckligt mycket till Gudarna.. *haha*  Vad ska jag offra till dig JD.. *mohahah*

Gick & la mig igår med samma hälsa som den prins jag är. Tyvärr vaknade jag med en tråkig hosta som tog över min natt jhu mer den led. trodde i min enfald att det skulel bli en dag på jobbet i vilket fall...men när jag väl var uppe & stod i duschen kännde jag att så inte skulle bli fallet. *muttrar*

Sov vidare ett par timmar & vaknade för 50 minuter sen. Har nyss kommit tillbaka från en sväng på la stada. Fanns inge krya-på-re-saker hemma så jag har nu vart förbi hälsokosten en sväng, samt apoteket. Nu ska jag dricka 112 liter vatten & somna om. Vila, magnesyl & vätska kommer få mig tillbaka på nolltid..
*skrattar*

Höres sen!!

// One Love

Seriedag!

Pappa Jörgen kom förbi mig vid 12 tiden med varsin pizza som han plockat upp på San Remo! Sjuuuuuuukt smarrigt....tack bro!!

Sen tog vi vårt åick & pack en trappa ner & har sen dess kikat oavbrutet på serier. Helt jävla underbar dag. Peter kikade oxå förbi...men d var la vid 15-16 tiden. Han med 4 avsnitt av Lost, 4 avsnitt av Heroes & avslutade med 5 avsnitt av Prison Break. =)) Ja...jag vet....vi är dårar som kastar bort en hel dag & kväll till att bara se serier....men det e så skönt att bara vara. *thihi*

Nu ska jag bara diska det lilla jag har liggade så måndagen blir lika fantastisk som jag redan nu kommit på att den ska vara. ;-) Sen blir det en dusch & efter den ska jag greppa min bok.

Hoppas eran vecka kommer bli lika bra som min!!

// One Love

Fredag med allt som ingår

*gäspar*

Idag tog jag tag i mig själv för första gången på länge! Jag vet ju hur underbart det är att vara på jobbet tidigt & jobba sönder innan alla andra kommer, men det har liksom inte gått att tagit sig ur sängen innan 07,15 på fleeeeeeeeeeera månader.. *gäspar igen*

Idag fyller min fantastiska & underbara Far 60 år. Ju mer jag tänker efter ju mer imponerad blir jag, fatta 60 år. Han ser för övrigt inte ut att vara en dag äldre än 50, samma gäller faktiskt min mor!! Tror 3:e världskriget kommer vara innan jag fyller 60 år.....vilket innenbär att alla redan har dött. Men jag bugar & niger ödmjukast för min pappa som haft & har ett bra & innehållsrikt liv fram till denna dag tillsammans med sin familj, släkt & vänner.

Ikväll ska jag & Sara hem till mor & far på middag. Sara ska laga ihop nått äckligt smarrigt, fatta att jag redan nu håller på att längta ihjäl mig.. *thihi* Men den som väntar på någonting gott.. *skrattar*

Får la se när vi är klar där uppe med våran sköna & slappa kväll.....det kanske till & med blir så att jag hinner gästa Jörgen & de som ska ta en eller 18 drinkar hemma hos honom innan de ska göra staden osäker. Annars kanske jag tar mig ett par glas vin i det tysta & lägger mig i tid för att palla med allt firande för gubben imorgon?!?! Shit vad klurigt.. *hihi*

Nee, nu ska jag sätta mig & fortsätta att bygga ihop lite filer så jag kan komma vidare i Testlab & QC. Gjorde grymma framsteg igår vilket jag är oerhört stolt över. Det går bra nu, HEEY kompis.....det går bra nu!!

Vi höres sen alla härliga!!

// One Love

GRATTIS PAPPA 60 ÅR

GRATTIS PAPPA 60 ÅR

// One Love

Gårdagen & kvällen

Kan la börja med att ta gårdagen.....jobbade som vanlgit & sen var det hem till soffan för att vila. Hade en konstig känsla i kroppen som gjorde att jag inte ville träna. Smart val hoppas jag på, känner mig piggare idag. Fast det kan lika mycket bero på den vitlökscoctail jag möljade i mig vid 21-tiden. Jörgen kikade upp vid 20,30 för att se Barcelona - Liverpool hemma hos mig, samtidigt som jag passade på att lära mig mer om mitt underbara hemmabiosystem. Spelade in hela machen & ska kika hur kvallen ser ut när jag kommer hem idag.

Liverpool skrällde nog lite i mina ögon sett då de vann en rättvis seger med 2-1. Men det var tydligt att Barcelona har STORA problem internt i sin fantastiska klubb, inte den fotbollen man är van att se dem lira. Men jag tar av mig hatten & grattar Pool till sin match...vilket innebär att de är halvvägs till kvarten nu. Måste kännas skönt även för dig Jörgen?!?! :-)

Syster ringde nyss & frågade om jag skulle träna ikväll & jag vet ärligt inte hur det blir. Har liksom inte kännt efter under dagen hur kroppen mår....måste göra det. Kaske det smartaste skulle vara att vila ikväll oxå, men det kryper jhu i kroppen efter en dags slappning.. *skrattar*

Om det inte blir träning så kommer jag garanterat att inta ryggläge i soffan eller sängen med den fantastiskt bra bok jag nu plöjer igenom. Fnular annars på helgen & all dess glans.....pappa fyller som sagt 60 år imorgon & det betyder massa roligt & en häääärlig helg med allt som ingår.

Kom appropå det att jag måste ringa Johan på Moyo för att meddela att hans saker är klara. :-)

Nee alla kära, nu ska jag slita sönder i en timme till innan jag vet om det blir träning eller inte!!

// One Love

Myggfritt

Idag var det garanterat myggfritt ute, har liksom fått för mig att de brukar vara så vid den milda tempen av 24 minus ute.. *brrrrrrrrrr*

// One Love

Ryan Giggs

Say no more!!

// One Love

Ikväll smäller det

CL klockan 20,45 om inte tiderna är ändrade från de tidigare 10 åren eller så.. =))
Mitt Manchester ska ta sig ann Lille på bortaplan, det kommer som vanligt att bli en väldigt svår uppgift att klara av. Åttondelsfinalerna i CL betyder att allt kan hända, man jga ska så klart hålla alla mina tummar.

Annars är det en häääääärlig tisdag, dock lite kallt, men solen skiner & jag är som vanligt på topp. ;-) Nyss hämtat en kopp Java & ska la börja beta av dagens skörd av produktionen innna jag sätter mig i Testlab & Inttest & kliar huve igen.. *thihi*

Blidde ingen träninig igår heller, far kom & hämtade mig vid 18-tiden. Vi skulle hyra ett släp för att kunna hämta garderoben som mor & far gett mig. De har nyss gjort om hemma hos sig & det blev sjukt snyggt & bra. Och vem tackar nej till en gaderob om man har ONT om plats för sina 2 tröjer, i par byxor & 4 par kallingar.. *asg* Nu ska den bara målas om i vitt för att smälta in bättre, och eftersom jag känner mig så bra kanske det är klart i mitten på maj....men bara kanske!! *haha*

Nee alla kära, dags att slita lite!!

// One Love

Måndag

Underbara måndag!

Snön faller med stooora lappvantar ute & dagdrömmarna kommer ta mig till fjällens underbara värld. =)

Annars kommer veckan vara underbar, jobb, projekt, träning & på fredag fyller gubben min 60 år. Då ska jag & syster på middag hemma hos dem, sen är det öppet hus på lördag med allt som ingår. Skulle gissa att det blir en öl tillsammans med vänner, familj & släkt. =)

Nee alla kära, nu är det java!

// One Love

CARE

CARE

Fredag kväll

Tanken var att vi skulle på basket & se Dragons, men istället droppade Jörgen & Roger upp tll mig. . Vi snackade, kikade på slalom, drack ett glas vin & bara kännde lugn. Jäkligt mysigt & härligt faktiskt. Efter nån timme kom Angelica & Nina förbi oxå & nån timme efter det om Peter & Robban oxå förbi. Vi poppade lite musik, slappade & snackade massa massa sjuka saker.. *skrattar*

När klockan slog 00,00 kom vi på att vi skulle ut & kika lite....vilket inte alls var tanken från början. Hamnade först nere på 360 & drack en öl, sen kikade vi in på Players & gästade för att avsluta kvällen på 30+ (oscar för er som inte har kollen).. =)

Därinne träffade vi halva mitt jobb kändes det som, i alla fall den kvinliga delen. Syster & 13 av hennes & mina jobbkamrater hade haft fest & var ute på dansgolvet & stuffade. Som vanligt med andra ord!! *s* Blev bjuden på en underbart smarrig drink av Pernilla oxå, TACK! Annars var det vatten som gällde för oss.

Kvällen avslutades inne på Kebaben tillsammans med Jörgen & Robban. Fatta vad LITE folk det var där då....man är jhu van att det alltid e smackat med folk som ska stilla sin hunger efter en sen kväll ute.

 I detta nu ligger jag & Jörgen i soffan & kikar på FA, mellan Arsenal - Blackburn & om lilla stunden är det Chelsea - Norwich. 18,15 böjar Man United - Reding....sen ska vi og till Åke & ta ett glas vin. Sen får vi al se vart kvällen tar oss..

// One Love

Arne Hegerfors

"Nu kan inte spanjorerna slå hörnorna till Pizzi längre, eftersom han är utvisad!"

"Om inte Gascoigne hade klippt tånaglarna i morse, så hade han nätat!"

"Isen är ju trög."

"Och här ser ni Krutov, med ett ansikte endast en mor kan älska."

"Den där tacklingen borde ha gett en varning.... eller åtminstone ett gult kort."

"Och Mäkele ser ut som han gör."

"Nu när Trelleborg har gjort mål är Hammarby i Allsvenskan."

"Hade det varit fotboll hade han fått ett gult kort. I ishockey är den risken minimal!"

"Kennet Andersson har nog varit den bästa svenska spelaren i det svenska laget."

"Ibrahim Ba, en explosiv mittfältare som är matchens bästa anfallare hittills!"

"...och brassen tar den där härliga satsen, 10-15 meter..."

"Och Sverige spelar med 4-3-3, trots att Stefan Schwarz är utvisad."

"Här är det bäst att hissa en varningsflagg, för det är bättre att hissa den........än att inte ha den hissad."

"Pucken går ett par decimeter utanför stolpen, eller nästan för att vara exakt."

"Tyskarna spelar ishockey stående och det går ju inte."

"Under en timme hände ingenting, men nu på 5 minuter har det hänt mer."

"Han är inte bara en av de största i idrottshistorien utan också en av de största i pingishistorien."

"Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk."

"Handbollen kommer i sammandrag efter denna sportsändning, så ni som vill se den skall blunda nu. Sverige - Danmark 23-20."

// One Love


Snacka

Var länge sen jag var så här trasig av att jobba. Känns underbart, men på samma gång jäkligt jobbigt. Ni vet...när man står med ena benet inne & det andra ute så känns det inte alltid så bekvämt. Fast de kommer bara vara kaos på detta sättet i 2-3 veckor till innan jag befinner mig med bägge benen på samma sida igen! *skrattar* Känner hur jag fulllständigt yrar till detta, men Care! Kan inte smälta det ändå, var flera flera flera månader sen jag matade min skalle på äkligt mycket information på  få dagar.. *pheeew* Nog för att det kanske inte säger er så mycket.. :-)

Kom hem från jobbet idag & då ramlade Janne in från Umeå. Roligt att träffa lill-bubbas innan han flyttar igen. Snackade lite, hänge lite & drack såklart ett par koppar Java för att linda min fruktansvärda skallebang. Sen har jag sovit en sväng i soffan, zappat mellan kanelarna & bara kännt lugn. Nu ska jag se Simpsons & sen blir det sängen. Har ingen energi kvar i kroppen, den känslan kan jag garantera er ÄR fruktansvärt sällsynt. Ååå då har jag ändå INTE tränat idag!
*ännu ett pheew*

Nee alla kära, höres imorgon!

// One Love

Sjukt roligt

Sitter & testar för full nu & det är sjukt roligt, även om jag knappt hänger med i hälften av alla saker. Mina testfall & batchar har jag stenkollen på....lite värre när man ska ner på konstruktörsnivå & hänga med. Har man aldrig sett dessa miljöer förstår man nog inte vad det hadlar om.. *haha* Grymt sjukt imponerad av de som sitter & konstruerar & proggar..

Ska på möte om lilla stunden & sen blir det nog en sen fika.

FATTA vad ont jag har i min näsa oxå, kan knappt ta på den utan att tårarna kommer. Tack för den L-G.. *haha* Funderar starkt på om jag ska stämma dig för sveda & värk.. *mohahahah* Eller så får man skylla sig själv då man har roligt.. *thihi*

Annars var gårdagen över förväntan....även om jag två ggr under dagen blev bjuden på tårta för att fira kärleken. Så kan det vara....att man får i ansiket då man är singel. Fattar inte att alla gnäller över att deras respektive ska visa sin kärlek alla andra dagar utam just denna...eller komma med blommor en anna dag. Det håller jag dock med om...att man kan vara underbar, mysig & alldeles fantastisk andra dagar oxå. Men att ha en älskade på alla hjärtans är speciellt. Det ska man förvalta & omfamna efter bästa förmåga. Annars gör man i mina ögon bort sig, för hur de än vill vända & vrida det så har de någon som älskar & bryr sig bra mycket utöver det vanliga. Tar man det för givet eller inte tycker att det är speciellt så....Bry!! 

Ikväll är det ben som gäller & jag funderar starkt på om jag ska köra 1,5 h på steppen istället, då buggarna får jobba sönder där oxå.. *ler*

Japp! Höres sen alla underbara!

// One Love

Världens mest ensamma dag!

Men man får snacka med sina singelvänner & hitta på något roligt med dem!

// One Love

Guuuuud så härligt

Nyss hemkommen från träningen, ett snabbt pass armar & 60 minuter på steppen! Jag känner mig nästan lite berusad av alla endorfiner som triggats igång av bränningen! *thihi* Nu blir det en dusch & sen ner i tvättstugan för att se om tummlaren snart är klar....eller hur d ser ut! Tack för hjälpen Jörgen, jag som tvättar nästa gång eller så.. :-)

Skulle gissa på att det blir slappning en trappa ner eller så kommer jag att mysa sönder till Dexter! =)

// One Love

Härliga måndag

Nog för att det var minus 18 grader då jag vaknade idag, men i detta nu skiner solen & jag är på ett strålande humör! :-) Idag börjar testuppstarten i projektet på jobbet, så det kommer bli väldigt många möten denna vecka. Imorgon kväll ska vi ha lite samkväm tillsammans med alla testare som kommer hit från landet. De brukar bli riktigt roliga saker....lekar, ett par öl, god mat, massa snack osv! =)) Ölen kommer jag dock att hoppa över, men maten kommer garanterat att äta mig fet på.. *skrattar*

Försöker redan nu planera in den kommande helgen, bara för att komma bort från p.a.r.t.y.... Funderar på om jag ska snacka med syster om vi kanske ska laga middag hemma hos henne på lördag & sen dra ett par filmer hos mig. Alla som vill är ju såklart välkommen att sällskapa, antingen med käk eller film. Sen är jag riktigt sugen att dra en Knaus på lördag, men den återkommer jag till.. ;-)

Ne mina kära!! Nu är den en kopp svart guld som gäller.

// One Love

Jag lyckades

Idag har jag inte gjort ett skit! *skrattar*

Lånade hem en film mitt på dagen, men det har jag inte sett än. Däremot så drog jag av alla de sista avsnitten av Battlestar Galactica. SJUKT BRA, längtar tills jag har 2-3 nya avsnitt hemma nu....dvs om 3-4 veckor. :-) Skulle se lite av matchen mellan Arenal  - Wigan oxå...men somnade gött i soffan. Vaknade till i paus då det visade sig att Wigan ledde med 0-1. Måste nog kika vad slutresultatet blev.. Annars har jag sett de två första avsnitten av Dexter. Ojojojojoj vad äckligt bra det var. Sicken sjuk serie, ska faktiskt dra på det tredje avsnittet nu innan  det blir dags att läsa lite & kramas med kuddarna.

Imorgon väntar en ny underbar dag & en fantastisk vecka. Tror jag redan nu lovar att jag ska vara snäll med min lever till den kommande helgen!! :-) Går inte att alltid ha handbromsen urkopplad.. *haha*

// One Love

Anja Pärson

Alltså....det är så man får tårar i ögonen!!

GRATTIS!!

// One Love

Glory Glory

Glory Glory

Bakis-söndag!

Japp, det ska det vara.....kommer inte att lyfta många fingrar för att göra framsteg idag! 'skrattar'

Tvättstugan kl 13,00 fram tills 17,00 ca...men det e ganska stilla egentligen. Diskade iordning & plockade undan allt inatt innan jag la mig & nallade. Det var en bra terapi som jag behövde då.. *haha* Annars har faktiskt besvikelsen lagt sig över att jag kände mig lurad inatt.

Undar annars vad det kan tänkas vara för fotboll idag då....Arsenal kanske?? det kommer ge sig...som vanligt! Tror jag ska dra på de sista avsnitten av Battlestar Galactica nu så jag kan börja kika på Dexter sen. Den serien tror jag kommer slå de mesta.

Japp, så är det nån som bara vill slappa utan att lyfta ett finger....välkommen! =))

// One Love

Inte illa

Det kan man säga om denna kvällen....men ORKA bry!!

Hade en superbra & underbar förfest här hemma tills grannen ovanför kom förbi med sitt barnbarn på armen. Tyldigen väsnades vi fööör mycket!! *skrattar* Som det ska vara om vi har roligt. Gick ner till Jörgen & fortsatte våran förfest där utan störande grannan som klagade....jag var jhu med där! *haha*

I MIN simpla tro gick jag ner på Oscar , laddad efter en sjukt rolig förfest....

Tyvärr dök inga vänner upp, men så kan det tydligen gå då man bstämmer att ha förfest. fest & efterfest tillsammans med alla utom mig. Men så kan det tydligen gå, när man e blond & dum!

Träffande i alla fall men älskande vän & storebror Uffe på Oscar.....stackare! han som hankade sig ner för att träffa oss..gamla vänner! Nu bliev det bara jag som droppade in där, annars HADE det varait skandal!!!

Jaja, nyss kommen från Oscar...ringde den  som hade efterfest utan svar, drog även iväg ett mess utan svar!. Men så ska de la vara när man ger upp sin kväll för sina  vänner! Hoppas de hade roligt i alla fall...

På någe sätt känner jag mig sviken, men det var ingen som dog i ailla fall!

Orka bry, Care!

// One Love

Wakeday again

Man MÅSTE jhu få drömma om sommaren...

Wakeday again





// One Love

Stundens Citat 2

"Internet är en fluga som kanske blåser förbi. Jag tror inte att folk längden kommer att ägna så mycket tid som det faktiskt tar, åt att surfa på nätet!

Ines Uusman 12 man 1996
Ansvarig IT-minister


// One Love

Fredag

Veckan har som vanligt gått äckligt snabbt & det är la inget som jag grinar över. Behöver helgen med allt som ingår.. *skrattar* Funderar faktiskt på vad denna ska erbjuda för spännande saker?!?!

Kommer iaf att smyga iväg till Ego efter jobbet & träna samt bränna med syster. Sen skulle jag gissa att min granne, Jörgen, kommer få sig ett samtal om kvällens varande!! ;-) Fick två sena räkningar i mitten på denna vecka så jag är faan black...äger typ knappt en krona. Men man ska la kunna ha roligt ändå.. *haha* Det brukar liksom inte lyckas stoppa mig eller oss!!'

Nu är det fika & en kopp Java....åååå jaaa Henke....jag dricker många kaffe om dagen igen! *thihi*

// One Love

Så är det!

Så är det!


Frustration

Frustration

Gårdskvällen

Kom hem från jobbet vi 16,40, käkade & väntade på att Sara skulle bli klar för träningen. Vid 17,20 tiden landade vi på EGO där det blev ett riktigt bra pass axlar som jag avslutade med 60 minuter på Steppen. Äckligt jobbigt för er som tvivlar. Sara stod på Smygaren, den är faan inte heller att leka med. Träffade föresten Jennie (henkes jennie) på Steppen då hon kom & ställde sig på den brevid mig utan att först se att lilla jag stod & dog där.. *skrattar* Fruktansvärt härlig tjej det där!

Väl hemma blidde det en gainer & sen dog jag i soffan till lite Battlestar Galactica. Shit alltså....har inte många avsnitt kvar nu innan jag sett alla tre säsonger. Man kanske ska börja se nått annat för att ha lite att se fram emot. Vid 21-tiden  zappade jag förbi på digitalboxen & upptäcker att England -Spanien visades på Viasat sport 1. Ojoj, det första fem minuterna från England var bland det bästa jag sett....sen ebbade matchen ur. Pallade bara med att se den första halvleken innan jag tog mitt förnuft till fånga & kröp ner.

Idag sitter jag annars & testar hela dagen. Hur roligt som helst, bara jag har uppdaterat mina maskiner!! =)

Kaffe, ja tack!

// One Love

81,6

Thats it!

// One Love

Mer skumma

drömmar...

Kommer ihåg att jag hade ett helt gäng inatt oxå....fast det var bara den precis innan jag vaknade som finns kvar i minnet. I korta drag hade min granne Jörgen fått nys på något sinnessjukt sätt att Sverige skulle drabbas av en bostadskrasch.....dvs att alla lägenheter skulle droppa 2000% i värde. Han hade skickat ut sin lägenhet på blocket & skulle sälja den för nån summa, som jag inte minns. Jag fick panik & skulle lägga ut min på blocket oxå, men då strejkade min dator så jag sprang ner till Jörgen. Där fungerade inte blockets hemsida...så jag skulle låna Åkes bil för att ta mig till mor & far....men då fungerade inte den. i PANIK sprang jag till Esplanaden för att ta bussen...då hade de slutat att gå till Skönsmon.. Sen vaknade jag!! *skrattar*

Snygga drömmar va...ojoj!

Neee, nu är det dags för fika & en kopp Java!

// One Love

Vackert

Vackert

Tobbe från en Annan del av Köping

Har du druckit whisky"
Tobbe försöker få igång snacket med bänkgrannen under bowlingen.

"Fan va smalt"
Tobbe tittar på Stockholms smalaste gränd.

"Har ni ont i huvudet, era jävlar?"
Tobbe småsnackar med publiken under föreställningen av Macken.

"Kaffe bara. Ingen dricka, inte - då kan inte jag sova"
Tobbe får frågan om han vill ha kaffe eller dricka till fikat hemma hos Siv.

"Kommer du från Finland, gubbjävel"
Tobbe till grannen på bussen till Stockholm

"Jag tror att jag har fått eksem i mig"
Tobbe har fått invärtes problem.

"Jag tror att jag har fått eksem i ögonen"
Sjukdomarna verkar bara bli värre och värre.

"Jag har lite problem med tån. Den har gått sönder"

"Har du inget brännvin?"
Tobbe svarar på frågan om han vill ha fler köttbullar till middagen.

"Säg inte mot Arboga, för fan"
Tobbe frågar folk på campingen åt vilket håll Västerås ligger.

// One Love

Skumma drömmar

Vaknade heeeelt slut idag....har haft helt sjuka drömmar hela natten. Bland annat drömmde jag att jag dog i två av drömmarna. Den av de som jag kommer ihåg mest var den som jag hade precis när jag vaknade. Nu ska ni få höra på nått sjukt....jag var alltså ute & åkte motorcykel tillsammans med Tommy Lee....trummisen som var gift med Pamela för er som inte har kollen. Sen vurpade vi & jag for som en trasvanet efter vägen & slet sönder kroppen. Kommer ihåg att jag hamnade på sjukhuset med att jag där hamnade i koma av all blodförlust. Kort där efter dog jag.. Snyggt!!

Vad
kommer dessa drömmar ifrån, man har alltid nått i sitt undermedveta.. Jaja, hinner inte skriva mer nu eftersom jag ska på möte!

Ciao!

// One Love

Måndag!

Kvällen var slapp med ett kort & bra styrelsemöte. Som vanligt kommer vi fram till bra saker, men det är för att vi är en bra sammansatt grupp. Jag ger oss alla tummar upp!!

Sen slappade jag till det hemma med lite Battlestar Galactica. helt sjukt vad bra den serien är, var tvingad att se klart den andra säsongen ikväll....men en hyfsad cliffhager till nästa säsong. *myser*

Ser fram emot morgondagen, det kommer bli en undebar dag. Det känner jag redan nu, och då kommer det bli svårt att stoppa mig. Klockan är satt till 06,00 då jag har hyfsat mycket att göra, men det e då som jag fungerar bäst. =) Längtar sjukt mycket till träningen nu oxå, det var nångon dag sen jag fick chansen att misshandla kroppen på det sätt den förtjänar.

Undra hur jag kommer må på onsdag, av skilda orsaker.. *skrattar* Jag ska göra ett expriment nu.. Sug på den så kommer mer infor under helgen..

Sleep tight!

// One love

Vackert citerat

”Vilka som spelar det roligaste fotbollen i Premier League? Det måste utan tvekan vara Manchester United, för även om det finns många offensiva lag i england så är det United som tar priset. De sänker aldrig tempot - tvärtom lägger de gärna i en extra växel efter sitt första mål. Som om det är startsignalen för någon slags sadistisk vi ska köra över er så mycket att ni aldrig glömmer det-mentalitet i laget

// One Love

Grattis min vän!

Markus fyller år idag, grattis bubbas!
*kram*

// One Love

Det viktigaste

Kom på att jag missade att säga det viktigaste som hände på hela helgen. När jag & L-G var på Ikanohuset såg vi han....den underbart snygga....shit alltså...blir fortfarande till mig. Vi kommer & går ner mot McDonalds & stöter på världens längsta kö som innehåll till 127% småtjejer.. *skrattar* När vi lyckas tagit oss förbi kön ser vi varför all uppståndelse är.... Det är Idol-Erik som sitter & skriver autografer.. *skrattar ännu mer* FATTA, SNYGG-Erik....det var la därför helgen avslutades på bästa sätt..

Det ni..
Vad har ni träffat på för mega-kändis i helgen?? ;-)

// One Love

Dags för sammanfattning

Fredagen vart lika kaotisk & fylledrabbad som alla andra på förhand räknat ut utom de inblandade parter. Jag, Jörgen & Henke skulle ta ett par glas vin & göra stan....men för alla er som känner oss eller lyckades träffa oss....så vet ni att så inte blev fallet.. *skrattar* Vad ska man säga, bry??

Lördagen var en dag i slappningens tecken, för att senare på kvällen hamna hos Karis som hade födelsedagskalas. Jag & Jörgen klev över & hade det riktigt trevligt. När det väl var dags hamnade jag till en början på Oscar, men då jag var själv där bestämmde jag mig att följa efter Jögga, Tony, Björn & Anders till Aveny. Där var det riktigt lite folk faktiskt, med tanke på att det var fullt på Oscar. Lyckades inte bete mig innan kvällen var slut & snubblade i säng....det var riktigt dumt & omoget av mig. F´låt till dig & er!

Söndagen var med facit i hand riktigt skön! Dels redde jag ut mitt beteende med inblandade parter....så nu hoppas jag verkligen att ni bara myser sönder med varandra, för det är ni värd. Hamnade ute på Birsta med L-G, kikade på Boom, Unika hem, Nya Ikanohuset & Silvan. Sen avslutades kvällen med käk hemma hos Jörgen med Big Boy! Kikade fotboll & sen var det nästan dags att nalla.

Idag sitter jag här & längtar tills dagen är slut så jag får fixa bort detta styrelsemöte snabbt. Egentligen var det dags att börja idag, men det för la bli imorgon. Shit, jag pallar knappt tänka så långt....*skrattar*

Den kortare sammanfattningen av helgen är: kaos, för mycket vin, bra vänner & det bästa av allt....ingen dog!

//
One Love

Styrelsemöte!

Imorgon kväll klockan 17,00 börjar det, jag har stora förhoppningar att mötet blir kort, effektivt & med massa kaffe! *skrattar*

Körde nyss hem Jörgen oxå, vi låg & sov i varsin soffa....känns lite slött va?? :-) Men har man slappardagar så har man slappardagar......då SKA det slappas oxå..

Höres imorgon!
Sleep tight!!

// One Love

0-4

Enkel seger för Man mot Tottenham, men en bra match av Henke.

Mål av Ronaldo, Vidic, Scholes & Giggs!!

// One Love

Nu så

Har man vart ute på Birsta tillsammans med L-G. Kikade på soffor på Boom & Unika hem. Shit vilka snygga saker det finns där, det gäller bara att låta plånboken bestämma.*skrattar* Efter det tog vi en sväng till Ikanohuset & kikade hur sjuuuukt snyggt det blivit. Sista stoppen var på Silvan & efter det handlade vi med oss mat till Jörgen...det blidde la Big Boy!! *äckligt smarrigt*

Om 15 minuter börjar matchen!

Just det ja, skulle även informera alla om att Jörgen nu har skaffat sig nya Superpowers......så nu får ni passa er.. =P

Missade en sak

Kanske den viktigaste grejjen på hela dagen.

Match 17,00 mellan Tottenham - Man United

Bara hålla tummarna för att Henke är med från start, samt att killen får göra mål oxå! =))

// One Love

Legenden igen

Legenden igen

Jag måste bara posta en bild till på min älskade legend!

Kommer garanterat att bli MER bilder på honom under dagarna, veckorna, månaderna & åren! =)

// One Love

Lugnt

Slappardag tillsammans med Jörgen. Lika barn slappar bäst, eller hur e det man säger! *skrattar*

Jag & min polare har snackar nu & allt är lugnt. =) *me happy*

Funderar annars på hur jag ska ta mig ut till Boom, de har en soffa med mitt namn på dår.. ;-)

// One Love

Legenden

legenden

Snyggt Bengis

Vaknade nyss av att mobilen pep. Hade ett mess som jag inte märkte av inatt då det kom, men   det var la lika bra att jag, vi & oss fick sova på det!

Det stod i alla fall korta drag nått mindre bra, vilket inte alls känns någe bra eftersom själva messte kom från en av mina bästa & allra närmaste  vänner. Nu vet jag att vi har samma intressen i just denna fråga, annars tror jag inte att de skulle vara riktigt såhär. Men det kanse jag har fel i, vad vet jag egentligen!!

Nog för att jag var slarvig igår, men jag var definitivt inte så slarvig eller hård som messet från min vän idikerar. But well, that´s life!

Jag älskar min vän, väldigt mycket, som med alla mina vänner som jag står nära, samtidigt gillar jag den tredje parten i detta fall oxå!!

Nu måste jag rensa skallen så det får la bli en prommis!

// One Love

Sluta bry

Satt & snackade med Jörgen, varfrö ska man bry sig! Rent allmänt alltså...det är bara sluta bry sig..

Vem som tycker vad, spelar det någon roll om man gräver ner sig.??

Vad tror ni??

// One Love

Karatefylla

Ta hem den låten så vet ni vart jag befann mig igår.. *skrattar*

Ska det va så ska det va!!

PÖSS

// One Love

Brandutbildning

Idag ska jag på en brandutbildning här på HK, ska la bli lite givande hoppas jag på! Håller inte på hela dagen dock, det hade vart lite drygt. Men den börjar nu 08,00 & slutar 13,00. Sen blir det lite jobb, en fika & hemgång. Ska lyxa med Curres på vägen hem & väl hemma ska jag nog korka en vinare & bara vara! =))

Me Like!

// One Love

Sova lite

Nee, nu ska jag faan gå & nalla....var alldeles fööööör länge sen som jag fick chansen att sova ut. Kommer knappast att hända tills imorgon eller den resterande helgen heller, men det är inte dumt att försöka!!

Ska ta mig en underbar coctail med vitlök nu oxå, bara för att resan kroppen ännu mer!
Vitlök e livets kryda

För er som inte visst det är ett par klyftor i ett glas vatten värsta miraklet mot förkylningar osv!

Annars är det bara ladda inför måndag!

// One Love

Nu har jag bestämmt mig

På måndag är det över, Game Over som jag personligen skulle kalla det!

Nedräkning tre veckor efter det!!!!!!

// One Love

Nu så..

Nu har äntligen allvaret börjat, sitter på jobbet & finner lite tid mellan uppdateringarna i de olika testmiljöer att skriva lite. =) Tiden bara flyger fram när man får brotta ner dig i alla dessa underara fall som är omöjliga, att det sen är sinnessjukt roligt gör inget sämre.

Men ni vet hur jag är....har jag inte roligt fixar jag så att det bir de. Hur skulle det annars se ut?? ;-)

Annars är detta lite av en sorgens dag när mor & far ska åka med Tyson....lilla Tysone...., 12 år, till vetrinären. Hennes liv kommer att sluta ikväll & hon kommer till stugans gröna ängar tillsammans med Lucas. Pratade med mamma igår & hon hade det märkbart jobbigt, men så är det la när man ska ska göra en sådan sak.

Fast hon surfade lite igår & har redan hittat massa kattungar som förmodligen kommer att få utgöra en syskon till Curre. Men pappa får nog fylla 60 år den 23 februari först.. Sen kommer det vara liv i luckan igen.

// One Love

Stundens Citat

En man är aldrig äldre än den kvinna han känner på!

// One Love

Onsdag kväll!

Missade helt att blogga igår, men det var för att denna sidan var segare än karlsson klister! *less*

Kvällen i kort..


Kom hem, kikade på Battlestar Galactica & Thomas ringde. Hade hade vart på Byggmax & fixat saker till sin lägenhet. Var lääääääänge sen vi umgicks så han droppade in på en kopp Java. Efter första koppen ringde Markus som var på vag hem från jobbet, även han droppade in. Sen satt vi & snackade fram till 20-tiden om affärer, hemsidor osv. Chansar att du förstår vad vi surrade om Henke! ;-)

Vid 20,30 ringde Jörgen & även han droppade upp innan det var dags för hans fotbollsträning. Vi kom in på roliga klipp & bröt ihop när vi snackade en kille som skiójjade med sin polare. Sök på
www.youtube.com - electric shok. Klipper som ligger etta eller två...samma lika! NJUT!! Tydligen var alla överens om att jag skulle kunna göra det där mot mina vänner.. Det skulle jag INTE alls det.. *host*

Sen gick grabbarna hem & då slog jag på Man.Utd som spöade sina motståndare Watford med 4-0... Henke kom in i den 65:e och gjorde det avgörande 3-0 målet. Så bra spel med han & Rooney. =))

Höres sen!

// One Love