Gaaah!!

Trött, tröttare & Bengis!

Idag har jag iof rätten att vara trött, enligt mig dvs! *skrattar* Har haft en rätt omild vecka än så länge...kulmen kom förhoppningsvis idag efter lunch.

Dagen började med ett kortare möte, sen var det dags att gå till tandläkaren för att höra hur min mun mår....vilket var lite nervigt med tanke på att jag verkligen tagit extta bra hand om den det senaste året då jag tecknade försökringen! Resultatet gjorde mig nöjd, tandhyginisten var nöjd över hur jag skött mig & det visade sig efter röntgenbilderna. 0 hål blev dommen, men lägre kostnad per månad på den nytecknade försäkringen. *jublar* Väl klar på Folktandvärden så tänkte jag göra mig ett ärende på Apoteket, som hade lite strul....så jag måste återkommer under morgondagen. *less* Men men, lite extra luft var behövligt då eftermiddagen var på intägande med extra mycket syrefattig luft!

Klockan 13,00 fram tills 16,30 gick jag under en utbildning igenom en regelhandbok på det absolut största & svåraste ombråderna eller delsystemet (med andra ord). Dvs, det som jag kommer att vara Systemspecialist för... En underbar utmaning som kommer att ta mycket mycket tid, energi, lust & engagemang från mig. Det är bara blicka framåt, jag älskar utmaningar & det fyller mig samtidigt med riktigt mycket energi. Roligt hur de fungerar egentligen! *haha* Dock var jag sinnessjukt slut i skallen efter det, så jag han knappt få i mig middagen innan jag somnade till i soffan. I skrivande stund är tanken att jag ska svepa en prolla, sen ska jag greppa boken.

Gårdagen då?!

Den var inte heller någon lek efter lunch, då var det Projektuppstart med Ester (som projektet heter). Hade en bra genomgång tillsammans med ansvariga på Utvecklingsavdelningen, projekledaren, konstruktörer, utvecklare, testare osv! Klockan 17,30 var det dags för härligt sammkväm vilket innebar Vinprovning, gemensam lagning av middag, själva middagen såklart & en trixig frågeslinga.

Imorgon blir det i alla fall en "normal" dag på jobbet, sen bär det av hem för att städa & plocka undan massa skit som ligge framme. Kommer att få härligt besök av mina härliga aretspolare på fredag efter klockan 16,00. Vi har jhu fest med HK & Lok på kvällen....så vi ska ta oss en eller två kalla innan det är dags att gå vidare.

Lördag kommer vara rätt lugn, ska dock på inflyttningsfest till Peter & Vicktoria på kvällen. De kommer bli så nice, länge  sen jag träffade dem & alla deras vänner.

Mmm, mycket var det att skriva. Har ni orkat läsa allt så e det bara att lyfta på hatten!

// One Love

Kommentarer
Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback