Så skönt ute

Har för mig att SMHI´sa att det skulle bli mulet idag...iof är det ett par moln, men dock. :-)

Nyss hemkommen efter en prommis runt sjön med Henke. Det är heeeelt underbart ute, så har ni inte provat att komma från sängen än så SKYNDA!! *skrattar*

Nu blir det en dusch & sen får jag la se vad som händer. En fika eller så kanske jag laddar inför fotbollen....som äntligen börjar igen. *happy happy*

Höres sen!!

// One Love

Lördag lördag

Känns hur sjuuuuukt bra som helst att jag tog det stilla med drickandet igår.....det var de som var min plan hela tiden & jag lyckades efterfölja den. *klappar mig själv på axeln* Sista timmarna på Oscar (hann knappt vara där så långe) var det vattten som gällde.....så jag började ställa för mig själv redan då.. *thihi*

Vaknade vid 09-tiden, nyss plockat ihop här hemma efter igår.....det såg faktiskt inte så farligt ut. Tack ni som var här & skötte er....som vanligt!! *blink blink* Mina vänner med sällskap e bäst..

Neee, detta håller inte.....det sprätter i kroppen av energi & jag ska ut & ta mig en riktigt härlig prommis. Sen kan det med mycket stora odds bil en fika nere på la stada.

Ska ju köra mor & far ikväll så det blir ingen l där nere idag. *haha* Det hade annars vart trevligt att börja dagen så.. *host* Eller hur var det egentligen..  ;-)

Höres sen alla fluffisar!!

// One Love

Skön kväll

Jag, Henke, Jörgen, Roger & Eric började kvällen på Brandstationen, käkade smarrigt & drack gott..


Sen gick jag & Henke hem till mig....sen droppade Sandra & Munin in...och strax efter det kom Henkes mamma förbi. Vi hade hur trevligt & mysigt som helst.. ;.) Fram emot 21-tiden droppade Jögga, Eric Sondra, Maria & Malin, henns bror + vännen...samt kusin, Ronssa! :-) Vid 22,30 gick vi ner till Jörgen & där fortsatte kalaset!!! Jag, Henke & Roger gick på Primero...sa heej till Jennie som jobbade i garderoben. Efter ett tag tappade jag bort alla & skulle gå på Oscar.....då kommer Roger & sen sällskapar vi till Oscar. Där var  det döööööööööö-tråkigt eftersom  vi trodde alla andra skulle vara där.....men tänk så fel vi hade!!. Travade ner på O´lerays för attt hitta Jörgen & Co....men lyckan uteblev... Under tiden ringde jag & Roger alla för att stämma träff......fick tag på Henke när vi väl va på plats på Oscar igen. Vid 02,30 gav vi upp, gick förvi korvgubben & sen var det hemgång. Nyss hemkommen så ringde Henke & frågade VART jag var.. Tyvärr så hade jag hunnit hem.....ska nalla snart.


Men jag har fortfarande inte fått svar av Jörgen än....men han lyckas säkert ha roligt....hur skulle det annars se ut!


Love u bro!


// One Love


Serier

Min vän Henke efterfrågande serier i sin blogg (www.djhenke.blogg.se)..

Tror nog att jag & Jörgen kan kalla oss själva för serie-freaks i dess rätta bemärkelse..

Här kommer att par tips för er med intresse:

Lost (som alla vet, de som kraschade med plan på en "öde" ö)
Prison Break (sjukt bra första säsong om flykten från ett fängelse)
Heroes (vanliga människor som får superkrafter i x-men stil)
Battlestar Galactica (the best shiit ever, Sci-fi som INTE går att förutse)
2 1/2 Men (komedi med Charlie Sheen)
Las Vegas (om livet att driva Casion, Jamed Caan är underbar)
Entourage (klassas som sex in the city, fast för KILLAR)
Boston Legal (vår manliga motsvarighet till Ally)
Dexter (den mest twistade serie jag sett, CSI med en twist....typ)
Traveler (inte kommit än)
Taken (steven speilberg, bra gjord med andra ord)
Simpsons (från säsong 4 & framöver) (kan ni inte eran Homer så skääääääääms)
Sopranos (maffios som regerar)
Numb3rs (Titteln är talande, siffror löser allt)
One Tree Hill (ungdomsserie, klart bra)
House (världens skönaste doktor, måste ses)
Rome (även här säger titeln vad det handlar om)
South Park (kan ni inte eran Cartman, så skäääääääääääääms)
24 (Det finns bara en Jack Bauer, som kan rädda världen från terrorism)
Family Guy (cartoon) (måste ses, underbar humor)
Scrubs (underhållande sjukhusserie, komedi)
Supernatural (2 bröder som ska rensa upp bland spöken & demoner)
Smalville (stålmannen som ung, sen har serien Lana, Louise Lane osv)

Orkar inte skriva mer nu.....men då tror jag inte heller att jag missat nått av de vi ser eller sett..

// One Love

Friday mornin´

G´morgon alla glada!

Blidde ingen prommis på morgonen idag, fattar INTE vad som hänt med min stackars fot (den vänstra såklart), kanske straffar den min högra eftersom den fått sparka på bollen i alla dessa år.. *haha* Neee, skämt & sido!! Började känna av den mer & mer när vi satt nere på W igår, har gjort riktigt ont hela natten & så jag har sovit  fruktansvärt  dåligt. Fast det är la inte foten riktigt, mer som utsidan av vristen....känns som jag stukat eller vrickat den?!?!?! Det ända som jag kan komma på att jag utsatt mina fötter med är steppen på Ego. Det var ett tag sen de fick jobba så.....och att jag efter lång frånvaro dunkar igång med 60 minuter efter träningen kanske blev överansträgning?!?!  FUCK IT, som Hasse skulle säga..

Helgen är kommen & det känns riktigt jävla bra, jag ser fram emot denna helgen med allt som ingår.

Lyckas jag med konsten att ta det stilla ikväll blir det med stor sannolikhet en hotellfrulle på Knaust imorgon bitti, finns det nån söt själ som vill följa på?? Roligare, trevligare & mysigare med sällis.. :-)

Kvällens upplägg då? Skulle gissa på att jag kommer snacka med Jörgen, Henke, Peter osv när jag droppar innanför dörren från träningen. Kan vara så att Erik slappar hemma hos Jögga & att Henke är där oxå... *skrattar* Vi snackar 20-tiden nu, om någon undrar.....eller så sitter alla på sin egen kammare & funderar på vad som hända skall?!?! *knappast troligt med mina vänner* *thihi* Ser iaf med spänning fram emot kvällens bravader..

Nu är det kaffe & sen ska jag lyxa till det med en prilla.. *fnissar*

// One Love

Fika

Nyss hemkommen från en jäkligt härlig fika nere på Wayne´s.

Det var jag, Jörgen, Henke, Sandra & Elin....Jögga var tvungen att sticka vid 20,00 för att hinna till sin träning, Men det stoppade inte oss andra från att sitta kvar & se damerna droppa in för sin sy-junta.. *skrattar*

Två kaffe & tröttheten kommer smygande, sen blidde jag äckligt sugen på plättar, grädde, sylt & BACON!!! *thihi*

Neee alla fluffisar, nu ska jag borsta gaddarna & sen blir det sängen tillsammans med en bok..

// One Love

Kentucky Hells Angels?

Kentucky Hells Angels?

Besviken

Tydligen så förlorade vi landskampen igår mot Irland, det är faktiskt skam!!! Vi ÄR bättre överlag med alla spelare....eller rättare sagt....ingen av dem platsar i det svenska landslaget. Men idrott är inte alltid logisk, det vet ni som lirat i något lag eller deltagit på ett eller annat sått.

La mig & skulle sova efter den första halvleken, så klockan var nog runt 21,40. Lyckade inte somna förren gud vet när, skitjobbigt att vara så trött att man inte lyckas somna. Detta genererade i att jag var död när klockan ringde 04,45 idag. Vägade för & nackdelar med att ändå ta en prommis.....fördelarna...känns alltid lika underbart när jag är klar med den, stolt, pigg & gladare.....nackdelarna....en bit in på dagen så kommer en koma smygande (för stunden), jag ska träna & gå ikväll, vilket gör att morgondagen blir lidande, osv osv. Kort kan jag säga att det hela kan bli som en ond cirkel.. *skrattar* Därför la jag mig & sov, ställde klockan på 07,40 för att ge mig en sovmorgon. Vaknade superpigg 06,15, så då var det bara kliva upp. Känns bra att kroppen själv börjar få en en liiiten klocka om dessa tidiga dagar!!!

Jaja, gissar att ni sitter & skakar på huve & tycker att jag är ännu mer knäpp än innan.....men det bjuppar jag på. Det är inte för eran skull som jag mår bra, det är för mig egen.

Idag & imorgon sitter jag i projekt....underbart....bara jag kan hitta nått riktigt bra att testa så.. *svårt detta*

Har helgen hyfsat klar oxå. Fredag kväll blir det träning, prommis & sen kommer jag la hem vid 20-tiden. Därefter är kvällen fri. Lördag ska jag ta en prommis på förmiddagen OM vädret håller i sig. Runt 16-tiden ska jag skjutsa mor & far till Sven & Agneta på Alnön....samt hämta dem när mobilen ringer.  Söndag är det tvättstugan & så ska jag rensa upp i lägeheten....tycker den ser illa ut nu. Ska kanske ta "The Green Pearl" till affären oxå... *fundilurar* Blir nog en prommis på söndag oxå om solen skiner.....sen ska jag bara slappa från 19-tiden..

Dags för kaffe nu!!

// One Love

15 minuter kvar

Kom hem för lilla stunden sen från en prommis upp till syster. Saknade min "The Green Pearl", så jag trampade upp till Mårtensro & hämtade den.. :-)

Nu ska jag ta en snabb dusch & sen slänga mig ner i soffan & hejja fram Zlatan..*host*...menade Sverige! *skrattar*

Lycka till grabbs!!

// One love

Måste drömma lite, igen.. ;-)

BåtenSnart dagsKänslanWakeday i stugan

G´morgon livet

Är så satans äckligt jävla trött nu, men jag vet hur UNDERBART det känns på vägen hem.....för att inte tala om när man väl får kliva in i duschen & värma sig lite!!

Neee, här kan jag inte sitta kvar, höres sen...

// One Love

Nu ska det bakas..

*thihi*

Bengis kan....det ni tjejer...  *blink*

// One Love

Vilka dagar

Kikade SMHI idag när jag droppade in till jobbet & det ska fortfarande vara lika härligt väder resterande del av veckan! Känns att våran kommer & sommaren med den.. *njuter*

Annars hade jag en härlig kväll igår, tränade för första gången på 4:a veckor & det var som att komma hem igen. Nu dröjer det innan jag har en sådant uppehåll igen....om jag inte lyckas bli sjuk dvs... *peppar peppar* Väl hemma efter träningen så beslöt jag mig för att städa. Trodde jag sabbade min damnsugare oxå, men den fick bara ett värme-fnatt....30 minuters vila & den startade igen.. *skrattar* Sen gjorde jag nått riktigt vuxet....planterade nämnligen om ett gäng blommor!! *stolt* Frågan är om de kommer att överleva bara....eller om jag var liiiiiiiiiiiite för sent ute.. Det kommer tiden att visa.. *thihi*

La mig & sov vid 21,30, det är tidiga dagar som gäller igen. Orkar inte med att vara destruktiv längre.....så nu är det tråkiga bengis som gäller fram tills juni iaf. Klockan kommer ringa 04,45 minst 4 dagar i veckan &  då går det inte att flumma på kvällarna. Lite synd, för jag tappar allt det sociala 5 dagar i veckan....men det är bara att bita ihop & tycka om livet ändå! ;-)

Jaja, det var la gårdagen det. Ikväll ska jag stanna kvar på jobbet & baka tillsammans med syster & resterande del av it-gänget. Vi brukar göra så 2-3 ggr per år...så det finns fikabröd till onsdgar & fredagar. Hoppas att det inte drar ut SÅ länge på tiden så lilla jag hinner iväg till Ego en sväng innan det blir dags att nalla igen!

Kaffe, ja tack!

// One Love

Flott-koma

Helgens sammanfattning..

Fredag, då vart den badtunna & käk hemma hos Henke innan vi bokstavligen snubblade ner på Oscar! *skrattar*  Hamnade i badtunnan efter Oscar igen....så man kom la inte i säng förren runt 05-tiden eller så.. *thihi* Orkar inte detaljsyra kvällen, men jag hade det HUR roligt som helst...riktigt mysigt!!!

Lördag morgon for jag, Henke & Marcus till McD för frukost., väl hemma ringde Jörgen & slet med oss på en fika nere på Charm. För er som inte visste det....så har de rättigheter för öl & vin nu...gissa vad vi av misstag (helt ärligt) råkade dricka efter våra två koppar kaffe.. *asg* Ola kom förbi oxå, innan vi tog svängen förvi bolaget & stannade till på Svenssons för en bärs. Där inne satt vi (jag, henke, jörgen & ola) ett bra tag & snackade....iof gick henke hem tidigare än oss! Vid 18-tiden tog jag en búlle till Palm för Våfflor innan vi skulle vidare till Linda som hade Balkongfest. :-) Oxå hur trevligt som helst....träffade många jag inte sett på superlänge..

Nu till det roligaste, vi gick på Bishops istället för Oscar....där inne trodde jag att vi skulle bli baned for life. *haha* Så stööööört roligt var det flera år sen jag hade. Jag, Palm, Jens, Flo, Thomas, Cristoffer & Viktor fixade ett bord, satt oss ner & sen var det Game Over....vi sjung Ja må han leva för Thomas (som för övrigt fyller i september)....osv..osv....jag skrattade så sjukt mycket att rösten till slut försvann!! *thihi* Klockan 02,00 stände de & gick vi på Oscar. Stuffade där fram tills 03,00 tillsammans med Syster, Åsa, Helen, Ullrika & Jörgen....alla andra var oxå med....men vi lämnade inte dansgolvet en gång ¨på den timmen.. *skrattar*

Kvällen avslutades hemma hos Jörgen & jag hamnade väl i säng klockan 06,00 eller så...med tanke på att klockan ställdes fram!!

Idag har jag iaf hunnit med att tvättat, vart på Big Boy....handlade käk till mig & Jörgen innan det vart´en flottkoma i soffan till filmen 300. Riktigt bra rulle för er som undrar eller är nyfiken. Nyss vaknat efter att kraschat nere hos Jörgen i två timmar.  *haha*

Betyg på helgen då.....jag det måste bli 5+.....allt annat vore skam!!

// One Love

Vilken helg..

Bada tunna igår med allt om ingick & ikväll e det fest...ska till min kära vän Palm på våfflor nu, sen så..

Fullständig rapport kommer förhoppningsvis imorgon, men sliten kommer jag vara´!!!!!

// One Love

Gött

G?

I goda vänner sällskap, lite käk & nån wirrepinne!

Jag får ståpäls..

// One Love

Kan bli bad

Igår efter jobbet hamnade jag på Birtsa med mor, på G hem började min skalle kuka ur & väl hemma hos mor & far med käk var det en stygg skallebang som vuxit fram.. :-( Kom innanför min egen dörr runt 19-tiden & tog en imubetin...kraschade på soffan medans Jörgen & Henke stack ner på Waynes.

Vid 20,30 sov jag, pallade inte med att vara vaken med skallen, så med facit i hand var det nog lite lätt migrän! Men så blir det ibland!!

Idag e det fredag, blått ute, solen skiner & jag är pepped till en härlig helg.. *thihi*

Nee, nu ska jag hämta mig en kopp Java....höres sen..

// One Love

Piss..

väder...

Jag som ställt in mig på sommar redan under förra veckan & så kommer denna elaka kyla med tillbehörande nederbörd!!! *sucka* Men det vänder förhoppningsvis på söndag då klockan kommer ställas om till sommartid & för alla er som inte vet om den ska vridas fram eller vridas tillbaka.....känns lugn! Klockas ska ställas fram!! :-)

Såg att Modo vann den första matchen, samt att Färjestad vann sin match....vilket gör att jag gissade de lagen i finalen framöver.

Var in på Jörgens blogg (
www.jdaniel.se) nu på morgonen oxå, har har fixat en ny layout...riktigt nice!

Näää alla pigga, nu blir den en kopp java!

// One Love

Hur har kvällen vart?

Sprang från jobbet vid 16-tiden, lubbade upp med sommardäcken på vinden & stressade sen ner på Moyo. Där väntade Henke på mig...han stod & hängde med Marcus som jobbade i vanlig ordning,, Efter ett par minuter satte vi oss i The Green Pearl & for till Lås & Maskinservice då lilla jag var i behov att ett par extra bilnycklar. =) Därefter skjutasade jag hem Henke & for ner till Moyo ännu en sväng for att hänga lite med Macke....tyvärr vart den stunden kort då min feta mage skreeeeeeek efter mat.. ;-) För att göra den & min själ extra lycklig blidde det en blandsallad på Gonzales (stavar jag rätt nu).

Runt 18-tiden ringde henke & "störde" min svullkoma som ägde rum i soffan! *skrattar* Kort därefter droppade han in & gjorde min sällskap till Vänner (tv-serien). Efter den knackade vi på hos min granne Jörgen & trampade ner på Waynes för en kopp av det svarta guldet. När vi satt oss ner med våra koppar inser vi att det pågår en LIVS LEVANDE SY-JUNTA.. *skrattar så jag gråter* På en onsdag inne på Waynes....vad gjorde alla deras gubbar....var på O´learys med en bira i handen & njöt av hockeyn eller?? *thihi*

Runt 20,45 skulle Henke hem för att hinna med träningen & då passade jag på att åka en sväng med Jörgen. Vart liksom hans premiäråk..  *haha* Klart nice..

Nu har jag borstat mina snygga tänder & ska plocka med mig boken till sängen. Det blir en tidig dag imorgon med, vilket innebär att jag nog kommer ta mig en sovmorgon på fredag!

Sleep tight!

// One Love

This is the name

Kunde inte säga det bättre själv!

Alltså, den som döpte min bil var Jörgen & nu har jag bestämmt att pärlan här med är uppgraderad till "The green pearl"..

*ler stolt*

image61 

// One Love

Onsdag

Nyss kommen på jobbet & ska om lilla stunden kiva en våning ner för att hämta mig en kopp Java. Är faktiskt sjuuuukt mycket piggare idag än igår vid samma tid. Måste sovit som en stock inatt, var riktigt sliten när jag kom hem & slappnade av för första gången sen 05,20!! *skrattar* Självorsakat, men dock! =)

Måste komma ihåg att ringa Trygg Hansa idag oxå, lika bra att styra upp saker & ting direkt. ;-)

Onsdag, OM det vart sommar, 21 grader klockan 20,30 iväll & uppehåll från regn....så vet jag vart man hade hamnat.. *haha* I sommarens soliga dagar... *la lalalalala lala lalalala lalala lala la* Men nu är det inte så & jag funderar på vad man skulle kunna mäkta med?? MÅSTE tvätta, ska nog se om det finns en tid som ingen bokat.. Sen börjar kvartsfinalerna i hockeyn ikväll, men det känns INTE alls lika roligt nu när Timrå åkt ut!!!

Annars var det riktigt kallt ute idag....ge mig + grader nu!! Måste kika Smhi för att uppdatera mig ang. fredag igen..

Kaffe..så var det!

// One Love

Räddarna i nöden

Det är iof alla mina mate´s.....men ikväll tänkte jag på Jörgen & Marcus!

Tnx för allt darlings, nu har jag blivit pappa.....och ni farbröder!

*skrattar*

// One Love

En natt (04,30) i augusti

En natt (04,30) i augusti

Vad har jag gjort??

Nyss kommen från banken & det känns så satans jävla bra.. *thihi*

Nu ska jag ta en kaffe & sprängas av energi.. ;.)



// One Love

Kaffe

Wunderbar!

Nu har man snart vart vaken i tre timmar & kroppen har gått från trött till hyfsat pigg...det går att lösa med X antal koppar kaffe.. *skrattar* Om lilla stunden är det möte & efter det kommer det främmande från Falun & Gävle. Jag tillsammans med lite arbesvänner på enheten kommer visa vårt arbete mm.mm.

Har en skön känsla av dagen, det här blir kalas. =)

Höres sen alla glada!

// One Love

Sliten

Härliga trötta tisdag!

Har knappt sovit någonting alls i natt, bara legat & vänt mig fram & tillbaka...lika orolig som hela jävla mellanöstern!! Roligt, eller inte.....fattar inte.. *haha* Bara skumma drömmar, eller rättare sagt helt sjuka drömmar. Får la ta igen mig natten som kommer.

När man inte kan sova & börjar göra den extremt dumma saken att tänka....så blir det ännu mer omöjligt att sova, men jag har i alla fall tänkt ut en sak.. *thihi* Får la bara se att våren kommer smygande lite lätt igen nu bara, så ska detta bli bra. En äckligt stark fundering som jag har e om den stundande helgen ska bli den sista utgångshelgen på ett tag. Att dela på en flarra vin eller smyga två bärs hemma är en annan sak, men att kliva ut kommer fortsättningsvis att kännas jävligt onödigt.. :-) Men kom ihåg att det e vad jag funderat på efter denna helgen, så bli inte fundilurig om jag smyger ut & kikar på folk under lördagen. Hoppas att vädret blir med oss på fredag, då kommer det bli en riktigt härlig kväll. *jepp, så e det*

Tror annars att jag måste köpa mental styrketräning, känner mig inte lika självklar i skallen som vanligt. Inte samma härliga tankar om att jag är bäst som snurrar där nu.. *skrattar*

Känner mig faktiskt riktigt bra i kroppen nu oxå, så den har snart hämtat sig till 100% effer den där jävla flunsan. Skulle gissa att det kanske kanske blir träning i kväll.....eller imorgon. Längtar så sjukt efter att få känna hur alla muskler stramar efter ett lätt pass....samt grisa ner mig på steppen (som kommer vara min bästa vänn ett tag)!!

Fuck it som Hasse skulle säga, jag ska göra dröm till verklighet.

Hear me now unt belive me later!

// One Love

Lör & Sön

Hej alla glada! =)

Lördag kväll hamande vi hemma hos Ola & där var det riktigt riktigt roligt. Till en början var det bara vi grabbar, dvs Moi, LG, Jörgen, Ola, Roger, Patrik, Kicka, Björn, Pontus...missar säkert nån nu! *haha* Sen droppade Rogers halvsyster & polare förbi...innan alla damerna från Olas jobb kom in & började tjata om Schlager.. *suckar* Då gav jag upp min plats vi musiken & begav min till kökets vrå.. =)

Fram emot 23-tiden smög vi ner mot Oscar för att stuffa. Hade riktigt roligt måste jag villigt erkänna, handlade dessutom inte en öl eller annat drickbart (innehållande alkohol) på heeeela kvällen!! *stolt* Träffade Fredde med sin polare från Ö-sund, ett par andra gamla polare, dansade sönder med Kakan, Sara, Anna, Jennie & alla deras vänner. Ganska sjukt att jag missade Jörgen heeeeeeela kvällen då han oxå stod på dansgolvet & stuffade sönder! *hahah* Så blir det ibland. Gick iaf hem vid 02,45 & hade sett fram emot att köpa en grillad med räksallad av korvgubben....som INTE fanns på plats! *shit vad jag blev extra sugen på mat då* *haha* Som vanligt blidde jag fördröjd utanför Oscar då man alltid lyckas träffa folk man känner....så det tog säkert yttligare 30 minuter innan jag kom hem & kröp ner...

Söndagen tillbringade jag extra länge i min underbara säng, innan jag klev upp & diskade. Orkade inte städa, men lite hopplock lyckades jag med. Henke & Jörgen kom förbi till hockeyn, Jennie hade bokat O´learys.. =) Ska erkänna att en öl hade vart främmande igår, så det var tur att vi såg matchen hemifrån.. *thihi* Men vi FÖRLORADE i sudden....så jävla illa & surt....det fanns jhu redan storslagna planer för det här veckan! *snyftar* Med de kommer ett nytt slutspel om ett år igen så!! *muttrar* Just det....missade att Marcus kom förbi en timme oxå, de var nice. Man träffar liksom inte han så ofta på kvällar & helger då de jobbar sönder HELA tiden!!

Gick iaf & la mig vid 20,30 med boken...den börjar bli riktigt bra nu!! *me like*

Så var helgen, nu e det kaffe & sen ska jag gräva ner mig i projekt igen!!

// One Love

Lördag eftermiddag

Kan börja med att taer igenom gårdagens kväll.

Det var hockey & selebert främmande som vanligt. Jag bjuppade Henke, Jennie & Jörgen på mat....det blidde wookade gränsaker, brässad kyckling, cocosmjölk & grön curry (ger en grym piff). LG droppade in & sen var det Timrå för hela slanten. Tyvärr förlorade de....men i hann med ett par bärs ändå. Henke sprang iväg vid 21-tiden då bubbas skulle lira på Kåren. Stackars Jennie fick vara kvar med oss tills matchen var slut. Frasse kom även förbi då han jobbat på matchen....tanken var att vi skulle ut & mysa. Själv fick skallen ett bryt & jag pallade inte det...varav  jag stannade hemma & nallade.

Idag har jag vart stöd till Jörgen som hade en mindre rolig avslutning på kvällen igår. Ärligt så fattar jag inte att man kan kan göra någonting likande....men som kille fattar man inte allt som tjejer gör?!?!?!
 Vi hamnade på Charm & käkade lunch. Sen kom LG förbi, Henke droppade även till dit & sen kom även Ola & Roger. De två sistnämnda skulle handla lite kläder till kvällens SUPERFEST hos Ola.

Klockan 12,55 plockade vi uppe killarna som shoppade på Mood för att kliva ner på O´lerays. Där blidde det mat för vissa & öl för resterande (utom lillen som skulle köra). Kan la passa på att säga att Henke inte var med då han skulle spela match. Hoppas det går bäst vännen!!!

Efter första halvlek så leder Man Utd med 3-0, jag & Jörgen är hemma hos mig nu & ska ta oss en bärs....sen blir det mys innan vi ska till Ola & äga världen.
Det är inte lätt att vara lika snygg som oss!!
*moahahhaaha*

Vi höres sen!

// One Love

Snygg mig

Snygg kille

5 timmar kvar

Fr?lsarenTimr? IK

Fantastiska fredag

Känner mig riktigt nöjd över denna veckan i stort...men jobb, fritid & allt annat som hör till.

Ikväll KAN det vara den sista & avgörande matchen för att Timrå ska kliva upp ett steg i slutspelet. Jag kommer som vanligt att sitta frenetiskt framför tv´n & skrika! *skrattar* Alltid lite roligare om man han inlevelse i saker & ting....eller vad säger ni?

Någe helt annat....killen har tänk massa på saker som han annars inte bruka lägga ner energi på. Jag tror mig veta varför jag har spekulerat, funderat & grubblat....men säker kan man aldrig vara på varför!! *that´s life*

Tillbaka till hockeyn & kvällen. Hoppas på lite sällskap ikväll oxå, vore nice om Henke & Jennie droppade ner...samt att Jörgen kommer upp. Sen är även LG hemma & då vore det roligt om han kommer förbi. Det blir gissningsvis en ganska stilla kväll....men en öl kanske jag kan offra mig på då det ändå är fredag & slutspel i hockeyn! *thihi* Kommer handla med mig en cola så det finns oxå. Fnulade lite på middag, vore trevligt om man kunde idka samkväm igen....aningen med lagat mat eller hemkört. Bara man gör saker tillsammans... *skrattar*

Nu är det fika för mig!

// One Love

Min kola

Jag har så jääääääävulskt ONT i min sargade skalle.. Ännu jobbigare att jag inte har någe skallepiller hemma då de sista gick åt under min "lilla" febertripp på 11 dagar!!

Tror jag ska gå & lägga mig snart....orkar inte ha mina ögon öppen!!!

Nalla sött när det e dags för er..

// One Love

Mitt arbete är nog rätt OK

Om ditt jobb känns tungt och tråkigt, och du är på gränsen till depression och inget går som det borde på jobbet, gör då detta:

När du åker ifrån jobbet, stanna till vid ett apotek och köp en stjärttermometer av märket 'Johnson and Johnson'. Öppna förpackningen och läs bruksanvisningen, där kommer du att finna meningen: ".. varje termometer har testats personligen i vår fabrik " .

Blunda nu och upprepa med hög röst minst 5 gånger: ".... jag är glad över att inte jobba  kvalitetskontrollen på 'Johnson and Johnson'.... jag är glad över att inte jobba på kvalitetskontrollen på 'Johnson and Johnson'.... "

// One Love

Long time

Fått lite påbackning om att jag bloggat lite slött de sista dagarna....f´låt för de!
;-)

Jag är alltså tillbaka på jobbet efter 14 dagars frånvaro för flunsa, allt som allt var det feber i 11 dagar & det känns fortfarande i kroppen för er som tvivlar. Fyy faaan, men jag är nog tillbaka hyfsat i min kraschade kropp till onsdag som kommer..

Måndag & tisdag bestod av att jobba ikapp massa massa saker som låg på mitt bord när jag dök upp. Härligt ååå veta att jag lever.. *hihi* Var på jobbet 06,00 bägge dessa dagar. Igår var det dags att gräva ner mig i projektarbetet igen. Sitter ons-fred denna veckan med det & snacka om att det e sjukt roligt. =)) Speceillt då det går bra, vilket de gör nu. Extra stolt blir jag eftersom lill-killen själv har byggt massa filer som ska snurra i div batchar osv!!

Sen är det härligt att jag börja komma tillbaka på kvällarna oxå. I tisdags var jag & Henke upp till Thomas & kikade i hans lägenhet. Den börjar bli riktigt riktigt snyggt nu. Roigt bubbas. Sen hamnade vi nere hos Jörgen för att dra ett par avsnitt av Heros....innan vi klev in på Lost. Avslutningsvis gick vi upp till mig för att se vänskapsmatchen mellan Man Utd - Europa11. Man Utd vann med 4-3 om jag inte missminner mig. Får inte glömma att vi avslutade allt med American Idol...SImon är guden!! *mohahahaha*

Igår var det hcokey på schemat. Henke droppade ner till mig vid 17-tiden & sen kom Jörgen upp. Henke lagade mat, som jörgen stod för....jag käkade & tog hand om disken. En riktigt härlig grabbkväll.. *skrattar* Starx innan matchen kom även Jennie förbi....klart härligt med en fin kontrast till oss killar.. ;-) Timrå KROSSADE Modo...det trodde jag ärligt inte. Men så jävla viktigt!!

Idag har jag hunnit med möten & en fika. Nu håller ett par killar att laga den ruta som krossades hos mig igår...det blåste lite & PANG så kom en frigolitskiva in i rutan.. Lovar att mitt hjärta stannade!!

Jaja, det var en kort sammanfattning.

Ev basket ikväll & GARANTERAT hockey imorgon kväll. Hoppas på samma sällskap som igår...samt att de säkert kommer någon mer underbar själ.

Lunch om lilla stunden!

// One Love

Alla mina bilder

Insåg precis att jag knappt postat en bild sen i januari. Så vill ni drömma om sommarens härliga dagar får ni besöka den månaden.. *blink*

Härligt att vi (timrå) vann ikväll oxå, nu lir det mer bensin på brasan i nästa match!!

Dags att nalla!!

// One Love

Jag vill..

Ja du, vad vill jag.....jag vill nog ha en stor kram, ge en stor kram, ta ett glas vin, mysa, slappa, snacka, fluffa, umgås, inte vara sjäv, kika på folk, träffa folk, vara hemma, vara borta, äta choklad, ta ett glas vatten, ta en prommis, sova, se en film, dricka en öl, se nått roligt, se nått sorgset, drömma, bli väckt, somna om, le, skratta, känna lättnad, hoppa upp & ner, simma, snubbla, skratta, jubla, få en puss, ge en puss, se på tv, vara på bio, dra en film, köra bil, simma, sjunka, stiga, åka wake, surfa, äta en god middag, bjuda på frukost, äta en uppiggande lunch, sjunka med i allsång på skansen, se björn skiffs, vara på krogen med lasse berghagen, snappsa absinth, dricka en whisky, vakna utan minnen, minnas allt, vara len i munnen, nacka skit, bli knuffad, knuffas tillbaka, göra snöänglar, åka pulka, leka kurragömma, sen en ängel, möta djävulen, se jorden från rymden, vara lika virrig som farmor, se världen från nån annans ögon, förtjäna respekt, vara ödmjuk, ge komplimanger, finnas som stöttepelare, gå vilse, hitta hem, släcka en brand, grilla, ställa upp, vara en god son, en snäll lillebror, ett bra barnbarn, se dagen ta slut, vakna upp till morgondagen, sitta vid havet, springa i regn, torka i sol....och BARA VARA!!

Det är nog en sak eller två som jag vill!!

// One ove

Vilken match...ÄN så länge

Modo tog ledningen med 1-3...sen kom vi tillbaka & nu i pausen till tredje står det 3-3. Yeeeeheeehhh, så ska det vara när vi snackar slutspel! *ler som ett barn* Nu ska vi bara kliva in & avgöra skiten i det tredje.. FOOOOOOOOOOORZA TIMRÅ!!

Annars har dagen vart härlig, hamnade som sagt på Moyo efter att jag vaknade. Snackade med Johan & tog ett par käftar java innan jag vid 12,30 gick förbi Blå Kiosken & handlade lunch/middag. Blidde tre små rätter. Billigt, gott & enkelt...kan de vara bättre??

Väl efter maten somnade jag till i soffan & nu sitter jag själlv framför tv´n & vrålar fram Timrå till sen bra match!!!!

Hoppas annars på en väldigt mysig kväll med allt som ingår....kanske korkar en flaska rött & myser lite. Men det kommer INTE att bli utgång, vågar inte efter min sjukperiod.

Vi ses sen mina fluffisar!!

// One Love

Vilket väder

Vaknade nyss av att Henke ringde & väckte mig. Härligt, så att man kommer upp & kan må bäst en underbar dag som denna.. Shit vad bra jag mår!! =))

Kommer nog att gå förbi Charm på Köpmangatan & handla lite frulle snart oxå, kommer la bara bli en dusch innan så e jag med i matchen. Sen blir det la min vanliga visit nere på Moyo....man kanske ska ringa Marcus & fråga när han åker ner.. =)

Måste kolla när hockeyn börjar ikväll oxå, kanske inte är ikväll....utan idag klocken 15,00!! *hmmm*

Jaja, nu vet ni ungeför vad jag ska göra en timme eller två, ses & höres sen!

// One Love

Ge mig sommar nu!!

Ge mig sommar nu!!

You make me smile

Snow (hey oh)

Underbara fredag, är på så fruktansvärt äckligt bra humör. Att jag sen av "misstag" räkade sätta på Red Hots låt gör inte saken sämre.. *hihi*

Nu ska jag ta mig en dusch & sen bär det av ner på la stada en sväng så jag får min dagliga dos av luft. Planen var faktiskt att smyga ner på Moyo & säga hej igen. Greppade inte riktigt om Marcus skulle jobba idag eller om han kommer hem från Italien idag. :-) Men d märker jag förhoppningsvis!!

Fånga dagen mina vänner, det ska jag göra!!

// One Love

Nästa match..då...

Nyss hemkommen från en jäkligt soft kväll uppe hos Lasse. Var ett bra tag sen jagv ar där nu & ännu längre sen jag var där utan att det var en fest med i bilden.. *skrattar* Glömmer liksom bort vilket sinnessjukt vackert hus som han & Ullis har. Tur det e sommar snart med grillning & bubbel som vanligt.. *drömmer*

Vi hade iaf en hockeykväll där uppe....jag, Lasse, Milla & Frasse. Mellan andra & tredje peroiden så var det dags för Milla att nalla....hon blir en STOR tjej på lördag & fyller hela 5 år då.. :-) Helt overkligt vad goo hon e det lilla snutten..

Tyvärr så förlorade vi (timrå), men nästa match är hemma i ladan & då hoppas jag att Modo kommer att åka på fett med spö.. *thihi* Bokstavligen.. *blink*

Annars längtar jag tills imorgon, då helgen är här & med en Bengis som mår HUR bra som helst. Frågan e bara vad jag ska fördiva min tid med.. *thihi* En sak som jag redan nu kan lova är att det inte kommer att bli någon utgång. Skulle aldrig riskera att bli sjuk genom att ta mig en blockfylla bara för saken skull..

Nu ska jag nog borsta mina gaddar, greppa boken & läsa lite innan det e dags att kramas med kuddarna.

Ps, jag lider med dig Lasse.....som måste skotta pga din j**a granne..D.s

// One Love

Moyo

Vaknade vid 09-tiden & slappdae hemma tills 10-tiden innan jag tog mig en prommis. Äckligt väder ute, men det var skönt att få lite luft i kroppen igen.. :-)

Brännde ut två skivor med extremsport till mina vänner på Moyo, tyckte att de var dags för dem att ha ett större utbud av Bike & Wake-filmer. Gick ned andra ord ner till butiken (lagom prommis) för att ta mig en kopp java & snacka skit med Marcus & Johan.....men möttes av Jennie som var chef för dagen. *skrattar* Marcus är i Italien på buissnies & Johan är nere i Gbg. Så jag slappade med Jennie ett tag, tog två koppar java & kikade lite slött på en wake-rulle innan jag tog mig mod att gå heeeeeeeeeeeela vägen hem igen. *hihi*

Nyss hemkommen & har stoppat i mig två piroger, ska slå på en rulle nu & lägga mig under täcket för att halvsova en timme eller två..

Höres sen!

// One Love


Nästan sanning

HEEEEEEEEEELA förra inlägget handlade nästan om sanningen i matchen.

Det viktiga var att vi vann & det roliga var att Henke på inlägg av Ronaldo fick sätta pannan till & avgöra!!

Nu ska jag borsta gaddarna, fluffa ner mig i sängen & greppa boken. Det är en ny underbar dag imorgon!!

// One Love


Lekstuga

Ojoj, Lille hade inte en chans att stå emot en stormaden United som lade i den HÖGSTA växeln direkt. Total utskåpning var vad det handlade om.

Rooney leket, Ronaldo lekte, Henke klackade bollar, Scholes sparkade sönder allt på mittfältet & Vidic tillsammans med Ferdinan förlorade inte en nickduell i backlinjen
.

Jag hann räkna till 4 ggr under matchen då Van Der Sar somnade nere i målet eftersom han hade för LITE att göra.

Det är dessa dagar då jag är EXTRA stolt över MITT Manchester.. *thihi*

// One Love

Så j**la underbart

Nyss hemkommen från en liten prommis till jobbet, gästade dem ett tag & passade på ååå gå igenom mailen. Lugnt att man hade för många liggande i sin inkorg. Hur kan de bli så sjukt många på knappt en veckas frånvaro?? *kliar huve*

Men det var helt jävla underbart härligt att få känna sig som en människa igen, träffa sina arbetsvänner osv. Språka lite med "levande" saker.. *skrattar* Ta en kopp java, tjabba lite, stämma av läget i produktion & test osv.. Längtar tillbaka redan....vill jobba sönder!! Tur jag känner så iaf..så jag inte har ångest över att komma tillbaka..

Nu ska jag ta mig lunch & sen blir det soffan, filten & en film!!

// One Love

Dags att nalla

Har haft en ganska skön kväll med tanke på att jag fortfarande e dålig. Håller dock alla mina tummar för att jag e bättre imorgon så det kanske kan bli en 20 minuters prommis i alla fall. Det e DUMT att gå ut för hört med att stressa kroppen, risken e stort att det bara tar omtag då..

Kvällen iaf.

Beställde hem Timrås match mot Modo i det första kvartsfinalen, vilket med facit i hand var riiiiiiktigt smart gjort! *thihi* Vi vann med 2-1 i en match med MYCKET känslor. Me like!! *skrattar* Slagsmål i 2:a perioden med 111 utvisningsminuter som följd. Vi snackar NHL här.. **jiiiihiieee* Frasse ringde efter att han slutat jobbet på 1891 & ville se sista halvan av matchen. Nice med sällis. Sen var det CL, kikade på Valenica - Inter....där Zlatan tyvärr åkte ur, men så blir det ibland. Hann även med Liverpool - Barcelona en sväng, där matchen såg öppen ut även fast Barcelona hade gjort ett mål. Barcca vann med 1-0, men det räckte inte för att ta sig vidare. Kvällens vinnare var alltså Liverpool & Valenica.

Den viktiga matchen e imorgon, klockan 20,30 börjar det. Manchester - Lille. Det måste vi vinna bara för att vara säker. Räcker dock med 0-0, men HUR roligt är det.. *thihi*

Nu ska jag greppa min bok & läsa lite innan jag kramar kuddarna till sömns..

// One Love

NU smäller DET

Timrå - MoDo

Fooooooooorza Timrå...

// One Love

Gör vad som helst snart

För en massage av min stackars lilla trasiga & kraschade rygg.....nästan allt.. *blink*

Har iaf nyss vaknat efter en timme eller två i sängen, la mig & läste för att sen somna in. Riktigt härligt måste jag erkänna, men de kommer abslout inte gå att sova inatt. *suckar*

Hockey & fotboll ikväll, vilken höjdare. Ingen som vill komma & kramas med mig till de?? *peta*

// One Love

Blandad natt

När jag väl har sovit så har sömnen vart riktigt härlig, som vanligt med andra ord. Men därimellan har jag legat & vänt mig pga. ryggen som känns hur mycket som helst. Känns som jag sitter mellan två stolar nu....vet vad jag skulle behöva göra för att den ska kännas bättre, men de kan med stor sannolikhet göra att jag anstränger kroppen så pass mycket att det blir värre i mitt sjuktillstånd.. *suckar*

Men det fanns väl ingen som sa att det ska vara roligt & härligt att vara sjuk länge??

Säger som Hasse : Fuck it!!

Hade iaf lite feber idag oxå, men det kanske kanske är på väg åt rätt håll iaf. Alla mina tummar e hårt hållen!! Dricker fortfarande vatten som en dåre & försöker efter bästa förmåga att vila.

Nu ska jag se vilken film jag vill vila ögonen till, eller så bir det en serie eller två istället.

// One Love

Min rygg

Snacka om att jag har ont i min stackars rygg, den är inte van att jag ligger i sängen eller soffan 23 timmar om dygnet. Jag e jhu som sagt en snubbe som brukar röra rätt mycket på mig under en dag eller en vecka! *suckar* Detta e inte roligt att känna så nu efter en vecka då jag fortfarande har en vecka kvar hemma.. *snyft*

Har iaf vart på styrelsemöte ikväll så jag fick gå sammanlagt 100 meter extra då vi har vårat styrelserum i källaren. men luft & lite folk var trevligt.

Nu ska jag ta mig lite glass & sätta mig i soffan.....ryggen pallar som sagt inte detta nå mer..

// One Love

Så blev dommen

Sjukskriven hela veckan ut..

// One Love

Underbara måndag

Orkar inte skriva mer..

// One Love

Den kommande veckan

måste bara bli bättre än denna som jag nu har haft. Tror det var 1998 som jag var sjuk så här länge sist...fast då håll det i och för sig i under tre veckor.
Det e ett rekord som jag inte är ute efter..
*skrattar*

Har annars inte lyckas med en bra sak idag....utom tvättstugan då. Den e alltid lika härlig att ha på söndagar, även OM det vart utgång eller inte dagen före. *thihi*

Känner mig hyfsat sliten nu & ska faktiskt lägga mig i sängen & läsa. Hoppas jag blir trött snabbt & somnar. Snackade med chefen nyss oxå, så hon har kollen på mitt läge. Är jag dålig imorgon måste jag fixa ett läkarintyg som säger att jag e kraschad!!! Men e febern normal ska jag mot alla odds ta mig till jobbet en dag för att känna efter hur det känns.

Hoppas verkligen att ni mår bättre än lilla mig när det e dags för er att sova sött!!

// One Love

Nästan roligt

Eller inte!!

Inatt har jag för första gången på en vecka sovit heeeeeeeeeeeeeeela natten, om det var för att jag är på bättringsvägen eller om det var av utmattning ska jag låta vara osagt. Men mor ringde & väckte mig vid 11-tiden & då hade jag sovit i minst 11 timmar.. *suckar* Vägrar ta den där jävla febern oxå, får fruktansvärd ångest om den skulle ge utslag. Bättre att vila, slappa & mysa hela dagen & ta den imorgon innan jag ska på jobbet igen.

Har iaf vart ner i tvättstugan & slängt i två små maskiner. När man legat hemma i 6 dagar så blir det inte så jävla mycket tvätt. Förbrukar liksom inte kläder på samma sätt så.. *skrattar*

Nu ska jag ta mig nått att käka & sen ska jag zappa på tv´n för att se om det finns nått jag kan vila ögonen på!!

// One Love

Lördag

Efter att Manchester vann mot Liverpool började Arsenal mot Reading, vilket jag tror att de vann enkel. Stiernström var här fram tills 17-tiden dåhan skulle till sin mor & far på middag. Jag slappade ner mig i soffan & såg Chelsea leka lite innan jag somnade i soffan en timme.

Sen har jag zappat på kanalerna & fastande till slut framför OCC. Helvete vad bra de e på att bygga bågar.. =))

Sen har jag för lilla stunden tagit ett underbart råd av Sara, Tack! ;-)

Nu ska jag ta fram min bytta med glass ur frysen & mysa till det ÄNNU mer!! *thihi*

// One Love

Gary Neville

"Jag hatar Liverpool, jag hatar människor från Liverpool, jag hatar allt som har med Liverpool att göra?

För er som inte vet vem han är...Lagkapten i Manchester United.

Det är kärlek.. ;-)

// One Love

Det är för enkelt

*thihi*

Eller hur var det egentligen??

Liverpool var värd att göra ett mål, men tog inte vara ¨på chansen....dock lirade Van Der Sar som en GUD i mål.

0-1 till mitt United & det känns riktigt riktigt bra.. =))

// One Love

Ångest

Inatt har jag knapp kunnat sova pga ångest. Vet e faan varför jag fick den egentligen, men min vildaste gissning är att jag hade feber när jag kröp ner under täcket igår IGEN. Tankarna börjar vandra & när det går åt fel håll dyker det upp alla möjliga dumma & ångestframkallande saker....ni som känner mig närmast vet vad jag kan "få" för fel av en nysning... *skrattar* Hyppo kallas det för, inte för att jag verkligen är en...men jag annammar deras sätt att tänka lite bara... *moahhahaha*

Neee, nu ska jag inte vrida till eran redan skadade bild av lilla goá mig! ;-)

Dags att bädda ner mig i soffan & bara vara

TYVÄRR så måste jag baila Moyos Big Jump, känns surt så in i helvete. Men jag & min hälsa går före...

// One Love

Supernice

Kvällen blidde lika härlig som väntad.

Syster kikade förbi med en underbar pastasallad bestående av pasta (såklart), oliver, soltorkade tomater mm.mm....som vi käkade grillad kykling till. Jörgen kikade även upp & smaskade. =) Till denna härliga middag kikade vi på Frölunda - Timrå, som slutade 2-1. CARE, för nu e det dags för slutspelet. ;-)

Efter matchen kikade vi på det sjuka humorserien Hjälp (med Gustafsson & Co), för att avsluta med en kort stund av Kill BIll 1 (innan jag slängde ut mitt sällskap).. *hihi*

Nu har jag dunkat i mig 1,5 liter vatten & ska sova tills 13-tiden imorgon (som d känns nu), annars hamnar jag kanske uppe på Södra där Moyo har en FET Big Jump-tävling.

Nalla sött när det e dags för er!

// One Love

Härlig kväll

Syster kommer hit & ska laga middag till oss...sen blir det Frölunda - Timrå.

Hoppas Frölunda åker på FETT med stryk. =)

Höres sen!!

// One ´Love

Hur är det möjligt

Som sagt....jag vaknade idag & kände mig piggare än på flera dagar. tackar f**n för det då jag hade en temp som visade på normal. Klev upp, käkade lite & slappade framför tv´n innan jag gick & tog en siesta i nån timme.

Fram emot 19-tiden började jag bli lite kraschad igen & tog med vemod tempen igen....för att den lilla jävla saken skulle visa att jag låg graden över det normala IGEN. kan det inträffa?? Blev så less över det.... att jag för första ggn på hela veckan stoppade i min en tabeltt för att lindra febern. Efter det trampade jag ner till Hemköp & handlade för morgondagen. Väl hemma var det som jag tagit mig en duch.....vilket jag fick göra!!

Nu ska jag öppna ner mig i soffan till nån bra film.

// One Love

Hör & häpna

Jag känner mig piggare idag, har dock inte tagit tempen...men som kroppen känns är det lovande! *JUBLAR*

Chefen ringde efter 10 & frågade om jag lever...hon är bara för bäst. Alla på enheten hälsade & det känns roligt att de tänker på mig. Snackade med syster igår oxå & tydligen är det ett par olika på andra avdelningar som oxå undrar hur lilla jag mår. Ni förstår....jag är som ett barn till alla på jobbet, har flera "mammor osv" som alltid ser till mig.. =)

Nu har jag nyss duschat & ska snart gå på pressbyrån & handla lite snus & sen blir det nått att käka.

Läste inne på Henkes blogg (
www.djhenke.blogg.se) om att de kanske kommer slänga upp Moyo´s sida idag. Jag är som på nålar ang detta, det kommer bli så jäkla bra. Du är kungen ma bro!

Höres sen alla pigga!

// One Love