Julen är över & nyår närmar sig!

Blivit lite mycket fest under de lediga dagarna som vart.....men det ingick i ärlighetens namn i planen. :-)

Juldagen vart det som sagt Standshuset & där var det för mycket folk så det blidde jobbigt. Jag & Jögga hamnade fram emot 23,30 på Oscar istället. Annandagen var vi här hemma & slappade till film innan vi skulle ner på Dallan för att ta oss en kaffe tillsammans med GIsse & Maria.....vilket slutade i många öl & snapps. *skrattar*

Igår så hade vi lovat en liten förfest här hemma innan vi skulle ut & mysa till det lite. Vi som var här hemma var jag, Jörgen, Karis, Robban, Gisse, Maria & Elin. Vi hade sjukt roligt innan vi gick vidare till Dallab för ett glas.....sen snubblade hela ligan vidare till O´learys. Där mötte vi även upp L-G & Janne (som är hemma & gästar). Sjukt sjukt roligt att träffa dig bubbas. Love u mate! Fanns även lite andra kändisar är i form av Tina & Sondra mm.. Ska villigt erkänna att det var supertrevligt att bara sitta & snacka....slappa & bara vara. Tyvärr så blev det ett snack som jag inte ville ta på drucken fot heller.....men så blev det. Sant med synd! När vi skulle gå hemöver så hade Gisse glömt sin mobil här hemma så vi stannade till på lite eftersnack.....dvs. jag, Jimmy?, Elin, Frasse, Maria & Gisse....ligan bröt upp efter 04,30 & då doppade Jörgen in & så snackade vi en stund innan det var dags att kasta in handduken!

Idag har jag inte gjort många knop....bara vart hemma & slapat i soffan...har iof diskat, fixat soporna & städat. Men de räknas inte. *skrattar* Sen vid 17,30 så blev jag & Jörgen hembjudan på mat till min mor & far....sinnes trevligt & jättesmarrig mat. Mina gamlingar var dock alldeles konfunderad över att vi inte drack någe alkohol. Det var alltså vatten idag & imorgon & på söndag & ev. på måndag. Jag pallar inte det här nå mer....tur det är januari snart så jag slipper vara desturktiv!! Låt nykterheten & träningen ta över....det blir altid bättre då.

I skrivande stund så kikar min granne här under & jag på Fargo....sjuk film....men rikitgt bra! Lyckades alltså somna nån timme i soffan efter att vi kommit hem från mor & far. Vaknade & var sugen på mat...så vi handla lite mat för en timme sen. Kom faktiskt på att Janne & L-G skulle ut ikväll...hade jag bara vart pigg i kroppen så hade jag följt med dem....men det gäller att inse när det är bra eller inte.

Imorgon klockan 10,00 ska jag ner på stan en snabbis & sen bär det av till stugan  med Jögga & gamlingarna....vi ska fixa skotern & det ska kika till stället. Sen blir det ryggläge i soffan under X anral timmar för att avnjuta sjukt bra fotboll.

Ha de bäst alla ni underbara!

// One Love

Kommentarer
Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback