Idag släpptes bomben!

På jobbet dvs....så nu väntar jag med spänning fram tills första November!! =) Annars har dagen vart bra, som vanligt, dock måste jag erkänna att tempot hos vissa måste skruvas upp. Men men!!

Kvällen blev som planerad, handlade jobbkläder, även ett par bra handskar nu när kylan kommer...samt en halsduk, snackade även en sväng med Mitchelle innan det bar av hemöver. Tvättstugan är snart avklarad & i skrivande stund avvaktar jag att 2:a halvlek med mitt älskade Manchester börjar..
Mitt Man United

Trevlig kväll alla!

// One Love


Snart dags att krypa ner..

Har tagit med mig massa spännade kvällsläsning från jobbet.....frågan e bara om jag kommer att fatta vad det e som jag kommer att läsa?? *skrattar* Har iof en riktigt bra bok som håller mig pigg oxå!

Satt & kikade på Idol tidigare, som förmodligen resten av Sverige. Tyckte att Anna fick oförskämt mycket dålig kritik för sin version av Time after Time. Det är iof en av mina all time favorits, dock är det Matchbox 20 som har den, enligt mig, klart BÄSTA versionen. Bjuder på den här under från Youtube:
Tyvärr är inte detta riktigt den versionen som jag fullkomligt älskar, men den får helt klart duga!

Imorgon är det tvättstuga på kvällen, ska även hinna med en sväng på la stada. Tänkte handla nått trevligt, säga hej till Mitchelle på Brothers & läsa lite mer jobb. Sen är det mitt älskade Manchetser oxå....inte att glömma!

Onsdag består av träning, förhoppningsvis....samt mer läsning!

Torsdag är det fest på jobbet, 120 årskalas! =))

Fredag ska jag med Jörgen & Ola till lokalen för lördagens bravader.

Lördag = fest & allt som ingår!

Söndag, nyttodag...mysdag.....filmdag.....och lite mer slappning!

Ha en underbar kväll alla!

// One Love

Sliten

Efter helgen, men bra blir det & jag känner mig rätt stolt över mina skills som snickare!

Annars har dagen vart riktigt bra, bara att göra resten bättre.

Hoppas din dag i skolan vart bra oxå Sondra!

// One Love

Jepp, det är jag..

Till alla de som undrar.. *skrattar* Håller bara tummarna att det blir som jag vill oxå..

http://dagbladet.se/nyheter/sundsvall/1.138110

// One Love

Stundens citat

"Jag tror att det kanske finns en marknad i världen för 5 datorer"

IBM`s styrelseordförande Thomas Watson 1943


// One Love


Dialog tagen från MSN! =))

Som du förstår är den tagen från MSN, du kan besöka warpdrive.se för flera sjuka saker som har sparats från MSN dialoger..


Samanen> Jag måste nog ta livet av mig...
<Samanen> :(
<Giffler> Eh. Va? Vafan har hänt?
<Samanen> Ehm.. Vettefan om jag kan berätta.. Det värsta, mest pinsamma jag varit med om.. Vet inte vad jag skall göra.. Har panikångest i hela kroppen..
<Giffler> .. Du har ju ändå inget att leva för. Då kan du ju ändå berätta! ;D
<Samanen> ..Alltså.. Ok. Men inte ett jävla ord om det. Jag har gjort bort mig så jävla hårt. Mår så jävla dåligt..
<Samanen> och jag brukar göra bort mig jävligt ofta... Men detta slår allt
<Giffler> ./me tar fram popcornskålen :D
<Synca^> (O_o)
<Samanen> Alltså... Du vet tjejen från etage-kvällen.. Vi har fikat ett par ggr och igår skulle jag komma hem till henne..
<Giffler> Jenny?
<Samanen> Ja. Hade jobbat tidigt skift och var jävligt trött. Men jag drar dit och tjejen är snäll och bjur på kaffe..
<Samanen> .. äsch.. fan.. skit samma.. kan inte berätta..
<Giffler> KOM IGEN NU! Har man sagt A får man fan säga B!!
<Samanen> ... vafan... ok.. men fan för dig om du jävlas sen..
<Samanen> Alltså.. Jag var skittrött. Drack säkert 5-6 koppar kaffe.. Grejjen är att jag kan bli jävligt illamående om jag dricker förmycket kaffe..
<Samanen> Men just nu ville jag bara piggna till så jag kunde göra ett gott intryck.
<Samanen> Magen blir iaf helt kass.. Och efter ett tag så känner jag att magen bullrar till ordentligt. Jag vet att jag kommer skita diarré. Det känner man.
<Samanen> Grejjen är.. Jag skiter helst hemma. Och jag vill absolut _inte_ skita hos bruden.. Vi känner knappt varandra.. Och jag vill inte sprutlackera hennes toalett under en kaskad av höga prfrfrlplprfrrrrtrt-ljud.
<Giffler> Haha.. Ja?
<Samanen> Men jag känner att skit-vattnet är påväg.. Så jag ursäktar mig med att jag måste låna toaletten.. Trots allt. Jag hade aldrig hunnit hem.
<Samanen> Jag sätter på kranen, lägger lite papper i toaletten och sätter igång. Skiten flödar som ur en brandspruta. Harrejävlar vad jag våldtar den stackars toaletten. Hörde den nästan ropa på hjälp..
<Samanen> Nu plingar det naturligtvis på dörren. Jag hör att hennes jobbiga storasyrra är på besök. (Dasset ligger nästan vid ytterdörren)
<Samanen> Fan, tänker jag och bajsar vidare.. Försöker hålla igen lite, för att dom inte skall äcklas sönder utanför dörren..
<Samanen> Men dom jävla bajsångorna, i kombination med mitt illamående gör att klökreflexen sätter igång. Så undertiden skit rinner från min röv så råkar jag hosta upp en hel del kaffe... Över kallingarna vid knäna och en liten svart pöl på golvet..
<Giffler> AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH! Snälla säg att du ljuger!
<Samanen> För helvete. Du känner mig. Vafan skulle jag ljuga för? Inget att vara stolt över precis..??
<Samanen> Iaf. Jag har skitvatten kommande ur röven. Badrummet stinker värre än en trasig toalett på roskilde.
<Samanen> Vad i helvete tror du händer?!!?! HENNES JÄVLA IDIOT-SYRRA ÖPPNAR DASSADÖRREN. Det jävla låset funkar inte!!!
<Samanen> Jag får ren jävla panik och reser mig upp och bara gallskriker! Hennes syrra skriker till av chocken.
<Samanen> Och nu kommer bruden springande! Bägge tittar på mina kallingar på golvet, som vadar i en svart sörja.
<Samanen> Jag fattar att dom tror att jag bajsat ner mig. Toan stinker ju dessutom av avföring.
<Samanen> Jag kommer inte på vad jag skall säga.. Så jag står helt enkelt med skit i röven, svarta blöta kallingar om anklarna och skriker "DET ÄR KAFFE! KAFFE! KAFFE!! DET ÄR KAFFE!!". Jag måste ju sett ut som en mongoloid.
<Samanen> Iaf.. Jag slängde igen dörren. Torkade mig på 2 sekunder och springer hem med skit mellan skinkorna.. Har inte vågat slå på min mobiltelefon sen det hände... Jag svär... Allt är sant.. Inte ens en enda jäkla överdrift..
<Giffler> .. Detta.. måste sparas.. För alltid.
<Giffler> ...
<Giffler> HAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH!!!!!!!!!!!
<Samanen> tack för stödet... dra åt helvete med dig...
<Giffler> HAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHHA!!!!!!!!!!! Jag skrattar så jag gråter!! HAHAHAHAHAHA!!!!
<Samanen> ..jävla idiot...

// One Love


Snart på G hem!

Jepp, då var dessa två underbara dagar här nere i Uppsala över. Tåget rullar hemöver om ca 2 timmar, så jag landar inte på hemmaplan förren runt 20,00....om allt går som det ska. Shiiiit vad jag har med mig massa nyttig information som jag kan bruka på jobbet & i vardagen. Me like!! *skratt*

Snackade nyss med L-G ocå, han & Uffe var sugen på att dricka lite kalla ikväll & bara chilla. Får la se om jag följer me på deras äventyr, förmodligen så kommer jag bi hemma OM jag inte far till stugan redan ikväll. Måste ringa mor & far så jag har kollen..

Ha en underbar dag/kväll & helg alla mysiga, det ska jag ha på annan ort! *skrattar*

// One Love

Känns lite stört!!

Men det kommer förhoppningsvis att bli riktigt riktigt bra!! Kan tyvärr inte gå in på vad det är som jag yrar om i skrivande stund. Känns som att jag håller de här hos mig ett tag till.. *skrattar*

Ha en underbart trevlig kväll alla!

// One Love

Så här är det, för det mesta!!

Även nästan rätt är också fel!!  (test-snack)

// One Love

Trevliga meningar!

Arbetsdagen har bara smullit till innan den var över. Första pausen kom 11,45 då lunchen knackade på dörren...ååå då trodde jag att klockan var 10,00 typ! Sen var det dags för projekt & test igen, det är bara så äckligt roligt när man inte kan nått & ska lära sig. När klockan var 16,24 så sa Carin att det var dags att gå hem!! Trodde i ärlighetens namn att hon skojade & klockan var runt 14,00....men de var bara att plocka jackan & säga hej hej.

Efter jobbet hälsade jag i min vana trogen på nere på Moyo, grabbarna hade jhu en mygpremiär idag med en i 98% klar butik. *skrattar* Men det såg bra ut & de ska verkligen känna sig happy! Congrats bro´s..

När jag landade hemma så blev det middag & sen kom L-G förbi, det blidde en rätt underhållande film i form av Wanted, Nu har jag på fotbollen i bakgrunden & ska om lilla lilla stunden greppa boken & lägga mig.

Ser annars fram emot torsdag & fredag, då blir det Uppsala & en skön, viktig, mycket givande utbildning. Sen bär det av till stugan...ev. redan på fredag kväll för att komma hem på söndag kväll. Kommer bli mycket där uppe nu oxå. Men jag ser fram emot allt när det e klart!! Resen lägger jag ner!

// One  Love


Grus!

Yepp, då sitter man på jobbet & känner att en ny underbar vecka är här.


Helgen har vart ritkigt bra, men tung!! All min lediga tid har tillbringats nere i Moyo´s butik för att hjälpa till med att få ordning på allt som ska fixas. Kommer bli riktigt riktigt riktigt nice när allt är klart. Bra folk, god mat & massa skratt tillsammans med tungt arbetet!!


La mig annars en bra tid igår för att vara pigg idag, men när klockan var 00,45 & jag fortfarnade låg vaken så blev det boken. 120 sidor senare så gjorde skallen & ögonen ont....perfekt tänkte jag!! Då somnar man på 45 sekunder, men NOPE!! Sista jag kikade på klockan var den 04,55!! HÄRLIGT! Många tankar som ang. jobbet som vandrade genom skallen...och det är såklart självvållat.

Sinnes vad mycket svammel.....kontentan är följande: jag är trött idag. *skrattar*


Trevlig dag alla!


// One Love


Tack & g´natt!!

Blir fett bra i nya butiken!!!

Sliten

Natten go!

// One Love

Any way you want it!!

Tack & adjö för en underbra kväll!!

7 timmar idag tillsammasn med alla andra Moyofolk har fått mig att fundera....vad jag tänk på kan ni bara gissa er till!!!
Gissa då!!!
Ingen av er kommer förmodligen att gissa rätt ändå....men den som gissar rättt kommer få sitt svar här.

Jag, Marcus, Micke & L-G gick ut & drack en öl ikväll......bokstavligen! träffade även big bro Uffe, Romana, Barno & Tommy! Sinnes trevligt faktiskt....även de var riktigt lugn. Kvällen slutade med att de tre förstnämnda handlade en burgare på Satoil. Snackade alldeles för länge där....varav jag nu skriver detta, *skrattar* Vi gav alltså upp utgången för ca 2 timmar sen.

Hoppas att alla ni haft en u nderbar kväll, likt vi!

Fortsätt att nalla sött, så höres vi imorgon!

// One Love


6 härliga timmar

Lyckades hamna på Moyo efter jobbet....eller i deras nya butik ska tilläggas! Kommer bli så FETT nice när allt e klart. Skulle som sagt bara säga hej, men jag fastnade där i 6 timmar....som bestod av att öppna kartonger, märka kläder, larma dem & hänga upp dem. Till mit sällskap hade jag mamma & pappa Larsson & superfina Hanna. Roligt att träffa henne igen, var i sanningens namn alldeles för länge sen....de tycke vi båda. Resten av gänget är kvar där nere, men jag ska upp såååå tidigt imorgon att de var HÖG tid att knalla hemöver. =(

Får la se om jag ev. åker till stugan imorgon eller om det blir en ny sessor nere på "nya" Moyo! Risken finns om vi säger så.. =)) Mmm...

www.moyo.se

Natten goo alla söta!

// One Love

Vilken härlig dag!!

Tog en "sovmorgon" och klev in på jobbet 07,45....plockade med mig matlådorna & gick ner en våning. Där sitter ett underbart gäng som jobbar med saker som är sååååååå långt borta från min vardag i arbetet att det är omöjligt att beskriva!! Min systers förra gäng, systemspecialisterna för beviljningen. Där tillbringade jag min dag tillsammans med min "mentor" Maria. Hade en släng av panik den första timmen då jag var helt övertygad om att mina 20% med prövning skulle vara övermäktig. Men det gick så hörligt bra att jag i skrivande stund sitter med ett löjligt leende.. *skrattar* Hoppas att det fortsätter på inslaget spår....de kommer lilla jag verkligen att gilla. =))

Kan annars tillägga att detta var min 10 raka dag med skallebang (huvudvärk)...så min förkylning gör sig ständigt påmind! *muttrar* Men det är bara att bita ihpå, vägrar att ta nässprej....då jag nu vart fri den skiten i 9 månader. *stolt*

Hemma så blidde det en proteinrik middag, sen tog jag en välbehövlig powernap i soffan. Annars står Sveriges match mot Ungern på i bakgrunden & jag LOVAR.....den SUGER!! Kvällsfikat r i alla fall taget i form av en nattprolla med hallon.

Natten gå på er alla när det e dags....själv ska jag greppa boken!

// One Love

Känns bra!

Rubriken är liiiite missvisande, är fortfarande förkyld & mår som en skit. Skallen känns svullen & jag har haft ont i skallen större delen av dagen. Helt klart nått som vill bryta ut, men som istället kommit fram till att jävlas e en bra ide! *suckar* Ingen träning den förra veckan & ingen träning denna veckan heller...men som jag märker av alla på jobbet med familjer & vänner så är det MÅNGA som e sjuk i skrivande stund. Så jag har det inte värst...peppar peppar!!!

Rubriken då?!

Har gjort underbar mat i dagarna 3, söndag, måndag & idag. Matlådorna är fixad för onsdag, torsdag & fredag oxå...samt att jag äter den nyttigaste frullen man kan få tag i. Om den smakar gott enligt er: NEJ....enligt mig: Yumma! *skrattar* TIll saken hör även att jag 2 ggr i veckan tar mig ner till Hemköp & handlar grönsaker....så det finns massa smarrigt grönt på min tallrik tillsammans med kycklingfilén, fläskfilén, laxen eller kokletterna. *klappar mig uppmuntrande på huve*

Ovanstående känns ännu bättre med tanke på att jag nu kommer vara lugn fram tills i december bortsett från Jörgen & Olas fest som kommer.....klart man ska fira 2 st 30 åringar som fyller 23++.. ;-)

Nee alla underbara & söta!! Nu ska killen plocka fram sin ny-frysta nattprolle med tillbehörande hallon & jordgubbar.....det kommer smaka så sinnes gött....sen ska jag se klart på den film som mina ögon vilat till ikväll,
Hallon          Jorgubbar

// One Love

30 års-kalas & kräftskiva!

Jag lovar att helgen var lika roligt som rubriken indikerar!! I fredags så hade jag fixat en överraskningsfest för Jörgen som fyllde 30 år....congrats igen Bro. Vi hade bokat bord på Mezoyo, som hade underbart smarrig & välsmakande mat. 16 pers med Jörgen & Maria. Det var bara barndomsvänner & nära vänner i vuxen ålder som var med, ifall vissa fick en tår i ögat över en missad inbjudan!! Efter en härlig middag samlades gänget hemma hos mig & där droppade det även in mer folk. Kvällens betyg - 5 tummar upp av mig & resterande närvarande!


I lördags var jag bjuden på fest till min syster, som firade sin födelsedag i torsdags. Rätt härligt att vara bjuden på fest till henne, annars brukar vi ha våra fester tillsammans & det är alltid lika roligt....men nu var jag bara en kille som var bjuden...tillsammans med 30 andra glada människor. Shiiit vad vi hade de bra & roligt, även om jag, Jörgen & Mitchelle hade brist i kläder för en utomhuskväll. *skrattar* Mitchelle kanske var den som hade tänkt bäst & hade vantar med sig.. *avis* Sen var det dans, sång & skålning fram tills 02,20!! Jag fick även en semi-kluven läpp på köpet...men så blir det. Av vad jag fick höra av syster så hade alla närvarande sinnes roligt & alla blev nog hyfsat med....som de ska vara med andra ord!


Igår gick allt i slapphetens tecken....jag rullade ur sängen vid 13,30....fram till soffan & där blev det 2 filmer, fick besök av Frasse som sov en av filmerna! *haha* Sen kämpade jag mig ner i sängen & sov för kvällen när visarna pekade på 19,30!! *asg* Ska sanningen fram så var det inte bara en wunderbart bra helg som gjorde att jag var sliten...min elaka förkylning hjälpte även till!


Nu blir det lugnt länge, ska vara med far uppe i stugan varje helg fram tills i början på November....det ska byggas "lite" där!! Bortsett från den helgen då Jörgen & Ola har sin 60 årsfest.


Trevlig dag alla mysiga!

// One Love


Grattis Bro!

Idag fyller min "lillebror" Jörgen 30 år!! GRATTIS bubbas..

Congrats bro

Klockan 00,04 våldsgästade jag & Marcus med en flaska bubbel....blev skönsång inne i sovrummet. Vi förflyttade oss utt ill vardagsrummet & där skålade vi & snackade. Slutade med att jag hämtade 2 flaskor till innan det runt 02,00 var dags att kasta in handduken. *skrattar* Mycket trevligt.

Ikväll ska Jörgen & Maria ut & käka, så jag tänker nog ringa över Ola & Jens på en kall...så får de ringa när de käkat klart, så kanske vi kan styra till en kall eller två! =))

Trevlig dag alla!!

// One Love


Grattis bästa syster!

Solen skiner ute & jobbet känns bra...kommer efter denna vecka att sluta snacka om hur bra det känns att vara tillbaka!! Men efter 6 veckor blir man lätt lite off.. *skratt*


Har annars skallebang idag, för 4:e dagen i rad & det känns betydligt mindre roligt....det suger värre eller bättre än en österlänsk flicka dvs!! Näsan är täppt & skallen är sinnes vaciumförpackad...samt att halsen känns fucked!!


Idag fyller min bästa syster år, inte varje dag som man fyller 29 år!! Jag & Cinna på jobbet ringde även på morgogonen & sjöng för henne. =)) Uppskattat!  Imorgon fyller min granne, polare, familjemedlem & Bro år....snackar om en kille som går under namnet Jörgen Daniel. Han kommer att bestiga den härliga åldern av 30!! Congrats Mate! Som det ser ut nu så har jag snackat med Ola, Tony & grabbsen så vi kan sitta hemma hos mig över en öl & grattas bubbas. Kommer garanterat att bli lika härligt som vanligt. *haha*


Nu är det dags att jobba vidare, kanske kanske en kaffe oxå!


// One Love


Onsdag

SMACK!!!

Så var halva veckan förbi & det känns riktigt bra, äckligt bra faktiskt. Hunnit med att komma in i jobbarlunket till 75%, samt att jag utbildat en sväng. På fredag smäller det på riktigt, då kliver jag in i nästa projekt & det ska bli så härligt spännande. =))

Annars fyller min älskade syster år imorgon, och min Bro fyller jämnt på fredag!! Detta ska såklart firas med ett glas rött eller två. *skrattar*

Gårdagen var seg, men så är alltid den andra arbetsdagen!! Väl hemma så diskade jag, fixade lite skitgöra & ungsgrillade lite kött tills idag & imorgon. Började även att läsa en ny bok då jag plöjde klart de sista 160 sidorna i söndags på den förra. Det ända som saknas nu är att förkylningen släpper så jag kan börja träna igen....då är HELA cirkeln sluten. Kommer dock inte vara någon rolig kille fram tills Nyår & förhoppningsvis kommer jag vara ännu mindre rolig under 2009!!

Någon till bild från BiB i lördags från Moyo:
Henke Inrunnen Vattenmannen igen

Neee, en kopp vatten på detta & jag är med i matchen igen!

Ha en underbar dag alla!

// One Love

Uppdatering

I fredags landade jag & Johan i Ö-vik runt 08,30!! Gick sinens bra att åka upp. Fram emot 18-tiden så var allt ställande klart & satan i gatan vad vi hade jobbat för att få allt som det skulle vara. Men bra blev det!! Hotell, dusch & ett par kalla...sen smög vi ner på O´learys för att spana in lite tajta damer (vi hade snackat med massa folk om vart man skulle gå ut på en fredag)....snacka om att vi blev förvånade när vi klev in & betalade 100 spänn....kvällen i ära hade 30 + (som brukar vara riktigt bra på Oscar). 95% av alla där inne var killar & resten var....knappt vad man kallar tjejer!! Vi måste nästan kommit mellan alla fina damer, för de LYSTE med sin frånvaro!! *skrattar* Gick hem runt 00,30...trött & besviken!! Men med en rolig upplevelse!

Lördag var det dags för Event a la Back to Bach!! BtB!! Med facit i hand så blev det lyckat....jag agerade som vanligt speaker & det gick bra. Många som kom fram under dagen & kvällen & sa att det var ett bra jobb.
Bengan  Snow in summer  Vattenmannen 
Roligt ska erkännas. Kvällen spenderades med mat, dryck & film på O´learys igen.....dock med massa massa massa snygga & tajta damer! Vackrast för kvällen var nog Julia som vart med & tävlat under dagen!! =)) Tack för en härlig helg Johan & Henke!

Söndag = bil, mat, soffa, film & sömn!

Igår gjorde jag min första arbetsdag på 6 veckor, snacka om förvirring!! *skrattar* Efter arbetsdagen var det Styrelsemöte & det gick oxå bra. Sen hade jag tvättstugan & därimellan droppade Jörgen upp.....vi blev sittande framför filmen Shooter. Klart sevärd film att vila ögonen på!!

Idag är jag DÖD, men stort D!! Kommer bli en tidig kväll idag, om jag inte kliver ner på Moyos nya butik & hjälper dem!!

Helgen är i alla fall vigd åt kalas! Jörgen fyller 30 på fredag & syster 34 på torsdag!! Gissa vad vi ska hitta på?!?! *haha*

Ha en underbar dag allla mysiga!

// One Love