You say Tomato, i say: Fuck you!!

Rubriken är talande, fast i vilken fas vet e faaan!! BRY!! ;))

Appropå det så läste vi i Aftonbladen om sommaralkolism! Det är är tydligen så att de som har semester fastnar i ett beroende lättare än andra om de inte ser upp med hur det dricker. Deras rubtik löd i alla fall som kommer: SOMMARLULLIG?? Jag & Jörgen säger: IN YOUR FACE BIIIIIIIEAATTCH! Vem faaan bryr sig när man är strax över 20 år & njuter av livet. Vi snackade vidare över Aftonbladets märkliga uttalande över ett par öl & en drink samt ett glas vin & sen kom jag faaan på det....Markoolio skrev jhu för faaan en låt som heter: Ingen sommar utan Reagge....och jag citerar en rad ur hans text:

Dricka hemkört och cola
I en uppblåsbar pool
Ja, det ska va reagge på sommarn
Lite lullig vardag
Sjunga nanananana
Det är det jag vill ha


Allvarligt, om Markoolio säger att man ska göra som texten ovan kan det Inte vara farligt. Han är jhu en väldigt respekerad programledare för våra, sveriges, barn!! Kan han kjuga, THINK NOT!!

Nee alla snygga, söta, nakna, porriga, snuska, kå*a, kramiga, pussiga & alldeles fantastiska tjejer, nu ska jag ge mor, far & Jörgen en drink.

// One Love

Ps: Vi har 31 grader i skuggan, varmare imogon! Grinar, inte vi i alla fall!

Säger bara 2 ord!

Underbart!

// One Love

Ojojojoj

Vilka underbara dagar vi har haft här nu, det är som vanligt sådant som man måste upplevas & som e riktigt svårt att beskriva i ord!! Det ända jag med säkerhet kan säga e att morgondagen INTE kommer bli sämre...för att inte tala om hela lödagen då vi kommer befinna oss här innan det e dags att fara hemöver en sväng!!

Jossan, Tilly & Anders kom upp strax efter 11.00...sen var vi i det stora ute med båten fram tills 15.00...förutom JD som var med oss på vattenskotern! Stannade till på Sandnästen & tog en bärs, sen utforskade vi sjön ännu mer! =)) Mmmmmmm!!!  Så Tilly har med andra ord åkt båt för första ggn, samt badat här 2 ggr & pappa & mamma badade med!

Familjen stanande på middag tillsammans med min familj innan de svägde hemöver! Som de ser ut nu kommer de upp imorgon & det kommer även Stiernström att göra. Tyvärr kommer vi inte få besök av Tillan & Millan....men de kommer förhoppningsvis fler soliga dagar!

Ha en underbar kväll nu alla söta!

 // One Love

Vattnet ligger som en spegel

Känner att jag kanske inte alls bloggar som de e tänkt, men det blir lätt så när man har semester & dessutom befinner sig i paradister...dvs stugan! ;)

Idag klev vi upp strax efter 09.00 & käkade frulle....sen dropapde tjejerna förbi. Snackar om Ullis & Ingela....hade egentligen väntat sällskap i form av Ullis & Ingela. Det var väldigt vart ute, men solen lyste lite med sin frånvaro...så vi lirade kort & slappade över en öl istället. =) Fram emot 15.30 så tog jag & Jörgen en sväng med båten....hittade en "ny" bro som vi körde in under....hittade en "ny" sjö att utforska. Riktigt roligt & spännande vart det, vi hade ekolodet som sällskap, men man kan aldig vara säker ändå! :-D Efter 2 timmars lekande & slappade i solen så styrde vi hemöver för att grilla lite.

Klockan 20.30 styrde vi ute ännu en sväng för att bara vara!! Så äckligt underbart,

Imorgon kommer vi få främmande av Karis med familj, samt Tillan & Milla. Ska bli riktigt härligt....kommer garanterat att vara ute med båten större delen av dagen när solen kommer...värmen är det inget fel på ändå! =))

Kort kommer komma!

Myntade även ett uttryck i fredags som kommer leva med lääääänge: This is life.....this is livin!

Ha en underbar kväll & en minst lika underbar dag alla söta!

// One Love

Underbara måndag e över!

Idag klev vi upp strax efter 11.00,,,,jag gav Abbe mat & sen tog vi oss en prommis efter dagens tidning. Väl hemma så blidde det frulle & sen fastnade jag, Jörgen & Maria framför kanalen E! Där blev vi sittande tills Sara kom med lunch (ca 15.00)....sen satt vi vkar fram tills va 17.00 och bara slappade till vad Hollywood hade att erbjuda oss. Även om det vart sol ute med en temp på ca 25 grader...vi e störd!! Jag vet! *skrattar* Det har dock kommit skurar med jämna mellarum. Fram emot 18.30 kom mor & far....då blev det grillning som gällde, samt att jag & Jörgen klev in på våran 4 drink. (missade att maria for hem vid 17-tiden, hon jobbar imorgon)

Sen har vi lirat poker, snackat massa & njutit på med lite rose osv! =))

Är det fint väder imorgon så kommer bi tillbringa dagen på sjön i båt & på skoter. Trevlig natt nu alla söta!

// One Love

Vad hände?!?

När klockan var 23.00 idag (söndag) så upptäckte vi att det hade gått över 2 bag´n box, 2 lådor öl & liter mer än en liter sprit på två dagar.....och då har vi inte ens festat!! *skrattat* Så är det när man e i stugan. Får la se vad veckan kommer bjuda på för smakprover...gött kommer de att bli i alla fall..

Natten goo nu alla underbara!

 // One Love


Stugan & porr

Rubriken är talande, vad tänker ni om den?? ;-) Du din spillevink, helt stört....ojoj! *haha*

I sittande stund sitter jag, maria, jörgen & pappa & snackar massa...just nu om droger, våld, krogen & minnen från barndommen...snacka om slippade minnen! *haha* Mamma har lagt sig, Sara ligger & laser & lyssnar på musik. Sune sover hos mig & Albin ligger hos mor.

Har annars haft bästa tänkabara start på semestern...men nått saknas! ;-P Ska la se om va kan spela kort snart, det har bara gått två bag in box än...samt en halv låda bärs. Imorgon ska jag sova....soooooooooooooooova säger jag! Vädret är oxå riktigt fint...hoppas de håller i sig så vi kan leka med båten imorgon. Synd att du inte kunde gästa oss ikväll Sondis, hoppas att du tar dig hit imorgon..

Ha en trevlig kväll alla & natt...snälla drömmar oxå!

// One Love

Timmar kvar nu bara..

Egentligen skulle jag säga att det snackar om minuter, men då känns det bara för bra. =)

Ska ringa Bro, aka Jörgen, sen & höra om planerna för helgen. Åker vi upp till stugan i helgen & stannar länge, eller åker vi efter helgen & stannar länge...eller....eller... *kliar huve* *skrattar*

Ni ska känna det lugn jag har i min kropp, skrämmande! Men härligt.. ;)

Underbar dag till er alla! PÖSS

// One Love

1 arbetsdag kvar..

Om man räknar arbetstimmar dvs! =)) Sen är det slappning på hög nivå som gäller.

Jag och Jörgen kommer ta turk-mercan till stugan & tanken är att vi kommer stanna där i ca 2 veckor eller så. Ska bli så härligt, sova ut, slappa till det, läsa böcker, fiska, dricka öl, grilla, bada, åka båt, vattenskoter, wakeboard, vattenskidor, åka ring, kolla på serier de dagar de regnar, spela 6-poker (som är ett poker spel innehållande 6 olika spel, för er som tänkte porrigt)......för att inte nämna det som jag verkligen LÄNGTAR till, att vara VARA!!

Annars så var det fest uppe i Östra Mårtens igår, närmare bestämt hemma hos Lasse & Ulrika. Lasse ska jhu neröver & spela innebandy i massa massa månader & lämnar sin Milla & Ulrika hemma under den tiden. Så vi fixade en suprice-fest för Lasse igår. Sinnessjukt roligt!! Ulrika tog med Lars till sina föräldrar vid 18,00, i samma veva messade hon alla oss som skulle komma att dörren var öppen....så att det bara var för oss att kliva in. Sagt & gjort...vi var dryga 20-25 pers som klev in i kåken, fixade mat, tände grillen, ordnade bål osv. Så när Lars & Ulrika komhem gömde vi oss alla i köket & jag svär....Lars Lundberg har ALDRIG vart så tyst i hela sitt liv. Han hade alltså inte en susning om att vi hade planerat detta i över 2 veckor, vilket gjorde det hela såååå myket roligare!  Han blev så sjukt rörd & glad över att se alla sina nära & kära som i samklang utbringade en skål. =)) Jag åkte hem med Toppo & Hellen vid 01,00...jag jobbar jhu som sagt idag. *haha* Resten av gänget stod & stuffade då, så det blir en pling till Bro sen för att fråga hur länge de höll på!!

Mmm, torsdag....underbara torsdag!

// One Love


Hemma & det regnar!

Känns lite surt med tanke på att vi ska grilla ikväll, men som vanligt när det gäller oss så är det ALDRIG ett hinder. Snarare en möjlighet att få tillbringa tiden utomhus i väldigt hög luftfuktighet tillsammans med vänner & kära! *thihi*

Första ölen är sprättad & jag njuter av att jag knappt har 1,5 dag kvar på jobbet. =))

Surrade med styrkan på jobbet idag om det var OK att jag knallar in liiiite senare imorgn, man vet som sagt aldrig vad som kommer hända ikväll. Tänk om vi hamnar ute & äger hela stan....som vanligt!! *blink*

Jaja, en snabb napp nu....sen bär det iväg!

// One Love

Tisdagen är över & onsdagen

knackar mig på axeln! =)

Hade en rätt annorlunda kväll igår faktiskt, kom innanför dörren efter 22,00!! Skitkväll egentligen, men sådana ska man la ha mellan månaderna va?? *skratt*

Ikväll är det kalas som gäller, får väl se hur pass drucken jag tänkt att bli. Jobbar jhu imorgon & det är jobbigt när man klivit över 20-årsålderna att jobba dagen efter då. *thihi* Vi ska ha en överraskningsfest för en vän som tillfälligt flyttar från staden. Ska bli riktigt riktigt trevligt, med grillat, bål, KALL öl & alla vännerna från den sidan av gänget.

Sen är det bara 1,5 dag kvar, sen e det semester!! *jublar*

Ha en underbart härlig dag alla söta!

// One Love

3 dagar kvar!

Sen kommer jag sova i ca 7 dagar....spelar liksom ingen roll om det är morgon, förmiddag, eftermiddag, kväll eller natt!! Sova ska jag göra!! Detta grunnar sig från den "lätt" hektiska perioden som var mellan februari till maj, då jag jobbade "hyfsat" mycket. Snackade med syster igår & det kommer med stooooor sannolikhet att bli stugan den första & andra veckan av ledigheten. Så jäkla härligt, för där uppe sover jag som en gud....dvs mig! ;-)

Annars rullar dagarna på i helt OK takt, kanske lite sakta för att jag egentligen ska tycka om de. Men vadårå! :-D

Nee alla söta, trevlig dag, Solen skiner ÄN!!

// One Love

En runda med Marus!

Haft en rätt skön kväll Faktsikt.

Tanken var att se på film, Sondris hade tänkt kika ner men fick lämna återbud då hon hade tvättstugan. Själv somnade jag till i soffan & vaknade när Marucs ringde runt 20-tiden. Jag satt mig på hojen & åkte upp till honom...snackade ett tag innan vi tog och rastade cyklarna. Så jäkla roligt att se att bubbas hoj ÄNTLIGEN fungerar..

Som ett kvällsfika stannade vi på McD där Don Juan del Marco skulle bjuppa på en Shejk....som var slut. Så de slutade med att vi tog en cheese & en glass istället. Snckade lite om helgens bravader & sen gav vi upp!

Natten goo alla & bara snälla drömmar! ;)

// One Love

4 dagar kvar...

Sen är det semester....som jag längtar & sååååå som jag har förtjänat detta!!

// One Love


Vad händer??

Då knackar helgen på dörren ännu en gång denna sommar, jag som inte ensa har hunnit på semeter....så börjar massa folk komma tillbaka från sina. Känns bara mer & mer härligt att jag väntade med att ta mig, men grattis till alla er som knappt fick uppleva sol!!! *moahahahah* Jag vet att det är lite vågat att sticka ut hakan & skrattar, men jag har på känn att sommaren kommer till veckan....samt att den stannar kvar fram tills september. *thihi*

Rubriken indikerar på, vem gör vad denna härliga helg??

Vad ska du göra Henke?
Vad ska du göra Jörgen?
Vad ska du göra L-G?
Vad ska du göra Rille?
Vad ska du göra Robban?
Vad ska du göra Karis?
Vad ska du göra Åke?
Vad ska du göra Hasse?
Vad ska du göra Ola?
Vad ska du göra Roger?
Vad ska du göra Marcus?
Vad ska du göra Eric?
Vad ska du göra Johan?
Vad ska du göra Linkan?
Vad ska du göra Jocke?
Vad ska du göra Danne?
Vad ska du göra Sondra?
Vad ska du göra Linda?
Vad ska du göra Pillan?
Vad ska du göra Tillan?
Vad ska du göra Maria?
Vad ska du göra Maria?
Vad ska du göra ÄL?
Vad ska du göra Chris?
Vad ska du göra Mumin?
Vad ska du göra Frida?
Vad ska du göra Sara?
Vad ska du göra Syster?
Vad ska du göra Ingela?
Vad ska du göra mm.mm.mm.mm göra?!?! (det bara fortsätter)

Kortfattat, vad ska ni hitta på för spännande??

// One Love

Lista, de var länge sen!

Hittade denna i en härlig blogg & då passade jag på att sno den helt enkelt! *f´låt* ;-D

Frågor
Vad heter du?
 - Bengan, det räcker så.. (citat från Sundsvalls Rail Style)
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?
 - Mikael efter ärkeängeln
Vilket stjärntecken är du född i?
 - Skytt
Vilket årstecken har du?
 - Oj, nött jöjligt är det...åsnan! Finns de??
Vilken skola går du på? 
 - Livets skola för stunden, det är bara lära sig av misstagen & gå vidare.
Vilken klass? 
 - Mentalt hamnar jag säkert i 6:an vissa ggr!! ;-D
Vart bor du, trivs du där?
 - Typ Stenstan i Sundsvall
Hur lång är du?
 - 1,72 enligt passet. Själv tror jag 1,70.. *hihi*
Hårfärg och frisyr?
 - Ultrablond & nått ruffs
Skostorlek?
 - 39/40
Har du flickvän, sedan hur länge?
 -Tyvärr inte..
Har du varit med i scouterna?
 - Självklart, vilken underbar tid.
McDonalds eller burger king?
 - MAX, men allra mest Sibyllas hemlagade!
Äger du ett busskort?
 - Hör & håpna, men det ligger ett här hemma sen -97 lr så..
Nästa mål i ditt liv?
 - Semester, men det riktiga är la att träffa nån att dela kudde med.
Hur svarar du i mobilen?
 - Bengan
Antal timmar sömn inatt?
 - Var lite slut i kroppen, blev 14 timmar!!
Sover du ensam?
 - Mmmm, gissar att mina 5 kuddar inte räknas??
Vad är din favoritmat?
 - Min hemlagade, mammas hemlagade eller Kina, Thai-hämtmat!
När blev du fotad senast? 
 - I lördags på förfesten här hemma.
Vanligaste färg på dina kläder?
 - Svart & ljust. Tydligen är grått snyggt på mig...men men! ;-P
Är du smart?
 - Betydligt över medel.
Vad saknar du?
 - Nån att dela kudde med, ett hus med veranda, en årslön sparad på kontot, att umgås med mina vänner OFTARE än jag gör, bättre vilja...
Är du blyg?
 - Jag är nog inte blyg i 99 fall av 100 om du frågar de omkring mig, själv säger jag 50/50..
Vilka instrument kan du spela?
 - Giutarr, Piano & jag skulle sååå gärna vilja lära mig munspel!!
Vilken idrott/sport har du sysslat med?
 - Gymmar nu, har spelat fotboll, hockey, innebandy, Tae Kwon Do, Judo, Boxning & Simning.
Har du spytt offentligt?
 - När jag blev drogad på Oscar -98
Brukar du sminka dej?
 - Nope, men de är inne för killar nu så.. *haha*
Är du nöjd med ditt liv?
 -Vaknar varje dag med ett leende & känner mig lycklig, lägger mig varje kväll & ångar aldrig nått! Slå det!!
Vad vill du jobba med?
 
 - Har ett riktigt riktigt bra jobb nu, men att jobba med barn & ungdommar som vi gör med Moyo skulle slå de..
Vad gör livet värt att leva?  
 - Min familj, Min släkt, Ma Bro, ALLA mina vänner, Sommaren, Hösten, Kärleken, Barn! 
Vad i livet ångrar du? 
 - Ingenting, allt jag gjor har let´t mig dit jag är idag & det har format mig till den jag är i skrivande stund.
Vill du gifta dig?
 - Ja, absolut!
Vill du ha barn?
 - Gärna 2, en pojke & en flicka.

Har du någonsin...
Sagt 'jag älskar dig' och menat det?
 - En gång till en tjej som jag var ihop med, massa gånger till vänner & familj!
Bråkat med ditt husdjur?
 - Hur ska de annars lära sig?!?
 Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag?
 -Händer nån gång mellan månaderna..
Tagit droger? 
 - Aldrig, om snus inte räknas?!?
Varit kär?
 - Mmm, och alltid i fel tjej..

De senaste 24 timmarna har jag..
Jobbat
Blivit less på vårcentralen
Sovit 14 timmar
Kör motorcykel
Hälsat på Kusin
Fixat en sjukt rolig sak för kommande fest
Handlat frulle med arbetsvänner ute
Diskat ALLT sen GF!!
Slängt sopor
Ställt inför morgondagen & stugan

Senaste...
Film du såg?
 - Kan d vara Kung Fu Panda?!
Dryck du köpte?
 - Fanta på Shell
Mat du åt?
 - Grillkorvmeny på Shell
--------------------------------------------------------------------------------------

Trevlig & fortsatt underbar kväll på er alla!

// One Love

Allvarligt, vackert!



// One Love

Jag minns tillbaka till 2004

Gyllene Tider & det var sååååå äckligt bra!!


// One Love

Jag är kär!

Att låten sen är 37 år gammal & live gör bara att känslan förstärks..
Blunda, lyssna, njut & bli helt upprymd av Neil Young´s röst!!

 

// One Love

Sömnbehov!

Igår när jag kom hem från jobbet blev det soffan...somnade direkt & vaknade 20,10. Begav mig till sängen & vaknade 07,10 idag. Sitter fortfarande som i ett koma, skallen är inte riktigt med mig. Kroppen behövde lite sömn, det om nått var i alla fall säker....annars sover man inte 14 timmar rakt av. Hade 4 missade samtal på mobilen, 2 mess & dessutom hade syster & Ingela ringt på hos mig 2 ggr innan de klev in & hämtade saker från GF!!

Förhoppningsvis är jag piggare ikväll! =)

Annars hade Jörgen namnsdag igår oxå! =P De tillbringade tisdagen nere i Olas stuga med grillat, bärs & massa slappning. Skönt! Det är liksom så som semestern ska vara.

// One Love

Regn & skit!

Riktigt tråkigt väder ute. Jag som skulle ta hojen upp till stugan ikväll för att hälsa på moster & Lasse. Var såååå länge sen jag träffade dem...men med regn så känns det inte riktigt OK.

Ska dock upp till stugan på fredag för att träffa kusin Thomas, hans fru & deras knodde. =)) Var ÄNNU längre sen jag träffade dem....i alla fall Thomas. Ska bli så fruktansvärt roligt.

Annars är det onsdag & jag har knappt en vecka kvar att jobba innan det är dags för min sjukt efterlängtade semester. 6 veckor med avkoppling & att bara vara. *njuter redan*

Dags att skita vidare, var har sjuka folk på jobbet & även jag mår som en kratta. Dock skulle det aldrig fungera om jag gick hem, även om jag aldrig skulle tveka att göra den en normal månad.

Härlig dag alla mysiga!

// One Love

Oskulden försvann ikväll!

Vet inte riktigt hur man ska förmedla det...känns både skönt & o-skönt. Mest onödigt, samt en gnutta tacky!!

Hyfsat kryptiskt skrivet va! *skrattar*

Höres nått imorgon!

// One Love

Utflykt, gärna om det inte vore för..

Häääääääärligt!

Fick nyss ett mess från Karis som undrade ifall vi skulle ta oss en sväng emot Holm idag. Leka lite, grilla & bara vara...skulle lätt följa med om det inte vore så illa att jag jobbade. Men nu är det nedräkning på allvar!! 7 dagar kvar, SEN!


Härlig dag alla gooa!

// One Love


Ett par timmar..

På hojen ikvälll & det var riktigt riktigt riktigt underbart! Har liksom inte åkt nått sen i tisdags (av förstårliga skäl) när jag glev omkring med Rille. Började med att glida omkring inne i stan med en kortare omnejd innan jag tog ett beslut att antingen fara till Graninge för att hälsa på Åke & Jonas i deras hotell, eller att hälsa på Familjen Olsson på Alnö, eller Familjen Westin/Bengtsson i Sidsjön.....del slutade med att jag hälsade på Bengt & Nea ute i Bergafjärden istället. Lite sjult att det känns som att komma hem varje gång jag hälsar på dem. Karin & lillan var där en sväng oxå, men de skulle precis fara när jag kom.

Bengt & jag kikade kåken deras & den är så sagolikt vacker!! Att han sen är så jäkla ball med alla sina saker han fixar oxå. Imponerad!! Fick ett glas cider & en garvad laxmacka med sås.....Bengt vet verkligen vad jag gillar. =)) Lovade att vi ska komma ut nu när semestern kommer...dels för att åka båt, dels för att klippdyka & dels för att grilla, dricka bärs, sjunga & bara ha det hela jävla underbart härligt!! *drömmer om alla tidigare år*

På hemvägen gled jag förbi Mjösund i dess vackerhet...var bra sugen att fara ut till Juniskär & hälsa på Karin oxå, men det hade i mina ögon blivit lite för sent...ska dock jobba imorgon.

Hopas du mår bättre nu Bro, efter erna superfylla igår (söndag)... *mohahahaha* Så ska man fira in semetern!!

Natten goo alla söta!

Jag kommer garanterat att drömma sött! ;-)

// One Love

Trött??, mmmm!

Sömnen var absolute inte den bästa inatt...ååå inte var det bättre av att fiskmåsarna gick berserk som galningar!! *gaaah* När klockan var 03,30 fick jag nog & stängde fönstret, då jag hellre brottas med värme än oljud! ;-) Var in till Jörgen i 3 sekunder på mogonen för att hämta mina flippisar som vart där hela helgen....och då slog det mig igen, han har semester!! *avis x 9*

Nu ska jag se vad som finns till frulle. Nått måste magen ha för att överleva fram tills lunch!

Ha en härlig dag alla söta & goas!

// One Love

Sicken såå sliten..

Gatufesten har verkligen tagit ut sin rätt på min sargade kropp. Men ack så underbart roligt jag har haft de. Tack alla som vart med i dagarna 5...nöjde mig alltså med 5 dagar i år eftersom en 6-dagars skulle kännas fel! *skrattar* Vaknade runt 14,00 idag har hyfsade blanksteg för kvällen igår. Vet att vi började i Daltons tält i alla fall...sen gick vi ner till O´learys tält & sen?!!?

2 veckor kvar innan det är dags!! Snackar om semester....i 6 jävla underbara veckor!! Är dock riktigt avis på Jörgen som kliver på sin imorgon. Det är du värd Bro!

Nu ska jag lägga mig i soffan igen.

// One Love

Spontant!

Igår efter jobbet var jag ute & åkte lite hoj...så förbannat härligt. Väl hemma så droppade syster av Abbe hos mig innan hon skulle vidare, så jag passade på att låna hennes bil en sväng. Fick känna på hur äckligt svårstartad den var...så jag hamnade uppe hos Marcus. =) Vi knäckte en bärs i solen & började att se vart i felet låg....tyvärr så startade bilen heeeela tiden vilket gjorde det omöjligt att lokalisera "skadan". Förhoppningsvis kommer den fundera bra så syster slipper bry sig. =) När klockan var fram emot 21,30-22,00 så tog vi oss en prommis ner på stan & kikade på folk. Många kändisar som vanligt & det var trevligt. Träffade b.la Anna-Maria! *sinnes länge sen*  När vi väl var sugen på en bärs så hittade jag Tillan & Co....som blev en räddande hand. Fick låna en húnka & det räddade kvällen!!! *skrattar* TACK T!

Nu sitter jag på jobbet & har bestämmt att jag bara ska åka hoj heeela kvällen lång. Pallar inte med att kliva ner på stan med 20303156456156161 andra människor som trängs, är packad & bara ska heeela tiden.

Mmm, så är de!

Trevlig dag, kväll & natt nu alla söta!

// One Love

G.F

Bara en liiiiten fylla!!!

Jag & Marcus,,,,mer fel kan de bli!! One Love!!

TAXI!!

// One Love