Ibland är det just så enkelt..

In south Los Angeles , a fire destroyed a four story apartment complex.


A Nigerian family of con artists lived on the first floor, and all six died in the fire.

An Islamic group of seven Kenyan welfare cheats - all illegal - lived on the second floor. They too, all perished in the fire.

Six Hispanic Gang Banger ex-cons lived on the 3rd floor didn't have a chance, they all died.

One white couple living on the top floor survived the fire.

Jesse Jackson, John Burris and Al Sharpton were furious. They flew into LA and quickly demanded a meeting with the fire chief. On camera, they loudly demanded to know why the Blacks, Muslims, and Hispanics all died in the fire and only the white couple lived.

The fire chief stepped up to the microphone and simply replied, "They were at work."

// One Love


Vilken helg!

Midsommar är över för detta äret & jag kan inte annat än sammanfatta det med 5+!

Tack alla som var med & gjorde denna helgen till en ny minnesvärd helg med allt som ingick! *skrattar*

Har annars försökt sova i 3 timmar snart, men det går inge bra alls....men så blir de la när man vänder på dagen...samt när tankarna vandrar på.

Natten go!

// One Love

Vilken dag!!

Ca 4 timmar i båten en dag som denna & jag kan inte annat är vara happy!

Nu är motorn inkörd genom de första 2 kritiska timmarna & det känns bra. Mor var med mig den förtsa 1.5 timmen, det gillar jag ännu mer. Med massa mysigt snack om allt & inget!

Sjösatten även vattenskotern idag & det gick bra,,,,i det stora utan problem! Inga tekniska denna gång....bara av undertecknad! *skrattar* Inte så lätt alla  ggr, men glömmen från år till år! *hihi*

Kärlek till alla, så känns de nu!

Matrix på tv´n, jag gillar!

Trevlig kväll alla!

// One Love


Ledigheten är HÄÄÄÄÄÄR!!

Sista arbetsdagen gjorde idag...nu är det ledighet i dagarna 5.

Hämtade båten tillsammans med far idag & nu ligger den nedanför mig...sjäsatt & klar. Resten är oxå fixad....vi handlade på systemet innan & träffade även JD där...så vi plockade med oss deras dricka uåå oxå! Nu är det bara lite saker som saknad....som mammas cider & en flaska skåne....en är vi klara!

Tog även en tur med båten ikväll...så nu är det luftad. Ska göra mitt absolut bästa imorgon för att köra in den så bra som möjligt.

Annars är det folk efter folk som ramlar bort från vårat firande. Känns oerhört trist...men så är det nog kanske ibland?!

Neee, nu blir det Scrubs & efter det kommer sängen att kännas som en bra plats att vara.

Natten go alla!

// One Love

Ipod, fungerar de?!

Välkommen till en ny underbar dag! Jag sitter på jobbet sen dryga 40 minuter, jaaaaaaa, jag vet att det är liiiiiite väl tidigt!! Men duschen tog inte alls lika länge som jag hade räknat med & då slutade de med att jag droppade in hit runt 05,45..

Sista dagen idag...sen är det mini-ledighet i dagarna 5! *längtar* Kommer fara upp till stugan & bara vara....sen kommer broschan & Maria upp på torsdag. Midommar på ingång & vi kommer vara 35 st inräknad familj, släkt & vänner. Heeeeeelt underbart mysigt, roligt, trevligt & fantastiskt. *ler fånigt*

Var annars med JD & handlade ett batteri till skotern igår....sen stannade vi till & handlade en Ipod Classic 120 gbit till mig. Den ska sättas i båten för obegränsat med musik nu under sommaren. Fyllde den igår & sitter i skrivande stund med random på. *haha* Fick nog in ca 11-1400 album så......musik finns de!
Ipod

Ikväll hämtas båten oxå....till 99% säkerhet!! Motgångarna har vart många där nu....så det borde komma nått som ger mig lite energi tillbaka!! Värsta tänkbara fall är att det skulle kuka ur med nått idag & imorgon som gör att den INTE blir klar alls till midsommar & de skulle jag aldrig gå med på.. *Gaaaah* MEN, inte måla faan på väggen redan nu!!

DEN KOMMER BLI KLAR! =))

Trevlig dag alla!

// One Love

Helgens bestyr..

I fredags så for vi upp till stugan, med siktet på att ladda batteriet för skotern...samt att dricka ett par kalla & bara vara tillsammans med mor & far. Tyvärr så hade en cell i batteriet blivit "urladdat" under vintern...så det var lite chansning om att de skulle fungera. Men vi ställde det iaf på laddning & avvaktade morgondagen.

Under tiden så smidde vi lite planer inför midsommar osv. Fram emot 00,00 tog jag & Jörgen varsin stol & gick ner till bryggan för att slappa. Sjön låg som en spegel & det var riktigt härligt ute....så vi snackade på där fram tills 02-tiden typ! *haha* Men det var riktigt länge sen som vi hade en J&B kväll!!

Efterom de regnade på kvällsen så fanns det tyvärr inte så mycket att göra på lördagen. Surt, men så är det! Vilket resulterade i att jag åkte hem med Jörgen. Han skulle ut & fira Gisse om fyllde år....detta tillsammans med Maria & Gisses kille Micke. =)

Själv hamnade jag hos Palm & drack vin tillsammans med Cissi & 2 andra tjejer, samt Jesse. Riktigt trevligt! Tog en bulle ner till Oscar vid 00,45.....och där träffade jag massa roliga folk. =))

Igår blev det en slappdag...regnade ju så sjukt mycket! Så jag käkade Curres & såg I im legend.

Neee, 2 arbetsdagar kvar...sen ledighet & stugan. *drömmer & längtar*

Trevlig dag alla!

// One Love

Besvilkelse

Den var total igår, då jag efter min klippning ringde ut till Segervalds för att höra status på båten. Till min absoluta förvåning så har de inte ens börjat med den!!! Vilket jävla skämt, det är 3,5 vecka sen som vi lämnade in den & det skulle enligt den första utsagon ta 2 veckor.....men det är väl så när man ska lägga ut massa pengar. Att de tydligen inte betyder nått..  Åååå....känner en viss bitterhet oxå.. *suckar* Men vad är det att göra, såklart ingenting alls. OM...med ett stort OM....så kan de kanske kanske kanske kanske kanske hinna klart med den idag. Ska ringa vid 12,00 & höra ny status....men det känns liksom avslaget redan. Har de inte fixat den på 3,5 vecka så kommer de ALDRIG hinna med detta på en dag.

Mmm, så är det!

Sitter annars på jobbet sen dryga timmen, har kikat av alla batcharna & tagit hand om de felfiler som kommit. Ska hämta en kopp Java snart...den enda för denna dagen.

Kommer med största sannolikhet att hoppa över jobbfesten ikväll oxå. Sätta mig i bilen & fara upp tillsammans med mor & far....så kommer Jörgen upp lite senare. Vi ska fixa till vattenskotern så den fungerar tills midsommar. =)) Samt att de kommer bli massa jobb under lördag & söndag.....as always!

Trevlig dag alla, själv ska jag be till nån högre makt om att båten hinner bli klar idag!

// One Love

Fint främmande

Igår var det som sagt fotboll, landskamp mellan Sverige - Malta. Vi vann med 4-0.


Fick till matchen ett celebert främmande av min kusin Ida & hennes vän Lisa. Vi hann med lite GH innan matchen också såklart. *skrattar* Tjejerna hade med sig 2 flaskor rosé....Ida har ju semester & då är de rosé som gäller. *haha* När Sverige gjorde 4-0 målet slog vi på lite filmer från midsommar 2006 & 2008...snacka om att de ger en massa sköna minnen att skratta till. *hihi*


Runt midnatt knöt vi ihop säcken, jag skulle som sagt jobba idag. Åååå det gör jag också.. :-P


Klippning idag! Måste försöka bli lite sommarfin....även om sommaren i själv lyser med sin frånvaro!

Ska även ringa Segervalds runt 16-tiden bara för att stämma av läget med dem. Förhoppningsvis är allt klart....så jag & gubben kan hämta båten vid 13-tiden imorgon. *gnossar händerna*


Mmm, så är det!


Trevlig dag alla!


// One Love


*gäsp*

Känner mig lite trött idag, rätt självvållat iof....då jag var uppe & kikade på hockeyn inatt. Tyvärr så loosade Detroit, men det innebär att de får avgöra på hemmaplan i Joe Louis. =)) Måste bara kika upp om de är inatt eller imorgon natt.

Har nyss bestämmt att jag är ledig dagen innan midommarafton oxå. Så då kan jag åka upp till stugan på onsdag redan. MYS!! Snackade en sväng med JD igår oxå, ev så kanske han & Maria kommer upp samma kväll oxå, beroende på matchen som de ska spela (Nedansjö). Annars kommer de upp på torsdag på dan. =)

Fick främmande igår av kusin Ida, Marcus & Jörgen. Vi firade in Idas semester med en Koff. *skrattar* Har man semester kan man ta en öl vilken dag som helst utan att ha dåligt samvete! *hihi* Eller hur Jörgen?! Marcus droppade av rätt tidigt då kan skulle hem & fixa lite käk. Själv spelade jag & Ida massa Giutar Hero medans JD tankade hem lite saker & provade sitt nätverk....som för övrigt verker fungera riktigt bra. =)

Neee, dags att jobba vidare efter de 4 osammanhängade timmars sömn jag har i kroppen.

// One Love

I natt tar de hem Lord Stanleys buckla!!

Tomas Holmström är 36 år och spelar halvskadad. Han haltar när han går mellan omklädningsrummet och bussen, men klagar inte.
- Den här tiden på året är man alltid småskadad. Det hör liksom till. Bara man får på sig skridskorna finns det ingen anledning att gnälla.
Om chansen att vinna en femte Stanley Cup säger han:
- Klart att det skulle vara stort. Riktigt stort.

Feelings

// One Love

Då var det dags

Måste försöka bli bättre på detta med bloggandet. Nog för att det säkerligen inte är någon som läser.. *skratt*


Vad har hänt de senaste veckorna då....inte så mycket...men i samma veva massa massa saker!


Min syster & Andreas ska flytta ihop...eller rättare sagt, han ska flytta in hos henne i Mårtens. Så otroligt glad för deras skull.


Hunnit med en kravutbildning av säkerställande för IT-system i 2 dagar.


Årsmöte till Finland med ST-facket i dagarna 2.


Enhetsträff med alla oss från landet för Systemdriftenheten.

Kinderfest hos kusin Ida. Där vi firade hennes födelsedag, student (från högskolan), hennes fasta jobb, lägenhet & pris för bästa uppsats.


Inflyttningsfest hos Linda D, men massa sköna polare & trevligt folk.


Motorcykelns dag.


Födelsedagsfirande av Åke ute i Berga tillsammans med alla barndomsvänner osv. Underbart!


Fröken Kandi på Stats, vilket var en upplevelse.


Avtackningsmiddag för en arbetspolare som flyttade till GBG där hans barndomskärlek fanns. Vad säger man, gamal kärlek rostar aldrig?! =)


Båten är på G, vilket passar bra till den kommande helgen då jag ska vara i stugan. Får man dock tro på vädret som kommer så ska det bli regn. Men vad gör la det?! Inget alls om ni frågar mig.


Midsommar om ca en vecka. Den kommer som vanligt tillbringas i stugan med familj, släkt & underbara vänner.


Sen tänker jag oerhört mycket på en person som inte alls har det så roligt nu. Eller rättare sagt....2 personer! *KRAM på er*


LG & Hanna har flyttat ihop. Skitkul att det går bra för dem. =)


Jörgen & Maria spanar efter någonting större, vilket också känns så jä**a roligt för dem. =)


Semestern är på G, kommer vecka 29 & sen är jag ledig i veckorna 5. ME LIKE! Synd att den inte gick att köra parallellt med Jörgen hela tiden bara.


Har även hunnit med en grillning hemma hos Uffe & Romana. Som slutade i en spontan utgång för mig & Uffe....var inte igår som vi var ute tillsammans....men i samma veva så känns det som de var förra månaden bara! *skratt*


Giutar Hero - Metallica....kan vara de bästa som gjorts!


Grattis Mor!! Du förtjänar de.. =)


Har säkerligen glömt massa massa saker! Men nu har ni en liten koll på läget i alla fall.


// One Love