Ö-vik i helgen!

05,45 ringer klockan & strax efter 06,00 hämtar Johan mig!!

Ha en underbar helg alla!

// One Love

Sista versen!!

Jepp, det är den som jag sjunger på nu!!

Ber om ursäkt för mitt äckligt dåligt bloggande de sista veckorna, men det är semestern som slöat ner mig till den graden att jag knappt orkar sitta framför en dator. Då är det ILLA!! *skrattar*

Helgen som var ger jag betyget 5 +, mest för att Svens svensexa var så äckligt jävla rolig!! =))

Annars har jag vart en duktig kille idag....städat, storhandlat, slappat åkt hoj med Uffe, sett på film & verkligen bara kännt lugn. Höll nästan på att glömma...jag klippte mig även idag & det känns så bra!!

Rubriken!! Den indikerar att jag nu har 1 vecka kvar på min semester innan det ÄNTLIGEN är dags att börja jobba igen. Känns så härligt & bra....jag längtar verkligen. Mmmmm, jag vet....jag är knäpp & inte som alla andra. *thihi*

Till helgen ser det ut som att jag kommer åka med som Moyo Crew till Ö-vik. Många från oss som skulle fara tydligen....ska bli fett nice!!

Ha en underbar kväll alla & nalla sött!!

// One Love

Sven-sexa! =P

Jepp! Ska på svensexa idag för X! Kommer bli riktigt riktigt roligt.. =))

// One Love

Skön gårdag!

L-G droppade förbi...sen trampade vi ner på la stada för att handla ett nytt spel & mat för den kommande veckan på Hemköp! Väl hemma började vi lira & tiden försvinner som vanligt. *skrattar* Efter nån timme droppade Rille ner & sen var vi tre i kråksången. =P Fram emot 18-tiden så ringde Meya & berättade att hon var hemma från Oslo....så hon droppade ner runt 19,30. Vid 20-tiden så slog vi alla på den första rullen, Barnhemet (spansk rulle), de var riktigt riktigt bra enligt alla 4. Den ska ni se om ni får chansen. Sen kikade vi på The Happening & den var la oxå sevärd. Jag har bara hört skit om den...men det beror la på vad man väntar sig av filmen!!?!?.. ;-)

Har annars nyss klivit upp ur sängen, ska gå ner på staden med Meya om ett tag & handla mat. Hon ville bju på det nu när hon är hemma & vem är jag att tacka Nej till det!! *skrattar*

Nu är det dags!!

Höres sen!

// One Love

Lugnt bra länge nu!

I alla fall under alla vardagar de kommande 2 veckorna! Efter de så kommer jag dricka en kall om det är någon som fyller jämnt....annars får de vara! Semestern har vart alldeles FÖR bra för mig gällande mat, dryck, vänner & allt sinnessjukt roligt som vi hittat på!! =))


Nu blir det nog en powernap igen!!


// One Love


Hemma igen!

Blev dryga 140 mil på hojen under de 5 dagar som vi var ute!

Första stoppen blev Upplands Väsby, sen var vi ut i Vaxholm en sväng, efter det styrde vi mot Haninge, sen blev det Enlöping, Grillby & Eskistuna. Efter Esk så gled vi mot Örebro & sen Kopparberg (1,5 mil ifrån). På hemvägen gästade vi Falun, Bollnäs & Söderhamn!  Sinnes slut i kroppen & knoppen idag....då har jag ändå fått en nykter natt att sova ut på! *haha*

Tomas, Anne-Marie, Viggo, Moster, Lasse, Tess, Henke, Cilla, Jimpa & Kent! TACK för en underbar vecka...det blir fler ggr!! Tack för resesällskapet L-G!!

Bilder kommer!

// One Love

Idag glider vi!

Synd att det inte var uppehåll bara....känns lite surt med regn! Men de löser sig....sa jan som bajsade i badkaret!!

// One Love

MC-semester!

Imorgon (idag) så far jag & L-G på semester med hojarna. Kommer glida ner till Sthlm, sen vidare till Eskilstuna för att göra det sista stoppet i Ludvika. Ska bli nice som faaan de!!

Annars leker livet, semestern känns underbart, magen bli bara större & själen mår bäst! *skrattar*

Helgen var även den underbart rolig, Var på Tillys dop igår, sen samlades vi hemma hos Zeke & Jossan för lite dop-fest! *haha* Så trevligt jag hade det... Tackar!!

Nalla sött alla gooosisar!

// One Love


Stay On These Roads



// One Love

Sova mera

Sinnes trött, men det ska jag vara!!

Vänder dagen till dag & natten till natt...som det är tänkt att vara,, *skrattar* Hade annars en slapp torsdag med massa spelande samt att det blev en film. L-G gick ner på staden runt 23,30 för att möta upp Rille...själv kikade jag på tv en sväng & somnade in runt 01,00.

Kvällen är öppen, snarare än stängd...bra va?? ;-)

// One Love

Kurt Nilsen

Så här sent på en onsdag kväll så saknas det ord för hur underbart bra denna människa e att sjunga! Diggar resten av grabbsen med......men har e den klart bästa att avnjuta öronen till!

Funderar på om jag ska bjuda er på ett Youtube-klipp som får de att fuktas i ögonen!! Neee, det kommer....men inte ikväll!!

Nalla sött alla vackra!

// One Love

Time att nalla!

Grabbarna for nyss ut & alla 3 kände att det nog e dags att sova en sväng om det ska bli en morgondag som egentligen börjat för såååååååååååååååå många sprudlande själar! Själv brukar jag kliva upp denna tiden de dagar då jag jobbar & ska vara extra konstruktiv på mitt underbara jobb! =))

Army Of Two var liret för dagen, vi spelade med andra ord ut det spelet som inhandlades igår.. *asg* Det är INTE lätt att vara semesterfirare, det ska ni alla veta! *moahahaha*

Var annars & tränade iddag & allt kändes så jävla underbart, med min underarm & allt som finns i den. Blev ett lättare pass axlar & lite armar.....bara för att komma igång dvs! =))

Ha en underbar dag alla, höres när jag vaknar.....runt 14,30 eller så! =))

// One Love

Sabba ännu mer!!

Rythmen under dagen & natten.....dags att spela igen!! =))

// One Love

Hemma igen, fram tills på..

Mmmm, den dagen då det blir sol igen! Ska villigt erkänna att det vart underbart med massa regn en dag som denna, inte bara för att jag lyckas snubbla ur sängen efter 13,30!! Utan för att jag somnade om & vaknade runt 18,00!! *skrattar* Sen småsov jag fram tills 21-tiden då LG & Rille droppade förbi. Kikade på två filmer som var rätt underhållande...den första kommer jag dock inte ihåg namnet på nu, men de innehåll nått med Guntanamo Bay i alla fall. Den andra filmen var Be Kind Rewind, nya med Jack Black! *skrattar*

Annars hamnade vi ute igår & det var riktigt roligt, sinne många folk som jag kände....sen var jag hyfsat med fram tills att jag & Micke M drog en Hemmingway! *GAME OVER* Tur att Sondra styrde mig hemöver....smart drag att gå runt 02-tiden faktiskt.

Två veckors semester är avklarad, nu återstår det bara 4!! Lider med Bro, Jörgen, som börjar jobba imorgon dock!

Trevlig start på veckan alla söta!

// One Love

Long time!!

Har blivit lite dåligt med bloggande nu på slutet, ber lite om ursäkt för de....men de e liksom så när man har semester. =)) Vilket jag för övrigt kommer ha i 4 veckor till!! *njuter*

Hemma från stugan nu i alla fall & som det ser ut så kommer jag att stanna i ett par dagar iaf! =) Har jhu bara vart hemma 2 ggr på de sista 2 veckorna så..

Ha en trevlig kväll alla!

// One Love