Det var jhu

Lördagen var inte den mest händelserika....under dagen dvs. Handlade frulle/lunch till mig & Jörgen innan jag somnade i soffan & vaknade efter 16-tiden.. *skrattar* Gick ner till Jörgen för att finnna honom sovande i sin soffa! *haha* När han vaknat till liv så lirade vi lite P3 innan det var dags att kliva upp till mig för att se Man Utd.....det vann med 4-1. Riktigt bra.

Vid 19-tiden kom Rogga förbi hos Jörgen & sen lirade vi P3, drack vin & var riktigt grabbiga.. *thihi* Tror Sondra & Pillan kom till Jögga strax efter 20,00....ett tag efter dem kikade även Ben in. Så vi satt alla & spelade tv-spel innan det var dags att bege sig till Aveny. Var kanske inte mest med folk där, men roligt hade vi. Tina & hennes jobbarpolare var där & dansade....ååå shit vad sinnes fin hon är.. *pheew* Men jag måste lunga ner mig & bete mig.. Mmm....när klockan var runt 02,00 var jag tvungen att gå hem, mitt smalben krasachade igen & det är sjukt obehagligt. Förstår inte vad det är som händer.. Hoppas resten av ligan hade det sjukt roligt fram tills Aveny stängde i alla fall. :-)

Idag har jag som vanligt lyckas gjort lite bra saker....som damnsugit, diskat, tvättat osv. Kommer inte att bli nån matlagning då jag & bro är ledig imorgon. Förstå vilken vacka jag har framför mig....ledig imorgon för att fixa med vattenskotern, båten & allt som hör till. Sen sticker jag ner till Uppsala på torsdag & fredag då vi har ett ÅB-specialistnätverksmöte. Kommer bli riktigt roligt & trevligt att få träffa lite folk man bara snackat med i telefon. :-) Att sätta ett ansikte på en person typ! *skrattar*

Nee alla söta, nu ska jag ner & hänga tvätt!

// One Love


Kommentarer
Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback