Vilken härlig dag!!

Tog en "sovmorgon" och klev in på jobbet 07,45....plockade med mig matlådorna & gick ner en våning. Där sitter ett underbart gäng som jobbar med saker som är sååååååå långt borta från min vardag i arbetet att det är omöjligt att beskriva!! Min systers förra gäng, systemspecialisterna för beviljningen. Där tillbringade jag min dag tillsammans med min "mentor" Maria. Hade en släng av panik den första timmen då jag var helt övertygad om att mina 20% med prövning skulle vara övermäktig. Men det gick så hörligt bra att jag i skrivande stund sitter med ett löjligt leende.. *skrattar* Hoppas att det fortsätter på inslaget spår....de kommer lilla jag verkligen att gilla. =))

Kan annars tillägga att detta var min 10 raka dag med skallebang (huvudvärk)...så min förkylning gör sig ständigt påmind! *muttrar* Men det är bara att bita ihpå, vägrar att ta nässprej....då jag nu vart fri den skiten i 9 månader. *stolt*

Hemma så blidde det en proteinrik middag, sen tog jag en välbehövlig powernap i soffan. Annars står Sveriges match mot Ungern på i bakgrunden & jag LOVAR.....den SUGER!! Kvällsfikat r i alla fall taget i form av en nattprolla med hallon.

Natten gå på er alla när det e dags....själv ska jag greppa boken!

// One Love

Kommentarer
Postat av: djhenke

DU om nån kna ju räkna ut vilken community jag bygger... Kommer bli fett..

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback