Rob Zombie

Sitter på jobbet...har sjukt mycket att göra för er som tvivlar.. *pheeeew*

Men jag har pumpat min nya MP3 full med massa musik & kopplar på så vis bort alla störande moment. Ligger & sniffar på 9:ans växelnär det gäller min arbetstakt.....och det är riktigt snabbt!
Men allt detta känns ändå inte jobbigt då jag sitter & blir så jävla glad av Rob Zombie av ALLA!! *skrattar* Ju mer jag lyssnar på honom jhu mer övertygad blir jag att killen är ett musikaliskt geni! =)

Dra på Sinners Inc, Scum Of The Earth eller Dragula & säg att jag har fel.. =))

// One Love

Min systerson

Albin...eller Abbe som han kallas i den närmsta kretsen är kanske lätt en av världens coolaste hundar. När hans mormor & morfar var barnvakt för något år sedan passade han behövligt på att vila upp sig i morfars tomma öl-låda.. *thihi*

Lillebror

Är inte den här bilden söt vet jag faan inte vad som är det!!

// One Love

Ny dag

Helt underbart!

Är på så fruktansvärt bra humör....som vanligt ska jag väl tillägga! :-) Även fast det är lite gråtrist ute så ser jag att det ligger snö i luften. Våre la inte fel om det började ramla ner lappvantar som förgyller våra snowboardbackar.. *drömmer* Måste snacka med Henke om att planera in en helg i skalet. Har varken tid eller pengar förren månaden mars kommit.. *skrattar*

Näää, nu ska jag faktiskt ta mig en kopp svart guld & börja jobba sönder!

// One love

Då var man naken

Haft en riktigt härlig kväll faktiskt!

Slappat sönder med Jörgen, kikat på ett gäng avsnitt av Las Vegas. Så jäkla härlig serie det är alltså. Men vi är jhu lite av serie-o-maner nu!! Markus var iof här hemma en sväng innan han skulle åka & laga någons bil.. Killen kan jhu vad han pysslar med där.. =)

Fanns även ett sällskap här hemma som snackade bröst...som ni kan läsa som i en post här under..
*skrattar*

Precis när jag skulle slänga ut Jörgen såg vi att det var West Ham - Liverpool oxå, så nu blir man uppe ikväll med. *skrattar* jag som skulle nalla tidigt ikväll....men vila blir det kanske till helgen! För imorgon är det Man Utd som lirar! =))))

Blottade mig även ikväll, inte för grannen eller nån stackars människa på gatan utanför....då hade la Farbror Blå vart här för länge sen! *skrattar* Men dock!!

// One Love


Bröst

Efter en Seinfeld-diskussion nyss kom fråga upp varför alla snygga tjejer på tv har vårtstånd?!?!

Efter en livlig diskussion om det är sant eller inte kom vi fram till att det måste ha att göra med att deras bröst är perfekt utformad.

I alla fall var det en som lyckades kläcka ur sig det, så jag ska nog inte direkt ta på mig någon ära.Men det lät som en bra sanning just då!! Varför det är så finns det la inget svar på va????.....eller är det någon som kan svara oss i dessa frågor om detta jättelika mysterium??

*skrattar*

// One Love

MER sommar

Blev så kåt på sommaren.....att det kommer ett par bilder till!

BåtenSnart dagsKänslan

// One Love

En av de största

En av de största


// One Love

Fotboll eller sex

Bastian Schweinsteigers (tysk landslagsman i fotboll) inlägg i den eviga frågan "fotboll - eller sex". "Att göra mål är viktigare än sex" sa Bastian, och förtydligade att "efter ett mål mår jag bättre än efter en orgasm. Det känns starkare. För att göra mål ger jag alltid max. I det sexuella, däremot, behöver jag inte kämpa lika mycket". Enligt Bayern-stjärnan är det viktigt att tjejer har klänning och högklackat, eller möjligen tajta jeans och ballerinaskor.

Underbar läsning

Orginalet till tjuvlyssnat.se

http://www.overheardinnewyork.com

Wakeday

Guuuuuuuuud så jag läntar till sommaren, nästan lite sjukligt.. *thihi*

Postar en bild från en av sommarens skönaste dagar uppe i min stuga tillsammans med massa massa vänner. Det var wakeboarding, vattenskidor, ring, 25 grader i vattnet, grillning, solninig, bärs, drink, kubb!!

U name it!
Wakeday i stugan

// One Love

The Prestige!

Låg hemma & kramade kudden i soffan vid 20-tiden då min syster, Sara, ringde. Hon & Pinglan...a.k.a Ingela skulle se The Prestige som jag bränt ut till dem. Tyvärr var det en fejkfil som bara tog upp 700 ärliga.. *less* Men de ville komma ner till mig & min hemmabio för att dra en rulle...klart jag som snäll & underbar lillebror INTE kan säga nej till det. =)

Tänken var att vi skulle se The Rock´s nya rulle....men du fann jag The Prestige. Klart underhållande rulle där man kan tänka hur jävla mycket man vill. Svaren kommen inte förren filmen är slut ändå då.. *skrattar* Det där blir nästan som en indirekt utmaning till dig Jögga!! *mohahah*

Ska la krypa ner & nalla nu....var trött redan klockan 20,30....är faan knäckt nu!

// One Love

Jag som Shejk Rashid

Jag som Shejk Rashid


// One Love

Man ska inte klaga, del 1

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,987122,00.html

Man ska inte klaga, del 2

http://www.aftonbladet.se/vss/klimathotet/story/0,2789,987036,00.html

Man ska inte klaga, del 3

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,986872,00.html

Vad att säga?

Orkar liksom inte bry mig om omvärlden nu! Jag mår bra & det räcker för mig...känns bra att vara ego ibland, även om man uppfattas som ett svin av andra. BRY!

Ska i alla fall bli härligt att inte kliva utanför dörren till helgen som kommer, det går snabbt nu & det är dags att slappa ikapp sig lite.. *skrattar* Men det är bra att känns lugn nu, jag behöver ändå vila mig från O´learys & Oscar.....speciellt sen i lördags. Även fast jag var låååångt ifrån så drucken som jag kan vara gjordes det garanterat massa intryck på de andra människorna som var där.. *haha* Kommer att bli peakad, men det kan jag lätt ta.....jag bjuder alltid på mig själv om jag vill & har roligt. *sug på den ni som är trist, grå & jävligt dömande*

Sen fattar jag inte, men det är väl som förgjort när man är kille. Speciellt en sån där kille..

Tjejer, hur är man när man är en sån där kille?? Förklara gärna, för jag fattar inte!!

Som Hasse skulle säga: Fuck it, ingen dog!!

// One Love


Avslutningen

Som planerat avslutades helgen på bästa slapparsätt a la J&B! Jögga, Ola & Björn kikade upp till mig på film, vi såg Unknown. Halvskön rulle med lite oväntade svängar. =)

Vid 20-tiden droppade Ola & Björn hem & då slog jag & Jörgen på Canal+. Inter lirade med Zlatan på topp tillsammans med Adriano. Vår svenska superhjälte nickade in matchens första mål & avgjorde allt! *skrattar* Tur att jag e opartisk!! *host* I halvlekspausen flippade vi kanalerna & fann till våran stora glädje Independence Day...var riktigt länge sen jag såg den. Härlig nu-ska-vi-rädda-världen film. =)

Nalla härligt när det e dags för er!

// One Love

Sammanfattning

Fredagen var underbar som resulterade i en eller sju wirrepinnar i förebyggande syfte. :-) Skulle aldrig pallat med att kliva ut tillsammans med Legenderna en trappa ner. *pheew* Var ärligt talat inte i det skicket heller..

Lördagen var supernice med slappning på stan...Budo & Fitness samt Moyo gästade jag. Sen var det innebandy, Lasse briljerade. Han är het som en kamin nu.. Väl hemma mös jag till själv & smög den första wirrepinnen vid 20-tiden. Vid 22-tiden blev jag medbjuden på fest av Sara till Stubo här brevid, vilket var riktigt trevligt. Gick ner till Oscar vid 23 & det är alldeles för tidigt i min smak. *skrattar* Drack inget alls på Oscar & det känndes riktigt bra ska jag villigt erkänna.

Idag har jag tvättstugan & sen blev jag hembjuden på middag av mor & far vid 16,30. Inte fel med en söndagsmiddag av päronen. :-) Förhoppningsvis blir det en film eller två när jag kommer hem, ska surra med Jörgen för att höra om han är sugen att sällskapa. :-)

// One Love


8-2

Enkel seger för Sundsvall City.

Lasse gjorde två mål & ett ass....kanske två...minnet ni vet! *skrattar*

// One Love

Skön dag

Nyss kommit från la stada!

Gick ner till Budo & FItness vid 10,30 för att nyttja mitt presentkort jag fick i julklapp. =) Blev ett par träningsbyxor & en träningströja. *me like* Sen styrde jag min väg ner mot Moyo. Snackade lite med Johan & Markus...slappade & bara hängde lite.

Om 30 minuter ungefär bär det av till sporthallen för Innenbandy. =)

Höres sen!

// One Love

Fest igår...

Inte för mig dock,men för grannen & alla hans vänner här under! *skrattar* Var på G att nalla när jga härde årets dunkande under mig så jag var tvingad att gå ner & säjja hejj! I sanningens namn blidde det whisky för mig oxå så..

Skulle gissa att grabbarna vart äckligt packade när de väl snubblade i säng inatt.. *asg*

Hoppas Henke & Chris hade det härligt oxå!!!

// One Love

Just nu!!

Counting Crows - Mr Jones (acoustic)
Creed - One Last Breath (acoustic)
Matchbox 20 - Time After Time(acoustic)
Creed - With Arms Wide Open(acoustic)
Lars Winnerbäck - Hugger i Sten(acoustic)
Whitin Temtation - Ice Queen(acoustic)

// One Love

Fredagsnöje... We miss u Bengan.

Se min vän Henkes blogg...

www.djhenke.blogg.se

// One Love


My fu**ng HERO

Ord räcker inte till..

My fu**ng HERO

//One Love

BASKETBALL TONIGHT =)

BASKETBALL TONIGHT =)

Låter så härligt, fick det inlägget av Henke tidigare idag! Ska slappa sönder hemma....dricka mycket vatten & ta mig en alvedon för att komma tillbaka till livet. Sen kanske jag är månniska att följa med.. =))


// One Love

Battlestar Galactica

Allvarligt, så bra!

Nyss sett klart filmen som ledde till serien. Den var lång, över 3 timmar, men jäkligt bra. Fantastisk cliffhanger måste jag villigt erkänna.. *s*

Battlestar Galactica

Mår annars hyfsat med tanke på hur sjuk man kan bli.... Men som Einstein brukade säga på sin tid, ALLT är rellativt!! TACK för den, för hur skulle annars världen i stort se ut. Orkar inte gå in på det nu, men jag har iaf känningar av halsen, är allmänt slut & ska ta febern nu innan jag ska krypa ner & nalla.

Min förhoppning är att jag vaknar som en ny människa imorgon & jobbar ikapp mig för att avsluta jobbveckan med basket tillsammans med Henke & gäng!

Nalla sött när det är dags för er!!

// One Love

Las Vegas

Vaknade runt 12-tiden idag, så jag var nog i behov av den vilan som jag fick!!! Blidde en skål med All Bran & Prolla till frulle.....innan jag intog ryggläge i soffan.

Henke börjar med sitt nya arbete idag oxå, rikitgt glad för din skull vännen! Det kommer bli HUR bra som heslt det där....bara du håller mig posted under tiden.. *thihi*

Nu har jag blåst 5 avsnitt av den underbara serien Las Vegas.....det finns bara en Ed Delaine!! Funderara annars på att hacka upp lite grönt & värma på min kyckling tillsammans med lite röd.... :-) Det eller så slappar jag helt ut & beställer hem en blandsallad.. *haha*

Kommer nog att tillbringa kvällen under en filt eller täcke i soffan medans jag slår på en serie som många av mina vänner klassar som den bästa EVER....Battlestar Galactica. Lånade hem 3 säsonger samt filmen som var starskottet för allt...den kom 2003, med samma passande namn! =))

Kan la bara passa på att säga till er alla att min hals börjar knulla sig oxå....eller är det öronen. Så sjukt svårt att hålla isär dem när den ena påverkar den andra.. *suckar* Men jag har jhu mirakelmedlet Vademecum hemma oxå..

Höres sen!

// One Love

Sova

Hade en så liiiiiiiiiiiten feber när jag vakanade idag.....tycker att det är lika bra att jag stannar hemma & sover bort den så jag har chansen att komma imorgon. Har nyss ringt till chefen & ställföreträdande chefen, så att de inte sitter & väntar på att jag ska komma.

Nu bilr det en alvedon, massa vatten & förhoppningsvis nån timmes sömn!

// One Love

Danny Crane

För er som är insatt, annars är det bara att bli det! -)

Trixs are 4 kids..

// One Love

Sidsjön

Efter lite övervägande av min häla så fick syster skjutsa mig till Sidsjön dit massa vänner var & åkte pulka. Helt underbart bra & rolig ide.. :-) Själv tog jag det vldigt stilla i jämnförelse till alla andra härliga "barn". .*thihi* Vi som hade roligt var Moi, Henke, Baby, Sandra, Jenny, Mumin & så kom Pills en sväng på slutet.
Henke & Bengis

Tyvärr fick de bara åka i pulka-backen.....liftgubbarna eller vilka det var sa åt gänget inna jag kom upp & gjorde mitt lilla gästspel. Tur att det bara var 22 grader kallt där uppe, kikade nyss ut på min temp & de vara "bara" 16 minus.

Nyss duschat & ska la om lilla studen lägga mig & läsa eller se en film, enligt termometern har jag liiiite feber & det känns faktiskt kukigt!!

Henke sa att det är basket på fedag igen, låter supernice i mina öron. Saknade det lite den förra fredagen då jag & Jörgen hade vår kväll! *skrattar*

Ni får ha en fortsatt underbar kväll nu!!

Blir SÅ sugen på plättar av den här bilden.
Appropå det, nån som är sugen på frukost  på lördag??
Kyliga lingon

// One Love

Måste vara dum

För jag fattar inte...

Men jag är kille & då är man inte direkt bortskämd med att analysera sönder.....det är inte vårt starkaste speciallistområde!!


// One Love


Shit azzå..

Skulle lätt kunna må bättre, är heeeeeeeeeeeeeeelt sänkt nu!

Tänk om jag kunde vara lika bra att lyssna på kroppen när den är på G att bli sjuk eller är sjuk........lika bra att lyssna som när det gäller träningen. Då har jag kollen på om jag ska vila, köra hårdare, mjukare, mer kardio osv!! Men det handlar la om intresse oxå....jag bryr mig liksom inte om att vara sjuk! *skrattar*

*host*

Hur känner man om man har feber då, nu menar jag inte solklara 39,8 grader eller så.....utan en snällare variant som sakta äter upp en??

Idag blir det nog bara lunch & sen hemgång....eller så kommer jag få ny energi av den röda quinoan.. *fnissar* Drömmar kan man jhu.. :-)

// One Love

Kvällen

Kvällen i kort...

Massa avsnitt av Boston Legal....sen droppade Jörgen, Ola & Roger upp. Strax efter det ringde det på dörren & så kom Markus på besök. Det blidde såklart en kanna Java till grabbarna.


Vi drog på ett par avsnitt av Las Vegas innan det var dags för alla utom Jörgen att gå hem....han bor jhu som sagt under mig. *skrattar* Vi dorg två avsnitt till & sabbade nästa veckas tittande direkt.. ;-)


Nu sitter jag & snacka med Sara, som ska bada.
Värsta fubbiga!! 
Själv ska jag la om lilla lilla stunden krypa ner & kramas med kuddarna!!


Sov gött när det e dags för er, imorgon är det ondag & halva veckan har gått.. =))


// One Love


Vidareutveckling

Av mitt Orka bry tidigare idag!!

Jag vaknade alltså med ett tryck mitt i bröstkorgen under mitt bröstben idag oxå, samma sak hände alltså igår oxå. Men att bara känna det en dag orkar man liksom inte reflektera över, inte jag i alla fall. Men sen vet ni att jag är så pass puckad att foten kan vara bruten i fyra dagar innan jag änne kommer på tanken att åka till en läkare för att kolla upp det.. *skrattar* Pucko-nivån är ganska hög på mig när det gäller dessa saker alltså!!

Kikade upp massa symptomer på Internet & där fanns det ena efter den andra om vad jag skulle kunna ha. Men vissa små lokala avvikelser. Till slut orkade jag inte chansa på vad det skulle kunna vara så jag ringde Vårdcentralen & fick prata med en syster.

Grejjer är att jag tränar ganska mycket när jag väl är frisk & då vill jag inte gärna ha något skit som går och sliter direkt mot hjärtat. Man kan dö av andra saker istället, träningen är inte viktig....nästan! Efter ett par minuters samtal så var både sjuksyster & jag lugn, det ska inte vara hjärtmuskelinflammation eller hjärtvägsinflammation. Det bör inte heller vara luftrörsinfektion eller luftvägsinfektion.....samt lite andra småsaker som vi uteslöt!! Jag saknar typ alla sympomer för att stämma in på dessa profiler eftersom jag inte har hosta, rinnande näsa, torr mun, torr strupe, feber, slem osv...

Har det inte gått över tills på¨måndag så skulle jag i alla fall kika in på en EKG, samt en kontroll av lungorna. Men jag har redan nu kommit på att jag ska vara frisk tills på fredag så jag kan lyfta skrot med Sara på måndag. Så är det!!

Nu vet ni varför jag var less & fortfarande är less. Det har inte inträffat nått hemskt & personligt...som ett dödsfall eller dylikt. Jag blir bara sänkt av nått litet äckligt virus i kroppen & därför sitter jag här och muttrar.

Lunch med massa grönt, det kan ni hoppa upp & sätta er på!!

// One Love


Orka

Bry!!!

Less jag blir...

// One Love

Livsnjutare

Har legat i soffan ikväll & sett lite på en serie samtidigt som jag låtit mina tankar vandrat lite. Egentligen har jag hunnit med att tänka på allt mellan tummen & armbågen (ett av mina konstiga ordspråk)..


En sak som jag iallafall kom fram till är att man ska passa på att njuta betydligt mer av vardagen än vad man gör...eller...iaf mer än vad jag gör. Men det menar jag inte att man ska leva den sista dagen som att det vore den sista....det skulle jag aldrig palla! *skrattar*


Däremot så tror jag att man ska passa på att göra saker som man tycker om....som på vintern ska jag åka mer snowboard, pulka i sidsjöbacken, bada tunna, pimpla (fiska för er som trodde annat) & bara vara..

Sommaren erbjuder jhu wakeboard, vattenskidor, badring, åka båt, nattbada, Mc, Tarzanstigen osv osv!!


Man måste bejaka barnet i sig!! :-)

Två underbara drömmar, vinterns:  två veckor i fjällen med puder, sol, stuga & härligt sällskap. Och sommarens: En maaaassa dagar i stugan, wake & vattenskidor, 25 grader i vattnet, god mat & dryck varje kväll samt härligt & underbart sällskap ännu en gång!

Tiden går snabbt när man har roligt!!

// One Love


Bildskön

Beundranden

// One Love

Sommarfest!

Med mig som VINNARE för bästa utstyrsel.. *skrattar*
Fick ett mail skickad till mig nyss med lite härliga kort, då fanns denna härliga bild med och genast kände jag att den skulle delas med till alla er.. *blink*

Snygg mig!! :-)

Ge mig sommar igen!!

// One Love

Skum känsla

Sitter här 40 minuter innan lunch med en skum känsla i kroppen. Precis som att jag skulle ha feber eller vara riktigt förkyld även fast jag känner mig fräsh! Feber kanske jag har, men då är det ingen kraftig sak...för det SKA man känna av hoppas jag på.. Det är jhu inte varje vecka man har det & därför har jag inte den inrutade feelingen för hur man känner sig.. *skrattar* Ni förstår vad jag menar va?!?! Riktigt förkyld är jag inte heller, det märker man av betyyyyyyyyyydligt lättare!!

Men nått är inte riktigt som det ska då jag till och med frös på morgonfikat idag.....och då är nått fel. Jag har sjukt svårt för att frysa...bla om mina händer....så när de är kall & frusen vet jag att nått inte riktigt är som det ska.

Men tiden får la utvisa om jag är "frisk" eller "frisk".. *haha*

Träning ikväll då, skulle gissa på att jag bör hoppa över den. Men då brinner la syster av! *suckar* Ska klippa mig idag oxå...strax innan klockan 16,00 kommer jag bli snyggare.. *fnissar*

// One Love

Vilken vecka!

Sammanfattningen av den veckan som gått måste få ett härligt betyg.

Jobbet & arbetsvännerna var som vanligt roligt & bra, träningen rullade på, min tv sitter fortfarande kvar på väggen & jag har mitt hemmaboisystem nu. *stolt* Sen ska en av mina bästa vänner nog flytta ihop med sin tjej....vilket är tokroligt. Jag är superglad för dem.  Iof så har även en annan av mina vänner & hans tjej gått skilda vägar vilket så klart är betydligt mindre roligt. Tänkter även på er!!

Lillen for föresten till Norge ikväll igen, kommer hem om 11 dagar!
See u later mate!!

Imorgon är en ny dag & den kommande veckan har ska vara så underbart bra, det har jag redan bokat in i min lilla agende.. *thihi* Är bjuden på fest på lördag till Helen & Magnus oxå, det ska bli så jäkla roligt. Frågan är om jag ska hålla min nykter eller om jag kanske ska smutta på ett glas vin eller så....whisky´n kommer det garanterat inte att bli. *huuaahha* Jag är oduglig!!

Jörgen gick nyss hem oxå efter att vi kikat på filmen Offside. Men GUUUUUD vad jag höll på att skämmas ihjäl till den, alla dessa vardagliga saker som jag inte pallar.. *skrattar* Men det var helt klart sevärd för er som funderar på att ev. se den!! Nee alla mysiga...nu lockar sängen & min braiga bok.. :-)

// One Love

Gud så illa

Har nyss sett klart matchen mellan Arsenal - United. Vi förlorade med 2-1 och gick därmed bet om tre mycket viktiga poäng. *suckar* Fast det kanske var lika bra, så det fortfarande kan få vara kvar lite spänning i ligan. :-) Får la glädja mig att Jörgens Pool vann mot Chelsea igår!!

Fick nyss mess från Frasse oxå, tydligen är O´lerays i Umeå se FETT mycket bättre än det här hemma. Roligt för dig vännen, skaffa kontaktnät där uppe nu.. *haha*

// One Love


Mysigt

Kikar ut & ser att det faller stooora härliga snöflingor....det ser så underbart & fridfullt ut. Jag finner det riktigt mysigt att sitta inne i värmen & drömma om en härlig pulkåkning i Sidsjöbacken! *skrattar*

Nu ska jag på hemköp!

// One Love

Hassela

Fick alltså inte tag på några snowboardskor & därmen blev det inge Hassela. Surt, men är man så puckad att inte komma ihåg skorna så.. *haha* Måste handla ett par nya så jag slipper detta problem. :-)

Har bränt ett skiva nu & ska faktiskt lägga mig i soffan och kika på en rulle nu. Blir Over The Hedge, Cartoon på morgonen är aldrig fel. *ler*

Tvättstugan kl 13, sen måste jag handla grönt, dammsuga, diska & slå på en kanna kaffe. För klockan 17,00 smäller det. Arsenal - Manchester United på Emirates Stadium. *längtar sönder*

// One Love

Softisch!

Nu har jag haft en riiiktigt härlig & slapp kväll tillsammans med L-G. har sett två riktigt bra filmer. Den första var The Pursuit Of Happynes, Wills Smiths senaste....riktigt bra måste jag säga. Sen slog vi på Crank med Jason Statham, grymt underhållande action för er som gillar det. :-)

Funderar på om jag ska lägga mig & läsa nu eller se efter om det kanske finns nått av underhållningsvärde på tv!! Tvivlar på det, men en zapp löser frågan.. *skrattar*

Ser föresten ut som att de inte bilr någe Hassela för mig heller, kom liksom inte ihåg att jag saknade snowboardskor. *less* men d kommer fler ggr. Iof messade jag Henke som skulle fråga runt lite om det fanns någon snäll själ som hade ett par över i min storlek.

Japp, så är det!

// One Love

Minnesluckan!

Vilken jävla kväll!

Smarrigt

Först droppade Erik & Jörgen hem till mig, hjälpte till att fixa mitt hemmabiosystem. OJOJ vilket underbart ljud. Henke kom förbi en sväng innan han skulle på 360 och jobba. Här hemma blev till slut bara jag & Jörgen kvar i alla fall. Snackade massa, drack ett par glas whisky & smuttade på bärs. Jag som ska ta det lugnt & inte dricka på...det gick åt helvete. Vi beslöt oss iaf att gå ner på O´learys för att slappa. Tog en sväng förbi Henke & sa hej oxå. För att begränsa drickande lämnade vi korten hemma & tog med en 500 krona för att dela på, det måste vi få creed för. *stolt*

Väl på Olles så stuffade vi & sen är det hyfsat tomt på minnen för min del.. *suckar* Vi har föresten en nota liggande där nere....så går det när man lämnar korten hemma.. *ASG* Vi är odugliga.. Whisky, jag säger bara det.. 

Idag gick jag & Jörgen ner en sväng på stan & tog lite luft,  stannade till hos Markus på Moyo innan vi tog en buffé på Biteline. Sen har det bara vart slappning på hög nivå här hemma.

Åke kom förbi & skrattade lite åt oss innan han hämtade min tv-bänk som han köpt. Så mitt vardagsrum börjar se sjukt bra ut nu. :-)

L-G droppade nyss in oxå, så nu är det film & cola som gäller för imorgon ska vi till Hassela och åka bräda. Det var två år sen jag åkte sist, så hur ska detta sluta?? *thihi*

// One Love

Hemmabiosystemet

Var hemm nyss innan lunchen & hämtade mitt efterlängtade (klar underdrift) hemmabiosystem från LG. Ska la montera upp det ikväll, dra på en rulle.....lägga mig i soffan & få sväll av hur bra det låter. *haha* Nästan rädd att det kommer låta illa bara för att nått ska jävla. Jörgen ska iaf kika upp efter jobbet med nått drickbart & sen ska vi montera..

SWEET!

162716-27

Snyggt är det oxå!!

// One Love

Vinterbilder

Även vintern är vacker på sitt vis, det krävs bara lite snö..

BlinkisLäckertMonstergubbar ;-)Mäktigt

// One Love

CP-dator

Bara för att jag & Jörgen skulle njuta av det två sista avsnitten av lost som fanns kvar började min dator såklart att strula. Iof var det som VANLIGT Jörgens fel som skulle fixa massa saker för att de skulle bli superbra för mig att låna filmer från annat håll! *asg*  Satt och försökte fixa detta i över en timme inna  jag lackade ur & gav upp. Fick till & med nån EXTREMT kukigt på jävla hamachi oxå. Det som fungerat klockrent fram tills nu..

Jaja, vad e la en bal på slottet??

Gick iaf ner till Jörgen, tur han bara bor våningen under, för att se de sista avsnitten. Blidde ingen riktigt halv-säsongsavslutning med superspänning. Eller så är vi bara för skadad....skulle nog gissa på det. Så du slipper påpeka det...Henke!! *hahaha*

Smuttar i detta nu på en kopp rött te för att stilla skallen lite. Har faktiskt druckit kaffe hela j**la dagen. Inte speciellt bra då jag fått det mesta av giftet ur kroppen.....men ibland blir det så. Jag pallade inte av min skallebang som var inne  på den tredje dagen & därför beslöt jag mig att ta en kopp till design-mötet vid 09-tiden! Sen eskalerade det bara. *suckar*

Imorgon är det fredag & jag känner att kvällen kommer bli.....nått!!
För det är väl inge basket imorgon va?

Kanske ska läsa lite innan det e dags att krama kuddarna på allvar. :-)

// One Love

Konserter

Sitter & bränner ut sjukt mycket från min dator nu.
Allt från filmer till partybilder. :-) Måste skapa utrymme då jag fick ett psykbryt igår....fick en strålande plan att låna hem massa musik-konserter. Typ Bon Jovi, Bruce Springsteen, Freddie Murcury, Gyllene Tider, Linkin Park, Metallica, Robbie Williams, Scorpions mm.mm! Så är det nån som e sugen att se & lyssna lite på underbart härlig musik.....välkommen!! ;-)

Annars har jag bara hunnit med att laga käk ikväll, det blidde två bitar lax, röd quinoa & en härlig sallad. Kommer bli en smarrig matlåda imorgon. *me like*

Tror även att Jörgen skulle kika upp efter att han städat lite nere hos sig. Skulle la gissa att vi drar en film eller fixar premiären på en kung-serie. Fast det kanske finns nått bra på tv oxå....vem vet??

Höres sen!

// One Love

Älskar hösten

VackertDroppeMagnefiktFint

Bilderna talar för sig själv!!

// One Love

Soffan

Kommer inom en SNAR framtid att handla en ny soffa. Har en bild framför mig att de kommer se ut nått i den här stilen..

Min nästa??

Vad tror ni om det??

// One Love


Snöar igen

Åååå vad nice! Hoppas det fortsätter till helgen så man ev kanske åker med lillen till Hassela. =)

Annars droppade Jörgen upp till mig igår, hade en plan att se Flags Of Our Fathers i regi av Clint:an.

Men innan det så droppade Curth in till mig, karln från Härnösand som skulle köpa mina stereodelar. Efter en snabb genomgång av sakerna köpta han dem. Informerade även honom att jag inte använt dem sen 1999 och därför är väldigt osäker på statusen. Men skulle det visa sig att inte en sak fungerar så har han mitt nummer & så får han såklart tillbaka alla stålar. Skamm vore det väl annars...

När köpet väl var klart intog vi ryggläge i en soffa var, slog på filmen & njöt till filmen som så många ggr förr när det gäller våran gamla avslagan westernhjälte. *skrattar* Klart sevärd film, se den!! I mitten på filmen droppade Lillen a..k.a Lg in oxå. Slängde ut grabbarna vid 22-tiden & sen var det nästan dirket dags att nalla.

Jaja, sitter som sagt här poå jobbet men en liten skallebang så den är inte helt bort. Känns jobbit & surt men det är la bara att bita ihop. Nu är det mellis.

// One Love

Stal denna

Av min vän Johanna som hade lagt ut denna bilden på sin blogg.. Kom & tänka på mina vänner som för ett liiiitet tag sen blivit föräldrar. Nämnligen Marie & Anderas, de fick en son men det vackra namnet Elias.Elias

Visst är detta en sååååååååå underbar bild av en nappis! =))

Nu ska jag nalla, sov sött ni!

// One Love

Gick hem

162716-16
Pallade inte sitta kvar utan smärtstillande... jag måste ha sådana för att skallebangen ska gå över.
Piller och sömn, annars är det kört.

Tog en sväng förbi hälsokosten & handlade Mivitotal Flex & Echinagard oxå, sen en sväng förbi Apoteket för att handla nässprej. Så nu har man allt för att undvika förkylning, peppar peppar! OM det inte redan är för sent då skallen bultar & näsan rinner. Måste ge Henke ett tack oxå som skulle handla detta åt mig med jag sprang ändå ner & handlade. Tanken som räknas där bubbas så tack ännu en gång!

Nu ska jag sova, tack & g´dag!

// One Love


Skallebang

Trodde det var en tillfällig skallebang som jag hade under gårdagen. Men tydligen så var fallet inte så. *less* Får la försöka söka efter nån alvedon lr dylikt här på jobbet. Vi för inte ha huvudvärkspiller längre eftersom det strider emot våran missbrukspolicy. FUCK `N SHIT, men det går bra att sälja snus & cigg istället nere i matsalen. Vad faan är missbruk egentligen! Kaffe, Te, Godis osv...särskilj detta åt mig på ett bra sätt.....annars är det bara att knipa käften. *muttar* Blir så jävla trött & ljuskänslig av skallebanget....samt att jag i detta nu redan är lätt irriterad över nått som inte finns. En typisk sk : har du vaknat på fel sida av sängen-moment!!

Ikväll kommer det en snubbe från Härnösand för att kika på mina steroedelar, hoppas han vill ha det. Annars blir det nog OBS och deras återvinningsstation. Orkar inte lägga ner hur mycket tid för att få grejjerna sålda. Ska jobba bort tv-bänken oxå, sen är det sweet hemma.

Om allt blir som jag vill kommer min hemmabio innan fredagen är slut & då ska jag inte lämna min lägenhet på heeeeela helgen. Ska lösa den större delen av avbetalningen till den sista denna månad & därefter ska jag fara till Boom för att handla soffa. När jag ändå ska göra av men pengar är det dumt att inte slösa på nått man tycker om.

Jaja, en eller nio koppar te på detta....eller ska jag ta mig en kopp Java istället!

// One Love

Illa

Förlust mot färjestad & två nya spelare skadad.....detta blir faan bara värre & värre. Lägger ALLA tre målen på Backlund som var riktigt dålig i den första perioden. Åååå vad faan håller Hedström på med, han ligger LÅNGT under sin normala nivå. Skapar inte ett skit & det är illa för hela laget. Jaja!! Så är det ibland!!

Hade henke & Frasse på besök oxå, alltid trevligt att ha er här grabbs!! Skickade mess till ett gäng vänner under fm för att fråga om de var sugen på att se matchen & bara vara lite grabbig...men de var bara de två ovannämnda som gjorde sig besväret att svara. Lite dåligt tycker jag, går snabbt att bara säga nej!

BRY, som Markus skulle säga!

Körde annars ett tempo-pass rygg med syster för att hinna med 25 minuter på steppen. Ökade tempo då jag bara skulle gå halva den utsatta tiden.....det var riktigt dumt men underbart! *skrattar* När jag väl e på G funkar inte mycket vett.. *pöss* Hann iaf hem till den utsatta tiden så..

Hoppas det gått bra för Sara & målat oxå, den stackaren hade det på sin agenda för kvällen. En klen tröst e att jag slappade för dig med gumman! :-)

Neee, nu lägger jag ner denna dagen. Ett par sidor i boken & sen blir det natten!!

// One Love

Hockey mys!

Snart har man lagt denna arbetsdagen bakom sig oxå. Känns riktigt bra, vart lagomt produktiv & företagsam. Finns nån grejj som ligger på mitt skrvibord som MÅSTE fixas...ska surdegar. *suckar* Jaja, det kommer en underbar dag imorgon med. :-)

Träningen hägrar vid 17, det är ryggen som ska bombas sönder ikväll med en avslutande stepp. Känns helt jävla fantastiskt underbart att redan veta att jag kommer må dåligt om 1,5 timme..  *skrattar* Tur Sara driver mig med alla medel som finns, perfekt med syster som träningspartner!

Kl 19,00 börjar hockeyn mellan Färjestad - Timrå, jag har bjuppat hem Henke. Chris, Thomas, Lg, Frasse, Markus & Jörgen. Kommer alla blir det ett bra tryck....men det e la bara Henke som sagt att han kommer ÄN så länge.

Ägnar min granne en trappa ner ett par extra tankar denna dagen oxå, love u mate! J&B..

Nu är det dags för en kopp te & sen ska vi på möte kl 16,00 med alla chefer & dyligt....ska bli riktigt spännande & se om jag har mitt jobb kvar imorgon. Eftersom jag är så pass blyg & ödmjuk kommer detta att bli bra. För viss är jag det?? Privat alltså...på jobbet vet jag att jag e ett svin!!!

// One Love


ÄNNU en sommarbild

Hittade denna från Henkes inflyttningsfest från sommaren 2006. Jag & JD vet verkligen hur man blir snyggast på kort. *skrattar*Me & JD

Idrottsgalan

Jag har haft en härlig kväll, blev ett riktigt bra armpass med syster efter jobbet som avslutade med 50 minuter på steppen. Shit vad jobbigt det är med steppen, men nu ska jag på allvar köra den efter varje träning. Blicka framåt....lätt!!

Var förbi OK & hämtade ut rollat som kommit. Så nu är det inkasering av pengar som gäller. *skrattar* Hämtade även ut en grej till JD samt mina hörlurar som jag väntat på. Men tror ni inte på faaan att de dumma jävlarna skickat fel grejjer IGEN. Imorgon blir det till att skälla, på riktigt denna gång. Jag har faan ett låååååååååååååååångt tålamod innan det brister. Men nu är det nog! Ska bli spännande att höra hur det ställer sig till det denna gången. *suckar*

Har annars sett på 2 avsnitt av min serie ikväll. Måste villigt erkänna att jag gillar den, skönt mot alla andra "vanliga" serier som går. Men de kanske bara e jag. ;-)

Han även med att snacka lite med Miss S innan det blidde dags att nalla. Hon är riktigt mysig, go & härlig den tösen.. *thihi*

// One Love


Kukigt

Roligt....veckan började kukigt då jag hoppade dagens morgonprommis. Sov riktigt illa inatt & jag vaknade nog varje halvtimme eller så... *gäspar* Finns ingen mening med att plåga kroppen efter en sådan natt!!

Nyss kommen till jobbet & är så äckligt jävla trött.....funderar starkt på en kopp av det svarta guld som finns en trappa ner.. *kliar huve* Fika om 10 minuter och min förhoppning är att jag känner mig piggare efter den. Måste snacka med syster om hur vi ska lägga upp träningen efter jobbet som oxå. *gäspar igen*

// One Love

Allvar

Ja mina kära!!

Nu har jag sett ett par avsnitt av en skön serie, kommer nog att försöka se klart hela säsong 1 till helgen! =) Var bara 22 avsnitt så det ska la gå hyfsat snabbt.. *host*

Imorgon bitti börjar allvaret igen, min klocka är ställd på 04,55 & kläderna ligger framme. Wunderbar....speciellt nu när det snöat lite så jag slipper halka omkring som Bambi..

Är faktiskt äckligt trött nu, men det ska la bli ett par sidor i boken innan jag somnar....så huvet får jobba lite på det traditionella sättet oxå. Det kan inte alltid vara film eller seriers om styr, bara nästan! :-)

// One Love

Moi som tomte

Fick en bild när jag var & tomtade hemma hos mig chef. Hennes systerbarn saknade tomten & då kom jag & räddade deras jul. :-) Helt underbara ungar..

Jag som tomte

Röd Quinoa

Nu är tvättstugan klar för flera timmar sen & jag har lyckas fixa matlådor fram tills onsdag. Lax, tonfisk, sallad & röd quinoa kommer jag att mixa i dessa lådor.
Smarrigt va??
Vart så sinnes sugen på snarra att jag syndade & gick ner på hemköp för att handla choklad....samt massa grönsaker. De sakade gurka vilket var lite synd, men jag fick iaf med mig röd lök, gul lök, paprika - röd & grön, sallad, tomater, apelsiner & massa bananer.

Såg föresten en härlig film innan jag ha handlade oxå....Night At The Museum med Ben Stiller. :-)

Kommer att dra nån till rulle nu eller så blir det en serie, plockade hem nått riktigt bra tidigare i veckan. Alltid roligt att se, speciellt med min nya tv! =))

En kopp vitt te & sen är jag redo!!

// One Love

Söndag

Härliga underbara söndag!

Har faktiskt vart liiiite produktiv idag med tvättstugan, ska även ge mig på att laga mat lite senare så det finns fram tills på onsdag.Smidigare att fixa matlådor istället för att laga varje kväll. Jag har liksom inte tid med det när det är träning osv varje dag.

Annars snöar det på ganska bra utanför mitt fönster. Härligt måste jag villigt erkänna, ljuset kommer göra under för min trötthet! :-) Tror faktiskt att det blir härligare att ta de morgonprommisar som är planerad oxå, speciellt med min nya fulltankade MP3. =))

Nyss sett klart The Illusionist med Edward Norton Riktigt bra film måste jag säga, riktigt bra.
Ska la dra på nån till rulle om lilla stunden, ska se om jag har nått att stoppa i magen först.

// One Love

Jaaa du!

Här händer det saker...nyss kommen från detta årets klart ROLIGASTE fest hos Ola! Kvällen började med att vi kikide fotboll hemma hos mig...sen vid 18-tiden gick vi ner till JD som bjuppade på middag...en underbart smarrig middag i form av taccoapaj  & sallad!! =))

Sen trampade vi över till Ola där blev vi ett underbart gäng i Ola, Roger, Kicka, Pete,Lg,Eric & jag....sent kikade Björn, Tony & hans vän över... =) Sjäv passade jag på att gå hem när de skulle på krogen, duktig kille va?? 

Uppdaterar er imorgon!!

N´d JD.....i love u mate....never forget!! J&B 4-ever!!!

/ One Love


Kvällsmålet

Vart så sugen på nått smarrigt när jag satt framför tv´n att jag tvingades göra lite mat. Eftersom jag själv tycker att det ser så sinnes gott ut blir jag tvingad att låta er bestämma??

Är detta nått ni skulle käka om det bjöds?? ;-)


Basket

Nu ska jag på basket med Henke! Gooooo Dragons.. =))

// One Love

Snabbis..

Om man fick det som rubriken sa så.. *skrattar*

Syftade mer på att detta inlägg kommer bli kort....måste skriva av mig lite! :-)

Jobbat som en dåre sen jag kom idag, typ som alla andra dagar denna veckan. Men det är härligt på samma gång....skulle jag gissa på vilken veckodag vi befinner oss på idag hade det lätt blivit onsdag OM jag inte visste att det var fredag. Snabb vecka = bra vecka!!

Snart är dagen slut & jag ska träna....sen blir det basken med Henke igen. Håller kanske på att bli vårat nya nyktra fredagsnöjje detta. *haha* Hade sjukt roligt & trevligt förra ggn iaf.

Fick även köra mor & fars nya bil igår. En XC70 2,5T.....klart mysig bil att glida omkring i. FET vill jag lova, man sitter högt & den hade faan all tänkbar utrustning oxå. Me like. =))

Lunch om 35!!

// One Love

Härligt..

Ikväll plockade jag via Pay Per View hem matchen mellan Timrå & Frölunda. Mycket bra intiativ av mig faktiskt. Timrå lyckade vinna med 5-1 & tog tre viktiga poäng i kampen mot serieseger, nog för att det är en bit upp till första plats....men med fullt lag ska det ordna sig! :-)

Fick främmande av Henke, Chris, Lg & Tillan som avnjöt matchen med diverse tillbehör i form av snus, te, kaffe & vin!! *skrattar* Gissa vilka som njöt av vad??!!??!!

Måste ägna mig käre soulmate JD en tanke oxå....han var tvingad på HL Display ännu en kväll med fotbollslaget eftersom halva jävla laget, om inte mer, gav faan i att hjälpa till i tisdags då de oxå jobbade. U´r a working hero mate!! J&B

Men mellan 2:a och 3:e perioden började vi surra om våran Polen-resa igen & nu bokades den in till sommaren....ännu en gång (i det stora hela iaf). Kikade igenom de bilder som jag har därifrån & hittade då denna slappa bild på mig efter frukost & de två redbull-vodkadrinkarna som ingick. :-)Bengis Polen

ÅÅååååååå nu lirar de SNOW med Red Hot Chili Peppers igen....NÄR ska jag bli less på den låten?? Det måste bli snart eftersom jag lirar den hela jävla tiden hemma. Men på någe vis så myser jag fullständigt i hela kroppen då den poppar på!!! Sjukt, jag vet....men ärligt!!

Nu är det dags att läsa lite innan jag ska kramas med kuddarna!

// One Love

Snart helg

Vart lite dålig på att fylla på med tankar & funderingar den senaste dygnet.. *skrattar* Men tanle på att vissa bara skriver i sin blogg var tredje vecka så kanske jag klassas som en manisk liten skribent! ;-)

Igår när jag kom hem från jobbet var det en prolla som gällde innan Sara hämtade upp mig för träning. Vi skulle på OK först eftersom mina böcker från bokklubben kommit....samt den nya mp3-spelaren & hörlurar som jag beställt från tbh.se. Väl på Ego blidde det axlar & sen avslutade jag med 45 minuter på steppen. FATTA hur äckligt jobbig steppen är om man ser till ett löpband osv!!! *shit*

Väl hemma efter en prolla & kolis satt jag mig & lekte med mp3-spelaren så den kan jag i det stora utan & innan redan.. *skrattar* Ni vet hur det är....man slänger instruktionsboken & sen knappar man sig fram....vad det än e som man har handlat.. *haha*

Drog även iväg en beställning på 16 kilo prolla oxå, inte till mig endast. Sara ville ha 4 kilo & Åsa & Nino ska dela på resterande 8 kilo. Smakerna jordgubb & choklad blev det. När jag tänker efter....helvete.....jag har blåst sjukt mycket pengar denna månad som knappt har börjat. Fast det är BARA på bra saker så jag har inte dåligt samvete. =))

Nu ska jag på möte & sen är det lunch & efter det ska jag på möte nere på Norede. *pheeew*

Efter jobbet ska jag på blåbärstippen & slänga min tv, sen ska jag hem till mor & far för att formatera om deras dator som håller på att knulla sig!! Skulle gissa att jag tar middag där oxå....sen vet e faaan vad lilla jag ska hitta på. Nån som har nått förslag??

// One Love

Stört

Sitter här på jobbet & ha en snabbfika....smuttar på en kopp te & kikar i detta nu ut gennom fönstret. Vinden leker med flaggorna utanför Polisen & det är åt helvet för många plusgrader ute. När jag gick & la mig vid 23,30 igår var det otroliga 7,2 grader ute.....i januari!!! Undra hur sommaren kommer se ut, det är den man får sikta in sig på nu när det ser ut att bli noll snowboardåkning i vinter.

*suckar*

Henke hjälpe till att fixa sidan lite igår så att den passar Bengis stil & smak mer.
Tack för det bubbas!!
Nu ska jag bara se till en bild som ska ligga i toppen.. :-)

Har annars en neggokänsla i kroppen nu som jag gärna vill bli av med. Är som sagt väldigt ovan dessa känslor & ärligt så vet jag faan vad denna grunnar sig på. Förmodligen är jag sugen på snus eller 150 liter kaffe, men det är la bara att bita ihop & stå ut med skiten en vecka till....sen är det klart!


Just det....tog på mig ansvaret att bli en personlig coach igår oxå, men det uppdraget ska inte börjas på en gång. ;-)   Så nu ska jag bara kludda ner ett bra upplägg.. *thihi*

// One Love

Skön sommarbild

162716-9Hittade en härlig bild på mig från den 10 juni 2006 när jag & min käre syster hade det vanliga grillpartyt för våra vänner hemma hos henne i Mårtensro.

SNYGG jag blir efter att Johan sminkar mig va??

Timrå!

Nu sitter min tv på plats efter att jag, Henke & min far fixat lite. Far kom iof ner när allt var klart, men dock. ;-) Kommer bil så sinnes bra efter att jag fått mitt hemmabio oxå. *thihi*

Sitter iaf här med Henke, Frasse & Tillan....tror Chris skulle kika ner oxå!
Vi kikar på Skellefteå - Timrå, leder efter första perioden....så nu är det bara att döda Skellefteå i början av andra.

Bjuppade såklart på kaffe till de som ville ha, själv sitter jag & smuttar på en kopp te!

Nu börjar hockeyn igen!!!

// One Love

Bilder från Polenresan


......JD & Tillan.....Strand........Jag............Jag & Thomas.........Hotellet.......

Tar mig tid..

Jag måste ta mig lite tid till en paus mitt i detta extrema berg av jobb som jag har liggande. Börjar dock se slutet på den nu & en vild gissning säger att jag under fredag fm kommer att ha jobbat ikapp mig. FATTA hur jävla duktigt det är med tanke på att min backup e sjuk.

Jag är äckligt stolt över mig själv iaf!!

Snackade med Henke tidigare & han skulle hjälpa mig att hänga upp tv´n på vägger ikväll. Sen ringde gubben min & hade fått andra planer så han kommer oxå att droppa ner. Härligt. Då vet jag att det blir bra, för tre GRINGOS har la aldrig misslyckas förr.. ;-)

Har även surrat med JD en snabbis om digaital-kanalerna...ska man slå till & utöka det magra utbud som jag i dagens läge sitter & zappar mellan?? Tror faktiskt det....iaf så man får alla tv 4-kanaler samt Animal, Ancient & alla de underbara kanaler. Viktigt om man skulle få Viasat 1 oxå.. *skrattar* Jag är faan galen i sport...fotboll & hockey om vi ska bergränsa lite. =))

Näää, nu är det dags att smälla i sig ett äpple & jobba vidare.

Kom ihåg att solen alltid kommer bakom alla elaka & grå moln oxå.....!!

// One Love

Sjukt Henke

Kolla in denna cykelspark som killen gör i sin första match! Helt jävla overkligt, det är iof bara min lilla obetydliga åsikt.....samt alla andra sportkrönikörer i världen!

Hoppas du skippar Helsingborg & leker lite fotboll med de killar som ligger på din nivå. Giggs i bild är bara en av dem som brukar ha lika roligt som du på planen. ;-)


Sjukt Henke

// One Love

Jag kommer att ha sväll i flera veckor! ;-)

Ååååå, det gick & det går igen....snart kommer jag ännu en gång!!

SATAN vad nöjd jag är över mina nya tv som står på tv-bänken för stunden. När jag kom hem efter en låååååååååååååååååång dag på jobbet kikade JD upp till mig för att ge en hjälpande hand. Vi lyckades packa upp den ur kartongen & sen var det bara upphängningen på väggen som var kvar. Måste handla på mig lite tvingplugg & setlimm under veckan. Så jag är SÄKER på att tv´n väl sitter kvar på väggen efter att den hängs upp.. *skrattar*

Kommer nog inte att gå hemifrån på flera veckor nu, men om DU vill se på film med mig eller bara hänga lite....så ska det nog kunna ordnas! *thihi* Jag kanske överreagerar lite oxå....med tanke på ur bra min förra tv vart under ett par månader. Men jag lovar.....det är inte tråkigt att se en film från Canal+.....satt & zappade mellan Robotar & Meet The Fockers.. =))

Lite ballt att det finns bild i bild......och bild i den bilden. Så att man kan ha koll på fyra kanaler samtidigt. *asg* NÄR kommer det att vara nödvändigt......bara när det är fotboll på tv konstaterade jag & JD. :-)

Annars är jag nog lika konfunderad över det underbara väder som gör sig påmind utanför mitt fönster. Hur KAN det vara möjligt att det är 5,7 grader varmt ute den andra veckan i januari. Snitt-tempen under december & januari måste fram till dagens datum vara ca 4,8 grader.. Jag är grymm på att gissa! *moahahahaaahaa*

Nu ska jag lägga mig i soffan & njuuuuuta av Simpsons.

// One Love

Jobba sönder!

ÄNTLIGEN måndag! *skrattar*

Kommer tillbaka till den näst hektiska perioden av mitt arbetsår, vilket säger HUR mycket som helst för er som vet hur vi har det här när det är mycket att göra. *shit azzå*

Det ringde iaf en budkille vid 07,30 idag & meddelade att han kommer med min tv vid 12-13 tiden. Så ni kan la gissa vad lill-killen kommer att göra den närmsta veckan! ;-)

Hinner tyvärr inte skriva mer nu, jobbet SKRIKER efter mig...

// One Love

Henke är gud!

Nu är han odödlig i 3 ligor vilket är fullständigt overkligt. Han gjorde knappt ett fel under sina 75 minuter på planen innan Ole-Gunnar kom in för att avgöra. *sitter & myser nu*

För er som inte har kollen....Henke Larsson debuterade i Manchester United idag mot Aston Villa......cupspel dvs!! Han låg bakom allt som hade med anfallen att göra, underbara passningar till Rooney, smäckra skarvar till Ronaldo osv. Inte en nickduell som förlorades!! Magnefikt för en 35 åring som gör debut i världens bästa liga & i ett av världens bästa lag. Kommer bli spännande att läsa tidningarna imorgon. *thihi*

Jag, Frasse & Tillan var som sagt på Players & såg matchen tillsammans med väldigt många andra. Märktes att O´lerays var i Vemdalen & Henke debuterade. Vilket jubel när målet kom!!!! :-)
Jag & Frasse tog en cheeseburgare medans Tillan smällde i sig en kycklingburgare...och till det var det cola & mineralvatten som regerade. Visst är vi duktig som hoppade ölen??

Däremot så var jag tvingad att synda IGEN!! Det blev två koppar kaffe att njuta till denna underbara eftermidddag med svenska ögen sett & ett hjärta bultande för Manchester.

Nu är det dags för Rock Supernova på Tv6!

// One Love

KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNG!!

Frasse ringde förut & undrade om Man.Utd lirade idag & ifall vi kunde kika på den...men tyvärr visas den BARA på Viasat 1 och den kanalen har jag jhu inte. Men då fick vi den briljanta iden att ringa till Players & de visar matchen..

*JUBLAR*

Så nu ska jag bara ner i tvättis & sen ska jag möta upp Frasse och Tillan klockan 15,00. Bord reserverat & allt...detta kommer bli fantastiskt. Även om det blir utan öl & andra starkvaror så kan man la lyxa till det med lite smarrig mat.

Nu MÅSTE jag springa! Gooooo Man.Utd goooooo...

// One Love

Wunderbar!!

Helt sinnes härlig morgon det är då....solen skiner, det är ett par minusgrader ute & Manchester spelar idag. Skulle ärligt kunna må betydligt sämre.

Har hunnit med min morgonprommis upp till Sidsjön, stannade till på Sidsjöhallen på vägen hem för att handla lite nyttosaker. Blidde en klase bananer, 3 bapelsiner, 2 gurkor, ett packe lök, tomater & salladshuve. :-)

Nyss käkat frulle & ska snart ner i tvättis. Har på någe vis alltid tvättat på söndagar mellan 13-16, vilket är en riktigt härlig tid vare sig man var ut dagen före eller inte!!

// One Love

Dags att nalla

Nu har jag skjutas hem Markus & Jenny efter deras snabbis nere på Oscar. Där var det tydligen HUR lite folk som helst. 40 stycken där inne & deras sällskap bestod av 15  pers... Inte roligt när man får vara helt själv inne på dansgolvet jhu....ska jhu kunna stuffa med någon oxå.. ;-)

Sitter annars & smuttar på en kopp rött te samt tänker ut ett bra, skönt & härligt upplägg utav morgondagen. 

Börjar nog med en prommis när jag vaknar & efter det en smarrig frulle. Sen e det nog dags att vara nyttig nere i tvättis innan det blir dags att laga lunchen samt ett gäng matlådor så jag klara mellis & lunch för måndag & tisdag. *mmm, så får det bli* Sen måste jag försöka lista ut ett sätt att få se Manchester med Henke, annars kommer faktiskt söndagen  att vara misslyckad.. *suckar*

Neee, snart e min kopp slut & det är dags att läsa lite!

//One Love

Fest & underbar mat

Nu har jag nyss kommit från fest där Jenny fyllde 25 år & hennes lillebror 23 år. Ganska sjukt att man som syskon kan fylla år på samma dag....sinnes läckert faktiskt. Tänker faktiskt på min mormor & morfar som fyllde år på samma dag....men att mormor var ett år äldre än morfar. OM jag inte minns fel!!

Ska börja med en redovisning av dagen först.

Blev som sagt klar med städningen mitt på dagen & därefter satt jag mig & brände ut 6 skivor till Jenny som hon önskade sig till festen. :-) Precis då ringde min syster & ville bjuppa mig på middag....snacka om att lill-killen hade flyt! *nickar glatt* Så hon hämtade mig vid 15-tiden (tror jag klockan var) & sen kikade vi på en film (lady in the water) innan det var dags att käka ris, kyckling & massa smarrigt grönt till som var värmt tillsammans med kycklingen.

Vid 18-tiden kom Markus & Jenny till syster eftersom jag skulle åka med dem till den Jenny som fyller år.. *skrattar* Det är många Jenny nu....ska utelämna dem som fanns på festen....annars blir det SJUKT rörigt! *skrattar*

Var många sköna ansikten & personer på festen iaf..
Bengis (dvs moi), Markus, Jenny, Jenny, Jonte, Jenny, Anna, Hanna, Elina & hennes syster, Angelica......GAAAAH...sen vet jag jhu namnet på killarna oxå men de vill liksom inte dyka upp i min trånga skalle för stunden.. *f´låt*
Det fanns iaf underbart smarrig mat & dryck som Jenny hade fixat....tyvärr var jag nyäten så det fick bara bli ett gäng skivor med rostbiff & brieost under kvällen....som sköljdes ner med Cola. Sen blidde det lek med Gitarrspelet till P2, vilket var HUR roligt som helst. När jag passade på att fara hem med Markus bil var det Sing Star som dånade ut tv´n. Nu sitter jag här fet & svullen efter all mat & väntar på att sällskapet ska ringa när de vill ha skjuts ner på krogen.
GUD FÖRBANNAT vad härligt det ska vara att vakna hyfsat utvilad imorgon. ;-)

För alla er som missat detta....så är jag alltså inne på en "avgiftning" igen....som vanligt under vinter-halv-året!!! Dvs. en nykter period med 2-3 undantag fram tills i början på maj. Orkar liksom inte med att vara destruktiv på heltid under årets alla veckor & månader...jag fungerar & mår bäst med äckliga rutiner & en fantastisk struktur. Ni som känner mig vet vad jag surrar om.. *skrattar*

Såg föresten att Timrå vann mot Modo oxå...starkt....hoppas detta håller i sig nu. Men helt lag utan skador finns det inte många som tar poäng mot dem, som syntes under de första 20 matcherna eller så.. :-)
Nu är det bara Henke & mitt Manchester som jag med spänning väntar på..

// One Love


Klar

Äntligen klar med städningen.....det har jag iaf vart ett tag nu! Men dock!!!

Damsugit, svabbat, legat på alla 4 & gnossat toan & hela duschen....diskat & dammtorkat!.. Shit vilken nyttodag jag har lyckad med. :-)

Neee, nu ska jag läsa lite!

//One Love

Städning..

Finns helt klart roligare saker att göra på en lördag förmiddag än att städa. Men min lögenhet ser faan ut som ett bombnedslag nu & då är det bara att gilla läget. Tur att jag inte har tvättstugan förren imorgon. :-)

Tror jag ska käka frunch först....eller så går jag ner på Rasuls & ser efter om de har någonting snabbt, gott & onyttigt.. *skrattar* Är det lördag så är det lördag.

I vilket fall som heslt ska jag poppa sönder Snow med Red Hot Chili Peppers nu, för mig är det utan tvekan 2007 års mest spelade låt ÄN så länge! *s*

// One Love

Rolig kväll!

Var som sagt på basket ikväll, men jag börjar med dagens fika nere på Charm.

Jag & Henke hittade som sagt sällis vid Charm i form av Stefan, Björn, Ronsa & Sandra. Jag var äckligt sugen på en kopp svart guld med det blev 3 koppar rött te istället. Tog med mig nån påse hemifrån, där nere finns det jhu bara svart te! *huuuah* Jag tycker själv att jag under mina 5 dagar som te-drickare blivit lite utav en självutnämnd expert.. *skrattar* Eller hur är det egentigen??

Efter ett tag så dök iaf Pills & Mumin upp & då hade bordet redan börjat  spåra ur, DOCK utan min hjälp!! *host*  Beslöt iaf vid 14,30 att gå hem för att förbereda träningen.

Gick till Ego vid 15,00 & var hemma 16,45! Snabbt bra pass med 60 minuter på bandet. :-)

Vid 17,45 - 18,00 tiden gick jag & Henke bort till sporthallen för att ha en slapparkväll med basket. Fatta att sista ggn jag gick på basket måste vart -96/97 & på den tiden var det våldsamt mycket folk som kikade på våra krigare i Dragons. Så var det då...

Kan annars inte en regel, men det är alltid roligt att vråla ut vad man tycker att motståndarna & domaren gör fel. Sen lyckades jag få Henke att bryta ihop då jag hejjade på fel lag den första minuten. Var helt övertygad om att Sthlm (planja, solna eller liknande) var Dragons & vrålade så klart när det blockade & gjorde den första poängen.. *asg* Som ni alla vet....som känner mig....så är jag inte som alla andra! ;-)

SYND!! Japp, jag klarade mig inte så bra som jag hoppades...torskade fett när matchen skulle börja & tog då min första utav tre koppar kaffe. Känner mig lagomt speedad nu.. *thihi* Men bättre att ta nån kopp java än att trycka upp en prilla....för det vägrar jag!

Nä, nu är jag hemma utan en tv som fungerar & med massa tankar att besegra.

Gissar att det blir en tidig kväll tillsammans med den bok som jag plockade ner & började läsa igår. För er som är nyfiken blev det Clive Cussler´s Odysseus Skatt. De förtsa 60 sidorna började bra, ska bli spännande att se hur det fortlöper.

Ha en härlig natt & nalla gott!!

// One Love

Sköna helg!

Halvdag är inget som man grinar över, speciellt inte när det kommer en helg bakom den....precis som fallet är en underbar dag som denna! :-)

Nyss kommit hem & fann till min besvikelse att det ej kommit någonting till mig från TBH idag..IGEN!!
*suckar* Men på måndag då....

*håller alla mina tummar*

Neee...alla ni underbara! Nu ska jag ta påmig skorna igen & möte upp Henke nere på la stada för en kopp te....men jag gissar att ja får ta med mig mina egna påsar! *skrattar*

Höres sen, förmodligen efter träningen & basketen..

// One Love

Sommarens bästa kort 2006!

Hittade lite bilder liggande på min jobbdator....andra klart härligare än andra..
Så här kommer den bästa bilden jag äger från sommare 2006 när jag, Thomas, Helen, Pelle, Jörgen & Tillan tog en bilsemester ner till Polen i mitten på juli för att hälsa på Johan. Väl nere i Polen träffade vi upp Thomas & Johans pappa JZ & hans chaufför Greg.

Kommer aldrig att glömma resan ner på en färja utan hytt som tog 18 timmar.....speciellt då vi var drucken större delan av tiden. Sen spenderade vi våra fantastiskt underbara dagar i G´dansk, Gedynja & Sopot...den sk. trippelstaden. Läcker som f**n. 26-27 grader i vattnet & låååånga fina stränder.

Tror jag kommer lägga upp lite mer bilder om någon är nyfiken!

// One Love

Jag & Thomas på en stand i Polen

Folk man känner..

Det blir liksom att man inte kan hålla sig borta när man väl har börjat! ;-)

Nu har jag spanat igenom blogg-listan från Svall för att se om det fanns några vänner eller vänners vänner som sitter & bloggar utan att man riktigt vet om det. Och jag lyckades faktiskt hitta någon, fann även ett par intressanta & mysiga personer vars vardag garanterat kommer att bli spännande & rolig att följa. *s*

Nee ni underbara, nu är det dags att hämta dagens andra kopp grönt te & börja jobba lite!!

// One Love


Fuck it!

Nu har jag suttit & kikat igenom denna sidan & har faktiskt kommit fram till att det här nog kommer att bli bra. *skrattar* Jag är alltså inte den mest tragiske....dvs....den första av mina vänner som började blogga....och därmed är jag långt ifrån den siste..

Det kommer garanterat att bli massa förändringar här inne bara lilla puckade jag kommer fram till hur faan alla dessa oändliga knappar fungerar som?!?!?
*kliar huve*

Vad har jag annars lyckas med en underbar dag som denna då.
Dagens första 9 timmar spenderade jag på mitt härliga arbete, där jag i runda slag hann med minst 12 koppar te. Te är liksom min nya grej efter nyåret då jag lade ner det underbara svarta guld som hållt mig vid liv sen den ringa ålderna av 14. Måste villigt erkänna att jag smått stal iden av min soulmate JD...a.k.a The British Huligan!! *asg* Sorry mate, var tvingad sen olyckan med soffan! ;-)

Jaja, tillbaka till verkligheten igen!

Kom hem, käkade fullkornspasta, kättfärsröra gjord på krossade tomater med vitlök, paprika, vanlig lök, svamp, böner & den underbara Ajvar (som smaksatte allting så fantastiskt). Till den blev den en smarrig sallad & ett glas behövligt vatten.

Snackade med min gode vän Henke (a.k.a Phaat) & därefter bar det av till Ego för att köra igenom kroppen en sväng innan allt avslutades med 60 minuter på gå-bandet. Gick sinnes snabbt eftersom den visade den underbara filmen Wayne´s Wolrld på tv 4. *skrattar*

Lyckades iaf ta mig hem från träningen. Tog en prolle, strechade, hoppade i duschen.

Nu sitter jag & smuttar på en kopp rött te innan det är dags att plocka ner en ny bok att avnjuta.
Läste klart Michael Connelly´s : Fällan igår. Mycket bra bok, men den handlar ju om hjälten Bosch från L.A

// One Love

Vad sysslar man med?

Kan inte annat än att små-le medans jag sitter här & kikar igeom alla inställningar i bloggandets fantastiska värd. Det sistnämnda återstår dock att se!!

Får la se detta om en privat dagbok som är öppen för hela välden att läsa, men det blir garanterat bra.

// One Love