Blickar framåt

Har haft två riktigt bra dagar med utbildning i skyddstjänssyn! Fick med oss massor med bra frågor & funderingar som måste lyftas. =) Sen var det trevligt att träffa massa andra chefter & S.O från SPV & Bolagsverket....samt deras G.D.

Skallen snurrar rätt friskt av dessa dagar...samt av morgonens möte på HK med överläkaren (chefsläkaren lr liknande) från Svall & Umeås Canseravdelning. Hade ingen koll på att de fanns MINST 150 olika canserformer...samt att alla orsakas av olika förutsättningar. Sjuuuuukt intressant & givande....samt att det verkligen suddade ut massa oklarheter för oss!!



Sitter annars & gäspar lite....klockan ringde 05,15 efter 3 timmars sömn! Samt att morgodagen & fredagen kommer vara äckliga! Funderar starkt på att träna som en galning imorgon bara för att sundersmula massa uppbyggd stress. Får la se om jag orkar.....funderar starkt på att vila resten av denna veckan. *kliar huve*

Blev annars uppbjuden till syster & anderas på lördag för att se fotboll & käka Bite Line. Låter inte alls som en dålig ide. =)


Lästen annars ut El Choco igår....har ni inte läst den så är det verkligen ett måste! Önska den i julklapp eller köp den till helgen..

Trevlig kväll alla!

// One Love




Kommentarer
Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback