Shrek the third

Nys sett Shrek The Third tillsammans med Jörgen & Roger...den var lika rolig & underhållande som de tidigare filmerna. Måste villigt erkänna att varje film följs av ett grymt bra suondtrack. :-)

Annars har jag inte lyckas med så mycket en kväll som denna, kom hem vid 17-tiden efter ännu en 10-timmarsdag, kraschade i soffan & vaknade nån timme senare. Sen ringde Roger som hade Jörgen på ett gruppsamtal.. *skrattar* De måste jhu prova de tjänster som erbjuds inom företaget!!

Hamnade iaf på Big Boy då¨ingen av oss vart duktig med middag....så nu är jag ännu fetare....hur faan ska detta sluta??

Jääää, bara ladda för jobbfesten imorgon....ska bli sjukt roligt!

Natten goo nu alla!

// One Love

Va faan, det e jhu onsdag!

Det var vad Jörgen sa när vi klev in på Svenssons igår för att suga en bärs.

Som ni förstår av ovanstående så skippade vi Waynes & gick ner på Svenssons för att surra igenom de sista två veckorna. Hade riktigt trevligt när vi smuttade på en bärs & kände lugn.....totalt antal bärs under hela kvällen slutade på 2! Hade jag lyckas fått i mig en till skulle ögonen tagit rast tills idag...skulle inte sett så snyggt ut att sitta i ett hörn klockan 22 & sova. Ringde även Henke som jobbade på Primero för att stämma av läget, tror han hade lite att stå i. Jääää, Jörgen lyckades i alla fall med sitt förslag om slappning ordna en skön kväll! Tnx bro!

Tror jag missade att ställa klockan igår oxå, vaknade 06,05 idag & det är nästan som en sovmorgon nu för tiden. *skrattar* Snacka om tur att kroppen har den inproggade klockan oxå!

Kvällen som kommer då? Jörgen skulle på jobbfest iaf, så mycket har jag koll på....själv blir det kanske en film & massa massa lugn. Känner att jag är värd det EXTRA mycket nu.

Neee, dags att börja rodda inne i Int.test..

// One Love

Kaaabang

SMACK, sen var 60 % av arbetsveckan förbi.....känns som jag knappt hunnit med att andas sen måndag förra veckan. På något konstigt sätt har allt gått till sig & är i detta nu jävligt bra.

Efter ett par akuta prod.sättningar, rättningar i fel miljöer, reddigerade filer, vansinnesutbrott på KFM, trasiga telefoner, ett NU glappt tangentbord, twitchning höger öga, ingen lagad mat, jour, fingerpekande, trasigt psyke, tiiiiiiiiiiiidiga dagar ur säng, ännu tiiiidigare kvällar i säng, maktlöshet & stress på gränsen av vad jag klarar.......så nu har det.......gått bra i verkligheten igen......jag har nu...... inga dumpar, fina filer, ett "stabilt" system, leénde medarbetare, glada utvecklare, nöjda konstruktörer, en NY fungerande telefon, annan arbetsstation, nytt projekt, ny utvecklingsledare & projektledare, ingen stress, bra förutsättningar, ny måldmedvetenhet, liiiiiiika sjukt tidiga dagar ur säng & liiiika sjukt tidiga kvällar i säng....kort & gott så rullar min vardag på exakt som jag vill igen.

Vaknade iaf efter att somnat i soffan efter att jag kom hem, känns det igen.....jag själv börjar ana ett mönster i detta!

Skulle inte ner & fika ikväll heller....hade fått en förfrågan tidigare.....men jag tackade nej! Så gissa vad, jag kommer gå emot mig själv & mitt tidigare löfte. Jörgen ringde nyss & vi ska ner på Waynes och känna lung, snacka lite & ta igen de sista två veckorna då vi ärligt träffas i kanske 2-3 timmar. Låter kanske normalt för er att ungås så pass....men det brukar vi hinna med under en kväll när vi är inne i vårt esse! *skrattar*

Fuck it, BIG W.E..

Waynes, ladda upp med snygga tjejer.....snygga killar är på G!

// One Love

Halvtid

Känns helt underbart att få ha en "normal" dag igen efter nästan två veckors misär, skit, ångest & allt annat som orskar kaos & stress! Jag har i skrivande stund jobbar i snart 7 timmar & tiden har bara flugit i väg....det går bra nu. Ser med spänning fram emot mötet som börjar klockan 13,00, så jag får lufta ännu mer av mina funderingar & frågor. *hihi*

Lunchen knackar mig på axeln & jag har faaan ingen mat med mig, IGEN....måste bli skärpning på det. Har jhu lax, kykling, kött, qinuoa, ris, bulgur & allt annat som behövs hemma.....går igenom en fas av lathet bara.....lathet i kombo med kaos på jobbet som gjort att orken inte funnits helt enkelt.

Snackade med mor & far i över en timme igår oxå, de har som vanligt 111 saker på G uppe i stugan....så jag känner mig alltid kluven & full av ångest denna tiden på året. Jag har saker planerad i det stora vaje helg tills Gatufesten & hur ska jag då kunna hjälpa gubben med allt som behövs göras! Vore lite lätt härligt om man i dessa tider kunde klona sig själv för att vara på två ställen samtidigt.. *skrattar* Kontentan av den kommande helgen blir att jag har jobbfesten på fredag & kommer med 99,9 % åka med Moyo´s team upp till Ö-vik på lördag morgon.

image150

Neee, lunch va det...höres sen alla söta!

// One Love

Måste skratta

Tror denna veckan kommer slå den förra i trötthet & seghet...

Kommer bli en hyfsat tidig kväll igen.....dör alla er andra vanliga dödliga är det en sjuuuuukt tidig kväll. *skrattar* Har iaf nyss vaknat efter att somnat i soffan när jag kom hem, känns som jag vart med om det förut.....JA JUST....nänmigen igår.. *skrattar ännu mer* Det värsta i kråksången är att jag fortfarande är trött....så sängen & boken låter som en bra allternativ nu.

Simpsons rullar på tv & jag orkar inte..

Natten gå på er (lr fortsatt kväll)!

// One Love

15,34

Japp, då har man vart på jobbet i dryga 9,5 h... Känns bra, eftermiddagen har gått sjukt snabbt & utan större probbs. Förmiddagen stod däremot stilla i koas & annat skit....kanske kan kalla denna tisdag för en 50-50 dag! *skrattar* Lika mycket bra som dåligt, typ. Kommer bli en riktigt slapp kväll oxå, känner mig inge bra i kroppen & det är la en förlägning av knoppen.....som e hääärligt slut.

Neee, Fuck it (som hasse skulle säga)!

Blev upplyst om att vi har jobbfest på fredag oxå....hela Huvudkontoret med tillbehörande lokalkontor. De kommer bli hur roligt som helst.....frågan är bara om jag orkar spöka ut mig. Har iof 3 raka segrar i maskeradtävlingen, så lite press har jag att försvara mig.. Bara därför kommer ett par härliga & snygga bilder på mig i högform från ett par tidigare party´n.. *thihi*
 
Enjoy!

          

Vilken av bilderna är jag snyggast på??

// One Love

27 minuter av misär

Räknar man mina minuter som jag befunnit mig på jobbet i skrivande stund kommer jag fram till den magiska siffran 27..

Jag lägger ner denna dagen fram tills klockan 08,00 då jag kanske kanske kanske kan tänka mig att göra ett produktivt försökt att göra nått konstruktivt igen, frågan som jag dock ställer mig nu är.....vad är det som gick fel??

Neee, jag ska nog ta mig en macka & dricka två stoooora koppar Java nu!

// One Love


Måndagar KAN vara bra..

Men inte denna, fick tillbaka min twitch i ögan efter 90 minuter på jobbet idag....då började nänmligen allt kaos igen! *suckar* Inte lätt att vara mig nu.....det e det aldrig, men det e faan extra tungt nu. Efter ett par timmars kaos& halvångest började saker & ting att se betydligt ljusare ut. Så jag håller alla mina jävla tummar att det ser vackert ut när jag droppar in strax efter 06,00, annars känns det som att jag lägger ner & går hem!! *skrattar*

Neee, så illa ska det inte vara, jag kliver jhu in i mitt nya projekt imorgon och där känns det som att jag, vi & de utvecklare som jag har att ta hjälp från.....har bättre koll. Nog för att de jag nyss jobbat med e det bästa, det går liksom inte att andra börjar ändra förutsättningarna när vi produktionssatt. Mmmm, det nya projektet....det har knappt börjar för min del & ÄNDÅ har jag börjat ställa till bekymmer för folk, kmen så är det när man har en klar bild över hur man önskar att det ska se ut & fungera. *pheeew* Kommer ha två riktigt intressanta möten imorgon, så jag märker nog under dem vilken nivå saker & ting kommer hamna på. *håller tummar igen*

Aaaa, väl hemma kraschade jag i soffan....finns inte mycket ork kvar i mig...speciellt psykiskt. Sen fungerar inte axeln som den ska...fortfarande! Fattar inte, men det bilr bättre, allt kan bara bli bättre nu! Thomas ringde vid 19-tiden & hämtade upp mig...stack på OK en sväng innan vi slappade här hemma. Han for vid 20,00 för att käka middag tillsammans med Therese (helens syster & co)..

Neee, denna måndagen slår lätt den förra i skit.....så jag hoppas för guds skull att veckan blir bättre än föregående!! Annars kommer jag må riktigt dåligt på fredag eftermiddag!!

Sleep tight  all, jag har sovit sen igår!

// One Love

Ååå vilken helg

Helt underbar!

Sitter med ett leénde fastklistrat fortfarande, kommer dock inte att detaltjåterge nått...knappt återge nått över huve taget faktiskt... *skrattar*

Fredagen, öl hemma hos Jörgen tillsammans med Roger, Frasse & Erik....sen Liquid, Lärrys & fram emot 01,30 hemgång (för mig dvs).

Sen var jag knappt hemma mellan 08,30-02,30 på lördagen....för er som undrar vad jag pysslade med stavas de Moyo. Det var alltså event nere på torgen tillsammans med Sundsvall Streetstyle i sammarbetet med Drakstaden.

ES var på besök med Dream Tour
, kidsen & alla andra som var med sponsrades av McD..sen fanns det härliga priser i form av Ipod, brädor, kepsar SNYGGA brillor från Smith osv..

En kung vid namn Dj Henke snurrade plattor, på varsin mick under större delen av dagen fanns Philip från ES & en rookie i Bengan från Moyo. Hoppas ni hade roligt & uppskattade lite skönt snack. :-)

Efterfesten drog igång på Liquid vid 20,00 & sen var vi där tills sent.. *skrattar*

Söndag - SOVA, vakna, sova, vakna, sova, sova, gäspa, krypa till sängen, sova!

Som det ser ut nu kommer jag även att följa med uppöver till nästa event för Moyo den kommande helgen. Sjuuukt roligt de kommer bli, eller vad säger du Henke?!? Ska bara stämma av med mina äldre ännu en gång fram emot onsdag.....så vi kan spika allt! *wunderbar*

Nee ni härliga, Java nu!

// One Love

Möt mig på stan!

Nu far jag ner mer Henke & Marcus....kom ner & möt upp oss på torget sen.

Det kommer bli fett, håller alla mina tummar att vädergudarna e med oss oxå!!

// One Love

Event, Moyo = Lördag, dvs imorgon

Igår stack vi ut & gled ett par timmar igen....ganska härligt att f¨prova på att köra hoj i lätt regn bara för att.. :-) Inga större konstigheter, liksom ge faan i att gasa på lite extra så löser de sig. *skrattar*

Käkade middag på Curres, Rille hade 25 höjdare.....med de fuc**ade sig med betalningen, så jag ska verkligen kika mina kvitton nästa gång. Det var dock inte ägaren som jobbade, han är kung...med stort K!

Kom hem vid 20,00, han mysa ner mig i soffan precis innan Sofie plingade....snackade nog i 45 min. Hon funderar starkt på att bli en Biker-babe....så läckert. Hon har hittat en Ninja, 98:as, blå....riktigt snygg faktiskt!!

Fick en paus i skrivandet på 1,5 h då det belv panik med bachar, prod.sättningar osv! Jag har snart magsår av detta...vart på jobbet i 5 timmar & det känns som MAX en timme.

Lyckades iaf plocka ihop lite hemma innan jag gick & nallade, så det är lite snyggt när jag kommer hem. Smart drag! *klappar mig på huve*

Ska ner på Moyo efter jobbet & handla ett par jeans, kanske en tröja oxå. Så jag har äger nått snyggt plagg inför morgondagen.. *skrattar* Efter det bär det av till bolaget, kommer bli minst en flaska vin....det har jag HUR LÄTT SOM HELST gjort mig förtjänt av efter denna jobbveckan. Jag lovar....vilken som helst av er är välkommen att ta över denna stress som jag bär på.....det är sjuuukt roligt samtidigt som jag knappt kan skilja på höger & vänster! *asg* Låter detta yrt?? Ingenting mot för det kaos som finns i min skalle... :-)

Det kan alltså bli ett glas vin ikväll, sen somnar jag i soffan klockan 20,37....för att vakna 03,18....pigg! *haha*

Nee alla söta, killen har "ett par" saker att ta tag i nu!

// One Love

Slut, men nöjd!

Måste börja med att beklaga, lider med dig Jörgen.....jag vet precis hur jag själv skulle må efter att United förlorat en final i CL. Speciellt efter de chanserna som de hade!! Keep ya head high bro!

Annars stack jag, Lg, Rille, Anna-Lena & Sara (inte min syster) ut & gled vid 16,45 igår. Efter en liten stund vart det en sväg ner till Hassela, vi tog bakvägen (internt för oss som var med).....eller vägen över skogen som man kanske oxå kan säga.. *haha* Väl nere i Hassela vart gänget sugen på korv, så vi lyckades hitta det lokala haket : Familjegrllen, eller hette det Familjekiosken!?! En korv & trocca senare styrde vi hojarna mot Gnarp, en skön crusing efter små vägar & vackert landskap. Stannade vi statiol ute vid E4:an för att torka bort alla flugor på visiret, det var måcket flugf**n ute igår. :-) När vi kom till Myresjö Centrum utanför Njurunda var vägen E4 avstäng så vi var tvungen att ta innervägen över Bommen. Eftersom jag ÄN så länge har chansen att bestämma vart vi ska styrde jag oss in mot Mjösund/Skottsund, den vägen är oxå riktigt mysig....hamnade ute i Kvissle för att sen ta sikte emot ljugarbänken. Utan lögn var det rätt härligt att sätta sig på den & bara njjuta av kvällen, missminner jag mig inte var klockan runt 21-tiden oxå. Hann sitta still i 10-15 minuter innan det snackades om glass & mat....så utan tvekan vart de Big Boy.. *hihi* Blidde bara en milkshake för mig dock, korv med mos i Hassela fick mig mätt! När killarna & tjejerna (eller som jag kallade dem: mammorna & papporna) käkat upp blidde det svängen : Timmervägen, Huli, Bydalen, Haga & avslutningsvis Norra Berget.....Grankotten. LOVAR att Sundsvall var vackert därifrån igår, inte ett moln, varmt, ljust & bara helt kalas. Mmmm, när klockan närmade sig 23,00 var det dags för mig att glida hemöver & nalla.....skulle jhu ändå upp tiiiiidigt idag.

*gäspar*

Som sagt, en hyfsat härlig kväll igår!

Nu blir det kaffe & sen är det bara att jobba vidare.. :-)

// One Love

Moyo´s event

Det närmare sig & det känns riktigt bra.

Igår när jag slutade kom lillen förbi & sen geld vi ut på en sväng innan Rille ville att vi skulle komma förbi garaget för att möta upp han! Därefter blidde det en sväng på Shell & därefter en halvsen middag på Big Boy (som är lillens favvoställe).. *skrattar*

Klockan 19 blev jag avdroppad hemma för att bli upplockad av Marcus & Johan (ägarna av
www.Moyo.se för er som inte har kollen). Vi skulle kika till alla ramper osv inför eventen, slutade med att vi plockade med oss lite saker till Drakstaden för att måtta, kapa, borra & bygga. För tre killar som aldrig gjort någonting liknande innan blidde slutresultatet BRA!  *klappar mig stolt på huve* Gav upp vid 22-tiden, då hade både jag & Marcus tryckt en skruv in i våra klantiga händer.. *less* Idag kommer de tre proffs på att bygga, så Marcus & Johan får klara sig utan min "hjälp" en kväll som denna.

Kvällen....kommer bestå av hoj-åkning fram tills det förhoppningsvis är dags att nalla! :-)

Måste ringa lite samtal & fixa lite saker oxå...men de hinner jag med under tiden jag är på jobbet.

Höres sen alla söta!

// One Love

Ps, kika in www.sundsvallstreetstyle.se

Vill ha..

*thihi*

Sitter & surfar runt på Duells hemsida för att se vad för snygga grejjer det finns till min lilla härliga båge. Hittar ett par olika saker som jag ska dekorera med, så nu gäller det bara att komma fram till hur faan jag ska lösa pengabiten.. .*haha* Spela joker & chansa att man lyckas få in raden, eller vad har ni för olika förslag??

Det är iof inga astronomiska summor vi snackar om, beroende på om jag ska byta avgassystem eller inte dvs!! Blir lätt kåt när man hör hur vissa mullrar på.. *gnuggar händerna*

Jäää, bara drömma vidare! ;-)

// One Love

Måndagen

Var på jobbet äckligt tidigt eftersom jag skulle springa strax innan 14-tiden. Hade min första körlektion med skolan & det gick med facit i hand bra. :-) Två saker som jag kommer tänka lite extra på nästa gång jag är ute & kör själv.

Vid 15,30 svängde jag förbi garaget & snackade med LG & Rille som fixade nya bromsar på Rilles hoj. HAHA, snacka om under att killen lyckas stanna innan....för att inte tala om färgen på bromsoljan.. *mohahaha*

När grabbarna var klar där lämnade jag The Green Pearl i Mårtensro, sen skjutsade LG hem mig. Väl hemma somnade jag i soffan....vaknade runt 20-tiden....borstade gaddarna, la mig i sängen & läste lite innan jag somnade. Helt sjukt vad sliten jag var...men man är väl det ibland?!?!

Idag blir det många timmar på jobbet, men de kommer förhoppningsvis gå snabbt. Denna veckan är sjuuuuuuuuuuuukt spännande för mig med tanke på produktionssättningen osv. Sen börjar jag ett nytt projekt oxå! :-)

Jääää, annars är veckan löst planerad....bortsett från onsdagen....då ska jag ut & glida hoj hela sköna kvällen!

Kaffetime nu!

// One Love

Sommaren är här

Njuuuuuuuuuuuter av låten som nu spelas på radion!!

PER GESSLE kommer med ny musik lagomt till sommarens intågande, är kär i allt som han gör....Händig man var inget undantag..

// One Love

Sammanfattning ons-sönd

Helt JÄVLA underbart fantastiskt mysigt trevligt härligt....superlativen räcker INTE till!

Nu ska jag se hockey & somna sött i soffan..

// One love

Henke - United

image145


// One Love








Vänner??

Efter ikväll kan man ju starkt fundera på vad begreppet innebär??

Jag finns ALLTID här tillsammans med mina..

Love u!!

// One Love

SVEK

image144

// One Love

Vilken härlig kväll

Var på M&M efter jobbet, fixade ryggskydd, hanskar, skor & handskar som ska göra min åkning mer säker. Efter det plockade jag upp Jörgen för att ta en sväng till Birsta....betala Putte för jackan. Sen droppade vi bilen här hemma för att gå vidare till Bite Line för en buffe och en stor stark tillsammans med Erik & vänner. Sjuuukt trevligt. Väl hemma gick jag ner till Jörgen för att slappa....han bjuppade på ett par glas vin (tack bro)....sen droppade LG & Rille förbi & ett tag efter dem kom ett par till killar som Jörgen känner. Riktigt bra kisar.. (grabbar på småländska)!!

Vid 23,40 gick vi ner mot Oscar för att gästa 30+....Pelle, Peter, Niklas & CO jobbade....bra vakter med andra ord.  Var lite olikt folk från vad jag e van en kväll på 30+......även fast jag fyller det OM 7 år.. ;-) Träffade Helen där inne oxå, som vanligt såg hon läcker ut....lyllos Mange! *hihi* Neee gumman, du var lika fin & goo som vanligt! *kram*

Blidde bara en drink (tack rille)....sen 4 isvatten innan jag inte pallade pga av mitt SATANS jävla skenben på höger sida.....krampar bara jag dansar....var samma lika förra helgen. Ni som aldrig haft kramp fattar inte HUR ont det gör......så jag pallade ingen mer & kastade in hadduken. *less*  Gick förbi Liquid & sa hej till Henke som "lirade" efter bästa förmåga. Träffade Frasse, Pillan, Micke H, Mattias, Jens & CO där inne...hade lätt stannat kvar OM mitt jävla kuk-ben inte gjort så in i helvete ONT!

Jaja, vad att säga.....kvällen får betyg 5...för jag har de bästa vänner! Imorgon blir det glida lite hojj....bara vädret e med oss.. Love u bro´s..

Sleep tight y all!

// One Love

Bilder från gårdagen

image142

image143

// One Love

Tro d faan

Har vart ut på balongen 3 gånger idag (redan) och kikat ner på min skönhet. Är lite svårt att smälta....att lilla Bengis har blivit hojägare.. *stolt* Känner att jag ska lägga ut lite bilder osv....så de kommer. *skrattar*

LG snackade om en roadtrip till Ånge....skulle tydligen skaka liv i Rille bara.. :-)

Höres sen!

// One Love

S.M.S betyder..

Sug Min Snabel

I´m in heaven, u seee...the x-pressway to hell?!?

// One Love

Dagen D

Onsdagen den 16 maj 2007 ÄR en historisk dag för mig nu..

Snackade med Mattias runt 22-tiden igår, han är en klippaden där "lill-bubbas"....han ska hjälpa mig med leverans från Moped & Motor vid 15-tiden idag. Så nu måste jag bara snacka med chefen om att flexa ännu tidigare än det för att åka dit & lösa betalning, skor, hjälm, byxor osv!! Så klockan 17.00 ikväll kommer jag vara helt sjukt jävla barskrapad.. *pheeew*

Om allt går som den ska blir det även en bra ryggpass med syster efter allt detta. Körde bröst igår & det KÄNNS idag om jag säger så. Wunderbar, då vet man att det tog som de skulle.. ;-)

Har annars en diger lista med nära & kära som jag ska ringa idag, Mamma, Lg, Janne, Putte, Henke, Mattias, Andreas (så allt är klart när jag kommer).. *gnuggar händerna*

Neee, en kopp Java nu & sen blir det 10:ans växel tills jag går hem..

Höres sen alla trötta!!

// One Love

Snabba veckor

Sjukt....dagarna bara smäller till....sen är nästa vecka slut. Ta denna vecka som exempel...ett par möten igår, nyss kommen från möte nu...möte imorgon, lite slit i produktionen & sen är vi ledig på torsdag. Ev är jag ledig på fredag & vipps är denna veckan förbi.. Knappt så jag hinner andas!!

Träning ikväll med syster & sen blir det la slappning i soffan....kanske en film lr så. På torsdag är det match & sen har vi en till på söndag.. *pheeew* Sjukt roligt.. :-) Inte sämre av att jag hämtar bågen på onsdag (lr fredag)...bättre med onsdag så jag & lillen kan leka hela torsdagen innan jag ska springa av mig lite endorfiner.. *haha*

Lunch nu!

Just d....mötet igår blidde inställt då det var ett par till som inte kunde komma. Känner mig ändå som en bov, men skulden är betydligt mindre!

// One Love

Illa illa

Dagen på jobbet har vart helt OK, gått snabbt om inte annat! 3 möten gjorde att dagen bara flög förbi.. Hann faktiskt inte med mig, så det blir till att lägga i 7:ans växel då jag kommer imorgon! ;-)

Annars kommer jag hem & märker att vi har styrelsemöte klockan 17,30....FAAAAN....det var min första tanke. Syster var på väg ner & skulle hämta mig för träningen, att jag sen missade att kallelsen kom ut igår (söndag?!?!?!?) var riktigt klantigt. Förhoppningsvis klarade de sig utan mig....känner mig som en rutten skurk bara.

Jääää, träningen! Ett som vanligt riktigt starkt pass av oss....förstå annars HUR stark min syster är. Blir nog bara mer & mer imponerad av varje pass. Riktigt roligt med en tjej som verkligen är på gymmet för att träna & inte visa upp sig för alla hormonstinna killar som knappt kommit i puberteten! *haha* NU var jag dömmande, men allvarligt....det är ju så!! Bara att kika på en motionscykel...svettas de tjejer som är på dem...eller sitter de bara & spanar på vattniga killar med svettiga kroppar?? Ge mig lite feedback om denna nu tjejer... I vilket fall som helst så avslutade jag med 55 minuter på steppen & Sara körde smygaren!

Så nu mina söta.....bilr det en dusch & sen ska jag inta fosterställning i soffan & stressa av..

// One Love


Nästan kär

Heeeeeeeeeeeeeeelt overklig låt..

Blunda, lyssna & njut...

 Damien Rice - Nine Crimes

// One Love

Mycket bra

Brazil lirade riktigt trevlig fotboll ikväll, en helt annan match från våran tidigare. :-) Vi har även klättrat upp en divison nu,,.lirar i 2:an. PANG BOOM...snacka.. *haha*

En härlig resumé kommer snart. :-) Matchen då....den vann vi med 2-0, stabilt.....hade bara skärpan funnits hade vi gjort 4-5 mål till....lätt!

// One Love

Snart dags!

Thomas kom förbi & snackade nån timme efter att han vart nere på staden & jobbat. Fastnade framför canal+ & Red Bull´s show med små plan i Rio.....hur ballt som helst! :-)

Nu ska jag ner i tvättstugan & sen blir det vila innan Brazil ska ha en lektion i Samba!

// One Love

Schlagerexperterna snackar

http://www.st.nu/noje/index.php?action=visa_artikel&id=642198

// One Love

Match idag

Hade en riktigt trevlig kväll igår som började med hockey nere på Primero tillsammans med Henke, Frasse & Pillan. Stefan jobbade & serverade.....tyvärr förlorade vi semifinalen mot Kanada med klara 4-1.

Efter det gick jag & Henke hem...träffade Roger utanför porten & hakade på honom till Jörgen där grabbarna grus satt. Börn fyllde 30 igår (GRATTIS vännen) och därför var det lite kalas för honom. Grabbarna med oss var : Jag, Henke, Roger, Jörgen, Björn, Ola, Erik & Kicka....sen droppade även Marcus, Micke & hans bröder in.

Fram emot 21-tiden någon gång (missade helt var klockan var) så följde jag med Marcus & Co till ett annats ställe där de var schlager. :-) Tyvärr förlorade The Ark....allt utom en vinnst är en förlust! *haha* Snackade med Sandra en liten stund precis innan vi droppade ner på Oscar oxå, gotjejen!

Var inte supermycket folk på Oscar & lilla jag hade nog sammanlagt druckit en HEL öl sen jag gick från Primero efter hockeyn...så jag gick på vatten hela kvällen. Helt stört vad härligt det är att bara chilla när man väl kommit på hur det fungerar.. *haha* Synd att det tog 10 år bara.. *asg* Efter max 40 minuter gav jag upp & gick förbi Liquid för att säga hej till Henke & där inne träffade jag massa kändisar....Jörgen, Eric, Roger, Pills, Mumin & Henke...såklart! *hihi*

Idag stack jag upp till Sidsjön med Henke runt 09,45...så jävla härligt att rensa kroppen dagen efter & vara pigg....tyvärr är mitt höger skenben kraschat....vet e faan vad som hänt. Krampar bara jag går lite snabbare!!! *suckar* På vägen hem stannade vi till på Gonzales & handlade en sallad som vi avnjöt här hemma. Sen drog vi på en rulle & slappde. Henke drog hem för ett tag sen & jag håller på att fixa nere i tvättis.

Sen...klockan 18,30....är det dags för match igen & filmkameran & digitalkameran kommer laddas. Nu ska vi ha bevis för våran sambafotboll! *skrattar*

Tror de bilr en film efter det....kramas lite med kudden i soffan & bara vara..

// One Love

Skön dag

Henke ringde efter 10-tiden & frågade om jag skulle med ner på W för en kopp Java. Nyss kommen ur duschen skyndade jag mig ner & slappade lite. När koppen väl var slut stannade vi till nere på Moyo & snackade med Marucs och Eric.....blidde även bjuppad på en kopp Java & tårta. Marcus gamlingar var där så vi stannade till & fikade med dem innan vi drog vidare till en ljudshow....som är imorgon....starkt henke! *haha*

Slutade med att vi hamnade på McD för en frunsh & sen bad de av hemöver. Henke blåste iväg en sväng till H-sand & sj ska jag lägga mig i soffan & slappa bara.....måste komma på vad som händer ikväll oxå! *kliar huve*

Grejen är att de blir hockey & schlager....men vart & med vilka! *haha*

// One Love

Vakna tidigt

Helt stört....men är man van att kliva upp 05,15 så kanske det inte är något konstigt att man vaknar 05,45 & känner sig rätt pigg! *skrattar*

Hade en helt underbar kväll igår tillsammans med Jens....han kom till mig vid 22,15 & sen snackade vi över en öl innan vi vid 00,15 tiden trampade ner till Liquid för att säga hej till Henke. Väl inne träffande vi Jörgen, Pillan & Munin...hoppas ni hade en härlig kväll! Runt 00,45 kom Tobbe & Christoffer förbi & efter det hamnade vi mot alla odds på Oscar som hade soulkväll! *skrattar* Hade dock riktigt trevligt innan jag gick hem för att se slutet på Detroit - Anaheim. Detriot vann matchen efter bla ett mål at Z:a..


Jäää, neee, man kanske ska lägga sig igen & sova vidare.....är bjuppad av Ronnsa på hockey & schlager iikväll....samt grillfest av Flo. Frågan är vad jag ska göra....vart de kommer finnas mysigast folk. Känner att jag är i behov av kramar idag..

// One Love

Mycket störd

Jag är som ni alla vet en mycket störd människa, i de allra flesta tider på dygnet trivs jag med det! Men nu har det kommit en glitch i Matrix.. Bara för att jag kände att kroppen & knoppen var i lite behov av vila istället för en "mild" misshandling nere på Ego så har knoppen & kroppen nu startat ett krig som mynnar ut i ångest!! *suckar*

Jaja, vad är väl en bal på slottet!

Skiter i det här nu & tar mig upp till ryggis för att rensa lite...

Ååå alla ni, ha en fortsatt härlig kväll nu!

// One Love

Jag är sjukt snygg

image141

// One Love

Klar

Då har jag utb. klart för denna veckan, ska snart kliva ner en våning & luncha. Sen är det bara en liiiiten stund kvar innan jag får kliva hem innanför dörren & bara vara! *wunderbar* Missade att plocka med mig matlådan till jobbet idag oxå, så det får la bli en sallad som mat. Inte speciellt mättande...men men! Vad att göra, vägrar att gå HELA vägen hem för att hämta maten.. *skrattar*

Vad ska alla ni hitta på en kväll som denna då?? *nyfiken*

// One Love

Känns bra med fredag!

Var så jäkla sliten efter träningen igår att jag bara låg hemma i soffan & kännde lugn! *härligt* Även om Ronny, Henke & Pills tyckte att jag skulle komma ner & sällskapa med dem. Sällskapa & sällskapa....var tydligen pajasen som de saknade.. :-(

Neee, nu ska jag snart börja jobba på som en dåre....utbildningen börjar 08,00 & det vore riktigt härligt om jag hann få bort så mycket som möjligt tills dess. :-)

Vad händer annars ikväll då?? Kommer besöka Ego vid 17-tiden & är la hemma runt 19-20.00....en dusch på det & sen är kvällen öppen för bus & mys. Eller ska jag korka upp en flaska vin & somna själv i soffan klockan 22!! *skrattar*

Ciao!

// One Love

Måste haka på..

Har sett denna på ett par bloggar nu & såg att mitt namn stämmer EXAKT med mig, om det nu var någon som trodde annat! Måste säga att det var tur at jag inte har något: i, i mitt namn.....för det hade vart lögn & förbannad dikt! ;-)

VAD BETYDER MITT NAMN?

A:
You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: Youre wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: Youre loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.

Så här blidde det..

B: Everyone wants you.
E: Damn good kisser.
N: You can keep secrets.
G: You never let people tell you what to do.
A: You like to drink.
N: You can keep secrets.

B: Everyone wants you.
E: Damn good kisser.
N: You can keep secrets.
G: You never let people tell you what to do.
T: Youre loyal to those you love.
S: Easy to fall in love with.
S: Easy to fall in love with.
O: Awesome kisser.
N: You can keep secrets

// One Love


F´låt

Såg att jag stal din rubrik Pills! ;-)

Kanske sånt som händer....fattar du inte vad jag menat så kika rubriken på inlägget här under!!

// One Love

Speedad

Nyss kommen innanför dörren efter en slapp dag. Har haft utbildning hela dagen i ett riktigt ballt ämne....ska fortsätta imorgon med start 08,00. Hade en trevlig lunch tillsammans med resten av deltagarna på Brandstationen oxå....aten var Ok...tyvärr inge mer. Brukar alltid vara kalasmat där så de var lite konstigt! WE

Nu ska jag packa västan & så kommer syster 16,55....då det bär av till Ego & ite lätt bombning av axlarna....tror även mina supersmå vader ska få sig en omgång oxå! *grinar redan nu* Förstå annars hur trasig min rygg är sen passet i tisdags....shit vad det tog....men det e bra, då vet vi att de var ett bra pass! *hihi*

Undra om jag över huve taget kommer palla med att lägga mig i soffan när jag kommer hem eller om det bara blir en duns innanför dörren.....skulle vara snyggt om jag vaknade där imorgon! *haha*

Jääää, later all u lovers!

// One Love

Höll på att missa

Henke är i skrivande stund uppe i Härnösand.

Pillan tycker att man ljuger folk (tydligen inte om folk)

Frasse tycker att Spindelmannen 3 var för overklig,
samt att Bad Boys 2 var ite orealistisk (eller vad han sa)

Frasse, Star Wars är ingen verklig episod som man gjort film om!

Pillan, var vad det du slickade? *taskigt minne*


Natten goo nu!

// One Love

*skrattar så jag grinar*

Detta är UTAN tvekan det roligaste jag sett på oooooooooooooooootrroligt länge...

http://www.glumbert.com/media/badrobber

// One Love


Gjorde vi bra!

Starkt av Tre Kronor att spöa Slovakien i kvartsfinalen ikväll.

Vi hamnade nere på Primero där Stefan jobbade. Vi var : Jag, Jörgen, Frasse, Henke, Pillan, Munin & två vänner till dem Sandra lyckade till & med droppa in under 3:e perioden.

I skrvande stund spelar mitt älskade Manchester mot Chelsea & det är en helt OK match...även om det saknas typ ordinarie lag hos bägge trupper....mycket yrande nu! *haha*

Får la se...man kanske ska slå på en kanna kaffe.. ;-)

Höres sen fluffisar!

// One Love

Ge mig en säng

*Gääääääääääääääääääääääääääääääääääääspar*

Allvarligt, ikväll känns det som om jag ska ligga i sängen från det jag kommer hem tills det att jag somnar. *skrattar* Riktigt skönt att känna hur slut kroppen är, så vet man att den  fått jobbat lite. Skulle i detta nu dock uppskatta om jag var piggare. :-)

Blev en sovmorgon idag bara därför, klockan ringde 07,00 & det var sååå härligt att få sova två timmar extra.. *hihi*

Kvällen då? Kommer inte träna någonting, bättre att vila om man är sliten. Däremot är det hockey som jag ska se....Sverige - Slovakien. Det är ju nu allt börjar....vinna eller försvinna.. *gnuggar händerna*

Åååååå vet ni....min BrumBrum har kommit....ska hämta den om någon dag! *HAPPY*

image140

// One Love

Sjuuuukt slut nu

Nyss kommen innanför dörren & ska ta mig en riktigt lång & varm dusch för att mjuka upp min slitna kropp! Först ett riktigt bra ryggpass tillsammans med syster & sen en bra stund på steppen.....innan mina vader började säga ifrån! *skrattar* Träffade Pillan där oxå....som gymmade skiten ur mig!! Efter träningen hann jag hem en snabbis....bytte om & en sen bar det av till Thomas för att flytta ur hans lägenhet. Han bor på 3:e våningen....utan hiss....med mina vader! *skrattar* Helt underbart... ;-)

När allt som skulle med (var bara småsaker kvar) tyrde vi bilen mor Ripsandsviken i Alnö där Thomas mor & Kjell bor. Packade ur det lilla som skulle dit  & sen blev vi bjuden på kaffe & laxmackor....SJUKT gott. Resten av grejerna packade vi av hemma hos Thomas mormor & efter det styrde vi hem mot Köpis!

Shiiiit, duschen.....här kommer jag!

Nalla sött fluffisar!


// One Love

Nöjd med mig själv

Idag har jag faktiskt lyckas göra minst en bra sak.

Nyss kommit från däckverkstan i Skönberg där de med största ödmjukhet fälgade om & bytte däck på The Green Pearl. Så nu kommer hon att rulla ståtligt i sommar.. *hihi*

Ska träna med syster om 1,5 timme, skulle gissa att det är rygg på schemat. Kommer bli superhärligt att kötta lite innan jag ska misshandla mina stackars ben på steppen. *pheew*

Direkt efter träningen ska jag till Thomas & hjälpa honom att tömma ur lägenheten. Kommer bli ett spännande projekt. ;-)

Höres sen alla fluffisar!

// One Love

Tiden har äntligen kommit, då män slår tillbaka !!!!!

Hur många män krävs det för att öppna en öl?
Ingen. Den ska vare öppnad när hon kommer med den.

Varför är tvättstugan ett dålig ställe att flirta med en kvinna?
Därför att en kvinna som inte har råd med en tvättmaskin kommer antagligen
aldrig att kunna försörja dig.

Varför har kvinnor mindre fötter än män?
Det är en sak som har kommit till under evolutionens gång som gör att de
kan stå närmare köksbänken.

Hur vet du att en kvinna kommer att säga något smart?
När hon inleder meningen med "En man berättade för mig..."

Hur reparerar du en kvinnas klocka?
Det gör du inte. Det finns en klocka på ugnen.

Varför fiser män mer en kvinnor?
För att kvinnor inte kan hålla käft länge nog för att bygga upp ett tryck.

Vad är värre än ett manschauvinistiskt svin?
En kvinna som inte gör som hon blir tillsagd.

Forskare har upptäckt en matvara som sänker sexlusten hos kvinnor med 90% .
Den kallas för "Bröllopstårta".

Varför dör män före sina fruar?
Därför att de vill.

I begynnelsen skapade Gud världen, och vilade.
Så skapade Gud mannen, och vilade.
Så skapade Gud kvinnan.
Efter det, har varken Gud eller mannen vilat!

// One Love

Förlust

Sverige förlorade den sista matchen i gruppspelet mot Ryssarna....vilket gör att vi kommer möta Tjeckien i kvartsfinalen. Eller var det Slovakien.. *kliar huve* Spelar ingen större roll då bägge dessa två motståndare är bra....så det kommer bli n riktigt stännande fortsättning på detta trevliga VM (än så länge)..

Såg iaf matchen nere på Primero tillsammans med Henke, Frasse, Stefan, Pillan, Mumin & Sandra. Den sistnämnda bangade oss & matchen för att lira lite boll....taskigt! ;-)

Nyss svept en av Bengis legendariskt vitläkscoctails....känner att de e nått i kroppen som inte är bra. Har inte tid att bli sjuk nu....inte som maj är planerad!! *suckar* Kommer vakna upp imorgon & må som den prins jag e....förhoppningsvis.. *peppar peppar* Klockan ringer 05,20 så det e bara bita ihop.. *hihi*

Efter jobbet så bär det av till träningen, axlar & 60 minuter på steppen innan jag ska hjälpa Thomas att flytta ur sin lägenhet. Kommer somna som ett barn imorgon..

Nalla sött alla söta....när det e dags för er att kramas med kuddarna!

// One Love

Iväg igen

Ska snart fara med Marcus till Birsta igen, måste ha någon som kan tycka till lite om de grejjer som jag hittade där ute! TAJTA skinnbyxor....och då menar jag tajta & en snygg jacka....men jag måste dock ha någon som tycker till lite.. *skrattar*

Hade en tanke att se hockey ikväll oxå.....förhoppningsvis hinner jag hem till andra perioden! =) Ingen som vill komma & sällskapa lite..?.. ;-)

Höres sen alla söta!


// One Love

Nu far jag

Sov ett par timmar till & det var behövligt....nyss kommen ur duschen & ska om lilla stunen fara till Birsta.

Ska bli spännande & se om jag hittar nått roligt..

Höres sen alla söta!

// One Love

Lite sömn

Har knappt sovit någonting alls inatt, klockan ringde nyss då jag redan igår kväll kom på att jag skulle ta mig en sovmorgon efter matchen.....så fet-kroppen skulle få vila upp sig extra! :-)

Och eftersom jag knappt sovit så kommer en dag på jobbet att vara uteslutet, känns surt att få en karrensdag över detta....men det går inte att sitta & jobba om ögonen inte kommer vara öppen.

Så jag får lägga mig & sova ett par timmar nu & göra lite nyttosaker efter lunch. Ska ta mig en sväng förbi team Sportia & snacka med Henke.....sen fanns det en till butik ute i Birsta som har öppnat.....de säljer motorcykelkläder & den ska jag oxå besöka. HÖG tid att köpa på sig saker nu då min BrumBrum förhoppningsvis kommer till veckan! *drömmer*

Höres sen alla söta!

// One Love

Premiären avklarad

Känns riktigt bra om sanningen ska fram. Jag spydde inte & alla ben i kroppen är fortfarande hel...dvs..jag lever fortfarande! *skrattar* Skulle däremot behöva en massage.....he**ete vad mina stackars muskler ömmar nu! *pheeew*

Sammanfattningen....vi hade en stabil backlinje i Henke & Roger.....bländande mittfält.....en gigant till målvakt & två speed-kungar på toppen i form av Jörgen & Erik. Sj då...jo...jag lyckades med lite bra saker iaf. *skrattar*
Lyckades passa bollen till de i mitt eget lag....frispela motståndarna framför våran målvakt......orsaka straff.....som Mange räddade osv!
*skrattar så jag gråter*

Sen hade vi en helt underbar suporterstyrka på plats i form av Sanda, Mumin, Pills & Matilda....jätteroligt att ni kom & hejjade på oss sargade killar.. ;-)  Hade ni med er någon kamera föresten?? *nyfiken*

Nu ska jag ta ännu en prolla & sen ska jag kramas med kuddarna...

Sleep tight y all!

// One Love

MANCHESTER UNITED

Äntligen....efter ett par år som blev mitt Manchester mästare i England. Legat i soffan & sett drabbningen mellan Arsenal - Chelsea....vilket slutade 1-1...även fast Chelsea var en man mindre  större delen av matchen.

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD, är så adrennalinstinn nu att jag knappast kommer somna förren 03,30 inatt.

Jääää, me happy!

// One Love

HerreGud

Snart är det dags....för årets seriepremiär i svensk fotboll! ;-)

Brazil ska presentera sig för marknaden, spännande!!! Tyvärr har vi inte fårr våra äckligt snygga matchställ än, men de är på ingående....med namn som Mickson, Juggosa, Henraldo OSV.. *thihi*

Har nyss provat mina lånade skor med tillbehörande benskydd.....men sen kommer frågan om jag ska ha shorts eller byxor på mig.....äger tvärr inga knickers osv. Mycket saker man behöver ha egentligen...även fast det handlar om 4 grejer. *skrattar* Det blir mycket saker OM man inte äger nått av dem. *kliar huve* Shit vad jag yrar nu!

40 minuter innan vi far....sen smäller det!

Önska oss lycka till, jag om någon kommer behöva det. Vi snckar min första match eller närvaro på över 13 år! *asg* För att inte snacka om att jag knappt agit ett löparsteg under alla dessa år.. *skrattar så jag får ont i magen*

Är jag inte på jobbet som finns jag garanterat på akuten!!


// One Love

Städdag

Yeeeeeeeeeees!

Snart är det dags för oss i BFR attt kliva ut & städa ihop lite så det ser snyggt ut för den kommande sommarfesten....som vi startade en tradition med ifjol. *skrattar*

Sen är det premiär med Brazil senare ikväll.....kommer bli sjukt roligt. Ska ringa Macke & fixa skorna bara....sen är det game.. *haha*

Later y all!

// One Love


Mobilen

En mobiltelefon kan faan vara en farlig sak! *skrattar* Speciellt efter en kväll ute på la stada då man vill uppdatera sig om vad alla pysslat med....eller berätta vad man sj pysslat med!

Tror jag skickat mess till 6-7 stycken nu som jag var nyfiken på ikväll! Vad som gjorts & sj....vad jag vart med om & sett! ^*skrattar*

Fatta vad mycket roligt man ser då man inte e drucken....samt alla som verkligen är det! Som det ser ut nu ska jag  aldrig dricka på som förr innan jag kliver ut.....detta e iof en gammal sannaing som NU ska levas upp till.

Har annars permiär med Brazil imorgom.....klar seger!

Åååå du min vän, man ska inte överjobba saker & ting....bättre att lägga den energin på sig själv! Seriöst....vi är unga, snygga, roliga & riktigt charmiga......så....

U get my grip!!!

// One Love


Idag kan det avgöras

Vad vore man utan vänner??

Inte speciellt mycket, iaf inte jag.....som lever på den härliga energi som de ger mig. TACK alla ni underbara..

Varför denna djupa annalys....jo....jag var tvungen att ta mig till Mekonomen idag & kan inte köra själv då min gröna pääääärla saknar koplingsvajer. Snackade med L-G vid 09,30 & han ställde upp & skjutsade mig. *danke* Väl efter Mekonomen & mina 20% rabatt(varför vet jag inte) stannade vill till  på McD för att käka lite frunch. Sen blidde det Shell för att fylla på frådet av snus. Precis när jag blev avsläppt utanför hos mig kommer Henke från Waynes eller var det Coffee???...där han käkat frunch. Vi tog oss en sväng ner till Moyo för att suga en Java tillsammans med Marcus & Eric.

Hittade lite kläder där nere som jag MÅSTE handla...eller kläder....shorts....4 par.....så snygga att det av misstag svällde lite.. *skrattar*

Nyss kommen innanför dörren & ska faktiskt ta mig en powernapp innan jag lägger mig i soffan för att förhoppningsvis se mitt Manchester spela hem ligan.

Funderar starkt på att ringa till syster & höra om jag kan låna huset & bubbla lite ikväll. Känner att min kropp & själ skulle må riktigt bra av det. :-)

Later y all!

// One Love

Är annars..

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jävla nöjd över mig själv, Jörgen & Roger ringde mig vid 22-tiden & frågade om jag ville följa på ner på Liquid för att snacka & ta nån öl! Jag hade riktigt liiiite att göra, låg hemma själv & kramade kuddarna.....så jag bytte om & hakade på dem ner på Liquid nykter.

Mina 5-6 senaste utgångar har vart riktigt stilla....till & med i en vanlig persons ögon & drickande...

Där blev det 2 öl innan jag knallade hem vid 00,00 för att vila inför hockeyn som börjar 01,00 mellan Rangers - Buffalo....hoppas att HENKE kan bli hjälte igen. Vore fett..

Nee alla kära, mys med varandra....själv ska jag ensammen krypa ner under täcket i soffan..

// One Love

Killar, njut & få halvb...


Var in & kikade i Sandras blogg & fick ångest över att jag är som en fet säl när hon dunkade upp alla killar med sina underbart snygga kroppar.....så jag var tvungen att kontra med ett par tjejer som vi alla killar går igång lite exra på!! Shiiiit, skulle nog kunna bli kristen (igen) för var & en av dem, sanningen faktiskt!





// One Love

Freitag

Snart 3 timmar sen klockan ringde & 2,5 h sen jag knallade in på jobbet. Härligt att vara produktiv på en fredag (som för övrigt känns som onsdag), helgen knackar på dörren & eftermiddagen kommer bli strålande.

Kommer testa klart allt mitt i projeket under dagen, sen är det bara vänta på flytten till nästa miljö för verifikation....sen ska hela skiten produtionsättas... *spännande* En sak som jag nog har missat att delge med er alla är att jag i slutet på detta projekt kommer börja jobba parallelt med nästa projekt...som jag kommer vara delaktig i fram tills oktober (om minnet inte sviker). *me happy* Älskar att vara konstruktiv & ta tag i saker, vilket tydligen märks.. *skrattar*

Kommer springa lite tidigare från jobbet då jag ska iväg & bli snyggare....efter det hoppas jag att Henke & moi kan fara iväg på Mekonomen (fick tips av marcus) för att handla en koplingsvajer till The Green Pearl. Kikade upp vad den skulle kosta igår & summan hamnade på ofattbara 111 kr.. *thihi* Trodde den skulle vara betydligt dyrare....men vad vet jag om bilar egentligen.. :-) Skulle träna med Pete ikväll...men nu kommer denna grejen ivägen & det känns lite viktigare att ordna till det så.....träningen har blivit lidande denna veckan. Inte lätt att vara fet hela tiden....men man  vänjer sig sakta!

Filmmys ikväll....har ett gäng rullar som jag inte sett....så en eller två av dem ska jag nog hinna vila ögonen på. Känns riktigt bra, då kommer jag vara pigg imorgon bitti.....så är det hyfsat fint & någolunda varmt så blir det en prommis upp runt Sidsjön. Kanske ska ringa till syster & fråga om jag får låna hennes hus för att bubbla lite oxå.. *hmmm* De vore riktigt nice..

Jääää, de kommer garanterat svar på alla mina funderingar innan dagen & kvällen är slut!

// One Love

Sommarens bilder talar sitt språk

image75
image76
image77
image78

// One Love

Hej då!

Vi ses den 26 maj, fram tills dess är jag osynlig..

Big C!

// One Love

Lägger ner nu

Tyvärr, ser inte att detta kommer gå vägen & det gör ONT i mitt hjärta på riktigt..

I normala fall skulle jag säga att imorgon är en annan dag, men tyvärr kommer det bara känns värre och värre....kan bli ett visst ljus på lördag...men bara ett visst ljus!

// One Love

Bilder från Sista April

image71
Frasse, Lasse & Bengis

image72
Lasse & Ullis hus

image73
Innan vi startade allt

image74
Världens största privata majbrasa??

// One Love

Äntligen måndag..

Så känns det i alla fall.....tills jag nyss kom på att det är onsdag & helgen kommer med stormsteg. Ska bli så underbart att bara vara hemma....utan kalas....med ett par filmer....kanske lite smarrig mat & ett glas cola. Slut med festandet ett tag...Maj är här. UNDERBARA maj.....sommaren kommer jhu efter denna snabba & härliga månad. *thihi*

Grattis Liverpool & Jörgen. till finalplatsen i CL. Vet inte om jag pallar med kvällen sj bara...kommer vi inte vidare kommer det ärligt att göra förbannat ont i mitt sargade hjärta. Om jag inte har manchester att fylla mitt hjärta med...vad ska jag ta mig till då? Kärlek...eller hur...vem vill ha en skäggfarbror??

Annars var min långhelg bra, Sista april var supermysig hemma hos Lasse & Ullis...ska fixa lite bilder dit sen så alla kan se världens största privata majbrasa.. *asg* Som för övrigt brann ner på 25 minuter.....kanske hade liiiite för mycket disel.. *blink*

Tänkte att jag skulle snacka om massage oxå....detta underbara påfund som man fullständigt avgudar! Spelar lisom ingen roll om det bara är en lätt fotmassage eller om man knådar in lite olja & kör en helkropps... Är det två som jag är uppe i....eller ska jag säga....som du har till godo?? ;-)

Annars har jag en riktigt bra feeling av dagen, veckan & året.....som vi sagt nu....2007 är tha shiiiit.....finns ingen som kan sätta sig på oss nu.

Klockan är 15,40 & jag ska hämta mig en kaffe....sen blir det nog hemgång!

// One Love