Sovmorgon, skönt!

Igår blev det inte mycket skrivet här inne. =P

Utbildningen i steg 2 gick bra, dock kommer den trixiga biten idag. Ska bli spännande & se att allt som jag vart med och testat fram verkligen fungerar i skarp miljö. =)

Fick mina saker till Hojen igår oxå, mitt i träningen med syster. Så jag började träna, hämtade prylarna & sen for jag tillbaka för att träna. *haha* Hann bara droppa träningskläderna innanför dörren innan jag tog cykeln till Marcus. Fick middag av han & Jensan! *tackar* Sen hälsade vi på Johan & Hanna för en kopp Java....samt snackade lite om helgens upplägg.

När klockan var runt 20,00 gick vi ner i garaget & började skruva, fatta....meckar Bengan! *mohahahaha* Sen skruvade vi isär nästan hela MC´n innan det var dags att skruva på vissa saker. Det som nu sitter på plats är nya luftfiltret & piporna. =)) Var la klar strax innan 00,00. Men nu smattrar den hyfsat skönt & jag e happy!

Frulle/mellis nu & sen är det bara att röjja undan i Produktionen innan det är dags för steg 3 i Utbildningen.

Härlig dag nu alla!

// One Love

Kommentarer
Postat av: djhenke

Nu håller vi hårt i våra tummar ikväll! Skall bli najs och värma upp med några öl ikväll innan vi far imorgonbitti. KOmmer uppdatera bloggen varje dag med bilder på Piña Coladas, bira och lättklädda damer, haha... Ha de bäst nu gubben så höres vi!

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback