K k k k karatefyllehelg!!

Måste jag tacka Marcus & Jörgen för...sinnessjukt roligt vi hade i fredags tilsammans med Micke, Maria (roligt att du e hemma & gästar tjejen), Sondra & Pillan. Sprang även in i Frasse & massa massa massa andra polare & vänner.

Igår så var jag till Sondra en sväng då alla grabbarna var på annat. Hade trevligt tillsammans med tjejerna innan de var dags att kliva ner på Oscar. Själv tog jag ett stopp på Dallan & snackade med Robban, Dennis, Micke´, Nisse & massa massa andra sköna snubbar & vänner.

Kortfattat får helgen 5 tummar & det säger faan mycket! =) Funderar annars i skrivande stund på att dissa GF för första ggn sen -94!! Vet inte riktigt om jag pallar med mer sprit nu under någon vecka.

Höll även på att missa...Jörgen fick tillbringa hela kvällen på Akuten igår efter att skadat sig på matchen som de hade. Nyckelbenet satt inte riktigt fast där d skulle. Tar ca 2-3 veckor att läka, jobbigt & tråkigt med tanke på semestern. Håller tummarna för att de känns bra mycket snabbare Bro!

Natten go alla!

// One Love

Så här ser den nästan ut..

Lånade 2 bilder av en annan sinnessjukt snygg Mean Streak inne på MTL´s sida. Min är i det stora identiska med denna efter gårdagen, dock svart & lite andra småsaker som skiljer. Men jag är NÖJD!!

TACK MARCUS!!




// One Love

Den hann bli KLAR!!

Känns så sjukt jävla härligt!!

Bilder kommer..

// One Love


Torsdag & det bara rullar på..


Ser på jobbet att det är fler & fler som går på semster nu. Det försvinner folk precis hela tiden, och det blir bara lugnare & lugnare hela tiden.....dock inte på min enhet där det kommer finnas jobb för att fylla varje timme hela sommaren. Rätt härligt faktiskt, för då går tiden snabbare. :-)


Tränade annars ett riktigt bra pass axlar med syster igår, sen gick jag en sväng på bandet. Väl hemma blidde det en dusch & sen slappade jag ner mig i soffan...invänatde jhu matchen mellan Turkiet - Tyskland. Och vilken macth det blev....Tyskland vann med 3-2, men det satt LÅNGT inne! Ikväll kommer den matchen som jag verkligen vill se...Rysland - Spanien!


Känner att jag måste bjuda på Albin igen, är han bara inte snyggast & klart coolast?!?!


// One Love


Lite bilder från Midsommar! =)

Här kommer ett litet smakprov i alla fall..











                   
                   
                                 
                                 Lisa & Ida saknas dock!

                                                      

// One Love

Regning Måndag!

Visst känns det härligt att det regnar idag istället för under helgen??

Jag som bara skulle se fotbollen igår innan det var dags att sova oxå, vilken otur att det blev förlägning & straffar. =) Är faktiskt nöjd över att Spanien vann över Italien. Men nu är det fotbollsledigt fram tills onsdag om jag fattat det hela rätt.

Ha en härlig dag alla!

// One Love


Midsommar 2008!

Det kan bara sammanfattas på ett sätt: UNDERBART!

Eller som min faster & hennes man sa: Detta var den bästa Midsommar som vi någonsin vart med om! Sånt är roligt att höra, speciellt för mor & far som står bakom allt. =)  Bilder kommer att komma, massa av dem. Ska bara få dem av Rille först.

Kom annars hem från stugan runt 17,00 ikväll. Slappade ner mig i soffan innan jag tog en skööön dusch. Precis när jag tänkt att ta mig en powernapp så ringer Marcus & frågar ifall vi inte ska provmontera mina sker så de kan lämnas in för lackning. Självklart svarade jag. Kan villigt erkänna att hojen blev så äckligt snygg.. *klappar händer* Kom innanför dörren för 15 minuter sen...ska se sista 25 minuterna på fotbollen mellan Spanien & Italien nu.

Trevlig kväll alla söta!

// One Love

Bara timmar kvar!

Sen är det långledighet igen...i alla fall 4 dagar & det kommer INTE att göra ont.

Ska ringa Bro sen & höra hur det går för honom. Han har halvdag & det skulle egentligen jag oxå haft om det inte vore för att mitt äckliga jobb har bytt den halva dagen mot en som var i januari. *suckar* JD skulle förbi bolaget, sen Kvantum (eller vart han väljer att handla), sen packa ihop så allt e klart tills att jag slutar. För du glider vi upp & möter Mor & Far. Mamma ringde även & frågade om vi ville ha middag....vem tackar nej till det?!? *ler*

Ha en trevlig & härlig helg nu alla....GLAD MIDSOMMAR oxå. För det är ni alla söta själar värd!

Måste lägga in en eller två.. bilder från förra årets firande! =)
Midsommarafton 2007


// One Love

Så besviken!

Sverige ligger under med 0-2 mot Ryssarna & de har inte på någe sätt övertygat.. Ryssland kommer med andra ord att vinna denna jävla skitmatch med 0-2 & det gör faan ont i mig...satans jävla skit!!

Har annars tränat ikväll, ett riktigt bra pass med armar. Länge sen de gjorde så här ont & som de var så här pumpade! Så det ska jag i alla fall ta med mig från denna stinkande kväll.

Ikväll far jag & ett par till upp tills tugan för att hinna med en drink eller två med mor & far. =)

Saknar annars Sondra ikväll, hade lite på känn att hon skulle gästa mig en sväng....för att hämta lite kläder som hon glömt hos mig....samt att umgås en lite sväng hade jag hoppas på. Men de kommer mer dagar & kvällar....sommaren har nytt kommit jhu! =)

Neee, lämnar faan in handduken nu, skitmatch!!

// One Love

Nu gäller det Sverige!

Bara sätta igång & ladda.. =)

SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERIGE!!

// One Love

Trött, sova nu!

Zappat mellan matcherna från Frankrike - Italien & Holland Rumänien ikväll. Synd att Rumänien inte vann så vi slapp Vm-finalisterna i resten av turneringen. *hehe* Sällskap av Jörgen & Maria blidde det oxå.

Annars blev det ett riktigt bra & tungt pass rygg ikväll tillsammans med syster. Känns bra att kroppen ändå hänger med så pass bra som den gör. *me like*

Natten go på er alla söta!

// One Love

Bra pass

Dagen på jobbet gick så äckligt snabbt att det var skrämmande!

Väl hemma så bytte jag om innan syster plockade upp mig för en sväng till Ego, där vi riktigt köttade axlar. Gick riktigt riktigt bra faktiskt & då är det även riktigt rikigt roligt att träna. =)

Hemma så har jag fört över filmer till datorn, micklat med massa andra saker & sen har det blivit soffan & fotboll. Matcherna är inte slut än dvs., men jag börjar få grus i ögonen oxå!

Natten go alla & tack ännu en gång för en härlig helg till alla er som var med!

// One Love

Nu hänger jag med..

*haha*

Titta så bra det fungerar!

Tack alla för en underbart härlig & galen kväll igår!!

// One Love

Hänger inte med

Ska la se om skiten fungerar denna gången då.. =)

// One Love

Han dog igår!

Min vän & arbetskamrat Anton somnade in i sin lägehet igår, torsdag den 12 juni 2008. Fick besked om detta under förmiddagen & det gör mig väldigt ont. Anton, du är min hjälte!!!. Aldrig någonsin gnällde du, påkade efter uppmärksamhet pga din sjukdom, ditt humör var alltid skinade, ditt psyke var inte av denna värld & jag är stum av beundran för dig.

U and me mate!

// One Love

Trevlig kväll!

Igår så gick hela dagen & kvällen i studentens tecken, då Fia gick ur skolan. Hon fick till & med stipendie för sina bra betyg!! Stark jobbat kusin. =)

Droppade in i lägenheten runt 21tiden & spilde upp en drink killen var jhu ledig idag. *haha* Kikade på fotbollen & slappade i soffan...hade de rätt skönt med andra ord. Fram emot 23-tiden så hörde Sondra av sig & berättade att hon & Wayne (pappa) skulle möta upp Kicki & Anna på Dallan.  De lät inbjudande så jag hakade på, var riktigt roligt där. Träffade Boström, Nilsson & Co.. =) Sen slog jag mig ner med sällskapet & surrade, innan vi styrde våra fötter till Oscars launch....dvs moi, Sondra & Wayne. Sen satt vi där & smuttade på en öl fram tills de stängde. Sinnes trevligt faktiskt.

Idag sov jag ut riktigt länge & klev inte upp förren klockan pastera 12,00. Känner mig fräsh i kroppen & knoppen, så nu är det bara mat som skall fixas.

Trevlig dag alla!

// One Love


Nu är det helg igen!

Så fantastiskt underbart härligt att bara ha 4,5 timme kvar innan det är lååångledighet fram tills på måndag. 4 hela dagars ledighet kommer göra mig gött. =) Har lite saker som ska göras, ev så kommer mina grejer till MC´n att provmonteras ikväll innan de lämnas till lacken. *hoppas* Funderar även på att ta mig en eller ett par drinkar ikväll bara för att.. *gnossar händerna* Imoron tar lilla Fia studenten & jag tillsammans med kusin Ida ska fira av henne på skolan. Kommer blir kalasbra de!

Känner sen SMHI för att ge mig bra väder så kommer jag ta hojen upp till stugan på kvällen för att stanna kvar tills på söndag. Skulle det vara regn & skit så stannar jag villigt hemma & bara är. *klappar mig på magen*

Måste även ta mig upp till Härnösand för att ge Henke Moyo´s ihopklippta video av Sundsvalls Street Style!

Vad är era planer för veckan & helgen då??

Höll på att missa, IBRA regerar som vanligt!!

// One Love

Förbud mot datorer!

Det är faktiskt så illa som rubriiken säger!!

Dock kommer jag få använda den som finns på jobbet, som har så äckligt jävla mycket sämre skärm än den som jag har hemma. Borde få en ny skärm till jobbet, ska börja bråka redan imorgon. Var alltså & kollade upp en sak ang. mig själv idag & dommen blev som följer: Du får inte använda datorn hemma, vila gärna från den över helgerna oxå!

Så om ni skulle sakna mig här ute i den verkligen stoooora världen så vet ni varför!

Trevlig kväll alla, själv ska jag logga ur!

// One Love

Taskigt väder för student!

Kikar in på SMHI´s sida för att se de kommande 5 dagarnas väder. Tyvärr ser det inte ut att bli så nice väder på torsdag...håller alla tummarna för att det inte blir så. För vem vill minnas sin student som blöt & grå?!?!

Matchen igår slutade i alla fall 3-0 till Holland & det var i mina ögon riktigt rättvist. =)

Nu är det jobb som gäller!

Trevlig dag alla!

// One Love

Holland - Italien

Vilken match än så länge, Den absolute klart bästa under detta EM, även fast första halvlek inte ens är färdigspelad. =)

Holland leder i skrivande stund med 2 mål mot 0. Och detta kan bara bli bättte då Spaggarna måste kliva upp mer & mer för att göra mål. *njuter*

Körde annars ett riktigt bra pass axlar med syster efter jobbet & det avslutades med 55 miuter på bandet. Hann se första halvlek av kvällens tidiga match innan det var dags att kliva hemöver.

Veckan annars då?!? Ska till Lasse & Ulrika på grillning & match imorgon....med ett par kalla såklart. Chefen vet redan om att jag kommer ta en sovmorgon på onsdag. Onsdag blir slapp, men träning. Torsdag är jag ledig på....skulle egentligen till stugan på onsdag kväll eller torsdag morgon....men kusin Fia tar jhu studenten. Det måste jag & syster fira med henne under dagen. Själv ska jag filma allt så det finns. =) Sen på eftermiddagen far jag med stor sannolikhet till stugan & sen blir jag där tills på söndag. *drömmer* Så länge det inte regnar är jag glad. *big smile*

Nästa vecka är det förresten midsommar hörrni!! FATTA vad snabbt den kommer. Jag tillsammans med mina & systers gemensamma vänner ska tillbringa den med släkten uppe i stugan. Men allt som ingår! =)

Jepp, ha en fortsatt härlig kväll nu alla!

// One Love

Hemma igen!

Efter att vart i stugan med familjen & vänner i dagarna 4 så är jag nu hemma igen.

Ojoj vad vi har haft det underbart. 30 grader i skuggan hela dagarna, 21 grader i vattnet på ett djup av ca 50 cm. Många öl, massa grillat, kallt vin & allt som hör till. Att vi sen fick i båten tillsammans med Jörgens vattenskoter gjorde inte saken speciellt sämre. *skrattar*

Har annars haft lite probbs med min Msn idag, den vill likso´m inte vara med i inlogg & utlogg. *hyttar näven*

Ska se klart matchen mellan Polen - Tyskland nu, sen blir det sängen.

Natten go!

// One Love

Aftonbladet har koll, eller kanske!?

Citat: "Nattens triumf innebar att Nicklas Lidström blev den förste europeiske spelaren att vinna Stanley Cup-bucklan"

// One Love

Z:a avgjorde såklart!

Jepp, visst var det så att jag kom upp gör att kunna se den avgörande finalen i Stanley Cup. Och visst var det en svensk som avgjorde den....och visst var det Z:a som avgjorde den. =)) Vart hyfsad rörd när matchen var slut & lillen vann pris som slutspelets mest värdefulle spelare.. Känns så stört att vi växte upp tillsammans med allt som ingick!! *skrattar & drömmer tillbaka*

Nu blir det snart en dusch innan jag knallar bort till jobbet, finns ingen orsak att kliva ner & sova nu.

Hade annars en sköööön kväll igår, även om öltarmen inte fick sitt. Undrar däremot hur Sondris, Kicki, Anna & Frasse...samt Robban mår idag?!? *hehe*

Trevlig & underbar dag nu alla!

// One Love

Grattis till segern!

Efter träningen så hann jag med att slappa ner här hemma för att slippa värsta eftersvettningen! *haha* Sen Blev det en dusch innan jag tof hojen & chansade på att grabbarna, Jörgen, Jens & Flobba, lirade hemmamatch i Nedansjö. Gick rätt snabbt ut dit, vägen är riktigt bra faktiskt. Åååå mycket riktigt så lirade de hemma...ska la gissa att jag hann med de sista 20 minuterna eller så! De vann även med 2-0. Hade med mig kameran & filmade bro lite in action....kan alltid vara roligt att ha när man MINST anar det. *thihi*

Ser att det går en skän rulle på 6:an nu, den ska jag se.....får även se om jag pallar med att se hockeyn i natt.

Trevlig kväll alla!!

// One Love

Stanley Cup

Såg sista perioden av övertiden nu på morgonen! Illa illa att Detroit förlorade, men nu vinner de förhoppningsvis borta istället. =))

Mmm.. Välkommen till en ny underbar dag oxå!

// One Love

Så snabbt det går..

Tiden, dagarna, veckorna & månaderna.. *skakar på huve*

I fredags var det jobbfest med allt som ingår! Sinnes roligt, att vi även valde att kliva ner på Oscar var ett smart drag....dock inte lika härligt dagen efter. För då ringt klockan & sen ringt jag min vän Henke! *skrattar* Vi träffades upp strax efter 10,00 nere i hamnen för Moyo´s Sundsvall Street Style 2008. Vart en riktigt bra dag med underbart väder & masa sköna polare som roddade i allt. Att sen alla kids osv bjöd på skön åkning gjorde hela dagen!! Tack även till Fredde som var min Sidekick i Speakerträsket. =)

Blev hämtar strax innan 16,00 av Micke & Carro för att styra bilen mot Åkes Hotel!! JAPP; NI LÄSTE RÄTT! Min lilla barndomsvän har alltså handlat sig själv ett hotell....som att det vore Monopol typ!! *skrattar* Vi som samlades där var släkten & vännerna....som bjöds på underbar mat, dryck, sällskap & frågeslinga! =) Jag snubblade i säng fram emot 02,00...efter en riiiiikigt lång dag. Enligt ryktet så var vissa vaken fram tills 06,00..

Vi landade hemma igår runt 16-tiden....sen vart det soffan, Battlestar Galactica tillsammans med JD....som även hade med sig piroger, som var sinnes god! *hehe*

Idag har jobbdagen smullit förbi, sen har jag tränat, gått & sitter som ni märker här. =) Ska ut & glida lite sen i detta underbara väder. Får la se om jag far till Berga & hälsar på Bengt & Nea.

Ledig på fredag! Far med andra ord till stugan på torsdag & kommer hem på söndag. Veckan efter det är jag leldig torsdag & fredag.....så då far jag till stugan på onsdag & kommer hem på söndag. SÅ NICE!

Jaja, trevlig kväll alla söta!

// One Love


Sova, mer vila!

Tack alla som vart med & gjort denna helgen perfekt.. =)

// One Love