Vilken härlig kväll!

Tackar Mor, Far, Syster & Jörgen för den....samt alla på Aga! =)

// One Love

Ta de lugnt på Halloween nu..

Vill jhu inte gärna att ni ska lyckas med detta.. *skrattar*

Happy Halloween

// One Love


Helgens bravader..

Kom nyss på att jag inte boggade någonting igår, det har såklart sin förklaring. Direkt efter jobbet så var det dags att kliva ner till HSB för att ha ett efterlängtat styrelsemöte.....vilket såklart gick bra! Budget för 2009 är nu klar, vi kommer även att få en hemsida i föreningen som jag kommer vara admin/webbmaster för. *thihi* Måste även delge lite av de planer som vi har under 2009...och med de säger jag fett, ballt, roligt & efterlängtat.. *skrattar*

Idag var jag i alla fall på frukostmöste mellan 07,45 tills 09,15, hamnade på Knaust med nya avdelningen & det var riktigt roligt. Finns ett par legender där som jag jobbat mycket med under de senaste 4 åren. =)

Kvällen kommer ev. att gå i träningens tecken...eller i soffans tecken. Känner mig lite semisänkt, sjukt trött faktiskt. JD gav mig ett förslag på filmkväll när vi var klara med mötet igår....tror ärligt att jag ska nappa på betet & känna lugn ikväll. Var X antal dagar & veckor sen jag gjorde de så..

Hur ska man annars göra till helgen som kommer då, när Halloween knackar på dörren & säger...drick en snapps FÖR mycket!! *haha* Eller vad säger du Henke, vi dricker bara EN öl ute.. *skrattar* Mmmm, antingen så far jag till stugan & hjälper gubben med det sista innan vintern är här på allvar....eller så stannar jag hemma & blir packad. För det finns inte en chans att vara hemma utan att hamna ute, eller?!?!

Hur ser eran helg ut då?

// One Love

Lite bilder..

Har jhu i massa massa veckor snackat om mina besök i stugan, där vi håller på att snickra! =P Måste såklart lägga upp lite bilder som bevis på att jag verkligen snackar sanning...samt att ni får se hur bra det blir.

Bågfilen
Sladdbinda
Profiler
Del av taket
Del av taket
Del av taket som inte e klart
Tigersågen
Vy från nedan
Vy från nerdan
Vinkelfäste
Balksko
Vy från sidan
Sticksåg in action

Måste även visa ett par bilder av hur "rakt" taket var! Fy faaan vad det var sabbat på sina ställen, vilket gjorde vårat jobb så SINNESSJUKT mycket svårare eftersom det handlade om mm-precition. Mmmm, bilderna är forthoppningsvis talande!!

Sk**
Sk**
Sk**

Bjuppar även på lite bilder av en underbart härlig höstdag. Äckligt härligt med sol, knappt kännbar vind & 11 + på termometern. =))

Lekstugan

Båten
Bryggan
JD´s vattenskoter
Krukor

Ha en underbar söndag nu alla & kom ihåg att ställa om klockorna!! =))

// One Love

Tack för kaffet!

En underbar låt att avnjuta, ren & skär glädje med 2 svenska legender!



// One Love


En kväll med..

Måste försöka greppa tiden på något bra sätt, veckorna går så snabbt att det känns löjligt. Det försvinner så fort att jag nästan tappat kollen på tiden, så känns det i alla fall!! Tycker inte alls att det är 8 veckor sen som jag började att jobba efter semestern, snarare 4 eller så....detta beror garanterat på att jag vart uppe i stugan varje helg. Veckodagarna & helgerna bakas liksom ihop med jobb & jobb! *hmmm* Bara för att greppa detta tidsfenomen lite så kan jag berätta för er att det i skrivande stund BARA är två månader kvar tills julafton...TVÅ månader! *Phhheeew*

Tror måste fortsätta att skriva av mig om tiden, men HUR roligt inlägg är det då??!


Hur var min gårdag då?!?

Joo, jag kom hem & mös ner mig i soffan efter en smarrig middag (i min värld)...sen ringde Jörgen och berättade att han & Maria var på G upp efter att deras middag. När de landade i den andra soffan så blev det 3 avsnitt av Heroes...det börjar verkligen hända saker där nu!! *me like* Sällskapet begav sig ner en trappa runt 21-tiden & då preppade jag mig för sängen med kvällsprolle, borstning av gaddarna osv! Sen greppade jag boken & läste alldeles FÖR länge....tror klockan blev sen innan jag vilade mina blå.. :-P


Om 5 minuter är det fika & sen blir det Rock´n roll fram tills lunch, efter det så kliver jag ner en trappa & testar fram tills hemgång. Sitter även & funderar på om jag hinner med att träna innan vi far klockan 18,15...det borde gå, 2 snabba set bröst & 2 snabba set axlar med avslutande 20 minuter kondition. Mmm, så får det bli!


Ha en underbar dag nu alla söta!


// One Love


Gooood underbar morgon!

Lilla killen säger: Välkommen till en ny underbar dag! *s*


Är helt slut i kroppen efter gårdagens träning, känns så härligt. Bena värker & det gör resten av kroppen också....så med andra ord tog det bra.. *thihi*


Väl hemma efter träningen så blev det inte mycket produktiva saker faktiskt. Ryggläge i soffan & lite mer ommöblering i datorn, börjar inse att jag har mycket skit i den. Men det blir la så om man inte plockar bort massa skräp efter att det är "förbrukat".


Annars då!?! Torsdag, en dag kvar tills helg...vilket innebär att det nu bara är en vecka kvar innan jag flyttar här inom jobbet, det är bara en dag kvar innan jag kommer befinna mig i stugan igen & det är bara två dagar kvar innan vi har snickrat klart uppe i stugan. =) *känner med andra ord lugn*


Kom även på att jag inte snackat med Jörgen nått denna veckan, eller om det var ett snabbt besök i måndags?! *hmmm* Måste ringa Bro & höra hur veckan vart osv..


Mmm, nu är det dags för en fika!


// One Love


Man United!

Blev ingen träning efter jobbet igår, tyvärr! Men jag vågar inte stressa & pressa sönder kroppen när halsen gör sig påmind. Slevade i mig lite middag runt 17-tiden för att sen tillbringa större delen av kvällen i soffan med att göra absolut ingenting, var skönt & jobbigt i samma veva....träningen gör ju att rastlösheten kliar i kroppen. Rensade lite skit på datorn så jag fick ett par gig ledigt, efter de plockade jag hem 5 säsonger av Smalville...de sista 5 dvs! Samt 2 säsonger av How I Meet Your Mother & 2 säsonger av 2 1/2 Men.. *thihi* Har en plan på när dessa serier kana avnjutas. *gnossar händerna*

Fram mot 20,00 ringde Thomas som vart nere på stan & pluggat, så han droppade upp en sväng & vi snackade massa. Det första han sa när vi såg varandra (de var läääänge sen)...var: Faaan vad skäggig du är bubbas!! *haha* För er som inte har kollen så har Bengis även en plan på att bli årets Tomte 2008, den naturliga vägen! *asg* Precis innan 21,00 så kom jag på att mitt älskade Manchester United spelade mot Celtic hemma.....vilket innebar att vi avnjöt matchen innan det var dags att för mig att kasta ut Thomas. United vann för alla nyfikna..

Sitter även & funderar lite på helgen som kommer & allt som den innehåller. Tror jag ska lyxa till det lite för mina gamlingar uppe i stugen med supergott vin & lite onyttiga ostar. =))
Yumma

Vi kommer ju faktiskt att bli klar med takläggningen under lördagen & det MÅSTE såklart firas på något sätt.

Mmmm, ha en underbar dag alla underbara!

// One Love

Kan vara!

Tidag, ännu en härlig dag på jobbet med andra ord!  :-D

Hade en spännande tanke att vara på jobbet star efter 06,00 idag, men jag tog en "sovmorgon" och klev upp 06,00 istället. Klev in här på jobbet star efter 06,30 för att avnjuta en simpel frulle innan det var das att börja jobba. Small bara till innan klocka var 09,00, då dagens första möte skulle avklaras. Sen var det arbetsmilörond som kallade, vilket gick smidigt & bra...sen började jag flytta saker till min nya arbetsplats. Känns så härligt att få ett bra ställe att sitta på, jag sitter jhu kalasbra nu....så man vill jhu inte hamna sämre till! *skrattar* Tackar Pernilla för det som är barnledig! *haha*

Snackade med syster förut oxå, hon är i Sthlm fram tills på torsdag kväll...så jag kommer träna solo dessa dagar. Om jag nu ska träna efter gårdagen. Ryggpasset kändes som sagt bra, konditionen satte sig i halsen & det känns faktiskt idag med. RESPEKT för halsen & träning ska man ha, annars kan det verkligen gå illa! Så jag får la se vad som händer när jag väl kommit hem & kännt lugn ett tag. =)

Dags att börja jobba efter lunchen igen, ska på en föreläning om Kropp, träning & tillhörande saker kl 15,00!

Trevlig dag alla härliga!

// One Love

Ps: Henke, min tv är NY & STOR...men jag önskar en till mitt sovrum. *thihi*

Suck!

Hemma efter träning, som var underbart härlig. Blev ett hyfsat bra pass rygg & därefter så blev de lite kondition.

Dagen har annars inte innehållit specieltl mycket att skriva om.

Sitter i skrivande stund & funderar på vad jag behöver eller vill ha. Kommer många olika saker svävande i skallen, vissa behöver jag mer & vissa berhöver jag mindre....dock kostar allt pengar....mer eller mindre! Måste se över min enkonomi så jag kan planera lite sparande, skulle vara gött att kunna lägga undan en lite slant i alla fall. =))

Kan jhu delge er lite exempel på vad jag suktar efter:
- Ny båtmotor (uppgradering från den som finns kostar ca 50 000 kr)
- Tv, ca 10 000 kr
- Soffa, ca 10 000 kr
- Göra om köket, ca 3 000 kr
- Bastu till stugen, ca 15 000 kr
- Badtunna till stugan, ca 20 000 kr

Billiga saker som jag har tänkt att köpa va??, bortsett från köket då. :-D

Mmmm, den som lever för se vad som händer!

Trevlig kväll alla!

// One Love

Nästa helg så är det..

Kom innanför dörren runt 18-tiden ikväll. Riktigt härligt att vara hemma i så pass bra tid för för tidigare söndagar. Ännu en helg uppe i stugan tillsammans med mina gamlingar. Som vanligt var det sinnes trevligt & roligt!

Fredag kväll avnjöts med ärtsoppa, mackor & så jävla god punch....sen spillde farsgubben upp en drink till mig & mor. Den avnjöts till Idol. Tycker absolut inte att årets starfällt är lika starkt som de tidigare åren, nog för att de finns guldkorn som Anna & Alice....men det räcker i mina öron inte. Jag vill se & höra mer, så nu är det bara för deltagarna att börja blomma ut! *skrattar*

Lördag, en tidig uppgång & sen var det bara ut & börja jobba. Massa frost var det ute & tempen var strax över 0-gradig! Solen lös & de var ingen speciell vind att snacka om heller så....vi var nöjd med de förhållandena! =) Ett par öl under dagen för att kyla kroppen, även om det var kyligt ute så blir man "varm" när det ska lyftas, sågas, borras osv!! Vi gjorde ett liiitet misstag & gav inte upp när det började skymma....så plötsligt ligger jag på taket med en skruvdragare i handen mitt i bäckmörkret! *skrattar* Det gick hyfsat, men det blir så mörkt snabbt nu. Väl inne hade Mor tänt en brasa & det var behagliga 25 grader när det var dags att hugga in på maten....så god Porterstek med hemmagjord potatisgratäng. *yumma* Precis när vi käkat klart så började Dansbandskampen, vilket var betydligt trevligare än vad jag förvantat mig. Ni vet, jag är jhu känd som en dansbandskille!! *fniss*

Idag...blev det nästan lika tidig uppgång som igår. Dvs 08,00! Tempen var ännu lägre idag, vilket var Ok eftersom det var fint väder ute.....fram tills lunch! Sen började det blåsa & regna, vilket fungerade hyfsat eftersom vi lagt så pass mycket tak att det går att ställ-jobba där under nu! Sammanfattning av dagen för mig & gubbens jobb måste bli solklara 5 tummar upp! Känner mig riktgit stolt över vad vi lyckas hinna med under denna härliga helg!!

I skrvande stund så springer Inter & Zlatan mot Roma....Zlatan har smackat in 1-0 till Inter.

Känner att det faktiskt är dags att krypa ner snart! De sista veckorna känns i kroppen...mycket jobbande på jobbet, träning på kvällarna, mer jobbande på helgerna som snickare.. *phhhew* Bara för det så ringer klockan på humana 06,00 imorgon, det kallas sovmorgon nu för tiden! *haha*

Ha en fortsatt underbar kväll alla gooa!

// One Love

Sååååå trött!

Det är jag just nu, efter att vart vaken i dryga 1,5 timme så är det nu dags att kliva ut & fortsätta arbeta! Tempen ute är 0,7 grader. Härligt, eller inte!!

Ha en underbar dag nu alla!

// One Love

Sliten med positiv!

Kom underfund om en sak när jag klev hem för dagen, att jag nästan gjort en normal arbetsvecka, dvs 40 timmar, redan på torsdag. Då har jag alltså en dag till godo för er som inte har "normala" 8-16 jobb, vilket e bra pinkat.. *skrattar* Kan förklara varför jag de sista timmarna på jobbet hade en sköööön skallebang, som gjorde att jag tyvärr var tvungen att skippa träningen. *snyft* Men de kommer en dag imorgon oxå säger ni då, men jag far till stugan direkt efter jobbet för att tillbringa ännu en underbar helg där upp!  Att jag sen för slita röven av mig som snickare & takläggare berör mig inte.
 Är det jag?! =)
Alldeles för trevligt att tillbringa massa tid tillsammans med min underbara Mor & Far...samt Sune...Maggan, Carina & Ingegerd.  Den godaste maten, källvatten, kalla öl & en wirrepinne på kvällen...man kan ha de smäre, tro mig.

Kraschade i alla fall ca 40 minuter i soffan när jag väl kom hem, vaknade sen & fastnade framför datorn i musiken värld. Nästan så jag måste säga Konserternas värld, har så många bra hemma nu att det kliar i kroppen. *hihi* Ni som känner mig vet att jag fullkomligt älskar musik, och nästan all musik. Sen började jag kika igenom massa härliga mappar som heter nått i stil med Sommar 2004, Vår 2004, Vinter 2004, Höst 2005 & så vidare....minnena kommer flygande när man vet vilka låtar som hör till vad & vilka människor & vilka fester osv! Sen finns det jhu mina egna guldkorn såklart, jag har alltid hävda att jag ur en musikalisk synvinkel är född på fel årtionde, ge mig 50 & 60-talet tillbaka.. =))

Om jag säger Alley Cats, vad säger ni då??

Nu blir det en prolla, sen ska jag läsa massa! klockan ringer ändå 05,20 imorgon igen!!

Fortsatt trevlig kväll alla underbara!

// One Love

Gissa vem som sover på soffan inatt?!







Allvarligt talat så förstår jag faktiskt inte varför hon blir upprörd! Hon borde jhu bli betydligt mer orolig om han INTE tittat..

// One Love

Omvända rubriken! ;)

Välkommen till en ny underbar dag alla härliga & pigga människor! Det är en fantastisk onsdag med allt som hör till. =)

Själv sitter jag på jobbet sen 1,5 timme tillbaka & har hunnit med att vara riktigt mycket faktiskt. Rätt skönt att komma i tid så man slipper bli störd av sina arbetspolare, mail, telefon osv! Hinner alltså mer mellan 06,00 - 08,00 än vad man gör mellan 08,00 - 12,00...de ni! *skrattar* Alla som har liknade jobb vet vad jag surrar om.

Annars blev det träning igår med syster, vi hörde ett riktigt tungt pass axlar, det känns idag vill jag lova....det kändes till & med innan jag somnade igår. =P Om kvällen blir som planerad så kommer det bli ett skönt pass rygg eller så köttar jag på med armar. 

Träning

Har en plan med träningen nu, ska bli härligt att få köra igång på allvar igen, så efter oktober månad kommer undertecknad att köra på seriöst igen. =) Bättre mat än nu, även om den är bra....bättre sömn. Ska börja lördagen på bästa sätt oxå, det var länge sen nu som Hanna sa...

Nee alla mysiga, dags att jobba vidare...trevlig dag!

// One Love


Klaaart piggare

Mmmm, idag är jag sinnes pigg om man kikar tillbaka mot gårdagen! *haha* La mig iof en bra tid igår & somnade nästan i samma veva som skallen landade på kudden. =)

Fick sällskap av Jörgen & Maria efter jobbet oxå....slappade ner oss i soffan & kikade på de sista 3 avsnitten av Heroes, dock är det inte NYA avsnitt för alla er som undrar. Dessa är de sista 3 som kom innan skrivarstrejken. ;-P Men de var absolut inte sämre för det!!

Längtar lite tills på fredag oxå, far ju upp till stugan igen då tillsammans med Mor & Far. Måste vara fleeeeera år sen som jag tillbringade så här mycket tid tillsammans med dem & det känns fantastiskt härligt & roligt. De tycker även de enligt de olika middagssamtal vi haft. =) Tanken & hoppet är att taket kommer bli helt färdigt innan vi far hem på söndag, skulle det inte hinnas med så har vi alltid helgen efter det.. *haha* Vilket innebär ännu en utan utgång!!!

Neee alla sjusovande skönheter, nu ska lilla jag jobba igen!

// One Love

Allvarligt!

Så äckligt äckligt trött jag är nu....det var de länge sen jag var!!

Är inte van att vara utomhus & jobba 8-10 timmar om dagen. Det sliter på att bygga, lyfta, såga, skruva, flytta & hålla saker...det är absolut ingen underdrift!! Men det kommer bli riktigt trevligt & snyggt när allt är klart. =)) När klockan var runt 16,00 igår så var det dags att lägga första takdelen & vad börjar det att göra då?? Jo, BLÅSA så i in hel**te...vilket gör hela proceduren betydligt svårare (för att säga det snällt). Efter en stund så började det att....Jo, REGNA....vilket gör att jag fortfarande hyttar med näven åt vädergudarna.. *muttrar* I blåst & regn ska vi balansera på stegar, loda in takskivan, lägga klämmspår, preppa skruvarna & lyckas skruva fast dem utan att någonting blir fel. *skrattar* Det gick, men satan i gatan vilken onödigt lång tid det tog. Men Thats´s life!! Om det inte blåser lika mycket till helgen så ska det mycket till om vi inte hinner bli klar, men det kommer alltid upp saker som man inte räknat med eller tänkt på!!


Lyckades la snubbla innanför dörren efter 20,00 igår & var lagom pigg. Hade en tanke på film efter min varma dusch, men det sprack, besökte sängen tidigt & sov tills 07,35 idag. Är fortfarande heeeelt trött. :-(


Mmm, där har ni min helg med allt som ingick...nästa helg kommer bli samma lika. Skönt på sätt & vis!

Nu är det dags att fika, sen är det möte, sen lunch, sen är dagen typ slut & då ska jag förhoppningsvis orka med att träna! *pheeew*


Trevlig dag alla härliga!


// One Love


Stugan & snickrande

Jepp, det är väl vad man kan säga om den resterande helgen! =))

Ha de härligt alla goa!

// One Love

Syns ikväll!

Jepp, då kommer taxin om ca´2 minuter!! =)

// One Love

Kom just på...

Varför filmen The Perfect Storm är världens bästa film!

Den som listar ut det vinner ett pris, jag LOVAR!

// One Love

Fullständigt fullmatad!

Vilken underbar dag, först en halsressig dag (i bra bemärkelse) fram tills lunch....sen fick jag en genomgång/utbildning i det som komma skall. Logiskt & bra i produktionen, men jag måste lära mig vad som händer lite djupare ner i systemet. Spännande & sinnes roligt! =)

Kommer annars att bli en tidig kväll, tåget till Uppsala går 06,11. Har sista svängen på Utbildningen i Pedagogisk Plattform, ska bli så jäkla trevligt att träffa alal andra igen. Tåget går hem vid 17,10...så jag landar hemma i Svall 19,50, helt perfekt till Idol & ett glas rött! *skratt*

Rogivande!

Nee alla söta, nu ska killen slänga i sig en prolla & sen läsa lite.

// One Love

Halvtid, ännu en gång!

Fattar helt enkelt inte vart veckorna tar vägen....nog för att jag är vaken större delen av dem. Men som vanligt så säger det PANG, så är de förbi. Känns som en eveighet jag var nere på stan tex. Har bara vart ut en gång efter semestern, sen har jag vart bortrest eller snickrat altan uppe i stugan....bortsett från helgen som var. Då vi hade underbart roligt på 60 årsfesten (dock utan en utgång). *kliar huve*

Kvällarna kommer bara gå ÄNNU snabbare nu när träningen börjar rulla på igen, men det ska jag iof inte klaga över. *s

Ikväll blir det träning, sen ska jag mysa ner mig i soffan!

Imorgon ska jag på äventyr via jobbet, efter det träning & mys i soffan igen!

Fredag far jag till Uppsala, kommer hem runt 20,00 på kvällen. Tanken är nog att jag smyger ett glas rött oxå, nån som e vill vara med?!

Lördag & söndag kommer jag befinna mig i stugan för att förhoppningsvis göra klart bygget av altanen med tillbehörande tak.. *hoppas*

Hur ser eran vecka ut som??

// One Love


Tröttast!

Mmmm, det är undertecknad i skrivande stund!! Men jag kom jhu på att dagens bloggande helt kommit i bakhasen. =(

Haft en riktigt bra dag på jobbet med 3 härliga möten, som kommer bli bra framledes. Lyckades komma innanför dörren strax efter 16,30...för att byta om & sen springa iväg & TRÄNA! *jublar*

Jepp, ni läste rätt! Lilleman är tillbaka på gymmet....får la bara se vad min seeeega knappt kännbara förkylning säger om det. *muttrar* Men de var underbart....som att komma hem igen. Alla polarna var där & de frågade såklart vart jag hade hållet hus, samt varför min panna såg ut som den gör!! *skrattar* Körde ett bra pass axlar med syster, sen avslutade jag träningen med ett par minuter på bandet. *happy happy*

Väl hemma så droppade Frasse & L-G förbi. Slökikade på Äntligen Hemma. Avkopplande tv måste jag villigt erkänna....sen blev det Filmkväll med Luuk & efter det så avslutades kvällens tittande med Morgonsoffan! *haha*

Nyss klar med disken sen igår & idag, vilket alltid känns lika bra. Nu ska lilla jag krypa ner & kramas med kuddarna.

Natten go alla härliga!

// One Love

Måndag kväll & tis..

Trodde jag aldrig skulle palla mig upp ur sängen idag, med tanke på att jag somnade runt 02,30 inatt! Dock var jag på jobbet för 07,00 & dagen har smygit sig förbi. =P

Väl hemma så blev det lite pappersarbete gällande HSB innan Jörgen & Maria kikade förbi. Snackade om lördagen & skrattade hejdlöst åt vissa saker...bla min skallning av stengolvet.Gissa om jag har fått frågor på jobbet idag om varför min panna ser ut som den gör. Ömmar dock & min gissning av en hjärnskakning gjorde att jag hoppade träning ikväll. Vågade helt enkelt! !  Mmmm, Jörgen & Maria kikade upp....drog hem de avsnitt som fanns av den nya sköna serien Frings. Sällskapet gick precis ner till sig & jag ska skrattar till Magnus Betnér (i ditt ansikte)..

Imorgon är det tisdag & sen är typ veckan över IGEN!

Natten goo alla!

// One Love

Dagen efter..

Shiiit vilken underbart rolig fest det var igår...på alla sätt & vis. =)) Maten smakade fantastiskt & det gjorde såklart även drycken. *skratt* I mina ögon så flöt allt på riktigt bra, från bordsplaceringen till lekarna till Henke som snurrade plattor. Lite synd att det inte var så många som dansade dock. Men man kan a inte få allt??, eller??

Har lyckas tagit mig från sängen till soffan, ska lägga mig där & självdå snart. Är så jäkla dålig...inte bakisdålig dock!! Utan sjuk, började märka av det redan i fredags & sen har det bara kommit mer & mer. *muttrar* Men men... Lyckades även göra en vurpa på dansgolvet, smackade skallen i stenplattorna & fick en snyggt jack på 5 cm ovanför höger öga. SNYGGT & en hyfsad bula oxå. Ska la se om jag lyckas lägga upp en bild där oxå.

BiteLine är på G...höres sen alla härliga!

// One Love

130 årskalas!!!

Själv sitter jag här på jobbet & funderar på hur min kväll kommer vara. Det jag hoppas hinna med innan klockan 18,00 är att ställa av hojen så den finns parkerad inför vintern....skulle vara extra härligt att få köra den nu när det INTE regnar. =))


Vid 18,00 ska jag träffa Ola & Jörgen för att ställa lite inför den kommande morgondagen med 60 årskalas. =P Förhoppningsvis kommer det att gå smärtfritt & snabbt så jag kan kliva hem sen. Sitter liksom & klurar på om jag ska pipa i mig lite vin ikväll & bli skönt drucken....utgången kommer garanterat att skippas. Men inte vinet. *thihi*


Nån som känner sig sugen på att sällskapa??

Ska ni andra hitta på för roligt, spännande & mysigt då??

// One Love


Regn, mörker & mysbehov!

Då har man snart gjort en timme på jobbet, frullen är avverkad & jag har grym koll på upplägget fram tills 13,30 idag. Efter det kliver jag ner en våning & börjar grotta i Projek/underhåll igen. =)) *me like*

Riktigt roligt & trevligt att folk kommer fram & grattar mig oxå....det känns långt bort innan det dimper ner med i samma veva så kommer den tiden gå snabbt!

Annars var jag hyfsat sargad i skallen när jag väl släpade mig hem igår, 11-12 timmarsdagar är underbara & fullständigt uttömmande. Käkade en pasta & sen brann jag av i soffan, sånt får egentligen INTE inträffa...men förkylningen håller mig från EGO & då finns det inte mycket att göra. *muttrar* Runt 19,30-tiden så droppade Macke förbi, snackade massa som vanligt & sen fastnade vi framför ett program om arkitektur. *spännade killar va* *skratt*

Mmmm, ha en underbart härlig dag i detta pissiga väder nu alla mysiga!

// One Love

Wonderful mornin`

Uppdateringen har inte gått så bra under morgonen, skrev detta runt 08,00 idag! *haha*

---------------------------------------------------------------------------------------

Klockan ringde 05,40 & jag lyckades släpa mig in på jobbet strax efter 06,00. En kaffe & mackor ligger i magen & jag har snart vart effektiv i 2 timmar. *skratt*


Men snacka om att det har regnat inatt, satan i gatan!! Hade dock regnfritt när jag gick hit, men det syntes att de kommit ett par mm inatt. Korsningen Köpmangatan & Skolhusallén var igenkorkad (som vanligt) och när jag kommer till jobbet så är det vanliga stället utanför också igenkorkat....samt att de gått ut med en varning om att inte åka under viadukten Landsvägsallén (sällan).. Hoppas bara att detta skitväder inte håller i sig fram tills snön kommer!!


Neee, nu har chefen kommit & det är dags att snacka planering av den kommande dagen.


Ha de gött alla söta!


// One Love