Henke är gud!

Nu är han odödlig i 3 ligor vilket är fullständigt overkligt. Han gjorde knappt ett fel under sina 75 minuter på planen innan Ole-Gunnar kom in för att avgöra. *sitter & myser nu*

För er som inte har kollen....Henke Larsson debuterade i Manchester United idag mot Aston Villa......cupspel dvs!! Han låg bakom allt som hade med anfallen att göra, underbara passningar till Rooney, smäckra skarvar till Ronaldo osv. Inte en nickduell som förlorades!! Magnefikt för en 35 åring som gör debut i världens bästa liga & i ett av världens bästa lag. Kommer bli spännande att läsa tidningarna imorgon. *thihi*

Jag, Frasse & Tillan var som sagt på Players & såg matchen tillsammans med väldigt många andra. Märktes att O´lerays var i Vemdalen & Henke debuterade. Vilket jubel när målet kom!!!! :-)
Jag & Frasse tog en cheeseburgare medans Tillan smällde i sig en kycklingburgare...och till det var det cola & mineralvatten som regerade. Visst är vi duktig som hoppade ölen??

Däremot så var jag tvingad att synda IGEN!! Det blev två koppar kaffe att njuta till denna underbara eftermidddag med svenska ögen sett & ett hjärta bultande för Manchester.

Nu är det dags för Rock Supernova på Tv6!

// One Love

Kommentarer
Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback