Arnold Schwarzenegger

"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million."

-- Arnold Schwarzenegger

// One Love

Visst stämmer låten..



// One Love

Skottdagen

Har lite svårt att smälta denna dagen fortfarande....men det var ännu värre när man var barn. *kliar huve* Sjukt liksom...man lägger till en dag som inte existerar & sen flyter allt annat bara på.. Egentligen borde denna dagen vara som en sorts skyddslina eller så....allt man gör idag existerar inte & har aldrig hänt....precis som själva skottdagen!!! Shiiiit, jag har faaan en plan som skall smidas.. *skrattar*

Mmm, så kan tankarna vara!!

Sitter på jobbet & känner att detta kommer bli en riktigt bra dag. Har bara ett kort möte mellan 10-11 som stör....sen är det bara köra! :-)

Ha en härlig dag nu alla mysisar!!

// One Love

Man ska ha roligt

Att jag på någe vis blir sjukt glad av detta är en annan femma..

// One Love

Hemma, wunderbar!

Kalasbra dag på jobbet ida....fick mycket gjort & de känns riktigt nice! Slog även chefen som befinner sig i Thailand en sväng.....fick OK att jobba övertid i helgen. De kommer med andra ord att bli en väldigt stilla helg, även om de nyss e lön & kommer vara sjukligt med folk ute!

Iof så får jag se om Henke skulle droppa ner, en kall eller så skadar jhu inte.. *skrattar*

Ha en härlig kväll nu alla!

// One Love

Ny underbar dag

Välkommen till en ny underbar dag....rättare sagt torsdag! :-) Vi snackar bara en arbetsdag kvar innan helgen knackar på dörren...IGEN!! Fattar inte vart tiden tar vägen.. *skrattar*

Kaffe, macka & sjukt mycket jobb!

Höres senare!

// One Love

Haha, snyggt

Insåg nyss att det INTE är tisdag idag...det e jhu underbara önsdag!  Sköööönt att tappa en dag år rätt håll....dvs att de inte var måndag! *skrattar*

Ska in på
www.moyo.se & se vad som händer ang Övik & deras kommande bravader!

Ha en underbar kväll nu!

// One Love

Inte så smart kille

image345

// One Love


Visst vore de skönt med..

image343

// One Love

Ny härlig tidag!

Kaffe i magen, mackan i handen & ett möte om 10 minuter.. *skrattar*

Känns riktigt härligt att de finns underbart smarrig lunch kvar sen igår....av det som vi lagade till middag dvs!! Kyklingspett, laxspett, pasta & baconsallad & massa massa annat!!

// One Love


Korrigering

Såg att jag var lite sliten i mitt förra inlägg.. *skrattar*

Jag var jhu inte alls på jobbet i 13 timmar, tycker vi ska säga sanningen med 15 timmar istället! *haha* Annars har jag en sån där häääärlig kväll med sömnlöshet, har nästan vart på G att somna 4 ggr....men här sitter jag! Helt sjukt vaken, men sinnes trött... *skrattar uppgivet* Ska nog se om de går nån bra film på tv, för att bara ligga & vända sig i sängen fungerar inte..

Ha en skön natt nu alla söta, de ska jag!

// One Love

Skön kväll..

Äntligen hemma efter ca 13 timmar  på jobbet!

Eftermiddagen & kvällen har vart riktigt bra, nya jobbsaker & direktiv..

Ska faan sova nu!!

// One Love

Kaffe & macka

Sååååå underbart med tisdag igen! Idag så är det faktiskt utan den där ironin i rösten....de känns bara så bra!! :-) Bra sömn inatt & i skrivande stund har jag en macka & kaffe innanför västen.

Rock´n roll fram tills 09,00, sen kommer dagens första möte..

Ha en härlig dag nu alla söta!

// One Love


Härligt

Hade en riktigt bra dag på jobbet, började dels komma in i det tänk som jag verkligen kommer behöva för att vara på banan de kommande veckorna. Tur att jag ev. kommer få helgerna att säkerställa lite saker! Surrade med Thomas på eftermiddagen & vi bestämmde att det skulle bli en prommis när jag slutade jobbet. Sagt & gjort....han mötte upp mig strax innan 17,00 & vi begav oss på en liten sväng, surrade massa om hur han haft de & allt som hör till. Synd att de blåste så in i hel**te bara.

Väl hemma så ringde Jörgen...han droppade upp & så kikade vi på de sista avsnitten av 24, den 4:e säsongen. I skrivande stund håller jag på att låna hem den 5.e.. *skrattar*

Imorgon blir de en lång dag på jobbet...ska vara där runt 06,00 så det hinner bli någonting gjort! *hihi* Försvinner jhu iväg på projektuppstart efter 14,00....innan dess så måste många saker hinnas med!!

Nu blir det sängen & nån av de två böcker som jag läser!

Natten go alla!

// One Love

At last

Måndag igen, som jag har längtat efter denna dagen.. *skrattar* Lovar att det är en viss ironi i rösten.. ;-))

Ska la se hur veckan kommer att läggas upp....en riktigt rolig sak kommer i alla fall att inträffa. Killen ska på Kick Off med projektet imorgon, ska bli en rätt stilla kväll med en eller två kalla.

Som tanken är nu så kommer lördag & söndag att bestå av jobb. Men det är bara OM jag får som jag vill....håller dock alla mina tummar. Annars blir det mer stress & det är verkligen onödigt!!

Kaffe!

// One Love

Kan Tottenham verkligen..

I skrivande stund pågår Carling Cup-finalen mellan Tottenham - ChelseaWembley!! Tottenham tog nyss ledningen i förlägningen & det är riktigt spännande.. :-) Håller på Spurs såklart!

Annars var jag ut igår & det var rätt roligt....träffade massa folk som jag verkligen inte sett på ett tag. Drack min sedvanliga mjölk. Gick hem en hyfsad tid oxå, hade ingen ork alls för att stänga stället.

Arbetsveckan som kommer ska bli härlig oxå, jag har en ny plan! :-)

Ha en forsatt härlig kväll nu alla!

// One Love

Grattis Pappa!

Ska fira honom med middag på Södra, ska bli sjukt trevligt!

Ha en härlig dag nu alla!

P.s: Det är smart att dricka mjölk!

// One Love

Sweeney Todd

Hade en rätt skön avslutning på arbetsdagen med 2,5 möte. Kommer få kalla till två nya under nästa vecka då det sista tenderade rätt många olika frågeställningar.....kom dock fram till massa bra & mattnyttiga saker.

Landade la runt 17,00 hemma för att bara några minuter senare möte upp Sondris på Playa för en A la Papa. Träffade halva staden där inne kändes de som....roligt att träffa Dan, Kim & Co. Tycker lite synd om Kim bara som inte kan vara med Rednex då de har en regel på 6 medlemmar i melodofestivalen. Med maten i handen bagav vi oss hem & precis då ringde Frasse och frågade ifall han kunde droppa upp. Sagt & gjort.....ett par minuter senare droppade han in & sen drog vi på musikalen Sweeney Todd med Johnny Depp i regi av Tim Burton. Personligen  ger jag filmen en 3:a....men det e en film som man ska ha på sin den-här-filmen-har-jag-sett listan! *skrattar* Efter filmen så kände Sondris att de var dags att bege sig hemöver för att vila...stackarn e krasslig, igen! Vitlök gumman, massa massa med vitlök! ;-) Frasse somnade som vanligt i soffan....jag hade satt 1000 spänn på att han skulle det & jag vann! Iof bara pengar av mig själv.. *hehe* På tv´n rullar Frölunda - Timå & det står i skrivande stund 2-1 till Götet..

Ska snart slänga ut Frasse & krypa ner i sängen. Känner mig lite tlöttis faktiskt....och jag har en riktigt rung dag framför mig. Ska verkligen mysa till det med ett glas rött imorgon kväll oxå!

Ha en härlig kväll nu!

// One Love

Lyon - United 1-1

Tackar Tevez för det! =)

Annars fick jag främmande av 3 sjukt snygga tjejer igår. Sondra & hennes två polare Anna & Kicki. Tjejerna hade en plan på att kliva ut, vilket de gjorde....själv stannade jag hemma & sov. Faan, man är inte ung längre....jag håller med dig Henke!! *skratar* Lyckades nog få i mig 1,5 glas vin & nån wirrepinne....och jäklar vad de small till i skallen. Kändes verkligen & jag blev typ dålig...trött som ett djur blev jag i alla fall... *asg* En bra kombination av krass mat, riktigt bristande sömn & SJUKT mycket jobb. Mmmm, men vi hade de riktigt trevligt & mysigt i alla fall....att jag som gubbe inte följde med ut är en annan femma. :-)

Får la se vad som händer på fredag oxå, tjejerna sa att jag skulle ha fest & det kanske blir så. Var ju riktigt riktigt länge sen jag var ut & svirade nu så. Ska dock på familjelunch/middag på lördag, ingen höjdare att vara bakis då va?? *kliar huve*

Nee, kaffe & jobb igen!

Ha en härlig dag nu alla!!

// One Love

Curt Cobain

Idag skulle killen fyllt 41 år (om jag inte är ute & cyklar).. Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit vad tiden går, känns som det bara va nått år sen han framled..

// One Love

Torsk & vinst

Timrp förlorade i sudden mot ett MoDo som verkligen hade marginalerna på sin sida. Matchen i sig var riktigt dålig & det gällde bägge lagen.

Roligare var att Liverpool vann i C.L med 2-0. Känns som de kopplat greppet om matchserien mellan dem & Inter nu, ska bli en riktigt spännande returmatch. Ikväll spelar United & Arsenal, ska bli soft att mysa ner sig till det.

Nu är det kaffe igen & sen blir det nog mer textskrivning! Det är man inte direkt kungen på.. *skrattar*

Ha en härlig dag nu alla!

// One Love

Hockey ikväll

Jepp, ska med la familja på hockey mellan Timrå - MoDo. Tror de kommer bli en riktigt tuff match för Timrås juniorer, men de ska inte räknas bort.

Ska stanna till & reppa lite mat först oxå, trevligt!

Ha en härlig kväll nu & lycka till med Pool mot Inter nu Jörgen..

Mitt Manchester spelar imorgon mot Lyon, vad tror du T?? Blir det vinst?!?

// One Love

Går liksom inte att beskriva

Men jag hittade ett par klipp med äkta känsla från vad som var:


// One Love

The Bucket List

Nyss sett klar den rullen med tårar rullande nerför mina kinder.Det var en av de klart bästa filmerna jag sett på otroligt länge, den skiljer sig så oerhört mycket från andra extremt bra filmer som I am Legend, American Ganster osv!!

Morgan Freeman & Jack Nicholson spelade lysande roller som ni ALDRIG sett dem tidigare. Av mig får filmen en 6:a av 5 möjliga!

// One Love

Smarrig mellis

Nyss kommen från min mellis, fick en gedigen matlåda av min kära mor efter att vi ver hem & käkade middag där igår. Perfekt, då jag kommer ha en portion över till lunchen med. :-D

När jag stressat hem så ringde Marcus som undrade vad som hände, slutade med att han droppade upp & surrade lite skit. Var alldeles för länge sen som vi hängde lite. Klockan hann nog bli fram emot 20,00 innan vi slog igång en rulle som blidde The Golden Compass. ÄNTLIGEN fick jag tillfälle att se hela den utan massa surr osv. Vi gillade den stenhårt, fantastisk story, snygga miljöer & allt som ska finnas i en perfekt äventyrsfilm. :-)

Ikväll blir det träning, längtar. Sen ska familjen på hockey imorgon, Timrå - MoDo....riktigt svår match för de röda!

Ha en härlig dag nu!

// One Love

Myser fortfarande

Efter Manchetsers förkrossande seger över Arsenal i FA-cupen igår. Slutresultatet blev 4-0 till ett fantastisk övertygande spel på Uniteds grabbs.

Ett par minuter in på den andra halvleken så droppade L-G in & efter matchen så droppade vi ner & lånades Jörgens lägenhet för att spela lite eller massa G.H! Så roligt, speciellt när jag börjar sätta de mesta låtarna på medium nu. :-) Fatta att vi var ut & battlade med lite andra snubbar via online-gaming. L-G satt en låt med alla noter, missade dvs inte en ÄNDA jävla not....hur sjukt är inte det då. Blev 529 stycken på rad om jag inte minns fel.. *skrattar* När klockan var efter 00,00 så gick jag upp till mig för att kramas med kuddarn, lillen skulle ut & möta upp lite folk.

I skrivande stund håller tvättstugan på för fullt & jag ska efter dessa maskiner börja damnsuga lägenheten. Sen blir det matlagning & så ska det diskas. Jag har med andra ord en nyttodag!

Ha en skön & härlig söndag nu alla söta!

// One Love

3-0

Jepp, det är vad det står i pausen & jag har faaan SVÄLL.. Seriöst, Arsenal har inget att komma med, ÄN....dock vet jhu jag såklart att detta är långt ifrån klart. kan Manchester vända ett 3-0 underläge till 3-5 i andra halvlek så kan allt hända.  

Men detta ser bra ut...jag e glad!


Ha en härlig kväll nu!

Ps, jag har en ny favoritlåt....den kommer säkert att börja spelas på svenska radion eller alla tv-musikkanaler som finns om ca 3 månader!

// One Love

Laddad

Aaaa, äntligen är det lördag....denna underbara lördag! :-D

Ska mysa till det idag, med fotboll, lite mer fotboll & en eller ett par kalla. Skulle sitta sjukt gott med en nr 30 från Blå Kiosken oxå...till middag elller sen lunch dock!

Hade en riktigt härlig kväll igår oxå, så jävla nice! Jörgen kikade upp till med vid någon tid (minnet var inte med mig då).....surrade massa skit, hällde upp en pinne & sen gick vi ner till honom för att spela lite giutar hero. Måste erkänna att jag gjorde stora framsteg igår i själva lirandet! ¨*skrattar*  Undra om man ska lira det ett par timmar om dagen i 3 veckor & se ifall nivån börjar närma sig Jörgen & L-G´s.. :-P Neee, orken finns inte..

Ha en superhärlig & mysig förmiddag nu. Själv ska jag snart ringa syster som ville komma ner & bränna lite skivor.

// One Love

Björn Skifs

Hahahaha, kom nyss på att det var alldeles föööör länge sen om vi peakade Jörgen om Björn Skifs....med bilder musik & film!

image342

// One Love

Stor match på G

Jepp, det är alltså FA-spel som gäller imorgon & en av de stora matcherna kommer att vara imorgon. Den mellan Manchester United & Arsenal. *myser* Ska bli lite ballt att se detta så jag var live på Old Trafford för mindre en än vecka sen! *hihi*
image340

Annars är det som vanligt på jobbet, många bollar i luften. Förstå på hur bra killen bivit på att jonglera!! *skrattar* Känsn dock härligt att helgen knackar på dörren. Blir en riktigt skön & soft kväll. Sen är det en sovmorgon planerad för imorgon & sen är det dags för en kall + match! :-D

Lunch om nån timme!

Kaffe nu!

// One Love

18,29

Då var alla måste-saker för kvällen över!

Jag har kommit hem, bytt om till myskläder, käkat mat, snabbdiskat lite, hämtat kuddarna till soffan. :-D

Nu ska jag nog hälla upp en liten pinne & mysa ner mig själv i soffan. Jögen ska mysa med sin date Maria, L-G på annat håll, Sondris skulle ev ïväg,  Henke med flickan i H-sand, Thomas i Nya Zeeland, Johan i Uppis, Janne i Övik & så vidare!

Ha en mysig, kramig, mjuk & fantastisk fortsättning på eran alla hjärtans dag!

// One Love

Solen skiner &

image339

// One Love

Världens sämsta singeldag, ever!!

Jepp, då var det dags igen..

Att känna sig mer ensam & värdelös. Men ni som har nån att kramas med får la ha de så underbart mysigt!!

// One Love

Sömnen igen!

Ska faan villigt erkänna att jag drar mig för att krya ner & kramas med kuddarna. Känner mig lika sjukt trött som alla andra nätter, men jag ska se klart Payback på tv6 först. Precis den sortens action som jag gillar....en riktigt bra Mel Gibson i högform. *skrattar*

Hoppas ni andra har bättre lycka med drömmarna än mig!

Natten go!

// One Love

Tisdagens bravader & onsdagen bestyr!

Tillbaka i verkligheten & det var såklart lika härligt som vanligt. Även om jag hade stannat i Manchesters värme fram tills mitten på april! 

Jobbet då....hade nästan tre dagar att plocka igen i produktionen, vilket gick snabbare än jag trodde. Men är man bra så är man!! *skrattar* Fick även reda på att jag ska in i Projekt igen.....akut....vilket är så jävla roligt. Skulle jhu inte vara med i några mer projekt på ett tag nu, i alla fall inte som tanken var! Dock kommer de närmsta 4 veckorna att vara så in i helvete smockade med jobb att det bör vara det värsta jag vart med om (jobbmässigt). Det mina kära & nära....säger en hel del! Tiden är fördelad på 100% i produktion, 50 % i projekt & 15-20% i nätverket. Fråga mig inte hur jag ska klara det, men det måste gå. Jag är själv som kan ta produktionen då min chef (som vanligtvis backar mig) är i Thailand tills 10 mars!! Gillar utmaningar & denna kommer vara utöver det vanliga....det kan ni hoppa upp & sätta er på!

Väl hemma så blidde det en enkel middag, fanns inte kraft till någonting annat! Sen ringde jag upp Jörgen för att surra & visa bilder från Manchester. Drog på ett avsnitt av 24 i väntan på att Sondra skulle droppa in för att se The Golden Compass tillsammans med oss. Förstå att vi avnjöt 2 wirrepinnar oxå....helt enkelt en perfekt tisdag för oss som verkligen förtjänat de! ;-) Slängde ut mitt sällskap vid 23-tiden för att sova. Har dock sen ett par veckor grymma problem med just sömnen.....kan helt enkelt inte somna när jag lägger mig. Nu snackar vi inte att jag ligger vaken i 30 minuter.....utan i 3-4 timmar. Kan la säga att jag somnar av "utmattning" & inte för att jag är trött.....för trött är jag verkligen när jag lägger mig! *suckar* Måste vara nått som stör mig, någonting som grämer mitt undermedvetna. Påminner om när jag jobbade natt på posten -99/00. Gillar det inte de minsta!!!!

Dagen då?!?

Jobbade sönder....hade mitt personliga samtal som skulle vart under förra veckan pga jag brann under ett möte! *skrattar* Fick nästan en slags bra feedback på det....MEN....ska dock lyda! *thihi* Jag är bäst! Efter lunchen så hamnade jag i möte tillsammans med min konstruktör & ställföreträdande chef ang projektet. Vi lyckades komma fram till riktigt bra saker & strax innan 16,00 var det dags att ge sig. Lyckades få med mig hem upp emot 40 sidor av kravställning, analys & desig som kvällslektyr. Gäller att jobba kvällar när dagarna inte räcker till!!

Nu ska jag äta, efter det har jag gjort mig förtjänt av ryggläge i soffan. Känner mig inte riktigt som den "vanliga" Bengan utan min sömn!

Ha en bra & underbar kväll nu alla!

// One Love

Kort resumé!

Efter matchen i söndags var besvikelsen rätt stor, men i samma veva så var det så jävla äckligt mäktigt att vara med om samma sak som 78,000 andra personer. Att veta att matchen spelades in hemma triggade bara mina känslor mer. :-D Bara själva jublet av spelarna som kom in för att värma upp inför matchen var enormt!!! Kan inte riktigt sätta ord på allt. Men vi började i alla fall med att beställa in två pilsner inför matchen, sen blev det ett par till i pausen....förstå att ex svensk hockey har mycket att lära om service & köer. Det tar 10 ggr längre tid att beställa en korv på en Timråmatch än va det gjort att få in käk & bärs på Old Trafford. *sjukt läckert* Efter matchen så hade jag mina bilder av hur de skulle se ut när alla 78,000 skulle hem....det kaos som skulle uppstå osv! Men det gick så jäkla bra...lugnt & smidigt....men speciella köer till Metrolink osv. Det märktes att det fanns decenuim av rutin där. En till sak som jag reagerade över var den perfekta säkerheten till & från matchen. Under de sista 4 kvarteren stod det en Polis mitt ivägen var 10 meter....samt att det var ridande poliser i varje gatuhörn & utöver det så cirkulerade det nån helikopter för att kunna rapportera.. Bara att lära hur det ska vara Sverige!! The Trafford Pub som jag & gubben besökte under fredagen var så full att köerna gick upp emot 800 meter från två håll.....känns bra att vi fick vara där inne & njuta av all kultur osv som fanns! *me like*

Väl på hotel, Yurys Inn, så blidde det käk & ett par öl framför mer sport. De spelades som sagt 6 Nations i Rugby under våran helg i Manchester. Under de olika matcherna så snackade vi med massa folk som satt intill oss & de kan verkligen fotboll i England. Inte för att jag trodde någonting annat, men när de kan allting om Henke Larsson, Svennis & Co så blir till & med jag imponerad. *skrattar*

Resan hem gick allt ifrån lika smidigt som resan hem. Vi var på flyplatsen runt 08,15...dryga två timmar innan planet gick. Detta för att undvika samma missöde som nästan hände på vägen ner. *asg* Planet var 30 minuter sent in till dockningen & sen var det 30 minuter sen i starten...så vi startade sammanlagt 60 minuter efter utsatt tid. Detta innebar att vi landade i Castrup, Köpenhamn, 14,00 istället för 13,10.....som i sin tur gjorde att vi missade planet från Castrup hem till Arlanda. Fick boka om biljetterna & tog flyget därifrån kl 16,05 istället. Men innan de så hann vi med att ladda min mobil på en pub där....käka lite & smyga ner två bärs! Tur att far är lika barnsligt förjust i öl som lilla mig. Under tiden som vi njuter av maten & ölen så slår det oss att vi faaan kommer missa tåget som vi bokat biljett på....det gick 17,18 & vi skulle landa ca 17,20. Så det var bara boka NYA biljetter till 18,40...så bara själva hemresan från Sthlm kostade närmare 1300 r per skalle. Sjukt surt!! Mjoooo, men så blir det la ibland....hom i alla fall innanför dörren strax efter 22,00 i måndags.

Hur slutade matchen i siffror då.... United - City, 1-2.

// One Love

Pre-game Pics!

         

// One Love

Avsparken =)

image336

// One Love

12 timmars resande

ÄNTLIGEN hemma..

// One Love

Fuck y all!!

Allt i rubriken ar redan sagt..

Ge mig massa mys & massa karlek....jag vet att det finns!!

// One Love


Dagen D ar har!

Nyss kakat frulle & ska ya mig en snabbdusch nu innan vi ska ner till G-Mex for att ta pendeln till Old Trafford. En sak som suger ratt sa mycket ar att mitt batteri pa mobilen har dott. Sa de kommer nog inga vackra MMS som jag lovat till er alla. Surt, men de kommer ju att finnas kort anda.. ~skrattar~

Ha en mysig dag hemma i kalla sverige, sjalv ska vi ut i 13-14 graders varme & stralande sol!

// One Love

Vilat frukost

Nu har jag & gubben blivit utslangd fran rummet av tjejerna som ville stada. Vi klev upp vid 09.00 for att kaka frulle. Riktig engelsk frulle med allt som ingar....synd att detta javla land inte har vatten som smakar bra, jag som alltid dricker mycket vatten. ~less~ Vi har i alla fall efter frullen sovot loss ca en timme pa rummet & i skrivande stund sitter vi nere i lobbyn med varsin dator & surfar medans rummet blir stadat. ~skrattar~

Efter de sa blir de en snabb dusch & sen kommer vi smyga nerover staden for att hitta en pup som visar fotboll. Sag att Aston VIlla skulle spela 13.45 svensk tid....blir med andra ord 12.45 har nere. Shiiiit....matchen borjar da om 45 minuter.. ~stress~ Ska se om gubben lyckas maila med mor sa kanske vi ska springa upp & gora oss klar.

Vadret da, sncka om att man INTE vlll hem efter att vart med om samma temp som varen hemma. Sol & 12-14 grader.....kan de bli battre. ~myser~

Skal pa er & pa aterseende!!

// One Love

Sug min snabel!!!

Fatta, att jag & gubben redan gjort oss ett namn ute i Sverige & Manchester!  ~skrattar~ Det borjade med idag da vi skulle pa flyget....vaknade i tid & skulle sen cheacka in. Tydligen skulle man vara ute i 60 minuter innan & det hade ingen sagt till oss. Sa vi stod dar 30 minuter inna flyget skulle ga....killen som skulle lagga in oss tvekade, ringde & fick ett NEJ vilket betyder att vi maste losa ny biljett till| Manchester....som redan kostat 10.000 per skalle. Som tur va lag vi pa honom & han ringde speciel baggage....de tog emot oss & sen var det bara att springa. Vi hade ca 15 minuter pa oss efter att vi var klara med den killen inna flyget skulle ga fran Arlanda. ~skrattar~ Efter en minut sa ropades det ut i hogtalaren att Borje & Micke Bengtsson genast skulle ta kontakt med gate 61F...vi var inte ens i narheten....sa vi sprang.....fastnade i passkontrollen da det stod en karring dar & visste varken in eler ut. ~mohahahahhaha~ Lyckades smyga igonom efter ett par minuter & se ropas det ut igen: Borje & Micke Bengtsson, ta GENAST kontakt med gate 61F.. Vi var liiiiite i narheten & nar vi kom fram for att kliva pa planet sa killen som vantade pa oss: FAAAN Borje & Micke, har ni tagit sovmorgon (han visste vilka vi var utan sett oss).. ~asg~ Planet stod & vantade pa oss.....sen fick vi inte sitta brevid varandra pa flyget....varpa en flyvardinna tyckte synd om oss. Vi fick helt enkelt flytta till Buissnis Class....med allt som de innebar. ~thihi~

Sen vi landade idag har vi hunnit me att handla 2 flaskor whiskey (1 liters) for 230 kr....en av den en slut i skrivande stund! ~ler~ Sen togvi pendeln tlll Old Trafford....gick omkring & bara njot av allt som finns. De kommer massa kort sen. Sen stannade vi pa Man Utds lokala supporter PUB. Kakade en burgare & drack ett par ol....sen tog vi pendeln tillbaka till city. Har sett oss omkring & se gick vi tillbaka till kotellet for att dricka ett par wirrepinnar till!! Nu ligger gubben & vilar ogonen for kvallen....jag har blivit polare med de som jobbar i baren har, snacka om kungkillar & tjejer. De blev galen av att jag var fran Sverige.. ~skrattar~ Ska posta detta nu, sen ska jag gora gubben sallskap pa rummet & sova lite. Ikvall e det fest.

Ha en under bar kvall & helg hemma nu....saknar vissar mer an andra!

Puss & kram fran lilla mig!!

(( ONE LOVE

På återseende!

Nu är det middag hos mor & far...sen går tåget 18,00!

Hemma på måndag, men jag ska la mobilblogga lite om de går som de e tänkt. Håll utkik!

Ha de bra nu alla underbara & söta,

// One Love

Kan tanken vara sötare?!?

När man gifter sig ger man varandra ett tysthetslöfte. Om man inte håller det, måste man skilja sig och då måste man dela på lamporna och knivarna och för det mesta kan man inte komma överens om vem som ska ha barnen. De som inte kommer överens om det måste gå till en börsmäklare. Han bestämmer att den ena ska ha barnen och då får den andra ett extra matbord istället.

/Regina 7år

// One Love

Spännande

att inlägget som skrevs & postades efter 23,00 igår kom idag klockan 08,13?!!

// One Love

Ska krypa ner nu

Har haft en riktigt mysig kväll faktiskt....även om den innefattade tvättstugan fram till 22,00.

Syster kikade förbi runt 19-tiden, brännde en skiva & lämnade mig att vara barnvakt till Abbe. Hon skulle ner på la stada för en fika & efterföljande bio. Kommer inte ihåg vad de kikade på, men som vanligt var de nått som gick på Draken.

Mmm, jag & Abbe har slappat hela kvällen & legat i soffan. Slökikade på allt möjligt som gick innan jag hittade vänskapslandskampen mellan Capellos England & Schwiez. Slutade 2-1 till England & de spelade rätt olikt sig....men med en ny demontränare blir de la så. :-D

Kom på att jag surfat runt lite & kikar efter en Mc-jacka som ska inhandlas till våren/sommaren. Lägger ut de som jag fastnat för så kan väl ni alla vara snäll & tycka till om vem som e snyggast & skulle passa bäst på lilla mig. =)) 
     
 

Nalla sött nu alla!

Imorgon far jag!!

// One Love


OM ett dyng så..

Är vi på G till Arlanda för att sedan ta flyget vidare mot Manchetser! *juuuuuublar*

Var nyss ner till tvättstugan & chansade vilt på att det skulle finnas en tid ledig.....och de gjorde de! Känner att jag har turen med mig idag. *thihi* Fatta att jag annars skulle ha 0 rena kläder under min & pappas miniweekend. Rätt stor sten som droppade!!

Var annars på löneutvecklingssamtal, eller vad man ska kalla det, idag & det gick bra. Men som vanligt är det jobbigt, roligt, kämpigt & så vidare.. Berättade öga för öga att jag lagt ut en intresseanmälan för ett nytt jobb oxå, även om chefen redan visste de så var de härligt att kunna säga de så de inte ser ut som man sitter & smyger på saker & ting! Väntar på intervju där nu....som test & systemspeciallist på IT-enheten.

Såg annars reklam för Johnny Depps nya rulle, Sweeny Todd. Den såg till & med bra ut. Vi var ett gäng som såg halva den filmen för någr veckor sen innan vi slog av....den sög....ganska grovt. Depp hade alltså inte ens kommit in i handlingen då. *skrattar så jag gråter* För er som undrar & inte förstått de än....så såg vi alltså på fel film! *mohahahah* Inte lätt alla ggr!!

Henke, vad har förresten hänt med min banner! Kanske lika bra att lägga in en ny?!?! :-D

Ha en härlig kväll nu alla, själv ska jag kramas med kuddarna i brist på annat!

// One Love

1 minut kvar

Sen är det onsdag & jag har bara en dag kvar hemma i sverige innan jag & gubben landar i Manchester. La mig i sängen för nån timme sen med har sjukt svårt att somna. Massa saker snurrar i skallen & jag kan faan inte sova. *suckar* Skulle gärna se att det var resefeber inför våran tripp till The Theater Of Dreams....men så enkelt e det tyvärr inte!!

Har en rätt viktig dag imorgon på jobbet, känns delvis som min framtid kommer att avgöras. Riktigt så allvarligt är det inte, men på samma vis är det faan så. I vilket fall som helst så kommer jag i vanlig ordning att helt orädd slänga mig ut för klippan....för hur det än e så ladar man alltid på något sätt!!

Mmmm, får se när jag somnar in. Känns som jag den sista tiden haft svårt att finna den underbara ro som jag i vanliga fall brukar ha i kroppen när det e dags att stänga ögonen för natten. Måste faan börja träna & läsa mer så både kroppen & knoppen e sluuuuuuut när natten knackar på dörren.

Söo sött nu alla, höres imorgon!

// One Love

Lykke Li

Där snackar vi en ny kärlek...


// One Love


2 x viktig

Mmmm, efter nån timmes jobbande är det snart dags för dagens första möte. Ett personalmöte till & med....ska bli lite spännande att se vad som skall sägas. Sen är det lunch & efter det kommer dagens andra möte, som kommer bli betydigt roligare. Nämnligen testnätverksmötet.. *hihi*

Ska la se om det blir träning ikväll oxå, i så fall e det mina veka spagettiarmar som kommer få sig en kyss!! Lika bra att bomba sönder dem så jag kanske vågar gå i t-shirt. ;-) Skulle gissa att jag e klar med träningen runt 17,30 eller så...efter det blir det duschen, mat, soffa, & film! Ska la höra av mig till Sondris oxå, hon jobbade till 17,00 om jag inte missminner mig! För alla er som missat det så befinner sig alltså L-G i Norge igen....kommer hem nästa onsdag eller torsdag.

Neee, jobb i 25 till...sen dagens första..

// One Love

Jag talar ut!!



// One Love

Dubbel trubbel!

Älskar mina bra rubriker... *skrattar*

Nyss kommen från dagens andra måltid....eller rättare sagt mellis. Smuttar i skrivande stund på en kopp kaffe, känns liksom som ett halvt måste efter maten. =)

På torsdag börjar redan, blir bara mer & mer taggad. *wiiiiiiiiiee*

Sen är det lönesamtal på onsdag, de blir inte att leka med vill jag lova. *shiiiit alltså* Ska bli riktigt roligt, men som vanligt är det tufft & jobbigt att surra med chefen. Går inte att komma ifrån, lönesamtal är riktigt känsliga grejjer!!

Neee alla söta, dags att slita lite!

// One Love

Kluven

Har en riktigt beslutsångest över vilken film jag ska se på ikväll!

Har liksom ett par bra på laget (tror jag i alla fall), men de e jhu en som ligger & fångar upp alldeles för mycket damm i skrivande stund. *skrattar* Har jhu lovat Sondis att inte se The Golden Compass utan henne, men vi lyckas alltid springa förbi varandras lediga stunder. Åååå nu kommer det nog döja dryga två veckor innan vi ses igen! Jobb & träning fram tills torsdag, sen Manchester i dagarna 4 & därefter jobb & träning veckan lång igen. *hmmm*

Fick en liten fix-ide om näst-nästa helg oxå, var en liiiiten mysig sak som började växa till sig i min skalle under veckan som var....ska la se om jag blåser upp till stugan & bara är under helgen. Har en känsla av att de kan bli utgång om jag stannar hemma & det finns tyvärr inte på kartan.

Naeee....stugan, smarrig mat, slapping, en bag´n box & kanske lite folk som vill sällskapa. Ska smida min plan vidare & se vad som händer....och om de låter lockande får någon eller några dvs! *skrattar*

Nu blir de film....ska la se vem av  Enchanted, Gone Baby Gone, I'm Not There, In The Name Of The King , Rendition, See No Evil, The Assassination of Jesse James, The Bucket List, The Invasion, The Nines, There Will Be Blood, Trade, Wedding Daze eller The Golden Compass som jag väljer!!!

Natten goo på er!

// One Love


Vilken smarrig middag!

MIn vän DjHenke svarade på min fråga....han som har lite mer rutin på mig med att dricka sig dålig så här in på ålderns höst.. *skrattar* Hans svar löd som följer: Ingen kommentar! haha...

Nyss kommen från mor & far...jag & syster var som sagt bjuppad upp på middag. Riktigt gött som vanligt, min mor e såååå duktig på att laga mat. De kanske de flesta säger om sina mammor...men jag tror ärligt att alla mina vänner kan ställa sig upp & villigt erkänna samma sak.*hihi* Det stora samtalsämnet för kvällen var givetvis min & gubbens resa till Manchester....vi tar tåget ner till Sthlm på torsdag kväll & flyger till Manchester på fredag kl 07,00. Sen har vi hela fredagen & lördagen till att bara vara....smyga omkring på pubbar & bli drucken, snacka fotboll med sanna älskare, käka smarrigt & se oss omkring i den lila staden (som "bara" har 2 miljoner innevånare). Kommer la bli så jävla gött! *läääängtar* Matchen börjar kl 14,30 på söndag.....när den är klar kommer vi att boka oss på en pub för mat & öl, Chelsea - Pool börjar jhu kl 17,00....så vi kommer ha en helt fantastiskt underbar söndag!! Flyget går hem på måndag via Zurich. Sweet....får vi stanna till där & se oss omkring oxå! *gnossar händerna*

Mmmm, det börjar sprätta i kroppen nu....vore lögn att säga annat!

Ha en härlig kväll nu alla!

// One Love

Fredagen & lördagen

har jhu inte riktigt skrivit någonting alls under helgen, förutom att posta en video där jag förklarar Cristiano Ronaldo som legend vi 21 års ålder. Ps: jag ska se honom live om en vecka! :-)

Fredagen var slapp & lugn....jag hamnade nere hos Jörgen vid 20,00...plockade med mig lite vin & sen lirade vi Giutarr Hero mot L-G & Rille online. Så skadat jävla roligt....damn. Kommer inte ihåg när de bröt upp eftersom de skulle på krogen, men ungefär i samma veva som de loggade ur droppade Maria förbi Jörgen. Så då spelade vi online mot alla andra på nätet & de var oxå sinnes roligt. Vi bröt upp strax innan 02,00 för att sova. *skrattar*

Lördagen....vaknade vid 09,00 & ville omfamna dagen. :-D Dock gick en av mina första tankar till stackars Sondris som jobbade. Huuah!! Kommer ihåg den gooa gamla tiden då vi gubbar var oförstörd....kunde festa tills 03,00 & kliva upp för att jobba 07,00....och känna oss pigga! Sjukt....i den åldern trodde jag att det var en myt att man blidde sämre jhu äldre man blir! *skrattar* Henke....då har jhu nått år mer rutin än mig, vad säger du??

Mmmm, klockan 11,00 gick jag på Curres för frunch! Kombi av lunch & frulle dvs...för er alla som inte gjort lumpen! *hihi* Sen slappade jag ner mig i soffan...kikade på Paul Scholes Special som Visat Sport 2 som de visade, lyckades till & med spela in det på boxen. *me like* Efter de droppade Jögga & Jens upp....slappade till Arsenal som krossade City med 3-1...sen var de dags för mitt Manchester att lira mot Spurs borta. En svår match, som slutade 1-1 efter att Tevez gjort mål i 94 minuten!! :-D Under matchen gick Jögga som skulle på 30 årsfest & efter matchen så beställde Blå Kiosken. Sen droppade Frasse in..  Blidde lite filmer efter de oxå...vi tog oss igenom Alien vs Predator 2, Alvin & The Chipmonks samt den underbara klassiska filmen The Warriors (som jens inte sett). När klockan var fram emot 00,00 så åkte grabbarna ut, då lilla jag var trött!

Händer annars en söndag som denna då, ska i alla fall hem till mor & far på middag tillsammans med syster. Ska nog dra en film eller två oxå....har fortfarande några som jag vill se av mitt lager! *skrattar*

Ut i solen med er nu, underbart jhu!

// One Love

En legend vid 21 år



// One Love

Vad är..

Vad är era planer för den kommande kvällen & helgen då?

Kan jhu vara lite roligt att se vad alla har för agenda nu emot "slutet" på min arbetsdag..

// One Love