Kalas imorgon..

Torsdag....underbara torsdag! =))

Hade en riktigt bra onsdag igår oxå, small iof bara till innan den var slut...men det gillas de med ibland.

Lagade annars massa mat igår, surfade lite, kikade på Simpsons, snackade med mor & far, planerade helgen, tänkte ut vad jag ska handla, kikade efter soffa, gick igenom Nordea osv!!

Ikväll kan de kanske bli träning, ska snacka med syster. =)

Imorgon så är jag bjuden på en "fest" hemma hos Fredde & Johanna....snacka massa skit, dricka en kall & bara vara....utgången kommer skippas helt av ligan. Sen på lördag är det en annan fest som lockar....ska la inte skriva massa namn här då ena parten inte vet om detta firande.. *skratt* Men vi ska vara på O´learys Bowling från klockan 19,00....vilket kommer bli sinnes roligt.

På fm ska jag med gubben till Segervalds & snacka & dela..kommer nog bli bra de med. =)

Neee, fortsatt härlig dag på er!

// One Love

Orkar inte..

Skulle tvätta ikväll, men jag orkar faan inte göra det! Alldeles för trött som det är i skrivande stund....får göra de bästa & försöka tvätta på lördag eller söndag....OM det finns tid.

Hann annars bara komma innanför dörren börja med maten....så plingade det på dörren. Det var ordföranden i föreningen som undrade om jag var klar för mötet! *Gaaaaaaah* Ingen kallelse hade skickats ut, så det var snabba bud för att hinna ner till HSB på 12 minuter med maten på G. Lyckades kliva innanför dörrarna efter 14 minuter¨.. *haha*

Rätt sliten i skallen efter en riktigt tung, men rolig dag på jobbet....sen direkt på styrelsemöte!! *gäsp*

Mmm, Pills!! Kanske kommer berätta framledes vad jag har planerat. ;-D

// One Love

Ser framåt..

Kom lite till insikt idag faktiskt....på arbetstid till & med....sug på den!!! *skrattar*

Kommer helt klart att bli en omställning, men det fixar jag lätt....med tanke på vad jag lyckas med de sista året. *klappar mig stolt på huve*

Så ligger det till mina nära & kära!!

Fortsatt trevlig kväll!

// One Love

Dop

Idag var vi på dop för lilla Felicia.

Jag fick vara förste filmare & förhoppningvis blir "mamma & pappa" nöjd med det som filmades så- =) Min egen mor stannade hemma, hon var kraschad i flunsan som går.....hela miljen Bengtsson-Westin var hemma av samma sak....sjuka!!
Felicia
Bilden är inte från idag, utan från Julafton!

Tror faktiskt att jag ska krypa ner i sängen snart, är riktigt trött redan nu. *gääääspar* Ser med spänning fram emot veckan som kommer, allvaret har börjat. =)

Trevlig kväll alla!

// One Love


Hund vs Katt

HUNDENS DAGBOK


07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!

08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!

09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!

12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!

14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!

15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!

16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!

17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!

18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!

20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!

22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!


KATTENS DAGBOK


783:e dagen i fångenskap...


Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.


I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.


Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.


På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.


De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.

Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.

Men jag kan vänta.


Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket...

// One Love


I´m back!

Känns underbart, lika roligt som vanligt på jobbet!

Lovar att det SVÅRA börjar nu, shit. Jag vet faaan inte fram eller bak....så nu gäller de att verkligen verkligen lägga ner tid, energi, koncentration & engagemang för att fixa detta. *pheeeew*

Kommer även kliva in & göra övertid i helgen för ett projekt till.. Mycket nu!

Trevlig kväll alla!

// One Love

Cleant!!!

Plockade hem så äckligt mycket serier idag att jag har de jag gör framför tv´n de kommande 10 helgerna! *skrattar* Skönt de....då jag bara ska vara hemma & mysa till de...ett bra 2009 alltså! =))

// One Love

Entourage

Den serien äger hemma hos mig just nu! 


Säsong 4 är så äckligt genialiskt bra på alla sätt att jag faan blir tårögd,  kommer lätt att klippa säsong 5 i helgen!



// One Love

Ännu en sådan kväll!

Wunderbar!!

Legat hemma hela kvällen & sett på serier. Avslutade min kväll med det sista avsnittet av Rome som jag inte sett än, synd att den serien lades ner....alldeles för tidigt om du frågar mig! Men så är det, samma sak med Surface!!

Annars vann som sagt mitt Manchester en overkligt viktig seger idag, så jag kommer somna med ett leende.

Hoppas annars att termometern visar mildare grader imorgon bitti, eller ikväll för den delen....ska faktskt ta reda på de innan jag somnar! *skrattar*

Imorgon....ska jag absolut inte göra någonting vettigt!! Se massa avsnitt av Stargate Atlantis kanske......mmm....så får de nog bli!

Annars skulle Jörgen, Roger & Erik supa till lite ikväll, de har suttit hemma hos Jörgen innan de försvann ner på la stada (iof så kanske de fortfarande e kvar). L-G skulle vara hemma bara, efter en middag hos bror. Henke skulle spela ikväll, Robban skulle ut, osv.....själv är jag bara glad att ha en lugn helg, även om den e ofrivillig! *nöjd*

Fuck you all & good night! (inge illa menat alls, kände bara att de passade efter Rome)

// One Love

Idag vände de!!

Vi vann en äckligt viktig seger mot Bolton borta......vilket innebär att ligan ledas av MANCHESTER UNITED i minnst 2 dagar!  Liverpool har derby mot Everton på måndag, en poängförlust där så... *spännande*

Nu blir det slappning & en tidig kväll!

// One love

Påminnelse till mig själv!

30
1200
5

avslutar med

36
1450
8

// One Love

'*'*'

Hittade en riktning som jag gjorde när ja skulle visa Jörgen vart alla länder i Europa låg, vilket såklart INTE gick sådär lysande.. *skrattar*


Behöver väl inte säga att vi gav upp ritningen, en bild säger som sagt mer...

// One Love

Smack på bara..

Shit vilken jobbig sak jag fick vara med om nyss!! Fick ett mail från en bekant som tydligen ska skilja sig (om jag nu inte heeeelt missuppfattat saken) & sånt är ju aldrig roligt. Neee, fy för allt skit som finns!

Ska nog se High Fidelity sen, en så äckligt bra, rolig & underhållande rulle....vilket gör att jag garanterat kommer somna med ett leende inatt, igen! =)

Ha en underbar dag & sköt om er & varandra!

// One Love

Uppbokad!

Jepp, hela fredag, lördag & halva söndag är jag bokad....skönt att veta vad man ska göra! =))

// One Love

Drömmer mig bort lite..

Vill ha sommar igen & ta en tur...bara vara fri & må som en kung!!




// One Love

Fylla & minnesluckor!!

Så kan det gå när inte säkringen är på.. Lyckades alltså med ovanstående i helgen & jag känner mig måttligt road över min bra karaktär osv!!

Satt hemma & mös i fredags då Sondra hörde av sig & frågade om jag inte ville sällskapa med henne & Carina. Så jag gick ner till dem utan kort, pengar osv eftersom jag hade räknat med att kliva hem om de skulle ut. Fram emot 22-tiden kom även Frasse förbi...då kläcker han ur sig: Bengan, jag bjuder dig på inträde & bärs ikväll om vi går ner på O´learys. Vad svarar man på det då, knappast nej! *haha* Mmm, skulle gått hem istället.....var dock riktigt roligt folk ute så..


På lördag dag så blev det en fika tillsammans med Jörgen, Maria & Svensson. Riktigt roligt att träffa lill-freddan igen.. Så de lovade vi att göra om!!


Kvällen började hemma i ensamt majestät...slappade till det i soffan innan L-G ringde & sa att han tänkte droppa. Han tog även med sig en flaska vin....det var slutat på den stilla kvällen!! *suckar* Klart att vi drack lite wiskey under tiden som vi lirade Giutar Hero World Tour!! Sen ringde vi upp Jörgen & Maria också...hade så jäkla roligt. Sen börjar L-G hetsa om att vi måste ner på Oscar...så min första ständpunkt var att jag blir hemma!! Men vad säger L-G då: Jag bjuder på inträde & bärs!!!

ALLVARLIGT, hur kan de inträffa 2 dagar i rad, speciellt de dagar som jag tänkt vara hemma & bara slappa på?!?! *kliar huve* Huuuuah vad överdrucken jag lyckades bli...inge bra!! Men det är bara resa sig & gå vidare efter en sådan sak!!!


Nu blir det i alla fall lugnt, stilla & bara egentid en låååång tid framöver!


Fortsatt härligt dag alla söta!


// One Love


Märkning!

Gaaaaah, jag har hittat ett så bra, snyggt, coolt, läckert, vetande, berättande, historiskt, personligt motiv för en ev. kommande tatuering. Nu har jag 3 motiv som känns bra, varav 2 som nog kommer märka mig framöver.. Allt beroende på hur det går!!


Annars är det fredag idag & de känns riktigt bra med helg igen. Dessa 3 arbetsdagar har vart underbar, jag trivs så bra på jobbet att ni andra bör må dåligt.. *skrattar* Sen vet de flesta att jag inte fungerar riktigt bra utan struktur & rutiner.....långa ledigheter fuckar upp mig med andra ord!!


Ska träna efter jobbet, blir nog ett tungt pass bröst med Sara, eller så busar vi till det med armar. Benen känns även OK, vilket nog innebär att jag tar ett löppass på 3 km också!


Måste även ringa Svensson, han ville fika ikväll & det ska såklart gå att fixa. Var jhu ungefär 7 år sen vi hade en fika så.. *skrattar* Blir la så när man blir äldre & skaffar sig parallella liv..


Åååå, kom på!! Diggar "nya" Rock Classic som faaaan, wunderbart med bra musik & härliga programledare istället för det overkomersiella RIXFM!! *bläää*


Helgen kommer annars att gå i filmens tecken, har så många bra filmer hemma nu att det nästan e skrämmande!! *haha* Hur ser eran helg ut som då?!


// One Love


Känns bra!

Hyfsat i alla fall, känner av benhinnerna faktiskt...men de löser sig genom att känna lung & så.. *hihi* Axlarna fick sig en bra tryckare igår, bra pass av mig & syster. =)

Kom förresten på att brandlarmet gick här på jobbet igår, så vi hämtade våra jackor lugnt & stilla....klev ut & samlades bakom gamla flickskolan. Snacket gick: Undra om vi lyckades bättre med denna övningen, snabbare tid & mer strukturerad uppsamling?!.. Helt plötsligt får vi reda på att de inte är en övning & i samma sekund kommer 2 brandbilar. De kikade igenom våra 3 våningar, det var en svetsare som hade dragit igång larmet...sen var det bara att kliva in igen! =)

Nu är det dags för fika & sen kommer dagen bara att rulla på som vanligt!

Trevlig dag alla!"

// One Love


Sjukt nöjd!!

Ska jag villigt erkänna att jag är... *klappar mig på huve*

Snart e det även helg igen!

// One Love

Snart e det dags igen..

Ge mig mer..

Jag & LG som glider ute vid Vaxholm i början på Augusti...26 grader i skuggan med en helkväll framför oss med min kusin Thomas, hans Ann-Marie & deras lilla Viggo. *drömmer*


// One Love

Andra över..

Gaaaaah!

Kokar just nu, vi kanske inte spelar så bra som vi skulle kunna....men att Markström bliv överkörd 4 ggr är en SKANDAL! Fyyyy faaaan vad illa av dommarna....men vad ska man säga, ett VM i Kanada när de är med i finalen....så!!!

Nu klvier vi ut & dödar de där jävla Kanadikerna & jag hoppas att Markström står upp en ggn nästa ggn när de kommer en som ska åka över honom....verkligen brösta ner den jävlen!! Gaaaaah igen!!

*andas & räknar till 200000*

// One Love

Förste är nu över...

Kanada leder med 1-0 mot Sverige....själv e jag alldeles skais efter den första perioden. Neee nu JÄVLAR....detta vänder vi i den andra.

More toooo come!

// One Love

Pheeeeheew!

Vad ska man säga!?!?

Vilka underbara människor som finns....du...som skrev detta: "B.. varken du eller jag passar som bittra människor, egentligen :) Hoppas du haft en mycket bättre dag än sådär!" Tack, det värmde!!

Har haft en riktigt krappig dag faktsikt,även om den mestadelens tillbringades som en icke-tänkande människa. Snackade med Toppo under dagen oxå, vilket alltid underlättar & känns bra....vilket humör man än e på!! Fram mot 16,30 tiden så fixade jag middag....blev en paella med kykling, grönsaker, smarriga kryddor, chilli & pasta.
Paella

Sen har jag sett en riktigt riktigt bra film...Changeling ...Angelina Jolies nya rulle...som är baserad på en verklig händelse. Mmmmm, jag gillade den filmen skarpt. Precis vad jag behövde en dag som denna...bara vara själv, ligga i min ensamhet & bara vara till film & slappning. Nu ska jag låta mina smilband jobba sönder till 2 1/2 Män!! *skrattar*

Kommer vara vaken fram tills 04,00 imorgon bitti, ska se Småkronerna vinna mot Canada inatt!! Nån som vill sällskapa?!

Fortsatt härlig & trevlig kväll på er alla!

// One Love

Bitter

Mmmm, är faktiskt lite bitter en dag som denna...men va faaan! Är det mitt fel så ska jag väl för faaan inte vara bitter....snarare besviken över mig själv!!! Men det kanske är exakt den vändningen som det hela kommer ta... *skrattar trött*

Benen känns annars riktigt bra efter de korta rundor som jag tagit mig igenom. Kommer bli bra detta, om knäna vill vara med mig....sist så tyckte de inte alls att de var någe roligt. *peppar peppar*

Kom även i säng en riktigt bra tid igår...haha...och somnade nästan direkt!! Lite surt att man missade UFC, men de går la nästan varje natt så vad spelar de för roll. Neee, nu ska jag fixa lite käk, sen är det dags att slappa ner sig i soffan till en eller två bra filmer. Träningen kommer ev. senare ikväll.

Trevlig dag på alla er som är ledig eller jobbar!

// One Love

Krypa ner snart kanske!?

Har haft en riktigt trevligt & bra dag för mig själv..

Började med att tvätta, som planerat...sen följade jag med L-G som skulle handla inför sin Norgevistelse (jobbet)....åååå då passade jag även på att månadsandla inför Januari. *klappar mig stolt på huve* Väl hemma så började FA-cupen mellan Southampton - Manchester United, slutade med seger för mitt Manchester. =))

Annars är jag nästen nyss hemkommen efter ett seeeeent infall såhär på söndagkvällen! *skrattar* Jag stack & tränade en sväng, avslutade med att löpa 3 km & sen slappade jag till det med en bastu. *sweeeeet*

Men ni får la ha en fortsatt underbar Söndag, vad ni än hittar på..

// One Love

Rätt kyligt!!

Mmmm, det måste man nästan säga att det är ute nu. 18,8 minus.....brrrr!! Fick mess från mor & far som befinner sig i stugan....där var det minus 28,6 grader.

Får la se om jag kliver ner & gymmar lite sen....eller om jag bara slappar till det med tvättstuga istället! *skrattar*

Trevlig dag på er!

// One Love 

Övernöjd!!

Det är jag i skrivande stund!!

Vaknade, käkade, gick & gymmade...sen löpte jag 3 km & sen blev det bastun i dryga 45 minuter! *gaaaaah* Nyss hemkommen & ska fixa lunchen. Så här bra vill jag alltid må, endorfinerna bara väller över & det känns great (som tigern skulle säga).. *skrattar*


Ha en fortsatt underbar dag alla!!

// One Love

Vända tillbaka lite..

Har de semaste 7-8 dagarna inte haft somnat före 04,00 en ända ggn...så nu måste det bli ändring på det! Rättare sagt så sover jag fram tills tidiga eftermiddagen innan jag kliver upp, vilket hjälper till med de sena kvällarna & nätterna.. *skrattar* En tv i sovtummet kanske inte var de smartaste som jag skaffat mig!! *hihi*

Ska käka frulle nu, sen ska jag iväg & gymma lite. Ska nog avsluta det med en renande bastu oxå.....känns som helt rätt sakt att göra idag! Mmmm..


Trevlig dag alla härliga!

// One Love

The Curious Case of Benjamin Button

och många många mer filmer har jag hemma nu! =))

Ska mysa till det med film heeela dagen, kvällen & natten..

// One Love


Appaloosa



 // One Love

Changeling



// One Love

Seven Pounds



// One Love

...



// One Love

1:a dagen på de nya året!

Jag hade en äckligt rolig gårdag med allt som ingick, även om vissa saker såklart hade kunnat hoppats över!!

Började med en sueprsmarrig 3-rätters hemma hos Ola & Elin. Jäkla vad snyggt de hade de & vad snyggt de kommer få. Vi som var på plats var: Jörgen, Maria, Jag, Karin, Tobbe, deras dotter, Tonka, Jerka, Erik, Sandra & Petra. Strax innan 12-slaget gick vi ner till hamnen för att se på fyrverkirierna, i samma veva passade vi på att ha champagnekrig!! *skrattar* Jag gav även bort en cigg till en värdig kille med familj! =) Sen gick vi till Skepparn på "efterfest"....då skulle jag passat på att gå hem egentligen, men då blev de såklart inte! *suckar* Kommer inte ens ihåg att vi gick till Aveny, eller att vi för den delen var på Stadshuset efter det. .*skakar på huve* Måste passa på att be Åke om ursäkt igen, ibland slutar skallen bara att fungera & då känner man sig extra stolt dagen efter.. Även JD måste få en ursäkt oxå, för att inte snacka om att man ringer samtal som inte ska göras & hela den delen, jackan blev "stulen" med hemnycklar i osv.. Sorry mats, dudes, darling osv!!
Angst

Hur har mitt 2008 vart annars då?!?!

Ett av de bästa i mitt vuxna liv. Jag har haft den längsta & bästa semestern ever, jag har fått nytt jobb, jag har aldrig vart ute eller festat så liiiite som under 2008 (vilket 2009 lätt kommer att slå), jag har vunnit över 2 stora beroenden. Den enda tragiska som personligen hänt mih är att jag blev sjuk...tyvärr...men någon ska väl bil det oxå!!

Idag & ikväll har jag bara legat i sängen & sovit, sett på film & slappat. Fick även sällskap av Frasse fram emot 21-tiden. Rolig kille...somnade efter 30 minuter & sov tills jag slängde ut han för 20 minuter sen.. *skrattar*

Ha en underbar start på 2009 mina vänner, det är ni värd! Glöm inte att jag älskar er alla, även om jag allt som oftast är dålig på att visa eller säga de..


// One Love