8 dagar kvar..

Så ligger landet i skrivande stund. Kliver alltså på min beredskap kl 12,00 imorgon & kliver av den 08,00 på måndag morgon....så de kommer bli en ganska stilla Halloween för undertecknad. Har en rätt mysig plan för kvällen imorgon...sen kommer jag kliva hem till Fredde & Johanna på lördag. Måste dock komma hem från prod.sättningen först...käka, varva ner & bara var lite. Sen så kanske jag tar en eller två öl. Beredskap är som sagt beredskap!

Snart plöjt igenom en bok igen! Måste ligga & snitta en varannan vecka iaf. Inte för att de e supermycket...men jag läser som sagt bara när de e dags att sova. :-P

Har annars kommit fram till att de nog inte blir en nykter helgdag under hela november. Till & börja med så är det 30 årsfester 3 helger i rad....sen har vi "Club-tema-hårdrock"fest på jobbet, det ska bubblas en fredag osv osv!! Tur att hela skiten kommer avslutas med Sundsvall Rail Style första helgen i december...bara för att "tagga" ner lite.. *haha*

Läser annars lite bloggar nu & då för att hålla mig ajour med folks liv. Ser bla att Meya flyttar hem nu i dagarna, välkommen hem gumman! Samt att Loan flyttat till Sthlm & lever sin dröm, följer Carro (o freddes) lilla valp Frank, hänger med lite i Pillans jobbliv...som blandas med fika, Julia som flyttat till New York, lycka till tjejen, kollar in hos Hampus för lite skön uppdatering, följer med i Mange Myts sköna tankar...osv osv!

Ikväll blir det däremot hockey, inte superkul då Timrå går riktigt tungt nu! Men de kanske kanske kanske vänder ikväll. Håller iaf alla mina tummar för de. :-) Blir 40 pers ca från jobbet som far ut....så vi har en jobbpub med BiteLine & bärs innan. Roligt när de fixar lite samkväm åt oss....speciellt i dessa tider!

Neee, dags att jobba vidare! idag är jag 3 personer på jobbet.....vilket är galet! Har ju själv så mycket att det räcker & blir över. Men de är alltid roligt att utvecklas & slå bort tankarna på annat....även om stressen ligger & trycker hela tiden.

Ha en härlig dag alla!

// One Love

12

12, det är antalet dagar som jag kommer jobba i rad nu....vilket känns ännu mer tråkigt eftersom det är ledighet på fredag i & med Halloween!! Bara gilla läget & se glad ut.....blir ju en 2-dagarshelg att sova ut på efter de..

Har annars haft en galet härlig helg med allt som ingick! Tackar Micke för en så j**la rolig lördag...samt Pillan & Emelie som befann sig på samma restaurang när kriget började! *skrattar*

Nyss tränat....& håller i skrivande stund på med middag för resterande vecka!

Trevlig kväll alla!

// One Love

Run This Town



// One Love

Lista på B

Jag har INTE blivit utmanad..men gör denna lista endå! :-)

Regler: Det här är svårare än du tror!Kopiera detta till din blogg,utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem.Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma Bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namnsom svar (förutom på fråga 1)!

1. Vad heter du: Bengan
2. Ett ord på fyra bokstäver: Bada
3. Flicknamn: Beatrice
4. Pojknamn: Bengt
5. Yrke: Byggnadsarbetare
6. Färg: Blå
7. Klädesplagg: Byxor
8. Mat: Burritos
9. Sak i badrummet: Badhandduk
10. Plats/stad: Badhus
11. En orsak att vara sen: Bilolycka
12. Något man skriker: BRA!!!
13. Film: Brokeback Mountain
14. Något man dricker: Bärs
15. Band: Bruce Springsteen & The E-street band
16. Djur: Björn
17. Gatunamn: Burvägen
18. Bil: BMW
19. Sång: Best of you

// One Love

Lååångt mellan ggrna

Märker det knappt själv....men veckorna flyger fram så snabbt att jag omöjligt kan ha kollen på vad som händer runt omkring mig! Galet, det e vad d är!! *gaaaah*

Märkte det riktigt tydligt i måndags på jobbet...hann bara komma hit innan det var lunch! PANG! Sitter & funderar lite på de som inte vill jobba & önskar (livet ur vissa) att dagen bara ska flyga fram....ni skulle kunna ärva min feeling av tiden nu. Själv skulle jag behöva ett dygn som är 36 h långt...så allt jag verkligen vill hinna med på jobbet blir fixat.

Onsdag nu! Halvtid redan & jag vrålar innombords!! Tror ärligt att jag ska följa min plan & vara ledig imorgon & på fredag.....sova ut....ta långprommisar & bara vara. Tagga ner lite & ladda inför de sista veckorna på detta fantastiska år. Det är som sagt bara 8-9 veckor kvar till jul nu..


Neee, dags att hämta en kanna vatten & köra vidare!

Trevlig dag nu alla söta!

// One Love

Häärliga torsdag!

Känns som varje dag vart kalasbra den senaste tiden....klart att det finns undantag med stunder som vart mer eller mindre jobbiga. Men så fungerar ju det vi snällt kallar för livet. *skratt*

Fick klart med lokal till festen i alla fall....vilket känns riktigt roligt. Nu är det bara lite runt omkring som ska fixas...men de löser sig med underbara vänner & familj. =)

Blickar annars framöver mot den kommande helgen. Ska låna systers bil imorgon & fara til stugan, lovade gubben att hjälpa till med att fixa en parkering där uppe. Kommer 2 lastbilsflak med singel som ska fördelas ut över en planerad yta, vilket kommer göra gräsmattan snyggare & grönare fram mot vårkanten & sommaren. *me like* Kommer dock ta bilen hem på lördag för att se matchen. Gissar att ja kanske kommer smyga en kall till den & bara mysa. Iof var d länge sen jag mös till med lite vin.. *kliar huve*

Måste erkänna en sak oxå....gillar verkligen hösten med alla vackra & underbara färger som den medför.


Hur ser eran helg ut som då?!

// One Love

Driftstiljte

Så sammanfattar jag gårdagen...allt stod still fram tills 15,00! Inte så jävla roligt när det, utan att ljuga, är rääääätt så mycket att göra. Men men...så blir det ibland! *suckar*

Nu är det bara ladda om & köra så det ryker!

Trevlig dag alla!

// One Love

Ester

Satt en snabbis & kikade igenom dokumentation från det förra projektet jagvar med i....det som gjorde att jag åkte sverige runt & hade utbildning tillsammans med Arne för alla handläggare. Därav rubriknamnet Ester....projektet heter så!

Har annars hunnit med 1,5 h här på jobbet & det känns riktigt bra....varje effektiv timme är underbar!

Blickar fram mot kvällen! Funderar starkt på att handla med mig lite bärs & nån flaska vin när jag kliver hem från jobbet. Framförallt då jag ska hem till syster & Andreas imorgon på lite galej.. =))

Måste även ställa undan hojen snart, det är lite för kallt ute i skrivande stund för att d ska vara mysigt & glida omkring. *hihi*


Måste även ta reda på om styrelsen i "HSB" är redo för det planerade "styrelsemötet" om 2 veckor.....om de inte är det så har jag som speaker / konferencier blivit erbjuden jobb på en club i Sollefteå den 24:e. En riktigt rolig grej som kan ses som uppvärmning inför den kommande Sundsvall Rail Style....där det ska snackas i dagarna 2!

Neee, dags att verifera produktionen & den dagliga driften nu!

Trevlig dag alla söta!

// One Love

You don´t understand life!



//

Tittar ut..

Känns rätt härligt att klockan nu är strax efter 07,00....kikar ut & ser att det äntligen börjar ljusna. Galet vad mörkt det är ute nu när klockan ringer....spelar liksom ingen roll om det är 04,45 eller 05,15.. *skrattar* Men det är ju bara ca 2 veckor kvar innan klockan ska vridas tillbaka en timme....för att göra det ÄNNU mörkare på morgonen.....iof så kommer de vara ljusare lite längre på kvällen istället så..

Neee, dags att jobba igen! Ska mot alla odds ta mig en kopp kaffe!

Trevlig & härlig dag alla söta!

// One Love

Blickar framåt

Har haft två riktigt bra dagar med utbildning i skyddstjänssyn! Fick med oss massor med bra frågor & funderingar som måste lyftas. =) Sen var det trevligt att träffa massa andra chefter & S.O från SPV & Bolagsverket....samt deras G.D.

Skallen snurrar rätt friskt av dessa dagar...samt av morgonens möte på HK med överläkaren (chefsläkaren lr liknande) från Svall & Umeås Canseravdelning. Hade ingen koll på att de fanns MINST 150 olika canserformer...samt att alla orsakas av olika förutsättningar. Sjuuuuukt intressant & givande....samt att det verkligen suddade ut massa oklarheter för oss!!



Sitter annars & gäspar lite....klockan ringde 05,15 efter 3 timmars sömn! Samt att morgodagen & fredagen kommer vara äckliga! Funderar starkt på att träna som en galning imorgon bara för att sundersmula massa uppbyggd stress. Får la se om jag orkar.....funderar starkt på att vila resten av denna veckan. *kliar huve*

Blev annars uppbjuden till syster & anderas på lördag för att se fotboll & käka Bite Line. Låter inte alls som en dålig ide. =)


Lästen annars ut El Choco igår....har ni inte läst den så är det verkligen ett måste! Önska den i julklapp eller köp den till helgen..

Trevlig kväll alla!

// One Love




Tankar tankar

Känner att de snurrade till lite...har faktiskt rätt dålig koll nu.. *gaaah*

Blir en 06,00 dag på jobbet....med en klar & ren lista på att göra-saker....sen MÅSTE jag iväg på utbildning efter 08,00 igen.

// One Love

21



// One Love

Galen vecka

Kommer vara trasig i skallen denna veckan....med utbildning i dagarna 3! Korvstoppning a la tjiiiing!

Gick den första av 2 dagar på ITIL-utbildning idag....kommer tyvärr att missa dag 2 då jag ska vara på Skandic för en 2-dagarsutbildning tisdag & onsdag. Då är det skyddsombud via facket som kallar. *pheeew*

Sen har man 2 "långa" dagar att testa av resten i projektet innan flyttveckan kommer. Börjar bli stressad (undermåligt uttryckt) i skrivande stund.

Tur att man har helgen den 24/25 att se fram emot. Då har vi HSB-reunion med styrelsen.

Trevlig kväll alla!

// One Love

Nu är den här..

Helgen dvs!

Kommer att vara en riktgit lugn helg med allt som ingår...film, god mat, tidiga dagar & halvsena kvällar. *myyys*

Funderar starkt på en hotellfrulle nere på Knaust imorgon, för att komma bort från vardagen en sekund. Kommer ihåg vintern 04/05....då var vi där varje helg i 20 veckor. Men med det schemat som fanns på tapeten då....så var det ett måste för att veckorna skulle fungera! =))

Känns annars som att hösten kommit på allvar nu...är inte alls lika härligt på morgonen när man är ute & går....så det e bara klä på sig lite mer. :-P Hoppas & BER att det inte kommer regn bara....risken för äcklig kyla är stor då.

Mmm, så är det!

Bjuder även på denna låten som jag snubblade på över Youtube:

// One love

Favvo-tjejen

Snubblade över denna underbara röst av misstag inne på Tuben....gillar hennes röst skarpt!





// One Love